Nα πω κι εγω το μερτικο μου.
Τους μοντερατορες μας θα επρεπε να τους προσεχουμε και να τους προφυλασουμε απο τη μαλακια μας κομματακι παραπανω.
Πολλες φορες δε μου αρεσε το υφος του x και του y μοντερατορα.Συνεβει ομως η αποχωρηση του Θανου για να σκεφτω δυο πραγματα.
Οτι ο χρονος που διαθετουν για το φορουμ ειναι πολυς και εις βαρος της δουλειας ή της οικογενειακης τους ζωης.
Οτι τη δουλεια που κανουν εδω , δεν την κανουν σαν ,ας πουμε ,"υπαλληλοι",αλλα επειδη εχουν ενα οραμα για το φορουμ.
Οτι πραγματικα ειναι δυσκολο να διαχωρησουν τον ρολο τους ως
μοντερατορες: (εγνοια και αισθηση ευθηνης για το που παει ενα φορουμ και για το τι κανουν οι ιδιοι για αυτο)
απο τον ρολο τους ως απλοι συμετεχοντες σε μια συζητηση.Αυτο απο μενα ειναι απολυτα αποδεχτο.
Ειναι ανθρωποι κι οχι μηχανες (εκτος απο τον Oldman που τεινω να πιστεψω οτι ειναι μηχανη)
Κι εγω ευχαριστω τον Θανο για την προσφορα του,εδω.Εδωσε και δεινουν στο φορουμ κατι που ,εγω δε θελω και δε μπορω να δωσω.Αλλα το αποτελεσμα της δουλειας τους το χαιρομαστε ολοι.Ελπιζω μοναχα να μην εφυγε "απογοητευμενος".Ευχομαι να παραμεινει ως απλο μελος.