Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εχεις πμ φιλαρακο για να μην λες μετα διαφορα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't see anything!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εχεις πμ φιλαρακο για να μην λες μετα διαφορα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't see anything!
![]()
δεν μιλησα για κανενος την αξιοπρεπεια εδω μεσα και δεν ειπα οτι ο vfr δεν ειναι αξιοπρεπης μιας και δεν τον γνωριζω καθολου.Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Σε ευχαρισώ Μουσικέ για την ευχή σου!!!
Ομως Αξιοπρέπεια δεν είναι μόνο να δώσεις κάτι που έχεις πάρει στην τιμή που το έχεις αγοράσει, αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μία ειλικρινής μεταπώληση με την γνώση μεταξύ πωλητή και αγοραστή ότι υπάρχει κέρδος και για τους 2!!!
Ξέρω ότι ο VFR μου πούλησε κάτι και ξέρω και το κέρδος του, δεν μου το έκρυψε, αλλά ξέρω κι εγώ επειδη επαναλαμβάνω ότι δεν ασχολούμε με internet αγορές κέρδισα 250€!!! Και ξέρεις κάτι ρε μουσικέ μου, καλυτερα να δωσω σε εναν συμφορουμίτη 600 αντι 450 παρά να δώσω στον κάθε έμπορο 860€ αντι για 600€!!!
Θα σκάσω και σε μαγαζί φορόντας το κράνος και θα ρωτήσω την τιμή του και οταν με πει 800κάτι δεν θα του πω ότι το βρηκα με 450€ αλλά ότι το πήρα από γνωστό με 600€ μπας και την ψιλιαστουνε και ρίξουν λίγο τις τιμές, γιατι οι περισσοτεροι για να αποκτήσουν ένα κράνος θα πανε σε ενα μαγαζι εδώ για να βαλουν και 5 δόσεις στην καρτα τους, διότι οι καιροί είναι δυσκολοι και το μετρητό δεν υπαρχει!!! Αλλα και το μαγαζι έχει άλλες υποχρεώσεις οπότε δεν θέλω να μου το δώσει 455 πχ αλλά με ένα ΛΟΓΙΚΟ κέρδος, γι αυτό δουλεύει και υπάρχει για να κερδίζει το ξέρουμε όλοι αυτό!!!
Ακομα και σε μενα στην εταιρεία που δουλευω να έρθεις να πάρεις μια μνήμη για τον υπολογιστή σου θα την παρεις λίιιιιγο ακριβότερα απ όσο την αγόρασα (επειδη η εφορία δεν με αφηνει να σε το δωκω όσο το αγοράζω όχι λόγο κέρδους), απλά αξιοπρέπεια θα είναι να ξέρεις πόσο την αγόρασα και πόσο στην πουλάω, γιατί κάπου στο e bay μπορεί να την βρεις φθηνότερα απ ότι την αγοράζω εγω φιλε μου και μετα θα πεις ρε τον απατεωνα τον Βαλαντη κτλ!!!
Τι θέλω να πω με όλα αυτα;;;
Ας μην θίγουμε αξιοπρέπειες έτσι εύκολα, γιατί κατεμέ (απο το ΚΤΜ βγαλμένο) είναι βαρύ να σου θίγουνε την αξιοπρέπεια ειδικά αν δεν σε γνωρίζουν, δεν νομιζεις;;;
Φιλικά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!!
για την αγορα σου δεν μπορω να σε κρινω καθως και το οτι δεν ασχολησε με αγορες μεσω internet δεν πρεπει να σε χαροποιει,αλλωστε μπορει να κερδισες απο καποιον που αγορασε απο τον επισημο αντιπρωσοπο 250€ αλλα σε σχεση με μενα εχασες 150€ που θα μπορουσες να επενδυσεις οπουδηποτε αλλου μιας και οπως λες οι εποχες ειναι δυσκολες.
τελος δεν νομιζω καπου στην αγγελια να αναφερθηκε απο που αγοραστικε και ποσο αρα η αγγελια απο μονη της ειναι παραπλανητικη μια και φαινεται σαν την μεγαλη ευκαιρια.αυτη την παραπλανηση προσπαθησαμε να τονισουμε αλλα το θεμα οπως παντα εχει δυο εκδοχες.καπου εκει αρχιζει η υποκειμενικοτητα.
ευχομαι μαζι με το κρανος του ΝΑΚΑΝΟ να αποκτησεις και ενα kawasaki
![]()
![]()
καλημερα μοτσαρτ και οκ ολα καλα με αυτα που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
δεν μιλησα για κανενος την αξιοπρεπεια εδω μεσα και δεν ειπα οτι ο vfr δεν ειναι αξιοπρεπης μιας και δεν τον γνωριζω καθολου.
για την αγορα σου δεν μπορω να σε κρινω καθως και το οτι δεν ασχολησε με αγορες μεσω internet δεν πρεπει να σε χαροποιει,αλλωστε μπορει να κερδισες απο καποιον που αγορασε απο τον επισημο αντιπρωσοπο 250€ αλλα σε σχεση με μενα εχασες 150€ που θα μπορουσες να επενδυσεις οπουδηποτε αλλου μιας και οπως λες οι εποχες ειναι δυσκολες.
τελος δεν νομιζω καπου στην αγγελια να αναφερθηκε απο που αγοραστικε και ποσο αρα η αγγελια απο μονη της ειναι παραπλανητικη μια και φαινεται σαν την μεγαλη ευκαιρια.αυτη την παραπλανηση προσπαθησαμε να τονισουμε αλλα το θεμα οπως παντα εχει δυο εκδοχες.καπου εκει αρχιζει η υποκειμενικοτητα.
ευχομαι μαζι με το κρανος του ΝΑΚΑΝΟ να αποκτησεις και ενα kawasaki
![]()
![]()
εγω την εχω πατησει με αγορες απο το νετ παντως και δε θελω να το κουβεντιάσω.
εσυ μου λες τελικα για να ξέρω και εγω απο δω και περα τι να κάνω οτι απο κει που το πήρες ειναι 100% σιγουρο οτι θα πάρω κράνος η παιζει καμια περιπτωση να κολλήσει σε τελωνειο..να χαθει..στο δρόμο ..να μου φέρουν αλλο κρανος..να μου φερουν αλλο νουμερο κράνους?
απλες απαντήσεις δώσε μου να ξέρω και βάλε και ένα ποστ στις αγορες με το σαιτ το σιγουρο που εχεις παρει για να υπάρχει.
γιατι καλά τα 450 αλλα αν ειναι με 150 παραπάνω να δοκιμάσω το κράνος και να το δω live πριν το παρω αυτο θα προτιμήσω σαν "καμμένος" απο αγορες στο νετ.
κοιτα τα πμ σουΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλημερα μοτσαρτ και οκ ολα καλα με αυτα που λες.
εγω την εχω πατησει με αγορες απο το νετ παντως και δε θελω να το κουβεντιάσω.
εσυ μου λες τελικα για να ξέρω και εγω απο δω και περα τι να κάνω οτι απο κει που το πήρες ειναι 100% σιγουρο οτι θα πάρω κράνος η παιζει καμια περιπτωση να κολλήσει σε τελωνειο..να χαθει..στο δρόμο ..να μου φέρουν αλλο κρανος..να μου φερουν αλλο νουμερο κράνους?
απλες απαντήσεις δώσε μου να ξέρω και βάλε και ένα ποστ στις αγορες με το σαιτ το σιγουρο που εχεις παρει για να υπάρχει.
γιατι καλά τα 450 αλλα αν ειναι με 150 παραπάνω να δοκιμάσω το κράνος και να το δω live πριν το παρω αυτο θα προτιμήσω σαν "καμμένος" απο αγορες στο νετ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Ακομα και σε μενα στην εταιρεία που δουλευω να έρθεις να πάρεις μια μνήμη για τον υπολογιστή σου θα την παρεις λίιιιιγο ακριβότερα απ όσο την αγόρασα (επειδη η εφορία δεν με αφηνει να σε το δωκω όσο το αγοράζω όχι λόγο κέρδους), απλά αξιοπρέπεια θα είναι να ξέρεις πόσο την αγόρασα και πόσο στην πουλάω, γιατί κάπου στο e bay μπορεί να την βρεις φθηνότερα απ ότι την αγοράζω εγω φιλε μου και μετα θα πεις ρε τον απατεωνα τον Βαλαντη κτλ!!!
Το λΕπόν... εγώ κοίταξα στο e-baywatch και βρήκα τη μνήμη για τον υπολογιστή μου πολύ φΤηνότερα απ΄όσο μΕ την έδωκες....:a017::a015:
ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΑΛΑΝΤΗ :a37: :a57:
:a41: :a41: :a41:
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
καλημέρα σε όλους.....
ΜοτΖαρτ,
Το να λες ότι δεν θίγεις την αξιοπιστία κάποιου με τον να τον λες κλέφτη είναι τελείως..... αναξιόπιστο . Συν του ότι είναι μαλακία να γίνονται έντιτ κάποια πόστ μετά που έχει γίνει διαμάχη... αν κάποιος πιάσει την πρώτη σελίδα δεν θα καταλάβει σε ποιόν μιλάω και γιατί τα έχω πάρει κρανίο..... Πάει δαύτο....
Αν λοιπόν φίλε μότζαρτ με λες κλέφτη, χωρίς να έχεις στοιχεία, σε ένα ανώνυμο φόρουμ πίσω απο το πληκτρολόγιό σου, επειδή βρήκες κάπου φτηνότερα τα κράνη που πήρα εγώ, (συνήθως είμαι ήρεμος άνθρωπος, αυτό θα στο πούν όσοι με ξέρουν, αλλα η συγκεκριένη φάση με εξοργίζει.... άκου κλέφτη ρε πούστη μου.... σου συμβαίνει κάτι ρε φίλε? Μπορώ να πιω και γω απο δαύτο?? )τότε να σε πληροφορήσω ότι στην Ιαπωνία (στην ίδια την χώρα και σε γιαπωνέζικα site πληστηριασμών τύπου e-bay) τα μονόχρωμα κράνη έχουν γύρω στα 2οο Ευρά. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ 464 το ΝΑΚΑΝΟ???ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 264 ΕΥΡΑ??? (πλάκα κάνω για την μίζα αλλα ο κακεντρεχής καχύποπτος σκατοπαπ@ρας μπορεί να το υποθέσει και να το πεί και να το αναφέρει γιατί σκοπός είναι η ενημέρωση κτλ κτλ.... .... είναι ο λόγος σου εναντίων του μ@λάκα που το υπεθεσε. Λεγε δηλαδή ότι θες αλλα εγω θα λέω ότι πέρνεις μίζα
....)
Αν το να υποβιβάζεις τον συνομιλητή σου και εσύ και όλοι οι άλλοι και τους τριγύρω σου με προτάσεις του τύπου ''πήγαμε να τους ξεσηκώσουμε αλλα τίποτα, άστους να κοιμούνται'' και μου το παίζεις αναρχία και ζήτω τα δημόσια χρέη και σώζω κόσμο για να γουστάρουμε, τότε φίλε τύπωσε το site που λές και στείλτο με φαξ στον Ιταλό, στην Καλλιρόης και όπου πουλάνε arai στην Ελλάδα και βάζε κάτω απο την πόρτα τους ΚΑΘΕ μέρα μια σελίδα με τιμές στην Ιαπωνία. Αυτό είναι Ρομπέν των Κρανών και όχι αυτά που γίναν σε αυτό το πόστ.
Απαντήσεις που ήθελα να δώσω τις έδωσε ο Δούκας για μένα και χωρίς να τον ξέρω κιόλα. Το παράδειγμα με το μηχανάκι ήταν ΟΛΑ τα λεφτά (και τα 450 λέει). Ξέρεις τις προάλλες αδερφός έφερε Αφρικα 650 χαρτί με 1800 Ευρώ απο Γερμανία.... Κάποιος Έλληνας στην Χρυσή Ευκαιρία το πούλαγε 3.οοο σε αθλία κατάσταση.... ΔΕΝ τον έκραξα/με. Τόσο το πουλάει. Τέλος. Είναι δικό του. Το βαΝει φωτιά, το καίει τον χειμώνα και ζεστένεται.
Απο κει και περα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?? με 100 ευρώ τον μήνα μαθήματα στα Γιαπωνέζικα, εισητήριο για αντολή και παραμάσχαλα δέκα κράνη με χίλια Ευρώ?
Λαθραία? WTF ρε φίλε? Ποιός είσαι ρε στρατηγέ? ο Γκλέτσος απο το Ηθών?![]()
Αν κοιτάξεις την Αγγελία την οποία άφησα όπως είναι και δεν έκανα ποτέ έντιτ όπως καποιανοί (και Σκοπιανοί λέει ) εκανες τα πόστς σου () , είπα ότι βγάζω. Δεν στο κράτησα καλογρέζικο ( απο το καλόγρια ). Αλλα δεν είσαι εσυ ο βλάξ... είμαι ΕΓΩ γιατί εγω βγήκα κύριος και είπα ότι βγάζω... έπρεπε να βγώ σκουληκιάρικα και να πώ ''κράνω απο Ιαπωνία μέσω Αυστραλίας, υπογεγραμμένα απο τον Νακάνο (να τραβήξω και δυο πινελιές.... του κερατά....ζωγράφιζα μικρός.... ξέρω....) και να σου πώ ότι τα πήρα 1οοο και τα πουλάω 6οο'' ... να πάρω και Ελληνική ζελατίνα και να ψάχνω θύματα.... νομίζεις ότι κατα λάθος έμεινε η Japan ζελατίνα επάνω?? Αν έβαζα Ελληνική, δεν θα είχε γίνει το σημερινό μπάχαλο και θα ήμουνα και κύριος.
Το πρόβλημα σου, και εν γένει όλων τον κακεντρεχών ανα τον κόσμο είναι ότι κάποιος (ο όποιος) βγαζει λεφτά. αυτο δεν το μπορείτε στην Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αυριο να ανοίξω συνεργίο ΔΕΝ θα πατήσει άνθρωπος γιατί όλοι θα κράζουν ότι μπορούν να το κάνουν φτηνότερα ΜΟΝΟΙ τους. Αν ανοίξω ψιλικά τα βρίσκουν στην Πάτρα φτηνότερα. Αν ανοίξβ βιβλιοπωλείο με τρώει το Amazon.... Σας παρασέρνει το μένος σας ότι θα μπορούσατε να το κάνετε κι εσείς αλλα δεν ρισκάρατε προφανώς όποως κάποιοι άλλοι (ρώτα τον supergeorge για ρίσκο να σου πεί με πμ) και αντί να δείτε την καλή μεριά, αρχίζετε να υπβιβάζετε την συζήτηση με προτάσεις ''άστους να κοιμούνται'', ''να τον κάνουμε Ban'' , '' ψαξε αλλού για μαλάκες'', ''ψάρεψε άλλα θύματα'' .... Anyhow.... so be it. Ευχαριστώ τους Mod πάντως για την διάσπαση του θέματος γιατί το γ@μήσαμε....
Πάω στο προ-κείμενο....
Όταν λοιπόν σου λέω ότι βγάζω με θεωρείς κλέφτη? Τότε κλέφτες είμαστε όλοι μας με την ίδια λογική. Οι λέξεις που χρησιμοποιείς είναι χοντράδεςκαι θίγουν την αξιοπρέπειά μου. Αν νομίζεις διαφορετικά, ν' αρχίσω να σε λέω ''ποσοστατζή'' του site που έβαλες και να στα χώνω όπου σε βλέπω....![]()
Λαθραίος ΔΕΝ είσαι κι εσύ? Διαφημίζεις κάποιο site ότι τα πουλάει φτηνά.... Αν όμως το χάσω, εσυ θα έρθεις και θα μου χτυπήσεις την πλάτη φιλικά και θα μου πείς ''Bad Luck Μητσάκο.... το άλλο 99% δεν έχει χάσει κανένα κράνος.... μην στενοχωριέσαι ... εγώ πήρα ένα xxx και ένα xxx και μου ήρθαν κουτί σε 1 μέρα μέσα'' (σε αυτό ΔΕΝ απάντησες ποτέ ωστόσο.... απάντηση του τύπου ΔΕΝ τα χάνεις 100% δεν παίζει φίλε μου στο ΡωμέΙκο.... )
Κάποτε φίλε μου έτσι έκανα κι εγώ, κι έδωσα το site σέναν φίλο απο γειτονικό site, τον φίλτατο StarSailor και παρείγγειλε επειδή βασίστικε σε μένα (έτσι είναι οι άνθρωποι, πέρνουν τον ''καλό'' λόγο ντε φάκτο). αγόρασε κράνος και του ήρθε του Αγίου Φούστα ανήμερα μετά απο της Αννας τα μέηλ. Αν λοιπόν κάποιος συν-αναβάτης απο δω πάρει κράνος και το χάσει, ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ??? ''Είσαι το 1 τοις εκατό?'' Ή θα νοιώσεις μαλάκας που κάποιος βασιζόμενος στα λεγόμενά σου ταλαιπωρήθηκε?? Ρώτησες εμένα πως έμεινα μαλάκας όταν είδα το πόστ με την ταλαιπωρία του ανθρώπου???
Επειδή κάποιος ρώτησε για το ποιοί έχουν χάσει πραγματα. Μετράω 3 (μέσα σε αυτήν την συζήτηση - ο DUKASII το είπε, ο άλλος είμαι εγώ, ο τρίτος δεν λέω γιατί μπορεί να μην γουστάρει αλλα μεγάλε χάσε πρώτα 1000 Ευρώ και μετά έλα πές μου για στατιστικά και ποσοστά και σιγουριές και 100% - ΜΑ ΠΩΣ 100% ρε πούστη μου.... ΕΣΥ το έχεις το site???? ) και ξέρω άλλους τόσους απο άλλες συζητήσεις στον νετ. Μπες στο e-bay και δες και κανα feedback για τα κράνη.... δεν βλάπτει. Τα περισσότερα κόμεντ είναι απο ΕΥρώπη και είναι για το μέγεθος και ότι δεν ταιριάζει καλά στο κεφάλι τους σε όσα έρχονται απο Αμερική. Τρία στα δέκα άτομα που γράφουν εδώ σε αυτό το πόστ δεν είναι το 1% ... νομίζω??
Σκέψου ότι κάποιος που θα το πάρει απο μένα (δεν παίζει το σενάριο απο δώ αλλα λέμε τώρα....), αν με κράξει είμαι ΑΜΜΕΣΑ εμπλεκόμενος. Τι εννοώ? Το φοράς, δεν σου αρέσει, δεν σου ταιριάζει, τελικά τα χρώματα είναι αλλιώς το αφήνεις στο γραφείο μου και την κάνεις, μπορείς να με βρείς προσωπικά όπου και όποτε θες μιας και δεν μπαίνω με άλλο nick σε άλλα φόρουμ.... . Το κοιτάς το περιεργάζεσαι. Αυτο μοντέλα που ΔΕΝ υπάρχουν εδώ (μπορώ να σκεφτώ 7 μοντέλα που δεν τα βρίσκεις εδώ τώρα εκ των οποίων τα πέντε δεν τα έχει το site που έβαλες και δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα....) απο μια αγορά που τα κράνη ίσως να μην σου κάθονται τέλεια είναι προσών. Νομίζω? τα παραπάνω τα κάνεις με 290 Ευρώ λιγότερα ή όσα περισσότερα νομίζεις εσύ. Βάσει τιμολογίου Japan το πουλάω 300 Ευρώ παραπάνω.... Αυτό φιλαρακΙΜ δεν σημαίνει ότι μου κόστισε και τόσο..... να ξέρουμε τι λέμε....
Εκτός τούτου αν εγώ κάμΩ μαλακία και δεν σου δώσω κράνος και σου φάω λεφτά, ή σου δίνω καμιά γρατζουνισμένη ζελατίνα πχ, ή κουτουλημένο (αλλα και κουτΣουλημένο ) κράνος απο τα γκάπα γκούπα στο ταξίδι του, χωρίς μπογιά σε κάποια σημεία απο τις κουτουλιές, εσυ θα με κράξεις (ήδη το κάνεις... φαντάσου τότε) σε όλο το παγκόσμιο ίντερνετ... Αν χάσω ΕΓΩ ενα κράνος απο Ιαπωνία::
1- θα τους κλ@σω
2- θα με λέτε ποσοστό πάλι... τρέχα γύρευε δηλαδή.
Επειδή μιλήσατε για ποσοστό, όσο περισσότερο παρραγγέλνεις τόσο ανεβαίνει η πιθανότητα να χάσεις κάτι. Αντιλέγεις? Αν ναί τα μαθηματικά δεν ήταν ποτέ το δυνατό οσυ μάθημα οπότε sorry no bonus. Αλλα όπως όταν καποιος είναι στον δρόμο 24 ώρες την μέρα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει κάτι απο κάποιον που βγαίνει μία φορά την μέρα για 2 λεπτά έτσι και παραπάνω.
Το θέμα είναι ΤΙ θα χάσεις την όποια στιγμή. Εδώ μιλάμε για ΟΣΑ Ευρώ. Αν χάσεις τρείς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, στα τέτοια σου προφανώς. Αλλα... άλλο τρείς μπαταρίες, άλλο μία υδρόψυξη για έναν υπολογιστή, άλλο ενα κράνος, άλλο μια μητρική, άλλο τέσσρεις σκληροί, άλλο ένα μηχανάκι και άλλο ένα αυτοκίνητο και άλλο τρία τροχόσπιτα .... (λέμε τώρα ... )
Το Schwantz που μΕ είπατε δεν υπάρχει στο site του φίλου σου, όσο και να έψαξα τις σελίδες, όπως δεν υπάρχουν και άλλες τέσσερεις ρέπλικες που έχω βρεί (τις ονομάζω αν θές), και το Νακάνο δεν έχει 450 που μΕ λέτε (μου κλέβετε 14 Ευρώ..... κλέφτες....![]()
![]()
) οπότε αν με συγχέεις με κάποιον ο οποίος αγοράζει απο τον Dim Sum Platter και τα πουλάει εδώ κάνεις λάθος.
Και στην τελική τελική, δεν απάντησες σε καμία σοβαρή ερώτηση.
- Δεν ξέρεις παιδιά να έχουν χάσει πράγματα? ΑΝ λέω ΑΝ το χάσει κάποιος, θα του δώσεις ΕΣΥ τα λεφτά? (απάντηση παρακαλώ)
- Απάντα στις ερωτήσεις του DUKASII και μην στέλνεις μόνο με πμ τις όποιες απαντήσεις γιατί σε εν λόγω μέηλ στο site που με έστειλες μου είπε ότι αν γίνει στραβή (ο κύριος Howard που έχει το site), θα κάνεις 4-5 μήνες και ίσως να δείς τα λεφτά που έβαλες. Γιατί απαντήσεις του τύπου ''πήραμε πέντε κράνη και ήρθαν οΚ'' δεν σημαίνει οτι και το έκτο θα έρθει....
Αυτό το καταλαβαίνει κάποιος φίλε μου που έχει στήσει υπολογιστές απο κομμάτια στο ίντερνετ που κοστίζουν όσο 15 κράνη απο το site που έβαλες (ο ένας και κάθε μητρική κόστιζε περι όσο ένα κράνος απο αυτά που πουλάει ο Japan) και πήγαν πίσω δουλειές επειδή κομμάτια χάθηκαν απο ξένα site που παρραγέλθηκαν (όλα Ευρωπαϊκά και στα ονομάζω αμα θες και κράζω και το support τους δημόσια). Δεν θέλω να μιλήσω για τις παραπάνω χασούρες αλλά μην ξεχνάς ότι εδω μέσα, υπάρχουν άτομα που έχουν χάσει πραγματα και το είδες σ' ενα πόστ που συμμετείχαν γύρω στα δέκα nicknames.
Aν διάβασες μέχρι εδώ θα πέσει τέστ και θα πάρεις και δύο ζελατίνες δώρο![]()
![]()
![]()
-0o-
Επειδη ειστε ολοι απελπιστικα κουραστικοι, και επειδη βαριεμαι να ψαχνω ποιος το εγραψε....
Ποιος ειπε οτι αγοραζει το κρανος του νακανο οποιος το βρει με 600ευρω?
Αντε γιατι θελω να βγαλω 150ευρω για λαστιχα!
Ακουω ποιος?![]()
να παρεις λαστιχα απο το ιντερνετ μεγαλε να γλιτωσεις τους κλέφτες που τα πουλανε εδω.Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Επειδη ειστε ολοι απελπιστικα κουραστικοι, και επειδη βαριεμαι να ψαχνω ποιος το εγραψε....
Ποιος ειπε οτι αγοραζει το κρανος του νακανο οποιος το βρει με 600ευρω?
Αντε γιατι θελω να βγαλω 150ευρω για λαστιχα!
Ακουω ποιος?![]()
εχω μια ακρη άμα θες στη λεω με π.μ.
Όλη η κουβέντα νομίζω είναι λίγο άκυρη...
Κρίσεις, επικρίσεις για κάτι στο οποίο μόνο «άποψη» υπάρχει... και ως γνωστόν...
"Η άποψη είναι σαν την κ@λ/δα... όλοι έχουμε από μία!"
Εγώ δεν βρίσκω πάντως τίποτα το μεμπτο στον φίλτατο VFR (ούτε που τον ξέρω!) για να του προσάψω.
Δηλαδή αν εγώ πήρα κάτι σε φιλική τιμή και θελήσω κάποια στιγμή να το δώσω με τιμές ανταγωνισμού και βγάλω και κάτι, αυτομάτως είμαι και κλέφτης???
Ώπα ρε σεις... αράχτε... δεν είναι έτσι...
Μια win-win situation είναι όπου και οι δύο πλευρές κερδίζουν. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ», ΕΤΣΙ?!?!?!
Όσο για τον Μουσικάντη (Mozart) τον γνωρίζω, και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι απλά προσπαθεί για κάτι καλό... χάνει όμως πιστεύω στον τρόπο που το υπερασπίζεται! Γιατί και εγώ ρε Mozartάκο, όπως και άλλοι, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET!!!!!
ΑΝ, λέω ΑΝ, γίνει η στραβή σε ποιόν τα χώνω?!?!?!
Καλύτερα ακριβότερα και από το μέρος μου, ώστε να μπορώ να απαιτήσω το δίκιο μου face to face, παρά φθηνότερα και τρέχα γύρευε!!!!!
Αυτά είχα μόνο να προσθέσω στα όσα διαδραματίζονται και να πώ και πάλι ένα... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ στο παλουκάρι που εν τέλει το αγόρασε και βγήκε και κερδισμένος!
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
αααμα αργησω..φαε.Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
περιμενω πμ
πμ δεν στελνω.
ακρη δεν εχω.
οπως και στο πμ του μουσικάντη απαντησεις δε πήρα αλλα δε τις χρειαζόμουν(ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ) επισης σε αλλο ποστ του σε αλλο θρεντ το λεει ξεκαθαρα μονος του οτι ειναι 50/50 να περασει τελωνειο..το δικο μου περασε για σενα δε ξερω και διαφορα αλλα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΣΑΡΤ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
"
εγω το πηρα απο εκει και μου βγηκε γυρω στα 470
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26381
τωρα για το τελωνειο το παιζεις 50/50 γιατι ειναι και μεγαλο δεμα.
το δικο μου παντως δεν το σταματησαν.
Πρεπει να εχεις και paypal
__________________"
οποτε τα περι 100% τα αφήνουμε παμε παρακάτω και ειμαστε ολοι φιλοι με τα κρανη μας τις ακρες μας και οποιος τα πηρε φτηνότερα θα κερναει με τα ρεστα μπυρες.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να πω ετσι μου ερχεται να δωσω αλλα τοσα στον vfr για ολα αυτα που τραβηξε αγοραζοντας απο νετ που επελεξε ομως σαν τον καλυτερο τροπο να εμπορευται και να βγαζει κερδος απο εκει.
μηπως πρεπει να πληρωνεις διαφημηση και στο forum γιατι το ιδιο κανει και o warm up αλλα μαλλον τα ακουμπαει στο forum και καθε μηνα στην εφορια.
οσο για σενα φιλε μου που σου εστειλα πμ το εγραψα για ενα και μονο λογο γιατι διαβαζουν παρα πολοι που δεν συμφερει να διαβαζουν.δεν νομιζω να σου απεκριψα κατι απο την διαδικασια αλλα σαν φιλοτιμος που ειμαι επεσα στην παγιδα σου ε?για πες μου τι απαντηση δεν πηρες
τωρα για το ποσοστα που λετε νομιζω ειναι αβασιμο να τα μετραμε γιατι το δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.εγω μεχρι στιγμης αριθμω 8 παραγγελιες χωρις κανενα προβλημα σε ολα τα ειδη.το 50/50 το εγραψα οταν πηρα το πρωτο απο τα ειδη.σε μενα το ποσοστο ειναι 100%
τωρα αν γινει η στραβη μπορει να γινει σε οποιδηποτε θεμα της ζωης αρα μην πας στο γραφειο του vfr να το παρεις γιατι 50/50 παιζει να σε μαζεψει καποιος με το αυτοκινητο ενω με την coyrier σου το φερνουν σπιτι.αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη.
δεν μπορω να το συνεχισω αυτο γιατι μονο να μαλωνουμε καταφερνουμε και δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.
Mεγάλε αν δεν είσαι άνθρωπος που τα συνεχίσει να μην λες χοντράδες....Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να πω ετσι μου ερχεται να δωσω αλλα τοσα στον vfr για ολα αυτα που τραβηξε αγοραζοντας απο νετ που επελεξε ομως σαν τον καλυτερο τροπο να εμπορευται και να βγαζει κερδος απο εκει.
μηπως πρεπει να πληρωνεις διαφημηση και στο forum γιατι το ιδιο κανει και o warm up αλλα μαλλον τα ακουμπαει στο forum και καθε μηνα στην εφορια.
Αντιλαβού? Γιατί και το Sete που πούλησες εσυ όσο ποιός με λέει ότι δεν το πήρες -100 απο κάνα Ιάπωνα πονηρίδη που το αγόρασε απο κανέναν που δουλεύει στον Arai τον ίδιονα....?? Μήπως να μου δώσεις και πενήντα για να την κάνω γαργάρα?![]()
Ότι να ναι σ' αυτόν τον τόπο .... Ότι σχέση έχουν οι μύξες με τ' αεροπλάνα έχουν οι απαντήσεις που δίνεις στα πόστ που κάνουμε....
Εμπόριο??? Μεγάλε με δύο κράνη είμαι και γαμώ τους ΕΝ-ΜΠΟΡΑΣ ... να βαλω ΕΠΕ και Σία και Υιός δίπλα για να γελάμε σε κάθε παραγγελία που κάνεις.... Εσυ έχεις φέρει 8 ρε φίλε.... με κοροϊδεύεις??
Πρίν απο λίγο ήσουν Ρομπέν και πόσταρες site all over the place.... Τώρα ποιοί δεν πρέπει να τα δούν??![]()
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα.... Μην αρχίσει και κάνα μαγαζί και πουλάει εδώ τέτοια???![]()
Όποιος πουλήσει Ιαπωνικό κράνος στην Ευρώπη φίλε σαν μαγαζί, τον έκλεισε η Arai χθές....
Και αν όλοι πια έχετε 100% επιτυχία στο ιντερνετ, να ποστάρετε αριθμούς λογαριασμών και διευθύνσεις να τα πέρνουμε απο σας όταν χάνουμε πράγματα απο κει που λέτε να τα πέρνουμε....
Τα λέμε όποτε....![]()
![]()
![]()
-0o-
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
[B]αααμα αργησω..φαε.
Δεν ηξερα οτι τα παιδακια εχουν μηχανακι και μπαινουν εδω μεσα![]()
Και ξαναλεω, οποιος θελει nakano-gp 2006 ας το πει 600ευρω παραλαβη απο το σπιτι μου με το κασερι. Αντε γεια
Πωπω πρήξιμο............... Ρε όποιος θέλει παίρνει από Japan, όποιος θέλει από Ιταλό, όποιος θέλει από αγγελία στο moto.gr !!!
Καλά μονίμως πρέπει να προσπαθείτε να αποδεικνύετε ποιος την έχει μεγαλύτερη???????????