Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Ωραία...τώρα να κάνουμε ένα ντου στα μαγαζιά
    και να τους βάλουμε πάγο για το πόσο πουλάνε
    και το πόσο βγάζουνε....

Αφού είμαστε τόσο μάγκες...μπράβο μας !!!!

Άλλοι έχουμε το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη
    εδω μέσα....

Υ.Γ τον Μήτσο μια φορά τον έχω δει
    αλλά αμφιβάλλω εαν μιλήσαμε ποτέ...

For the record !!!
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πωπω πρήξιμο............... Ρε όποιος θέλει παίρνει από Japan, όποιος θέλει από Ιταλό, όποιος θέλει από αγγελία στο moto.gr !!!

Καλά μονίμως πρέπει να προσπαθείτε να αποδεικνύετε ποιος την έχει μεγαλύτερη???????????
    +1000 για το οτι οποιος θελει κρανος θα το παρει οπως διαλεξει αρκει να ξέρει ολες τις παραμέτρους.

επισης να λεμε καποιον κλέφτη και απατεωνα καποιον που πουλαει κατι καινουριο σε μικροτερη τιμη απο αυτη που μπορει καποιος να το αγορασει απο καταστημα ειναι και ο λογος που ανακατευτηκα στο ποστ.
    γιατι τελικα μερικοι θελαν να ξυπνησουν τον ψαρωμενο κοσμο αλλα τις οδηγιες τις στελνουμε τελικα με πμ για να μη μας δουν και πολλοι η κατι τετοιο που δε καταλαβα ποτε.
    μοτσαρτ σε καμια παγιδα δεν επεσες απλα ζητησα τις οδηγιες σου για να δω αυτο που ήξερα...οτι δυσκολα θα χαθει το κρανος στο δρομο οπως γραφεις στο π.μ κτλ κτλ.
    αυτο το δυσκολα παντως δε μου σιγουρευει την αγορα απο το νετ..και δε πα να φερεις εσυ 10 μια χαρα..εγω εχω χασει τα λεφτα μου 10 φορες π.χ.
    δε πα να πει αντε και φεραμε ενα δυο κρανη απεξω οτι ειναι νομος οτι ετσι θα είναι.

εσυ ρ1 εμαθες σημερα και κατι καινουριο για το μοτο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    Mεγάλε αν δεν είσαι άνθρωπος που τα συνεχίσει να μην λες χοντράδες....
    Αντιλαβού? Γιατί και το Sete που πούλησες εσυ όσο ποιός με λέει ότι δεν το πήρες -100 απο κάνα Ιάπωνα πονηρίδη που το αγόρασε απο κανέναν που δουλεύει στον Arai τον ίδιονα....?? ]
    εγω μπορω να αποδειξω ποσο το πηρα εσυ μπορεις να μας πεις ποσο ειναι το λιγο κατω απο 600
    ρε φιλε εδω μεχρι και το nickname σου αλλαξες να βαλεις αγγελιες που θες να ξερω εγω ποσα πουλησες.
    ειτε ενα ειτε εκατο εμπορια λεγεται τωρα αν βαλεις και Σια κτλ χεστηκα ασε που αν βαλεις θα μας τα πουλας μετα 1000 το καθενα.
    εγω εφερα 8 ειδη και οχι μονο κρανη και τα φερα για παρτυ μου και οχι για να βγαλω κερδος μιας και ειμαι φωτογραφος και δεν καταδεχομαι με τιποτα αλλο να βγαζω λεφτα.οσο για το ρομπεν που μου κοτσαρεις μακαρι να ημουν εστω και λιγο αλλα εσυ δεν μπηκες ποτε στην διαδικασια να γινεις.
    οσο για το πμ που εστειλα ηταν επειδη καταλαβα τι βλακεια εκανα να τα λεω δημοσια γι'αυτο και εσβησα και τα ποστ.δεν νομιζω κανεις σ'αυτην την ζωη να μπορει να εγγυηθει για τιποτα και δεν ειμαι αυτος που θα το κανει ειδικα για εσας.
    ο καθενας κανει τις επιλογες του, απλα καλο ειναι να γνωριζει καποιες παραμετρους πριν τις κανει και αυτο προσπαθησα να κανω αλλα βγηκα ο γραφικος και ο ρομαντικος .

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    +1000 για το οτι οποιος θελει κρανος θα το παρει οπως διαλεξει αρκει να ξέρει ολες τις παραμέτρους.

ποια ειναι η παραμετρος που καταλαβαινεις εδω
    φιλε μου
    "Nakano 2006 GP, Μεγέθους small Καθώς και Schwantz replica.
    Και τα δύο είναι corsair "
    το ολο θεμα ξεκινησε απο αυτο.
    η μεγαλη ευκαιρια και το καλο παιδι που του στοιχησαν μολις λιγο κατω απο 600.και που με τρια μνμ δινει κρανη σχεδον τσαμπα.
    και που φυσικα πληροφορει τον κοσμο μονο με πμ.αραγε ποσοι μπορουσανε να καταλαβουν οτι ειναι rx7.
    εγω ειλικρινα δεν ξανασυμμετεχω γιατι με κουρασε το ολο θεμα.
    μου θυμιζει ενα ποστ που μαλωνα με καποιους επειδη θελανε να πανε στην dainese να παραπονεθουν για κατι παπουτσια που τους τρυπησανε.με βγαλανε μεχρι και οτι εχω μαγαζι με dainese και εγω απλα προσπαθουσα να τους εξηγησω οτι δεν δινατε να γινει αυτο.
    ειμαι μαλλον πολυ αγαθος για εδω και δεν επρεπε να με νοιαζει .

Γιατί δίνεις συνέχεια ρε συ Κωστή?
    A gentleman would walk but never run...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Γιατί δίνεις συνέχεια ρε συ Κωστή?
    ηταν το τελευταιο δεν μπορω να στεναχωριεμαι αλλο οτι εβλαψα καποιον και να μου επιριπτουν και ευθυνες
    εγω τελιωσα απο αυτο

o καθενας οτι θυμαται χαιρετε..

παντως καλως κανουν τα παιδια και ενημερωνουν..

Τα υπολοιπα στη κριση του καθενος[B]
    H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    ρε φιλε εδω μεχρι και το nickname σου αλλαξες να βαλεις αγγελιες που θες να ξερω εγω ποσα πουλησες.
    ειτε ενα ειτε εκατο εμπορια λεγεται
    Aρχηγέ, συνεχίζεις να με εκλπήσεις με την ''βλακεία'' σου. Πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδό σου για να μιλήσουμε και να καταλάβουμε ο ΕΝΑΣ τον ΑΛΛΟΝ ???
    Ρώτα τον Hornet τί έγινε με τα νίκ. Είναι δυνατόν να έχω ενα νίκ απο το 2οο3 και να μπώ με ένα με μηδενικά πόστ να πουλήσω που κατα σύμπτωση..... είναι το ίδιο με το παλιό??? Ποιός ηλίθιος θεός με φώτισε???

Τα τρία μυνήματα σε πείραξαν ΡΕ ΠΑΛΙΟΥΡΑ??? ΕΕΕΕεεεΕΕΕ?Ε???? ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ??? Αν ναι ρώτα απο πότε είμαι εδώ παλιότερα μέλη. Αϊντα μπράβο. Την είδαμε όλοι παλιοί και θα γ@μήσουμε κόσμο?? Όπως σου φέρομαι φίλε να μου φερθείς. Και ας έχεις 8οο πόστ κι ας ήρθα τώρα. Αν όχι μαγκιά σου αλλα η παλαιότητα δεν παίζει ρόλο ούτε η ηλικία, ούτε το επάγγελμα.
    Το τι είμαι, ποιός είμαι το γνωρίζουν οι φίλοι μου στρατηγέ Πλαπούτα και δεν είμαι υποχρεωμένος να το πώς σε κανέναν... Άσε που αν ήμουν ρομπέν δεν θα το έκανα θέμα σε κανένα φόρουμ.... δεν ξέρεις ποιοί βλέπουνε ...

Πάμε στα βασικά....

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΞ????? ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ CORSAIR βασιζώμενος στο (1) ίδιο υλικό, (2) παγκόσμιες προδιαγραφές της Arai. ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ RX7-RR4 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ME ΦΟΝΤ SIZE εκατόν ογδόντα??? ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΕΓΩ ΡΕ???

Και εσυ πούλησες το ''καινούργιο/μεταχειρισμένο'' κράνος απο Ιαπωνία.... Δεν μίλησε κανείς για εμπορία και ας μην ξέρω αν έβγαλες ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. Και δεν είδα το νταβαντούρι ας έγραψες ότι είναι απο Ιαπωνία και έχει το χαρτάκι του στα Γιαπωνέζικα/ Κανείς δεν είπε ''παιδιά.... το Japan αυτό το Japan εκείνο'' .... Βέβαια τότε το πούλαγες....μάστα....

Ο λόγος μεγάλε δεν ήταν ότι δεν το λένε Corsair, ήταν επειδή τα πουλάω τόσο ενω εσυ τα βρίσκεις τόσο κι εγώ μπορώ να στα βρώ άλλο τόσο κάτω απο κει που τα βρήκες. Αν θα μου έρθουν είναι άλλο καπέλο αν και παραπάνω μίλαγες για 100% και τώρα μου λες ότι δεν μπορείς να με δώσεις εγγύηση και άλλα τέτοια. ΕΚΕΙ ΣΚΑΛΩΣΑ και στο να με λενε ΚΛΕΦΤΗ. Αντιλαβού?

Μην με το παίζεις λοιπόν ωσία περιστερά και τα λοιπά γιατί κι εσύ απο ΚΑΠΟΥ βγάζεις (όχι στα κράνη αλλου) αλλα ΠΟΤΕ δεν θα σκάσω να πώ μάγκες ο ΜότΖαρτ πουλάει τα φίλμ τόσο ενω εγώ απο Ιταλία τα βρήκα 200% κάτω.... Η δεν μπορώ να βρω πουθενα φτηνότερα πραγματα και υπηρεσίες που προσφέρεις εσυ??? Αυτό σε κάνει κλέφτη αυτόματα???

Έλεος ρε πούστη μου.... 5ο.οοο αναγνώσεις και still η μαλακία σύννεφο....
    -0o-

:hypnotize
    αυτο θα πει μαγκια

να σαι καλα φιλε.με εβαλες στην θεση μου βριζοντας με
    παω να βαλω τα κλαματα τωρα

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    :να σαι καλα φιλε.με εβαλες στην θεση μου
    Παρακαλώ. Όποτε χρειαστείς να σε ξαναβάλω μου λες έτσι??
    Αν και δεν το άρχισα με μπινελίκια, έχω κι εγώ την υπομονή μου... να με λές κλέφτη... ψεύτη... έμπορα... ανήθικο... αναξιόπιστο....

μΕ αρέσεις ρε φίλε.... είσαι αυτό που λένε ''ευγενικός με τους άλλους''
    -0o-

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    Παρακαλώ. Όποτε χρειαστείς να σε ξαναβάλω μου λες έτσι??
    Αν και δεν το άρχισα με μπινελίκια, έχω κι εγώ την υπομονή μου... να με λές κλέφτη... ψεύτη... έμπορα... ανήθικο... αναξιόπιστο....

μΕ αρέσεις ρε φίλε.... είσαι αυτό που λένε ''ευγενικός με τους άλλους''
    θα καθομουν να πω και εγω οσα εχεις πει για μενα αλλα επειδη εχασες την υπομονη σου μαλλον ηταν εν' βρασμω ψυχης.οχετος το στομα σου φιλαρακι και μεγαλη φαντασια στα επιθετα σου,πρεπει να ησουν καλος στην εκθεση.με διασκεδασες παντως
    και για την ιστορια η φωτογραφηση εμπιπτει στον νομο περι παροχης υπηρεσιων εχει μεγαλυτερη φορολογηση και μη ελεγχομενη τιμη.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ρε δεν βαρεθήκατε ακόμα..;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ρε δεν βαρεθήκατε ακόμα..;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εμείς ΝΑΙ

You BETA believe...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Δεν είναι οχετός ο στόμας κάποιου που λέει τον άλλον κλέφτη (και το σβήνει και μετά..) επειδή πουλάει κάτι ΟΣΟ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, και είναι ο στόμας αυτουνούνανε που τα παίρνει κρανίο γιατί τον αποκαλέσανε κλέφτη!!!

[font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Δεν είναι οχετός ο στόμας κάποιου που λέει τον άλλον κλέφτη (και το σβήνει και μετά..) επειδή πουλάει κάτι ΟΣΟ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, και είναι ο στόμας αυτουνούνανε που τα παίρνει κρανίο γιατί τον αποκαλέσανε κλέφτη!!!

επειδη πρεπει να φυγω θα διαβασω τους δικηγορους αυριο.
    νομιζω οτι οι αγγελιες εμπορων απογορευονται στο forum
    εκτος αν κανονιστει σχετικη διαφημιση

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF