στο τσακ.....
πριν κανα χρόνο κατέβαινα την κατεχακη απο βύρωνα
στην μεγαλη ευθεια λοιπόν στο κλασικο πρωινο μποτιλιάρισμα..ακινητα τα ΚΟΥΤΙΑ
ειμαι στον αριστερο σφηνοδιαδρομο με 70 - 80 κλμ και παντα προσεκτικός φωτα ,ψιλοκόρνα ,μανσαρισμα κλπ
ΞΑΦΝΙΚΑ στα 20-30 μετρα από την μεσαια λουριδα
ανοιγει ΑΣΤΡΑΠΙΆΙΑ αριστερή πόρτα από datsun sunny ΚΑΙ μια πορνογερομουσούδα επιχειρεί να πτυελοεκτοξευσει ΡΟΧΑΛΑ στο οδόστρωμα...
ΚΟΚΑΛΑ εγώ και κόρνα!!!
πριν καλά καλά ανοιξει την μασέλα - ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ - ρουφάει την μουσόυδα μεσα στο σκατοκουτο και κλεινει αστραπιαία πάλι την πόρτα ενω στο ΤΣΑΚ εγώ περναώ με τα μισά χιλιόμετρα βολιδα ξυρίζοντας τον αριστερο καθρέφτη με δεξι καγκελο
ΦΥΣΙΚΑ ....ΛΟΥΗΣ εγώ ....κσι φουλ νευρα και αδρεναλινη
και ο πορνογέρος να καταπίνει απο το φόβο το φλεμα
ΣΗΜΕΡΑ πρωί ΚΑΤΕΧΑΚΗ κατέβασμα για αθηνα
λιγο πιο πισω στην στορφη αριστερα κατω από την γέφυρα μετα την διχάλα για αττικη οδό
εκπαιδευμενος από το σκηνικό με τον πορνογερο περνω τον αριστερο σφηνοδιαδρομο πάνω στην στροφή..επιφυλακτικός
παρ όλο που δεν εχω ορατότητα μεγάλη κινούμαι σχετικα άνετα με 60 ΚΛΜ
μετά την στροφή οταν ξεπροβάλει η κατηφορική ευθεια ανοιγω λίγο - ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΕΝΑ -
ΠΑΛΙ ΓΕΡΟΣ με ΠΑΛΙΟ ΦΙΑΤ ή ΣΕΑΤ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ !!!! αστραπιαία
ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ με χαμηλωμένο το κεφάλι και περπατάει προς το ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ αφήνωντας και ανοιχτή την αρισερή του πορτα!!
εχετε τον ΘΕΟ σας!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ!!!!!
αφού κόβει στροφή αριστερα περπατώντας προς το πορτπαγκαζ του ξυπνα από τα φρεναρισματα και την κόρνα μου
η ΠΟΡΤΑ ανοιχτη - αλλα σε κλασματα δευτερολέπτου βλεοω ότι έχω περιθώριο αριστερά μου μιας και ο δρόμος είναι φαρδύς εκει και το ΚΟΥΤΙ από αριστερα μου είχε από πριν φιλοτιμηθει να παρει ροτα κολητα στη αρισερη τσιμεντενια μπαρα (ναι υπαρχουν και συνειδητοποιημενα ΚΟΥΤΙΑ)
ΟΠΟΤΕ το θηριο μαζί με μενα μαζεψαμε μέσα τις κοιλιές μας και αντε να το ΣΩΣΟΥΜΕ
πάλί όμωε το καγκελο του πήρε πόρτα - ελαφρά όπως αποδείχτηκε- αλλά με την ορμή την ψιλοξερίζωσε νομίζω γιατί ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ τον θορυβο του ΧΑΡΟΥ
ΠΑΛΙ ΛΟΥΗΣ εγώ να βριζω κα να ανεβαζω αδρεναλινες και τώρα που γράφω λίγο αρχιζώ να ηρεμω
το καγκελο απλά γδάρθηκε το χρώμα και δεν στραβωσε - η ορμη ήταν πολύ μεγάλη και η ιταλική πόρτα λίγια - αν εκανα κρας τεστ με κανα γερμανικό 10 ετίας δεν νομίζω ότι θα με αφηνε να περάσω
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
αλλα αναρωτιέμαι?
1. πόσο ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ μπορεί να ειναι ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ να ανοίγει ξαφνικά πόρτα στην μεση ΛΕΟΦΩΡΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ?
2. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ειναι για τα ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ όχι για τους δρόμους?
3. ΔΙΕΙΣΘΗΣΗ παράνομη μεν αλλά αναπόφευκτη δε?
αν σταματουσα και ερχόταν η τροχάια θα πληρωνα καθρέφτη ή πορτα? δηλαδή εγώ θα έφτεγα?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
1. ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ κατά την διεισθηση - ασε να σε προσπεράσει κανά μικρότερο χαρμανιασμενο παπί να σου ανοίγει το δρόμο - (να λέει και μεσα του περήφανα) ρε προσπέρασα χιλιαρι!!!
2. ΦΩΤΑ - ΚΟΡΝΕΣ - ΑΚΡΑΠΕΣ ξυπνανε τα ρεμαλία στα ΚΟΥΤΙΑ
3. ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ πάντα - καθοριστικό!!!!
4. ΣΕ ΣΑΡΑΒΑΛΑ των 80ς 70ς κρύβονται παπαγιανόπουλοι και κωστανταρηδες με θρασος και ανυποψιαστοι οτι βρισκόμαστε στο σωτηριον έτος 2006
5. ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΙΣΘΗΣΗ
6. ΤΟ LC8 KAΓΚΕΛΑΤΟ ειναι γαμάτο!!!
(δεν θα ξεχάσω ποτε την ευχάριστη εκδικητική αίσθηση - ήχο ξεριζώματος πορτας - καθρέφτη)
αυτά
ΚΑΛΗΜΕΡΑ μας
ειμαστε ακόμα ζωντανοι!!!!