Άμα λείπει ο σωστός κόσμος, δεν υπάρχουν φώτο :o
:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εμ καποιοι την κάνανεΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
:rotflmao:![]()
Eμ κάποιοι έχουν και δουλειές!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Εμ καποιοι την κάνανε![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πριν απο κάμποση ώρα logαρα.
Λάμπρο: Φωτογραφική μηχανή είχα αλλα δεν σκέφτηκα να την πάρω μαζί μου μιας και έλεγα πως θα είμαστε τρείς κι' ο κούκος και την ξέχασα στο δωμάτιο. Στην επόμενη ρε φίλε ομως θα σετάρω το φωτόμετρο σωστά, θα φέρω το τριποδάκι κι' οποιον πάρει ο Χάρος
Kizoto: Αφού το 'παμε ρε man...home-brew η τσικουδιά :a51:
Πάρτ...εε...Bartlial: Το recycle ακόμα δεν το κατάλαβα αλλα που θα πάει θα φαω και 'γω κανένα ανεμιστήρα και θα ισιώσω. Ρεπό εχω τη Δευτέρα 25 του μήναρε γμτ αλλα θα δω τι θα κάνω για το ΣΚ έστω και για λίγο. Στείλε εσυ pm στο καμμένο συντεκνάκι και θα τα κανονίσουμε
Εεε...το jetpack είναι έτοιμο για απογείωση λέμε!!!!!![]()
Χρήστο: Όπως είπαμε home-brew το "Νερό της Φωτιάς" αλλα μάλλον πως με "έπιασε" λίγο-λίγοκαι εμένα γιατί αυτά που μου σιγοτραγουδούσες μου φανήκανε λιγάκι σαν τα δικά μας τα ριζίτικα
ή έκανα λάθος*
(*έτσι θα το λέμε τώρα
).
Υ.Γ: Τούλα, ελπίζω να μην τα άκουσε στο σπίτι απο τα πολλά "κεράσι-κεράσι" μου εε;;
Idi: Πραγματικά πολύ καλό το στροφιλίκι προς το Σούνιο που μου πεςαν και σε 1-2 στροφές πριν τα τούνελ παρολίγο να αγκαλιάσω τη μπαριέρα έτσι οπως έκλειναν απότομα οι παντέρμες.
Υ.Γ: Βάλε το μπουζί που λέγαμε και πες εντυπώσεις!
Εχω τόσα πολλά να γράψω για τον καθένα σας ξεχωριστά και συγνώμη που δεν αναφέρθηκα σε ολους (ξέρουν αυτοί) κι' ας κάναμε κουβέντα και χαβαλέ. Θέλω μόνο να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
σε ολους που ήρθαν εκείνη τη βροχερή νύχτα που ο δρόμος ηταν στην κυριολεξία σαπούνι και κόλωσα να έρθω με το Kaze-Rαπ' τη μια γιατί δεν ήξερα τους δρόμους και ο receptionist στο ξενοδοχείο που έμενα δεν ήξερε ούτε στο περίπου που πέφτει το Δέλεαρ, καθώς και γιατί είδα ενα πιτσιρικά να ξεκινάει απο φανάρι driftάρωντας και βάζοντας πόδια κάτω για να μη φάει σαβούρα!
Ειδικά ευχαριστώ επιπλέον και δημόσια μέσω του forum την Θοδώρα (Nimbus) για το ολο τρέξιμο που έκανε απο τα χαράματα που έφτασα στην Αθήνα μέχρι και τη στιγμή λίγο πριν με πάρει ο Λάμπρος με το τουτού του για Δέλεαρ, καθώς και τον Tropea (Λάμπρο) για το πήγαινε-ελα αλλα και για την προθυμία του να με φιλοξενήσει σπίτι του χωρίς ουτε καν να με ξέρει.
Την Αθήνα δεν την "παλεύω" ρε παιδιά, δεν την μπορώ...αλλα εκείνη τη Δευτέρα δε θα την ξεχάσω ποτέ μου!!!
Χίλια :a51: ευχαριστώ :a51: ολους σας :a51: .
Πάντα οταν :a51: βρισκόμαστε να περνάμε έτσι ωραία :a51: .
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ρε μέχρι να ξανάρθεις θα χω πάρει και εγώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Λάμπρο: Φωτογραφική μηχανή είχα αλλα δεν σκέφτηκα να την πάρω μαζί μου μιας και έλεγα πως θα είμαστε τρείς κι' ο κούκος και την ξέχασα στο δωμάτιο. Στην επόμενη ρε φίλε ομως θα σετάρω το φωτόμετρο σωστά, θα φέρω το τριποδάκι κι' οποιον πάρει ο Χάρος
![]()
μάλλον εγώ θα ρθω ποιο γρήγορα (έστω για λίγο) κάτω...
![]()
όσα για τα άλλα , ρε είσαι Κρητικός ή δεν είσαι? όπως απλόχερα προσφέρουμε την φιλοξενία έτσι πρέπει και να την δεχόμαστε!!! :rotflmao: και που ξέρεις...:rotflmao:
![]()
![]()
Για το νερό της φωτιάς ευχχαριστώ πολύ, αλλά ποιο πολύ ευχαριστώ για την ατόφια σου καρδιά που χαίρομαι να το βλέπω σε ανθρώπους εκτός Αττικής, μιας και εδώ τείνει να εκλείψει!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πάρτ...εε...Bartlial: Το recycle ακόμα δεν το κατάλαβα αλλα που θα πάει θα φαω και 'γω κανένα ανεμιστήρα και θα ισιώσω. Ρεπό εχω τη Δευτέρα 25 του μήναρε γμτ αλλα θα δω τι θα κάνω για το ΣΚ έστω και για λίγο. Στείλε εσυ pm στο καμμένο συντεκνάκι και θα τα κανονίσουμε
Εεε...το jetpack είναι έτοιμο για απογείωση λέμε!!!!!![]()
Χρήστο: Όπως είπαμε home-brew το "Νερό της Φωτιάς" αλλα μάλλον πως με "έπιασε" λίγο-λίγοκαι εμένα γιατί αυτά που μου σιγοτραγουδούσες μου φανήκανε λιγάκι σαν τα δικά μας τα ριζίτικα
ή έκανα λάθος*
(*έτσι θα το λέμε τώρα
).
Υ.Γ: Τούλα, ελπίζω να μην τα άκουσε στο σπίτι απο τα πολλά "κεράσι-κεράσι" μου εε;;
Idi: Πραγματικά πολύ καλό το στροφιλίκι προς το Σούνιο που μου πεςαν και σε 1-2 στροφές πριν τα τούνελ παρολίγο να αγκαλιάσω τη μπαριέρα έτσι οπως έκλειναν απότομα οι παντέρμες.
Υ.Γ: Βάλε το μπουζί που λέγαμε και πες εντυπώσεις!
Εχω τόσα πολλά να γράψω για τον καθένα σας ξεχωριστά και συγνώμη που δεν αναφέρθηκα σε ολους (ξέρουν αυτοί) κι' ας κάναμε κουβέντα και χαβαλέ. Θέλω μόνο να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
σε ολους που ήρθαν εκείνη τη βροχερή νύχτα που ο δρόμος ηταν στην κυριολεξία σαπούνι και κόλωσα να έρθω με το Kaze-Rαπ' τη μια γιατί δεν ήξερα τους δρόμους και ο receptionist στο ξενοδοχείο που έμενα δεν ήξερε ούτε στο περίπου που πέφτει το Δέλεαρ, καθώς και γιατί είδα ενα πιτσιρικά να ξεκινάει απο φανάρι driftάρωντας και βάζοντας πόδια κάτω για να μη φάει σαβούρα!
Ειδικά ευχαριστώ επιπλέον και δημόσια μέσω του forum την Θοδώρα (Nimbus) για το ολο τρέξιμο που έκανε απο τα χαράματα που έφτασα στην Αθήνα μέχρι και τη στιγμή λίγο πριν με πάρει ο Λάμπρος με το τουτού του για Δέλεαρ, καθώς και τον Tropea (Λάμπρο) για το πήγαινε-ελα αλλα και για την προθυμία του να με φιλοξενήσει σπίτι του χωρίς ουτε καν να με ξέρει.
Την Αθήνα δεν την "παλεύω" ρε παιδιά, δεν την μπορώ...αλλα εκείνη τη Δευτέρα δε θα την ξεχάσω ποτέ μου!!!
Χίλια :a51: ευχαριστώ ολους σας :a51: .
Πάντα οταν :a51: βρισκόμαστε να περνάμε έτσι ωραία :a51: .
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
.....................
ή έκανα λάθος*
(*έτσι θα το λέμε τώρα
).
:a51:
Ηπειρωτικα ηταν και μαλιστα "της ταβλας"!![]()
Η αληθεια ειναι οτι εχουν μεγαλη συγγενεια με τα ριζιτικα, τα οποια επισης αγαπαω ...![]()
..................
ΔΕΝ ηταν και πολλααα ρεε ...![]()
![]()
δεν ξερω με ποιο ναβγελασω περισσοτερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πάρτ...εε...Bartlial: .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
kawasaki street warriors
kawasaki street warriors
την επομενη φορα να ερθεις καλοκαιρι να το καψουμε το μαγαζιιιιιιιι
![]()
![]()
kawasaki street warriors
άκου kizoto!!! ριζότο καλύτερα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
με home-brew το "Νερό της Φωτιάς"
kizoku είναι ρε συ!!!
Να 'σαι καλά φίλτατε!!!!
![]()
![]()
![]()
και sudoku και επίσης παίζει και το sogokouΑρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
άκου kizoto!!! ριζότο καλύτερα!!!