Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Ρε φιλαράκι, δεν καταλαβαίνεις που δεν καταλαβαίνεις... τουλάχιστον μην προκαλείς κιόλας...

Δηλαδή εσύ πώς την είδες, δικηγόρος αυτών που δεν αγοράζουν από το internet;;

Γιατί αν την είδες έτσι, θα έπρεπε να σε διαβάζαμε αύριο...
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

το καλύτερο

απο ολα οσα εγιναν εδώ ειναι οτι ο φιλος και μουσικάντης πηγε και εσβυσε τα ποστ του τα αρχικα και τωρα ειναι σα να μιλάγαμε σε καμια θεοτητα ρε πούστη μου που επικοινωνουσε μαζί μας με τηλεπαθια αχ αχ αχ αχ

rotflmao: :rotflmao:

ειμαστε ολοι κλεφτες και αναξιοπιστοι και χωρις αξιοπρεπεια....

και φιλαράκια ολοι με αυτον τον κερατα τον βιεφαρ με τα κράνη του.

ποιος εισαι εσυ ρε βιεφαρ που πουλάς κρανη εδω μεσα μπροστα στα μουτρα του καθε παλιου με μολις 2 μνμ???ρε το πουλο και ελα με το κηδεμόνα σου να γραψεις ποστ .

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_

Re: το καλύτερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    απο ολα οσα εγιναν εδώ ειναι οτι ο φιλος και μουσικάντης πηγε και εσβυσε τα ποστ του τα αρχικα και τωρα ειναι σα να μιλάγαμε σε καμια θεοτητα ρε πούστη μου που επικοινωνουσε μαζί μας με τηλεπαθια αχ αχ αχ αχ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ
    -0o-

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    OK κανεις δε τα βαζει με τη μαφια των παλιων...

ρε mozart τι ζορι τραβας ;
    Η αγγελια εχει μπει στη σωστη της θεση

Εκανες ενα ολοκληρο πανικο αφηνωντας αιχμες ληστειας για ενα ανθρωπο που δεν τον ξερεις...του σπασες τα νευρα και μαζι με αυτουνου και σε καμια 100στη ανθρωπους ακομα

Πουλαει καποια πραγματα σε αυτη την τιμη αν δεν σου κανει η τιμη μην αγορασεις...εαν δεν προτιθεσαι γενικοτερα να αγορασεις κανε καμια βολτα να παρεις αερα...!!!

Δηλαδη εχουμε ξεφυγει τελειως λεμε...οποιος θελει να παρει απο νετ ας παρει μαζι με τα ρισκα του..και επειδη δεν συνεβη σε εσενα κατι δεν σημαινει οτι δεν θα συμβει και στους αλλους...δηλαδη ας κανουμε μια υποθεση!!!

Βρισκω αυτο το κρανος 600 στην ελλαδα κανει 850 αλλα μπορω να το βρω 470 και να τα βαλουμε κατω!

Παω στο μητσο..
    μητσο να το δω μου κανει σαν νουμερο α ωραια παρε ασε που θα τον παζαρεψω τον μπουστη!!! πες οτι το παιρνω 580

Παω στο μαγαζι ποσο κανει 850 πες οτι εχω ακρη και το παιρνω κανα 50αρι λιγοτερο το πηρτα 800

Μπαινω στο νετ βαζω καρτα (κινδυνος 1)
    Δεν μπορω να μπω στο νετ ειμαι ασχετος...εδω τι κανουμε???

Περιμενω να ερθει θα πιασει το κολπο με τα τελωνεια?? εχω ακουσει οτι δεν πιανει

Ειμαι ανθρωπος ανυπομονος και το θελω τωρα και δεν μπορω να περιμενω τις 10 εργασιμες (20?-30?- 40?)

Θα φτασει οκ η θα μου το φερουν κοπανημενο γιατι επεσε επανω ενα container κατα λαθος ...εχει γινει αυτο που λεω...εδω καποτε στειλαμε ενα εκτυπωτη στο ροδο και το αεροπλανο προσγειωθηκε στη...θαλασσα..τον εκτυπωτη τον πηραμε τελικα απο την ασφαλεια..αληθεια εχει ασφαλιση το προιον οταν το φερνεις?και αν ναι πληρωνεις

Απαριθμησα καποια απο τα αρνητικα του νετ και τωρα ας κανουμε μαθηματικα

μητσος 600 πες 580 (μα γιατι ...ρε πες 580..οχι ρεεε (αποσπασμα απο ελληνικη ταινια)

Μαγαζι 850 πες 800

Ιντερνετ 470 αρα

800 -580 =220
    580-470=110

Δηλαδη με τον μητσο γλυτωνω απο το μαγαζι 220 ευρωπουλα ενω με το νετ (και ολα τα πιθανα σεναρια αποτυχιας ) κερδιζω 110

Πες μου ρε μοτζαρτ τωρα τι θα κανε ο εξυπνος και αυτος που αποφευγει τις λουμπες?

Ωσον αφορα τα λαστιχακια φιλε R1 μαλλον για παντοφλες σε βλεπω να βαζεις γιατι τα 150 δεν βγαινουνε με τιποτα απο ατα μαθηματικα!!

Αυτα κυριοι...λιγο θετικη σκεψη και πρακτικο μυαλο και θα δειτε οτι τελικα συμφερει

Τον μητσο τον ξερω οπως επισης ξερω και αλλους 300 ανθρωπους απο το χωρο της μοτοσυκλεττας και μιλαω σαν σταθης και οχι σαν moto.gr και δεν χρηματιζομαι απο το μητσο..μια φορα ενα βραδυ φαγαμε ενα πατσα μαζι αλλα δεν μου τον πληρωσε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    OK κανεις δε τα βαζει με τη μαφια των παλιων...
    αποψη????

ιντι μου πες τα με δικα σου λόγια αμα θες για να καταλαβουμε εμεις οι μαφιοζοι οι παλαιουρες που δε τα βάζει κανεις μαζί μας λεμε.

μαλλον δε διαβασες ποιος αναφερθηκε σε παλαιότητες φιλιες και τα ρεστα.

αιντε μη παρω παρτουζα κανα Ζ πρωι πρωι.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα παρε φορα και κλασε μου τα φρυδια

οτι ηταν να πω το ειπα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα παρε φορα και κλασε μου τα φρυδια

οτι ηταν να πω το ειπα....
    omertaaaa...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΠΥΡΟ

ΠΑΛΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ?

ΠΑΠΑΠΑ!!ΣΚΕΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ!:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ρε mozart τι ζορι τραβας ;
    Η αγγελια εχει μπει στη σωστη της θεση

Εκανες ενα ολοκληρο πανικο αφηνωντας αιχμες ληστειας για ενα ανθρωπο που δεν τον ξερεις...του σπασες τα νευρα και μαζι με αυτουνου και σε καμια 100στη ανθρωπους ακομα

Πουλαει καποια πραγματα σε αυτη την τιμη αν δεν σου κανει η τιμη μην αγορασεις...εαν δεν προτιθεσαι γενικοτερα να αγορασεις κανε καμια βολτα να παρεις αερα...!!!

Δηλαδη εχουμε ξεφυγει τελειως λεμε...οποιος θελει να παρει απο νετ ας παρει μαζι με τα ρισκα του..και επειδη δεν συνεβη σε εσενα κατι δεν σημαινει οτι δεν θα συμβει και στους αλλους...δηλαδη ας κανουμε μια υποθεση!!!

Βρισκω αυτο το κρανος 600 στην ελλαδα κανει 850 αλλα μπορω να το βρω 470 και να τα βαλουμε κατω!

Παω στο μητσο..
    μητσο να το δω μου κανει σαν νουμερο α ωραια παρε ασε που θα τον παζαρεψω τον μπουστη!!! πες οτι το παιρνω 580

Παω στο μαγαζι ποσο κανει 850 πες οτι εχω ακρη και το παιρνω κανα 50αρι λιγοτερο το πηρτα 800

Μπαινω στο νετ βαζω καρτα (κινδυνος 1)
    Δεν μπορω να μπω στο νετ ειμαι ασχετος...εδω τι κανουμε???

Περιμενω να ερθει θα πιασει το κολπο με τα τελωνεια?? εχω ακουσει οτι δεν πιανει

Ειμαι ανθρωπος ανυπομονος και το θελω τωρα και δεν μπορω να περιμενω τις 10 εργασιμες (20?-30?- 40?)

Θα φτασει οκ η θα μου το φερουν κοπανημενο γιατι επεσε επανω ενα container κατα λαθος ...εχει γινει αυτο που λεω...εδω καποτε στειλαμε ενα εκτυπωτη στο ροδο και το αεροπλανο προσγειωθηκε στη...θαλασσα..τον εκτυπωτη τον πηραμε τελικα απο την ασφαλεια..αληθεια εχει ασφαλιση το προιον οταν το φερνεις?και αν ναι πληρωνεις

Απαριθμησα καποια απο τα αρνητικα του νετ και τωρα ας κανουμε μαθηματικα

μητσος 600 πες 580 (μα γιατι ...ρε πες 580..οχι ρεεε (αποσπασμα απο ελληνικη ταινια)

Μαγαζι 850 πες 800

Ιντερνετ 470 αρα

800 -580 =220
    580-470=110

Δηλαδη με τον μητσο γλυτωνω απο το μαγαζι 220 ευρωπουλα ενω με το νετ (και ολα τα πιθανα σεναρια αποτυχιας ) κερδιζω 110

Πες μου ρε μοτζαρτ τωρα τι θα κανε ο εξυπνος και αυτος που αποφευγει τις λουμπες?

Ωσον αφορα τα λαστιχακια φιλε R1 μαλλον για παντοφλες σε βλεπω να βαζεις γιατι τα 150 δεν βγαινουνε με τιποτα απο ατα μαθηματικα!!

Αυτα κυριοι...λιγο θετικη σκεψη και πρακτικο μυαλο και θα δειτε οτι τελικα συμφερει

Τον μητσο τον ξερω οπως επισης ξερω και αλλους 300 ανθρωπους απο το χωρο της μοτοσυκλεττας και μιλαω σαν σταθης και οχι σαν moto.gr και δεν χρηματιζομαι απο το μητσο..μια φορα ενα βραδυ φαγαμε ενα πατσα μαζι αλλα δεν μου τον πληρωσε!!!
    αν βαλω αυριο μια αγγελια οτι ενας φιλος μου με παραεισαγωγης μηχανακια πουλαει καινουριο το 636 με 10450 θα μου την σβησετε?
    αν ειναι οχι ωραια γιατι σκοπευω να βαλω ολοκηρο το μαγαζι του.
    αντε γεια σε ολους σας με την μαγκια σας.
    οτι θα διαβασω μνμ που θα μου λενε γιατι εσπασα τα νευρα καποιου και γιατι αφησα αιχμες δεν το περιμενα.τελικα καποιοι εδω μεσα εκτος απο δικηγορους εχουν και πατερες.

Re: το καλύτερο

rotflmao: :rotflmao:

ειμαστε ολοι κλεφτες και αναξιοπιστοι και χωρις αξιοπρεπεια....

και φιλαράκια ολοι με αυτον τον κερατα τον βιεφαρ με τα κράνη του.

ποιος εισαι εσυ ρε βιεφαρ που πουλάς κρανη εδω μεσα μπροστα στα μουτρα του καθε παλιου με μολις 2 μνμ???ρε το πουλο και ελα με το κηδεμόνα σου να γραψεις ποστ .
    ωραια ρε φιλε γελασαμε.μαλλον αλλοι ειναι οι παλιοι εδω μεσα.
    δεν το παιξα ουτε μια φορα στην ζωη μου παλιος.και για τα τρια μνμ αναφερθηκα στο οτι ο ανθρωπος δεν γνωριζε οτι εδω υπαρχει μια αλληλεγγυη στο forum και το πουλαω πιο ακριβα απο οτι αγορασα ηταν ξεφτιλα.
    οσα για τα τρια μνμ που εσβησα δεν ειχα χαρακτηρισμους αλλα εγραφα απο που τα πηρα και ποσο.
    το κλεφτες και αναξιοπρεπης μονοι σας το βγαλατε καθως μιλησα οτι αυτα ειναι πραγματα υποκειμενικα και ο καθενας τα βλεπει οπως νομιζει.
    αν λοιπον εγω νομιζω οτι ο vfr ειναι αναξιοπρεπης αυτο δεν πρεπει να τον αποσχολει γιατι ειμαι μαλακας και φωτιζομαι απο ηλιθιο θεο.ετσι λοιπον για τον υπολοιπο κοσμο ειναι αξιοπρεπης.
    συνεχιστε ομως δεν πειραζει την υπομονη δεν θα την χασω και μακαρι καποτε να με γνωριζατε απο κοντα να δειτε ποσο μαλακας ειμαι

Re: Re: το καλύτερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    ωραια ρε φιλε γελασαμε.μαλλον αλλοι ειναι οι παλιοι εδω μεσα.
    δεν το παιξα ουτε μια φορα στην ζωη μου παλιος.και για τα τρια μνμ αναφερθηκα στο οτι ο ανθρωπος δεν γνωριζε οτι εδω υπαρχει μια αλληλεγγυη στο forum και το πουλαω πιο ακριβα απο οτι αγορασα ηταν ξεφτιλα.
    οσα για τα τρια μνμ που εσβησα δεν ειχα χαρακτηρισμους αλλα εγραφα απο που τα πηρα και ποσο.
    το κλεφτες και αναγιοπρεξεις μονοι σας το βγαλατε καθως μιλησα οτι αυτα ειναι πραγματα υποκειμενικα και ο καθενας τα βλεπει οπως νομιζει.
    αν λοιπον εγω νομιζω οτι ο vfr ειναι αναξιοπρεπης αυτο δεν πρεπει να τον αποσχολει γιατι ειμαι μαλακας και φωτιζομαι απο ηλιθειο θεο.ετσι λοιπον για τον υπολοιπο κοσμο ειναι αξιοπρεπης.
    συνεχιστε ομως δεν πειραζει την υπομονη δεν θα την χασω και μακαρι καποτε να με γνωριζατε απο κοντα να δειτε ποσο μαλακας ειμαι
    αρχίζω να πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει καν τι σου λεμε σε ολα αυτα τα ποστ.
    μετα ..μαλάκα δε σε έιπα ποτε.μια χαρα τα λες στο ξαναπα και ευχαριστουμε που μας δείχνεις οτι μπορουμε με το ΟΠΟΙΟ γαμημενο ρισκο να παρουμε το κρανακι αυτο με λιγοτερα λεφτα..αλλα μη χαρακτηριζεις σου ξαναλεώ κλεφτη κτλ τον αλλονα που σου δινει τη δυνατοτητα να παρεις το κρανος ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.
    οσο για το παραδειγμα σου με το μηχανακι εξακολουθεις να εισαι λάθος και δε κανεις μια προσπαθεια να το καταλαβεις κιολας.
    το γαμημενο το κρανος το δινει 290 ε λιγοτερα απο τον εισαγωγεα και οποιαδηποτε αλλον με μαγαζα που το φέρνει οπως το φέρνει...
    και συ μου λες για ενα παραεισαγωγης 636 που θα το δινεις περισσοτερο και απο τον επισημο αντιπροσωπο..

οσο για το γελιο..γελα και εσυ και θα τα δεις ολα πιο χαλαρα και ασε τους αλλου να λενε.
    μακαρι να σε γνωρίσω και απο κοντα δεν εχω κανενα προβλημα.

Re: Re: Re: το καλύτερο

οσο για το παραδειγμα σου με το μηχανακι εξακολουθεις να εισαι λάθος και δε κανεις μια προσπαθεια να το καταλαβεις κιολας.
    το γαμημενο το κρανος το δινει 290 ε λιγοτερα απο τον εισαγωγεα και οποιαδηποτε αλλον με μαγαζα που το φέρνει οπως το φέρνει...
    και συ μου λες για ενα παραεισαγωγης 636 που θα το δινεις περισσοτερο και απο τον επισημο αντιπροσωπο..

κανεις λαθος ο επισημος αντιπροσωπος το δινει 10500 το 636 και εγω μπορω να σας το δωσω μεσω του φιλου μου 10450 αρα που ειναι το λαθος το δικο μου.
    να βαλω αγγελια?

τελικα καποιοι εδω μεσα εκτος απο δικηγορους εχουν και πατερες. [/B]
    Δεν γράφω πολύ συχνά στο moto.gr (διαβάζω όμως...) και πραγματικά από ΣΕΒΑΣΜΟ στο forum και τους αναγνώστες του ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ να μην γράψω αυτά που μου βγαίνουν. Είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

ΑΝ είχες ΙΧΝΟΣ συνείδησης θα ζήταγες ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ένα ΣΥΓΝΩΜΗ έκανα ΛΑΘΟΣ και θα τελείωνε η φάση εδώ. ΟΛΟΙ κάνουν ΛΑΘΗ είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι μόνο δεν το ΣΤΑΜΑΤΑΣ αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να γράφεις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

Όσοι διαβάζουν έχουν μυαλό να κρίνουν.

Re: Re: Re: Re: το καλύτερο

κανεις λαθος ο επισημος αντιπροσωπος το δινει 10500 το 636 και εγω μπορω να σας το δωσω μεσω του φιλου μου 10450 αρα που ειναι το λαθος το δικο μου.
    να βαλω αγγελια?
    ΟΚ ..ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΝΑΣ Ο ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΜΕ 9900..

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ .

αλλα κλεφτη τον δικο σου δε θα τον πω.επισης θα σου πω με τη λογική σου οτι παιδια στη γερμανια παιζουνε με 7000 ε αυτα και πατε να τα φερετα απο κει γιατι ο εδω ειναι κλεφτης και αναξιόπιστος και οτι αλλο ατυχη χαρακτηρισμο εδωσες σε αυτον τον βιφιαρ.

αλλα καβασακι να μου πεις εσυ πουλα..αρα κλεφτης θα ναι σιγουρα... :rotflmao:

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF