Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Μάθαμε τι γίναν τα παιδια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για να πω πάντως την αλήθεια, λάδια ή κάτι άλλο παρεμφερές στον δρόμο εγώ δεν είδα...
    Ούτε είδα κάτι που να μοιάζει με προσπάθεια συγκάληψης της επιφάνειας όπως πριονίδι, άμμο, κλπ...Και κοίταξα προσεκτικά γιατί μου έκανε εντύπωση πως σε τόσο καλό οδόστρωμα και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα είχαμε μια τόσο "άτσαλη" έξοδο...

Δεν μπορώ όμως να είμαι 100% σίγουρος γιατί είχαν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από το ατύχημα και δεν αποκλείεται εντωμεταξύ να είχε πλυθεί με μάνικες ο δρόμος και να είχε στεγνώσει....

Τέσπα...μικρή σημασία έχουν όλα αυτά...Νομίζω ότι το παρόν τόπικ έχει εξαντληθεί και πέρα από ένα "καλό ταξίδι" στο παλληκάρι, δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο...

Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε, να πω ότι και εγώ όλα αυτά τα "έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε", "τουλάχιστον έφυγε κάνοντας το κέφι του" και κάτι άλλα τέτοια χαριτωμένα, τα βρίσκω από ηλίθια έως επικύνδυνα γιατί εξωραίζουν και δίνουν μια στρεβλή είκόνα ενός δήθεν "ηρωικού" και "εξευγενισμένου" θανάτου, που όμως δεν είναι έτσι...Όσοι έχουν βιώσει τον θάνατο συνανθρώπου στα χέρια τους το ξέρουν καλά...Όπως επίσης δεν έχουν καμμία απολύτως αξία για τον ίδιο, για τους γονείς του, την γυναίκα του, το παιδάκι του κλπ ...

Κρίμα, λυπάμαι πέρα πολύ. Καλό ταξίδι στο παλικάρι.

Παλαιό μέλος
    Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε, να πω ότι και εγώ όλα αυτά τα "έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε".............

ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ........ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

NOT NOW....!!!!!!

Παλαιό μέλος
    άλλοι γαμιούνται, αλλά σεις δεν το'χετε πάρει χαμπάρι. Τους βλέπετε μπροστά σας, πεθαίνουν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας... παρ'όλα αυτά... "δε γαμιέσαι ρε τσίρε"

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    τελικά είναι οριστικό αυτό που σας έγραψα, για το πετρέλαιο στο δρόμο. Φίλος που πέρασε, σταμάτησε και πήγε στο σημείο πρίν την πτώση του άτυχου μοτοσυκλετιστή περίπου 5 μέτρα πριν τις χαρακιές στην άσφαλτο και είχε κηλίδες πετρελαίου.

ΚΡΊΜΑ ΚΑΙ ΠΆΛΙ

Δύναμη στην σύζυγό του και στο μωρό του που θα γνωρίσει το πατέρα του μόλις μεγαλώσει από τις περιγραφές της μητέρας του, συγγενών, φίλων και από τις φωτογραφίες του....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 17:10
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2007, 09:48
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 15:15
  4. Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:18