Για να πω πάντως την αλήθεια, λάδια ή κάτι άλλο παρεμφερές στον δρόμο εγώ δεν είδα...
Ούτε είδα κάτι που να μοιάζει με προσπάθεια συγκάληψης της επιφάνειας όπως πριονίδι, άμμο, κλπ...Και κοίταξα προσεκτικά γιατί μου έκανε εντύπωση πως σε τόσο καλό οδόστρωμα και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα είχαμε μια τόσο "άτσαλη" έξοδο...
Δεν μπορώ όμως να είμαι 100% σίγουρος γιατί είχαν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από το ατύχημα και δεν αποκλείεται εντωμεταξύ να είχε πλυθεί με μάνικες ο δρόμος και να είχε στεγνώσει....
Τέσπα...μικρή σημασία έχουν όλα αυτά...Νομίζω ότι το παρόν τόπικ έχει εξαντληθεί και πέρα από ένα "καλό ταξίδι" στο παλληκάρι, δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο...
Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε, να πω ότι και εγώ όλα αυτά τα "έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε", "τουλάχιστον έφυγε κάνοντας το κέφι του" και κάτι άλλα τέτοια χαριτωμένα, τα βρίσκω από ηλίθια έως επικύνδυνα γιατί εξωραίζουν και δίνουν μια στρεβλή είκόνα ενός δήθεν "ηρωικού" και "εξευγενισμένου" θανάτου, που όμως δεν είναι έτσι...Όσοι έχουν βιώσει τον θάνατο συνανθρώπου στα χέρια τους το ξέρουν καλά...Όπως επίσης δεν έχουν καμμία απολύτως αξία για τον ίδιο, για τους γονείς του, την γυναίκα του, το παιδάκι του κλπ ...