Ρε συντρόφια... τελικά θα πάμε στο μπαζάρ την Κυριακή ή όχι; Μαζεύεται κανένας;;;
Ρε συντρόφια... τελικά θα πάμε στο μπαζάρ την Κυριακή ή όχι; Μαζεύεται κανένας;;;
Εγώ μάλλον θα πάω, κατα τις 11:30.
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Που ακριβως στην Αθηνων-Λαμιας ειναι αυτο ρε παιδια;
Σε ποιο ρευμα κ σε ποιο υψος;
Παμ παρέα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ μάλλον θα πάω, κατα τις 11:30.
![]()
![]()
:a07:
![]()
![]()
???
Καθήστε να δούμε και τον καιρό....![]()
Η μαλακία είναι οτι αν θες να ξεφορτωθείς πράμα, μάλλον με φορτηγάκι πρέπει να πας παρά με τη μηχανή....![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
http://weather.in.gr/weathercity.php...ontinentCode=1
Φύγαμε για bazaar..
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
http://weather.in.gr/weathercity.php...ontinentCode=1
Φύγαμε για bazaar..
με φουσκωτό;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
θα πάω να ρίξω μια ματιά. αν δεν ανοίξουν οι ουρανοί!!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδα, έχουμε λιακάδαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον πρεπει να βαζουμε σε καραντινα τον Τιφο οταν ερχεται..
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
ή να συνετιζουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μαλλον πρεπει να βαζουμε σε καραντινα τον Τιφο οταν ερχεται..
![]()
![]()
τον alx84 καθε φορα που τον πετυχαινουμε!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ή να συνετιζουμετον alx84 καθε φορα που τον πετυχαινουμε!
![]()
![]()
![]()
ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ρε λαμόγιο, ο τίφο σε έβαλε να με σφαλιαρίζεις;;;;; μου χρωστούσε μερικές!![]()
ωπα! οχι, δεν με εβαλε ο τιφο. αφου σου χρωσταει, εγω θα το σταματησω, για να κανω το αντιθετο απο αυτο που θελει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ρε λαμόγιο, ο τίφο σε έβαλε να με σφαλιαρίζεις;;;;; μου χρωστούσε μερικές!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ωπα! οχι, δεν με εβαλε ο τιφο. αφου σου χρωσταει, εγω θα το σταματησω, για να κανω το αντιθετο απο αυτο που θελει!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: