Καπνίζουμε Ζαν ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
και τσιγαράκι![]()
![]()
Καπνίζουμε Ζαν ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
και τσιγαράκι![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ποιος Zan?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καπνίζουμε Ζαν ???![]()
ήταν καλό το σκουλήκι τελικα...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κάτσε καλά αντωνάκη γιατί βλέπω να μπερδεύεις τα ονόματα και θα παρεξηγηθεί ο αααΑααλλος και θα μπει να μας δείρει :a37:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καπνίζουμε Ζαν ???![]()
γαλλιστί βρε κουτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποιος Zan?
ήταν καλό το σκουλήκι τελικα...
![]()
![]()
όχι άλλο λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από sas
γαλλιστί βρε κουτό![]()
![]()
έχει να κάνει με το μπέρδεμα των ονομάτων
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βρε άσχετο, αμαθές, μοχθηρό και εκδικητικό σκουλήκι (μια και τ'αναφέραμε...) πες καλύτερα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
βρε κουτό![]()
![]()
τελικα ειναι να μην γραψει πουθενα αυτο το ομορφο αγορι....
ολες σαν παρθενες για αυτογραφο τρεχουμε..!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γεια σου ρε Ζαν με την φινετσα και το μπριο σου..![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Θανάσ
γιατί σε πειράζουν που πουλάς το παρτάλ σου...?
Είδες αν δε τα γαμήσεις μικρά....![]()
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
ακου να δεις μαλακακο,
εδω ειναι forum δεν ξερω εαν εχεις ιδεα τι ακριβως ειναι κ πως λειτουργει,αλλα σιγουρα δεν ειναι το μερος ..............Το οτι εχεις φιλιες με 2-3 μοδιστρες δε σου δινει το δικαιωμα να βριζεις μανες,θεους κ δαιμονες, αντιλαβου?
κ πιστευω πως γνωριζεις οτι τετοιες συμπεριφορες ειναι αυτες που δημιουργουν προβληματα.........(ενα τετοιο θα αποκτησες συντομα!) κ συνηθως εχουν ενα τιμημα.(ηπρογουμεη παρεθενση,ας πουμε)
-To warning δεν αναφερεται σε επιπεδο φυσικου προσωπου γιατι δε σε γνωριζω κ δε θελω να γνωρισω ενα τετοιο ατομο/χαρακτηρα αλλα στον ζανζιμπαρ.......-
@moderatos
το split thread γιατι ξεκιναει με το δικο μου ποστ που ειναι οι παρατιρησεις πανω στις "ΛΑΔΟΛΟΓΙΕΣ"? κ οχι απο την επιθεση του φιλου σας?
εχω τη εντυπωση οτι πρεπει να γυρισει στη θεση του
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Πήγαινε στη μαμά σου γρήγορα γιατί θα γίνεις ο Άλεξ νούμερο 2
Γιατί ο φίλος "ΜΑΣ" (ούτε που τον έχω δει τον άνθρωπο...) απάντησε στο ποστ ΣΟΥ, προφανώς θεωρόντας το προσβλητικό στην όλη συζήτηση ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
το split thread γιατι ξεκιναει με το δικο μου ποστ που ειναι οι παρατιρησεις πανω στις "ΛΑΔΟΛΟΓΙΕΣ"? κ οχι απο την επιθεση του φιλου σας?
Το Διαχωρισμό τον έκανα εγώ (ίσως λάθος ως προς το αρχικό ποστ...), χωρίς να έχω προθεση να "δείξω" ποιος ξεκίνησε την φασαρία !!!
και στα αρχίδια μου, στο φινάλε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ακου να δεις μαλακακο,
εδω ειναι forum δεν ξερω εαν εχεις ιδεα τι ακριβως ειναι κ πως λειτουργει,αλλα σιγουρα δεν ειναι το μερος ..............Το οτι εχεις φιλιες με 2-3 μοδιστρες δε σου δινει το δικαιωμα να βριζεις μανες,θεους κ δαιμονες, αντιλαβου?
κ πιστευω πως γνωριζεις οτι τετοιες συμπεριφορες ειναι αυτες που δημιουργουν προβληματα.........(ενα τετοιο θα αποκτησες συντομα!) κ συνηθως εχουν ενα τιμημα.(ηπρογουμεη παρεθενση,ας πουμε)
-To warning δεν αναφερεται σε επιπεδο φυσικου προσωπου γιατι δε σε γνωριζω κ δε θελω να γνωρισω ενα τετοιο ατομο/χαρακτηρα αλλα στον ζανζιμπαρ.......-
@moderatos
ειπα τελος τα βρισιδια!!!
Τερμα ρε φαντα
Αυτόν τον Ζαν να τον προσέχεται είναι παλιοχαρακτήρας και του έχει βγεί μετά απο τα ducati και τα aprilia και τις διάφορες ευρωμαλακίες μια πολύ κακή διάθεση.
Δεν κάνω πλάκα.
Αντε καλό ΣΚ.![]()
![]()
Είστε τρελοί εεδώ μέσα έτσι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Είστε τρελοί εεδώ μέσα έτσι...![]()
look who's talking....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....