Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που έχω το πιο όμορφο μηχανάκι που έχει βγεί ποτέ.
Το Κ7 όπως το βλέπω είναι χάλια. Οι εξατμίσεις είναι όνειρο.... χαχαχαχα
Περαστικά σας κύριοι σουζουκόβιοι![]()
Το Κ7 όπως το βλέπω είναι χάλια. Οι εξατμίσεις είναι όνειρο.... χαχαχαχα
Περαστικά σας κύριοι σουζουκόβιοι![]()
www.clubcsl.com
Μετά απο αυτή την τοποθέτηση.. μπορεί το ποστ να πάει στα ανεκδοτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
........![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά απο αυτή την τοποθέτηση.. μπορεί το ποστ να πάει στα ανεκδοτα...![]()
![]()
![]()
Θάνος..
Εσύ οδηγείς Honda οπότε δεν σε παρεξηγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά απο αυτή την τοποθέτηση.. μπορεί το ποστ να πάει στα ανεκδοτα...![]()
Η αντικειμενικότητα που σας διακρίνει είναι παγκοσμίως γνωστή...
Και άλλωστε, στα ανέκδοτα πάνε προτάσεις όπως "τα Honda δεν χαλάνε"
www.clubcsl.com
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει τελευταία οι Γιαπωνέζοι με τις εξατμίσεις.. FZ1 (που από κοντά τελικά δεν είναι τόσο χάλια),R6,Z '07,600-750 K6,ER6 κλπ..![]()
Και εκεί που λες οτι τα'χεις δει όλα,σκάει και το χειρότερο.. (δεν το λέω για το Κ7..μετά την εξάτμιση του FZ1 πίστευα οτι δεν υπάρχει χειρότερη,μέχρι που είδα του νέου Ζ)
Ρε μήπως το κάνουν επίτηδες για να βάζουμε άφτερμαρκετ..;;![]()
![]()
Τελικά το Κ5-Κ6 μάλλον μου φαίνεται πιο όμορφο..
Μαύρο μπρούτζινο ίσως είναι το καλύτερο... μετά το μαύρο... (γιατί χαλάσανε το ασπρομπλε κόκκινο του 06 ήταν κ@βλ@!...)
αντε να βγει το ριμάδι το Κ7 να φθηνίνουν τα προηγούμενα:smilea: :smilea: :smilea:
καλο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
αντε να βγει το ριμάδι το Κ7 να φθηνίνουν τα προηγούμενα:smilea: :smilea: :smilea:![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Μιλαμε για το K7 Ιανουαριου;γιατι κατα τον Απριλιο βλεπω να βγαινει ¨νεο¨μοντελο παλι...καταντησαν πια τα μηχανακια σα το Madam figaro...
...cause the place seems still alive...
:a5: :a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Μιλαμε για το K7 Ιανουαριου;γιατι κατα τον Απριλιο βλεπω να βγαινει ¨νεο¨μοντελο παλι...καταντησαν πια τα μηχανακια σα το Madam figaro...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...