TROOPER
Βασικά δεν μου αρέσει να μιλάω για αθλητικά σε φόρουμ για μηχανες. Για εμένα οτι και να έκανε το ίδιο είναι δεν με χαλάει, πρόδοσε αυτούς που τον αγαπήσαν τον στηρίξαν τόσα χρόνια και που σε 15 μέρες του καλύψανε το ποσό της προσφυγής. Έκανε την επιλογή του και ξέρει πως έννιωσε ο κόσμος αυτή η κίνηση είναι για να έχει τα μούτρα να ανέβει κάποια στιγμή επάνω, δεν τρωει ο κόσμος κουτόχορτο.
lampros fazer
το οτι γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω σημαίνει πως δεν έχει βουλώσει καμία τρύπα. Ίσως καμιά τρύπα στο παντελόνι του. Τα χρέη της εταιρίας, γιατί για Α.Ε. μιλάμε μην ξεχνιόμαστε αυξάνονται καθημερινά. Δεν πληρώνει Φ.Π.Α. τόσο καιρό και όταν φύγει θα φορτώσει στον επόμενο το χρέος και................νομίζω καταλαβαίνεις.
Επίσης εδώ και καιρό έχει μπει το ΣΔΟΕ στα γραφεία έχει πάρει στοιχεία και πιστεύω μετά τις εκλογές θα βγούν στην δημοσιότητα.
Απλά δεν πουλάει ο ΠΑΟΚ στις αθλητικές της Αθήνας και δεν μαθαίνει ο κόσμος τι γίνεται.
Για τους παίχτες θα συμφωνήσω εν μέρει, ο Χαραλαμπίδης όντως είναι αξιόλογη μονάδα αλλά είχε και άλλους ο ΠΑΟ για τους άλλους δυο θα δείξει το μέλλον.