ti leei?8a kseperasei ta provata???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ti leei?8a kseperasei ta provata???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
αργησες και φαγαμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από coolraven
γεια χαρα φιλε.
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ειμαι γνωστός του δημήτρη, κάνω παρέα μαζί του, και ειμαι περήφανος γιαυτό.
αυτό που συνέβει ειναι το εξής...
σου έκατσε εσένα να πάρεις μερικά κράνη και στραβή δεν έγινε. οκ. πληρώνεις, ιδιώτης, και περιμένεις να έρθει το πακέτο. αν δεν έρθει, θα πάρεις άλλο. αν όμως δεν εισαι ιδιώτης, και εμπορεύεσαι, επείδή δεν παίρνεις ένα, μα 10, ειναι άλλο θέμα. οπότε ασφαλίζεις.
αυτό νομίζω δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.
οπότε δεν ειναι το θέμα αν έσπασες τα παπάρια του δημήτρη, ακα VFR, μα του χάλασες το πόστ. και αυτό ειναι αγένεια...
το οτι είσαι αγενής λοιπόν, το κρατάμε.
επίσης τον είπες κλέφτη, την στιγμή που αρχικά ειπε οτι κάποια λεφτά θα τα βγάλει. στο δήλωσε κι όλας.
άρα, δεν καταλαβαίνεις λοιπόν. κι αυτό ειναι βλακεία.
το οτι είσαι βλάκας λοιπόν, το κρατάμε κι αυτό.
επίσης, πήγες και έσβησες γραφόμενά σου, κατι το οποίο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά, μα στην πιό επιεική περίπτωση, σημαίνει οτι ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις. ίσως να ντράπηκες επειδή έγραφες παπάρες.....
αρα γράφεις παπαριές.
σύν τοις άλλοις, για να τελειώνω δηλαδή με την ανάλυσή μου, είδες το ποστάκι, και σαν αποδεδειγμένα αγενής, βλάκας και παπαρολόγος, βλέποντας κι όλας κάποιο "νεούδι", είπες να κάνεις τον καμπόσο....
ρε όργιο, το παλικάρι που του "την είπες για να ξυπνήσεις κόσμο" ρε όργιο το ξέρεις κι απο χτές? όργιο. τράβα να κάνεις τον καμπόσο στον ιταλό ρε όργιο, επαναστάτη της μαργαρίτας... 10.000.000 τύπους σαν σένα να είχαμε στην ελλάδα πριν 200 χρόνια, θα μιλάγαμε ακόμα τουρκικα..
βλάκα.
οσο για το δεκα κρανη.ειναι κριμα μονος σου να λες τον φιλο σου εμπορο και μαλιστα λαθραιων εγω διαφωνω.
αλλα οπως σου ειπα αργησες και εμεις εχουμε φαει
και συ ρε ποιος νομιζεις οτι εισαι ???????Αρχικά δημιουργήθηκε από coolraven
γεια χαρα φιλε.
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ειμαι γνωστός του δημήτρη, κάνω παρέα μαζί του, και ειμαι περήφανος γιαυτό.
αυτό που συνέβει ειναι το εξής...
σου έκατσε εσένα να πάρεις μερικά κράνη και στραβή δεν έγινε. οκ. πληρώνεις, ιδιώτης, και περιμένεις να έρθει το πακέτο. αν δεν έρθει, θα πάρεις άλλο. αν όμως δεν εισαι ιδιώτης, και εμπορεύεσαι, επείδή δεν παίρνεις ένα, μα 10, ειναι άλλο θέμα. οπότε ασφαλίζεις.
αυτό νομίζω δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.
οπότε δεν ειναι το θέμα αν έσπασες τα παπάρια του δημήτρη, ακα VFR, μα του χάλασες το πόστ. και αυτό ειναι αγένεια...
το οτι είσαι αγενής λοιπόν, το κρατάμε.
επίσης τον είπες κλέφτη, την στιγμή που αρχικά ειπε οτι κάποια λεφτά θα τα βγάλει. στο δήλωσε κι όλας.
άρα, δεν καταλαβαίνεις λοιπόν. κι αυτό ειναι βλακεία.
το οτι είσαι βλάκας λοιπόν, το κρατάμε κι αυτό.
επίσης, πήγες και έσβησες γραφόμενά σου, κατι το οποίο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά, μα στην πιό επιεική περίπτωση, σημαίνει οτι ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις. ίσως να ντράπηκες επειδή έγραφες παπάρες.....
αρα γράφεις παπαριές.
σύν τοις άλλοις, για να τελειώνω δηλαδή με την ανάλυσή μου, είδες το ποστάκι, και σαν αποδεδειγμένα αγενής, βλάκας και παπαρολόγος, βλέποντας κι όλας κάποιο "νεούδι", είπες να κάνεις τον καμπόσο....
ρε όργιο, το παλικάρι που του "την είπες για να ξυπνήσεις κόσμο" ρε όργιο το ξέρεις κι απο χτές? όργιο. τράβα να κάνεις τον καμπόσο στον ιταλό ρε όργιο, επαναστάτη της μαργαρίτας... 10.000.000 τύπους σαν σένα να είχαμε στην ελλάδα πριν 200 χρόνια, θα μιλάγαμε ακόμα τουρκικα..
βλάκα.
σου ζητησε κανενας να κανεις ψυχογραφημα????
κανε μας την χαρη ρε φιλε(που ειναι το emoticon τις μαλακιας???)
κα στην τελικη αφου ειναι ευκαιρια αγορασε εσυ τα κρανη!!!!
το θέμα έχει γίνει λίγο "ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ Μ@ΜΗΣΩ" ή είναι η ιδέα μου? ποστάρουν οι φίλοι του ενός, απαντάνε οι φίλοι του άλλου.... και όποιος έχει τους πιο πολλούς φίλους θα κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων....
για να δούμε λοιπόν, ποιος έχει την μεγαλύτερη, δυνατότερη και πιο @@δάτη παρέα!!!!!
![]()
![]()
![]()
Orange blood runs in my veins...
τον μοτσαρτ τον ξερω ιντερνετικα μονο!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
το θέμα έχει γίνει λίγο "ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ Μ@ΜΗΣΩ" ή είναι η ιδέα μου? ποστάρουν οι φίλοι του ενός, απαντάνε οι φίλοι του άλλου.... και όποιος έχει τους πιο πολλούς φίλους θα κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων....
για να δούμε λοιπόν, ποιος έχει την μεγαλύτερη, δυνατότερη και πιο @@δάτη παρέα!!!!!
![]()
![]()
![]()
δεν ειμαστε φιλοι απλα εχουμε ανταλλαξει κουβεντες σε διαφορα ποστ!!!!!
αυτο για τις εντυπωσεις ...............
γιατι η τοποθετηση σου ειναι εντελως ακυρη!!!!!
αντε φαε κανα ποπ κορν τωρα!!!!
μαλλον αυτοι που ξερουν να βριζουν πρεπει να εχουν και τα μεγαλυτερα.α και καπου διαβασα οτι αν η επιθεση παρει προσωπικο χαρακτηρα ........................Αρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
![]()
![]()
![]()
οσο για τους φιλους μου αυτοι βοσκουν προβατα και εκει στα βουνα που τα βοσκουν δεν εχουν ιnternet.
και λιγοτερο ποπ κορν γιατι θα σε πειραξει
λοιπον ειπα να ειμαι ευγενικος και εγω και να μη πω τιποτα αλλα το συνεχιζει ο Νικος (V4+2R=coolraven) και θα πω και γιατι δε πρεπει να μιλατε και πολυ γιατι βλεπουμε και εμεις τι παιζει και εδω και ΑΛΛΟΥ και ΒΛΑΚΕΣ δεν ειμαστε
ωραια εχει 2 κρανη γιατι του ξεμειναν-πηρε λαθος νουμερο-δε ξερω γιατι-δεν ειναι δικο μου θεμα
και τα πουλαει και ζηταει οσα ζηταει (και δεν ειναι και πολλα οκ!!!) και δικαιωμα του ειναι
ολα μεχρι εδω οκ
ναι αλλα εμεις βλεπουμε και αλλα forum ...
και o VFR εχει αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο post του στο bikenet "αμα θελετε και αλλα σχεδια πειτε μου να δουμε τι μπορω να κανω" (δικα μου λογια αλλα το αυτο νοημα)
αυτο στο δικο μου μπακαλιστικο μυαλο συμαινει "θα σου φερω και αλλα σχεδια αν θες" ...
αρα παει να βγαλει φραγκα απο αυτη τη δουλεια....
οκ πειτε με και εμενα βλακα τωρα και οτι βγαζω σεναρια απο το μυαλο μου
και στη τελικη αν δε γουσταρει το "παλιο φορουμ" το καθε "νεο", "βλακα" Mozard να βγαινει και να λεει την αποψη του (εστω και σε λαθος ποστ... θα μπορουσε να κανει καινουριο) να μας το πει να παρουμε και εμεις το μπουλο απο εδω και να μη μιλαμε, γιατι μπορει να μας πουν και εμας βλακες!!!!
VFR @ Bikenet
Απ: Πωλείται Corsair Nakano 2006 GP και Schwantz replica.
« Απάντηση #16 στις: 15/09/06, 13:01:24 »
Για κεφάλι γραβιέρα όπερ και σημαίνει κεφάλι Japan. Το Νακανο το δοκίμασα και εγώ και ο Valantis και μας μπαίνει κουτί κουτί. Δέχομαι οιαδήποτε αρνηση αφού το δοκιμάσετε πρώτα....
Στόκε, σημαίνει ότι αν κάποιος θελήσει κάποιο άλλο νούμερο ίσως να μπορέσω να το βρώ...
βλακαααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
λοιπον ειπα να ειμαι ευγενικος και εγω και να μη πω τιποτα αλλα το συνεχιζει ο Νικος (V4+2R) και θα πω και γιατι δε πρεπει να μιλατε και πολυ γιατι βλεπουμε και εμεις τι παιζει και εδω και ΑΛΛΟΥ και δεν ειμαστε
ωραια εχει 2 κρανη γιατι του ξεμειναν-πηρε λαθος νουμερο-δε ξερω γιατι-δεν ειναι δικο μου θεμα
και τα πουλαει και ζηταει οσα ζηταει (και δεν ειναι και πολλα οκ!!!) και δικαιωμα του ειναι
ολα μεχρι εδω οκ
ναι αλλα εμεις βλεπουμε και αλλα forum ...
και o VFR εχει αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο post του στο bikenet "αμα θελετε και αλλα σχεδια πειτε μου να δουμε τι μπορω να κανω" (δικα μου λογια αλλα το αυτο νοημα)
αυτο στο δικο μου μπακαλιστικο μυαλο συμαινει "θα σου φερω και αλλα σχεδια αν θες" ...
αρα παει να βγαλει φραγκα απο αυτη τη δουλεια....
οκ πειτε με και εμενα βλακα τωρα και οτι βγαζω σεναρια απο το μυαλο μου
ελα ρε γιωργο καθεσαι και ασχολεισαι....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι idi μην ασχολησε γιατι εσενα δεν μπορει να σε πει κανενας βλακα εδω μεσα γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βλακαααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ρε γιωργο καθεσαι και ασχολεισαι....![]()
τελικα παιδια τι εγινε ηταν ο mozart φωτισμενος ενος βλακα θεου που μιλουσε για εμποριο?αλλα οπως ξανα ειπα εχω φαει και τωρα χωνευω.
ρε σεις για τι μπλεκετε το φορουμ με τους χρηστες του βλακα δεν ειπε το moto.gr (εννοωντας το team παντα) βλακα τον ειπε χρηστης ...μην τα μπερδευεις ρε γιωργο
Τι παλια και καινουρια φορουμ λες?
το forum καπου γραφει αυτο :Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.δεν ειδα να εφαρμοζεται πουθεναΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ρε σεις για τι μπλεκετε το φορουμ με τους χρηστες του βλακα δεν ειπε το moto.gr (εννοωντας το team παντα) βλακα τον ειπε χρηστης ...μην τα μπερδευεις ρε γιωργο
επισης δεν εφαρμοζει ουτε αυτο:Το www.moto.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον από τους εγγεγραμένους εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site σκοπό άλλον από αυτό που περιγράφεται στο καταστατικό λειτουργίας του.(εμπορια).
Ρε Mozart να σε ρωτήσω κάτι....
(επειδή το εμπορία, μάλλον είναι παρεξηγημένο)
ΑΝ σε κάποια κλήρωση κερδίσεις μια μηχανή, την οποία για κάποιο λόγο δεν την θέλεις...
Θα βάλεις αγγελία και θα τη χαρίσεις;
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
κατα τη γνωμη μου, η επιθεση στο Mozard ειναι απαραδεκτη και υπερβολικη!
φυσικα και δεν ειναι επισημη θεση του φορουμ ρε Σταθη!
απλα αν μπορει καποιος να μιλαει σε ολο αυτο το ποστ ειναι ο Mozard, διοτι ειναι ο μονος ανιδιοτελής σε ολη την ιστορια ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ
λυπάμαι που στην «αντίπερα όχθη» υπαρχουν γνωστοί και φιλοι μου!
διαβασε το μνμ του φιλου του και του idi και θα καταλαβεις οτι δεν γινεται λογος για ενα κρανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Mozart να σε ρωτήσω κάτι....
(επειδή το εμπορία, μάλλον είναι παρεξηγημένο)
ΑΝ σε κάποια κλήρωση κερδίσεις μια μηχανή, την οποία για κάποιο λόγο δεν την θέλεις...
Θα βάλεις αγγελία και θα τη χαρίσεις;
![]()
![]()
![]()