Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Τα φώτα σας!!!

Νέο μέλος

Τα φώτα σας!!!

Είμαι ένας ιδιοκτήτης μιας Suzuki V-Strom 650 και έχω το εξής πρόβλημα. Το φανάρι από μέσα έχει γεμίσει χαρακιές σαν να είναι σπασμένο το κρύσταλλο. Η Suzuki Σφακιανάκης δεν το δέχεται σαν εγγύηση.
    Η δικαιολογία τους είναι ότι αυτό είναι από εξωτερικό παράγοντα!!!!!! Ξέρει κανείς κάποιος τυχόν e-mail που μπορώ να χρησιμοποιήσω για παράπονα (όχι από Ελλάδα)

Ευχαριστώ

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ρωτησε τον Tropeas.Θα σου πει επακριβως τι να κανεις.

Τελικα η εγγυηση απ'οτι εχω καταλαβει ειναι για το θεαθηναι και μονο , πλην εξαιρετικα ακραιων περιπτωσεων.
    Εγω φταιω που δεν πηρα το SV απο παραεισαγωγη να γλιτωσω καμια 1000αρα €

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Τα φώτα σας!!!(Καταγγελια)

Έχω τα στοιχεία της καταγγελίας σου, εάν συμφωνείς θα στείλω στην αντιπροσωπεία να μας δώσουν «επίσημη» απάντηση (email)

Ενημέρωσε με να πράξω ανάλογα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gvstrom

Ονομάζομαι XXXXXXXXX είμαι κάτοχος ενός V-STROM 650 DL K5 με αρ. πλαισίου XXXXXXXXXXXx και αρ. κυκλοφορίας XXXX.Το έφερα για το καθιερωμένο δεύτερο service στις 18/09/06 στο υποκατάστημα σας στο Περιστερι. Εκεί διαπίστωσα ότι το μπροστινό φανάρι και από τις δυο του πλευρές είναι χαρακωμένο από την εσωτερική πλευρά. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά (Σπ.Πάτση). Εκεί μίλησα με τον κ.ΞΕΝΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ο οποίος αφού διαπίστωσε το πρόβλημα μου είπε τα εξής:

Είχε μια περίπτωση σαν τη δική μου πριν 3 ήμερες από άλλη μηχανή αλλά δεν καλύφθηκε με εγγύηση γιατί ο κάτοχος της τη σκέπαζε με κουκούλα με ανοιχτά τα φωτά. (είναι δυνατόν αυτό????). Εγώ του απάντησα ότι η μηχανή μπαίνει σε γκαράζ.

2. Μου είπε ότι θα μου κάνει έκπτωση στο ανταλλακτικό αλλά εγώ δεν δέχτηκα γιατί δεν είναι δικό μου λάθος αυτό που έγινε στη μηχανή.

3. Μετά από δικιά μου πίεση ακολούθησε τη διαδικασία βγάζοντας φωτογραφίες και στέλνοντας αυτές στα κεντρικά στην Ιαπωνία.

Στις 21/09/06 μίλησα μαζί του τηλεφωνικώς και μου είπε ότι το πρόβλημα αυτό είναι εκτός εγγύησης λόγο εξωτερικού παράγοντα. Και ρωτώ. Ποιος είναι αυτός ο εξωτερικός παράγοντας που προκάλεσε τη ζημιά αυτή που είναι στο εσωτερικό του φαναριού; Είναι αυτό δυνατόν;

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Νέο μέλος
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....

Νέο μέλος
    ME ENHMEΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...

Νέο μέλος
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ... ΑΠΛΩΣ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Ε-ΜΑΙL ,ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΡΟΣ Γ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝΕ/?????/

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gvstrom
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ... ΑΠΛΩΣ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Ε-ΜΑΙL ,ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΡΟΣ Γ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝΕ/?????/
    όχι έπρεπε να τους δώσεις να καταλάβουν ότι θα ενεργήσεις μέσω γνωστοποιήσεων αρνητικά για τον επαγγελματισμό τους....

και αυτό το φοβούνται ως ο διάολος το λιβάνι....

well done...

Πρέπει να γίνουμε επιτέλους συνεπείς και απαιτητικοί καταναλωτές για να φτιάξουν ορισμένες νοοτροπίες

Παρόμοια θέματα

1. Παρακαλω τα φωτα σας!!..
    από delichoussein στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2004, 22:07
  2. Ρε παιδιά τα Φώτα σας......
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 13:12
  3. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11