ΔΕΝ πρόκειται να κάτσω να διαβάσω όλο το ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
διαβασε το μνμ του φιλου του και του idi και θα καταλαβεις οτι δεν γινεται λογος για ενα κρανος
μια ερώτηση έκανα, αν θες απαντάς
![]()
ΔΕΝ πρόκειται να κάτσω να διαβάσω όλο το ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
διαβασε το μνμ του φιλου του και του idi και θα καταλαβεις οτι δεν γινεται λογος για ενα κρανος
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σου απαντησα νομιζω οτι γινεται λογος για πανω απο 10 κρανη και φυσικα διαλεγεις και σου το φερνουν αν δεν σου αρεσει καποιο.αρα μιλαμε για εμπορια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΔΕΝ πρόκειται να κάτσω να διαβάσω όλο το ποστ...
![]()
ετσι λοιπον τιποτα δεν του χαρισανε και τιποτα δεν χαριζει
εννοούσα να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα...Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
σου απαντησα νομιζω οτι γινεται λογος για πανω απο 10 κρανη και φυσικα διαλεγεις και σου το φερνουν αν δεν σου αρεσει καποιο.αρα μιλαμε για εμπορια?
ετσι λοιπον τιποτα δεν του χαρισανε και τιποτα δεν χαριζει
τεσπα...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μπρε Λιά,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εννοούσα να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα...
τεσπα...
σου απάντησε έμμεσα ο άνθρωπος....
τα κράνη δεν έχουν κερδηθεί σε κλήρωση...
αγοράστηκαν επί τούτου από Ιαπωνία με σκόπο την απ'ευθείας μεταπώληση...
αν είχαν κερδηθεί σε κλήρωση θα είχε αναφερθεί στο πρώτο ποστ...
ΥΓ: προσοχή δε κρίνω την όλη κουβέντα, απλά επεμβαίνω μην αρχίσει και άλλη κόντρα.....
Αυτό το κατάλαβα... άλλο ρώτησα αλλά δεν πειράζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μπρε Λιά,
σου απάντησε έμμεσα ο άνθρωπος....
τα κράνη δεν κερδήθηκαν σε κλήρωση...
αγοράστηκαν επί τούτου από Ιαπωνία με σκόπο την απ'ευθείας μεταπώληση...
![]()
Απλά νομίζω οτι όποιος πουλάει κάτι έχει το δικαίωμα να το πουλάει σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει, από 0 έως billions ευρώ. Δικό του πρόβλημα αν δε βρει αγοραστή και του αγοραστή πρόβλημα αν δεν το ψάξει και πιαστεί κορόιδο.
Δε χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες των αθώων, αγαθών και ανυποψίαστων μελών.
Προφανως και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις παραεμπορίου, αλλά και πάλι οι τιμές διαμορφώνονται (και) από την αγορά
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αρα οι αγγελιες του moto ειναι διαθεσιμες και για το παραεμποριο καθως και για το λαθρεμποριο καπετανιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό το κατάλαβα... άλλο ρώτησα αλλά δεν πειράζει.
Απλά νομίζω οτι όποιος πουλάει κάτι έχει το δικαίωμα να το πουλάει σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει, από 0 έως billions ευρώ. Δικό του πρόβλημα αν δε βρει αγοραστή και του αγοραστή πρόβλημα αν δεν το ψάξει και πιαστεί κορόιδο.
Προφανως και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις παραεμπορίου, αλλά και πάλι οι τιμές διαμορφώνονται (και) από την αγορά
![]()
![]()
Σαφώς και δε θα δρούμε ως αυτόκλητοι.. κλπ. αλλά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό το κατάλαβα... άλλο ρώτησα αλλά δεν πειράζει.
1. οι αγγελίες υπάρχουν (?) από τα μέλη/επισκέπτες ιδιώτες προς μέλη/επισκέπτες
2. αν μπουν όλοι οι επιτηδευματίες και αρχίσουν να καταχωρούν ό,τι πουλούν εδώ μέσα που φαινομενικά υπάρχουν πολλές χιλιάδες μέλη με σκοπό ένα ευρύτερο target group, θα χαθεί ο έλεγχος των αγγελιών... νομίζω?
3. η συγκεκριμένη περίπτωση-αγγελία εμπίπτει στην ορολογία του παρεμπορίου κατά τη γνώμη μου. φυσικά δε είμαι έμπορος για να θίγομαι άμεσα αλλά δεν μου αρέσει να υποστηρίζω έστω και έμμεσα το παρεμπόριο και τα διαφυγόντα κέρδη αυτού.
4. Θα μπορούσε ο πωλητής πολύ απλά να πει ότι "παιδιά, φέρνω με δική μου ευθύνη και έξοδα όποιο κράνος εξ'αυτών ... θέλετε και θα μου τα πληρώσετε τόσο".... θα ήταν πιο ειλικρινής τοποθέτηση αλλά πάλι θα θεωρούταν παρεμπόριο.
![]()
επειδη λοιπον εγω εκανα εγγραφη γι'αυτο τον λογο εδω μεσα:
Το www.moto.gr είναι το site της μοτοσυκλέτας. Moτοσυκλέτα για εμάς δεν είναι μόνο λάδια και καμένα λάστιχα, είναι η απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας. κάτι που εμείς οι αναβάτες το γνωρίζουμε καλά. Σκοπός μας είναι με την δίκαια προβολή του δίτρoχου, να δοθεί στην μοτοσυκλέτα τη θέση που της αξίζει στην κοινή συνείδηση. Το site μας θεωρεί τον εαυτό του πρεσβευτή σε αυτή την προσπάθεια γι' αυτό και μέσω των σελίδων μας προάγονται θέματα όπως η ασφάλεια, το κυκλοφοριακό ήθος και το πάθος για τη ζωή και το ταξίδι στους 2 τροχούς.
θα ζητησω απλα την ΔΙΑΓΡΑΦΗ μου.
εγώ προσωπικά δε θα συμφωνήσω με αυτή σου την κίνηση... φυσικά όποιος θέλει έρχεται όποιος θέλει φεύγει...Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
επειδη λοιπον εγω εκανα εγγραφη γι'αυτο τον λογο εδω μεσα....θα ζητησω απλα την ΔΙΑΓΡΑΦΗ μου.
δε νομίζω όμως ότι σε "διώχνει" κανείς από τους Mods ή admins του forum
έχεις απλά έρθει σε κόντρα με άλλα μέλη...
![]()
ΟΧΙ !Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
αρα οι αγγελιες του moto ειναι διαθεσιμες και για το παραεμποριο καθως και για το λαθρεμποριο καπετανιο?
ΔΕΝ είπα αυτό... (δεν την πατάω)
Είναι άλλο θέμα εαν θα αφήσει το moto.gr μια - κραυγαλέα - περίπτωση εμπορίας να μπαίνει στις αγγελίες και είναι θέμα πολιτικής του μοτο στην οποία δεν επεμβαίνω (ένας ταπεινός μοντερέιτορ είμαι)
Είναι ΑΛΛΟ θέμα το λαθρεμπόριο (για το οποίο πρέπει να ξέρουμε τι λέμε - τι εννοούμε λαθρεμπόριο*)
Είναι ΑΛΛΟ θέμα σε ΤΙ τιμή θα πουλήσει κάποιος τα προϊόντα του. Το γράφω κυρίως γιατί κατα σύστημα στις αγγελίες, βγάινει κάποιος να πουλήσει κάτι και πετάγεται ένας άσχετος (που δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν) με το στυλ "φιλαράκι τόσο που το δίνεις το έχει καινούριο ο ταδε" ή "γιατί το πουλάς αν επιτρέπεται" κλπ κλπ.
Είναι απολύτως θεμιτό να θέλω να πουλήσω κάτι (όσο ακριβά ή φτηνά γουστάρω), είναι απολύτως θεμιτό να θέλω να βγάλω και κάτι (που συνήθως δεν γίνεται αλλά λέμε).
Εκεί πήγαινε και η ερώτηση "πόσο θα πούλαγες μια μηχανή που την κέρδισες;"
*όταν αγοράζουμε κάτι από τo ebay και δεν πληρώνουμε δασμό στο τελωνείο, είναι μια μορφή λαθρεμπορίου.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αρα καπτεν ειναι και απολυτα θεμιτο αν καποιος γνωριζει οτι μπορει αυτο να το παρει ποιο φθηνα να ενημερωσει!!!!!!!!!
αφου ο καθενας μπορει να πουλαει οσο γουσταρει γιατι κατειγορειται αυτος που ενημερωνει οτι υπαρχει και ποιο φθηνα????
επειδη επιμενεις καπετανιο το κρανος μου το πουλησα 380 και οποιος εχει χρειαστει εχω βαλει την καρτα για οποιον δεν ειχε και απλα πληρωσε τον λογαριασμο που μου ηρθε.το ιδιο θα κανω και με αλλα δυο μελη τον οκτωμβριο το ιδιο θα εκανε ο r1-enas οταν δεν ειχα εγω καρτα.
οσο για τους mods nostra
καπου εγραψα αυτα αλλα κανενας δεν απαντησε
το forum καπου γραφει αυτο :Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.δεν ειδα να εφαρμοζεται πουθενα
επισης δεν εφαρμοζει ουτε αυτο:Το www.moto.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον από τους εγγεγραμένους εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site σκοπό άλλον από αυτό που περιγράφεται στο καταστατικό λειτουργίας του.(εμπορια).
αρα λοιπον το καλυτερο που εχω να κανω για να μην μπαινω στο τρυπακι να απανταω καθε μερα και να βριζομαι επισης ειναι να με διαγραψουν.
οπως ειπε και ο idi στην τελικη ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
ΟΧΙ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
αρα καπτεν ειναι και απολυτα θεμιτο αν καποιος γνωριζει οτι μπορει αυτο να το παρει ποιο φθηνα να ενημερωσει!!!!!!!!!
Αυτό προσπαθώ να πω.... Στο διεθνές εμπορικό δίκαιο (και στην καθημερινή πρακτική) υπάρχει ο λατινικός όρος Caveat Emptor = let the buyer beware στα αγγλικά ("ας πρόσεχες" στα ελληνικά)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μπερδεύτηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
επειδη επιμενεις καπετανιο το κρανος μου το πουλησα 380 και οποιος εχει χρειαστει εχω βαλει την καρτα για οποιον δεν ειχε και απλα πληρωσε τον λογαριασμο που μου ηρθε.το ιδιο θα κανω και με αλλα δυο μελη τον οκτωμβριο το ιδιο θα εκανε ο r1-enas οταν δεν ειχα εγω καρτα.
(και δεν επιμένω κιόλας)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ε, πες από την αρχή ότι θέλεις μίζα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()