Εχετε κολλήσει με αυτή την μαλακία με τα κράνη.... ξεκολλάτε ή βρείτε μια γκόμενα επιτέλους....Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
επειδη επιμενεις καπετανιο το κρανος μου το πουλησα 380 και οποιος εχει χρειαστει εχω βαλει την καρτα για οποιον δεν ειχε και απλα πληρωσε τον λογαριασμο που μου ηρθε.το ιδιο θα κανω και με αλλα δυο μελη τον οκτωμβριο το ιδιο θα εκανε ο r1-enas οταν δεν ειχα εγω καρτα.
οσο για τους mods nostra
καπου εγραψα αυτα αλλα κανενας δεν απαντησε
το forum καπου γραφει αυτο :Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.δεν ειδα να εφαρμοζεται πουθενα
επισης δεν εφαρμοζει ουτε αυτο:Το www.moto.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον από τους εγγεγραμένους εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site σκοπό άλλον από αυτό που περιγράφεται στο καταστατικό λειτουργίας του.(εμπορια).
αρα λοιπον το καλυτερο που εχω να κανω για να μην μπαινω στο τρυπακι να απανταω καθε μερα και να βριζομαι επισης ειναι να με διαγραψουν.
οπως ειπε και ο idi στην τελικη ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
Με τον όρο υβριστικά σχόλια θεωρουμε καντήλια που θίγουν μανάδες, πατεραδες, οικογένειες κλπ....
Λοιπόν για να μην τα ξαναλέμε....
Ο VFR ήρθε και είπε πουλάω κράνη τόσο, ΒΓΑΖΩ ΚΕΡΔΟΣ, όποιος θέλει αγοράζει....
Δεν έχει μαγαζί στο δρόμο και δεν το κάνει σαν κύρια δουλειά (απ' όσο μπορώ να ξέρω).
Δεν ξέρω (προσωπικά) κανένα απο εσάς που τσακώνεστε (χωρίς λόγο).
Μπορούμε να το λήξουμε κάπου εδώ το θέμα;