Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Scuba Diving Site

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

Scuba Diving Site

Ξερει κανεις καποιο σιτε με εξοπλισμο και λοιπα για scuba..?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    http://www.diving.gr
    http://www.nireas.gr/

Σιγουρα υπαρχουν και αλλα. Με λιγο ψαξιμο θα βρεις πολυ περισσοτερα..

Φετος η θελα να παω σχολη για το πρωτο αστερι αλλα δεν εκατσε... Αντε να δουμε του χρονου τωρα...
    wasting space via Architecture

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Σε αυτό υπάρχει μία καλή κοινότητα και θα μπορούν να σε βοηθήσουν. Είναι Ελληνικό αλλά Αγγλόφωνο!

http://www.huts.gr

emathe i thelei ki allo ? Το avatar του/της as_pino
    με συγκριτικα και τεστ εξοπλισμου

http://www.divernet.com/index.shtml

για αγορες

http://www.deepbluedive.com/

παντως οπως και στα ειδη για μηχανες μια βολτα στη ιταλια σου γλιτωνει τρελλα λεφτα και στα καταδυτικα

για δοκιμασε και το www.scubastore.com

αρκετα καλο και δοκιμασμενο.....ειναι ισπανικο και στα στελνει με UPS συνη8ως κανει μια βδομαδα και αν η παραγγελια ειναι αρκετα μεγαλη τοτε η αποστολη ειναι τσαμπα.

I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Scuba Diving Site

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ξερει κανεις καποιο σιτε με εξοπλισμο και λοιπα για scuba..?
    Σε ενδιαφέρει μόνο η αυτόνομη ή και η ελεύθερη?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Scuba Diving Site

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Σε ενδιαφέρει μόνο η αυτόνομη ή και η ελεύθερη?

Και τα δυο κανω απλα γενικα εψαχνα σιτε για αγορες απο το εξωτερικο για καλυτερες τιμες!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Re: Re: Re: Scuba Diving Site

Και τα δυο κανω απλα γενικα εψαχνα σιτε για αγορες απο το εξωτερικο για καλυτερες τιμες!
    Χμμ... έχε υπόψη σου ότι ο εξοπλισμός (στολή, πέδιλα και μάσκα) διαφέρουν αρκετά στην ελέυθερη και στην αυτόνομη. Εγώ είχα κάνει και το 2ο * cmas παλαιότερα, με εξοπλισμό ελεύθερης χωρίς πρόβλημα.

Αν θέλεις κάτι από Apnea, Pesca & το Blue , πες μου γιατί τα ξέρω τα παιδιά.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το ξερω και εχω εξοπλισμο και για τα δυο, κοιταω για καμια αναβαθμηση του εξοπλισμου!!

Το ξερω και εχω εξοπλισμο και για τα δυο, κοιταω για καμια αναβαθμηση του εξοπλισμου!!
    οκ εξοπλισμού.
    Τι εξοπλισμό θέλεις να αναβαθμίσεις???? Στολή, ρυθμιστή, μπουκάλα, τζάκετ, πέδιλα ????? να καταλάβω.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    οκ εξοπλισμού.
    Τι εξοπλισμό θέλεις να αναβαθμίσεις???? Στολή, ρυθμιστή, μπουκάλα, τζάκετ, πέδιλα ????? να καταλάβω.....
    Θελω να παρω μια 8αρα στολη και κοιταω και για καινουργια πεδιλα!

Πάρε το 210-4935722 και μίλα με τον Βασίλη Πολίτη (Pesca) . Πες του ότι είσαι φίλος μου (Βύρων) . Φτάχνει στολές με ότι υλικό θέλεις και ποιότητα θέλεις. Καλύτερα κατά την γνώμη μου να την κάνεις παραγγελία στα μέτρα σου.
    Αν θέλεις ΑΡΝΕΑ πες μου. (Λίγο ακριβότερες λόγω brand name)
    Για πέδιλα..... Δεν έχω προσωπικές εντυπώσεις από κοντα πέδιλα αυτόνομης.
    Τα τελευταία που πήρα είναι τα Carbon Fiber της Blue. Εξαιρετικά. Αν πάρεις πέδιλα για ελέυθερη, μόνο carbon. Είναι πιο ευαίσθητα, αλλά και άλλη κατηγορία.
    Τα πλαστικά Sula, Omer, Tone, κλπ είναι σαν να κάνεις εντούρο με ΧΤ.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ρε Πα, τι να την κάνεις την 8αρα. Σαν το ανθρωπάκι της michelen θα είσαι, και κάθε φορά που θα προσπαθείς να μπείς θα ξοδεύεις ενα fairy ultra. Γιατί νομίζεις ότι δεν βουτάμε τον χειμώνα... βαριόμαστε να βάζουμε τόσο χοντρές στολές.

Είναι προτιμότερο να πάρεις μια semi- dry (όχι dry, γιατί με το κρύο θα σου έρχεται κατούρημα και δεν θα μπορείς). Κοιτάζω να πάρω και εγώ και ο Αντρέας, όπότε αν πάρουμε τρείς θα έχουμε άλλη τιμή.

Ρώτα με ρε μ.....κ... πριν πάς να δώσεις ένα σκασμο λεφτά για κάτι που θα βάλεις μια φορά και μετά θα πετάξεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Ρε Πα, τι να την κάνεις την 8αρα. Σαν το ανθρωπάκι της michelen θα είσαι, και κάθε φορά που θα προσπαθείς να μπείς θα ξοδεύεις ενα fairy ultra. Γιατί νομίζεις ότι δεν βουτάμε τον χειμώνα... βαριόμαστε να βάζουμε τόσο χοντρές στολές.

Είναι προτιμότερο να πάρεις μια semi- dry (όχι dry, γιατί με το κρύο θα σου έρχεται κατούρημα και δεν θα μπορείς). Κοιτάζω να πάρω και εγώ και ο Αντρέας, όπότε αν πάρουμε τρείς θα έχουμε άλλη τιμή.

Ρώτα με ρε μ.....κ... πριν πάς να δώσεις ένα σκασμο λεφτά για κάτι που θα βάλεις μια φορά και μετά θα πετάξεις.

1ον ευχαριστω το φιλο για ολα τα τιπς και θα σου στειλω πμ για την στολη!!

2ον ρε λακαμα εσυ κρυωνεις και το καλοκαιρι...
    Η οχταρα ειναι για υπηρεσιακη δουλεια δεν θα ειναι για ψυχαγωγια...(λεπτομερειες απο κοντα οχι δημοσιως)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ