Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    επειδη επιμενεις καπετανιο το κρανος μου το πουλησα 380 και οποιος εχει χρειαστει εχω βαλει την καρτα για οποιον δεν ειχε και απλα πληρωσε τον λογαριασμο που μου ηρθε.το ιδιο θα κανω και με αλλα δυο μελη τον οκτωμβριο το ιδιο θα εκανε ο r1-enas οταν δεν ειχα εγω καρτα.
    οσο για τους mods nostra
    καπου εγραψα αυτα αλλα κανενας δεν απαντησε
    το forum καπου γραφει αυτο :Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.δεν ειδα να εφαρμοζεται πουθενα
    επισης δεν εφαρμοζει ουτε αυτο:Το www.moto.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον από τους εγγεγραμένους εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site σκοπό άλλον από αυτό που περιγράφεται στο καταστατικό λειτουργίας του.(εμπορια).
    αρα λοιπον το καλυτερο που εχω να κανω για να μην μπαινω στο τρυπακι να απανταω καθε μερα και να βριζομαι επισης ειναι να με διαγραψουν.
    οπως ειπε και ο idi στην τελικη ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
    Εχετε κολλήσει με αυτή την μαλακία με τα κράνη.... ξεκολλάτε ή βρείτε μια γκόμενα επιτέλους....

Με τον όρο υβριστικά σχόλια θεωρουμε καντήλια που θίγουν μανάδες, πατεραδες, οικογένειες κλπ....

Λοιπόν για να μην τα ξαναλέμε....

Ο VFR ήρθε και είπε πουλάω κράνη τόσο, ΒΓΑΖΩ ΚΕΡΔΟΣ, όποιος θέλει αγοράζει....

Δεν έχει μαγαζί στο δρόμο και δεν το κάνει σαν κύρια δουλειά (απ' όσο μπορώ να ξέρω).

Δεν ξέρω (προσωπικά) κανένα απο εσάς που τσακώνεστε (χωρίς λόγο).

Μπορούμε να το λήξουμε κάπου εδώ το θέμα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και ξέχασα να γράψω ότι φιλε Mozart.....

ΜΕ το να κάνεις edit τα ποστ σου και να σβήνεις κείμενο κάνει την δουλειά του mod εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΗ μιας και δεν μπορεί να βγάλει άκρη στο τι έχει ειπωθεί...

εκτός κι να θες να βγαλουμε και mod υπηρεσίας - να μην κοιμόμαστε ποτέ - για να παρακολουθούμε στο φτερό τους τσακωμούς σας....

Εισαι φάουλ... και μην κάνεις μετά bold τις παρατήρήσεις προς τους Mod... δεν είναι ευγενικό....

με την διαγραφη μου μονο γιατι εγω διαφωνω σε ολα αυτα που ειπες και θα το λεω.
    μαγαζι στο πεζοδρομιο σας εκανε ο ανθρωπος αλλα εσεις το βλεπετε αλλιως.επισης πρωσοπικο χαρακτηρα ειχαν και των δυο μας τα ποστ μονο που σε εμενα ακουστηκαν παρα πολλα και μονο σημερα βρεθηκαν καποιοι που ειπαν πως την ειδατε ρε μαλακες?
    και για να την ψαξουμε λιγο.
    να διαγραφω πως γινεται?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και ξέχασα να γράψω ότι φιλε Mozart.....

ΜΕ το να κάνεις edit τα ποστ σου και να σβήνεις κείμενο κάνει την δουλειά του mod εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΗ μιας και δεν μπορεί να βγάλει άκρη στο τι έχει ειπωθεί...

εκτός κι να θες να βγαλουμε και mod υπηρεσίας - να μην κοιμόμαστε ποτέ - για να παρακολουθούμε στο φτερό τους τσακωμούς σας....

Εισαι φάουλ... και μην κάνεις μετά bold τις παρατήρήσεις προς τους Mod... δεν είναι ευγενικό....
    απο την αρχη εγραψα οτι αναφερομουν στις τιμες και πως τα βρηκα. και τα εσβυσα γιατι μετα απο post του ρ-1ενας γιατι καταλαβα οτι με το να τα γραφουμε δινουμε στοχο σε τελωνιακους.δεν θελησα να τα ξαναγραψω γιατι μερικα δεν τα θυμαμαι ακριβως και παλι θα κατηγορουμουν για παραποιηση
    οσο για τις παρατηρησεις οταν δεν απαντουν ενω σε αλλα μου γραφουν τι ζορι τραβας ειναι ποιο ευγενικο?
    και για το τελος φιλε μου το οτι πουληθηκε του nakano το κρανος δεν το εγραψε.μηπως λεω εγω ο μαλακας για να του στειλει καποιος πμ και να πει ναι μπορω να σου φερω ενα αλλο σε 4 μερες και αν θες ειναι και medium?(σκεψεις του μαλακισμενου μυαλο μου ειναι αυτες)
    ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

το τι ζορι τραβας ειναι τελειως φιλικο...καταραμενο πληκτρολογιο

Εαν στο ελεγα μπροστα σου

ρε φιλε τι ζορι τραβας
    ρε φιλε τι ζορι τραβας

πες μου τη διαφορα μεταξυ των δυο εδω μεσα

θα μου πεις καμια εαν στο ελεγα ομως με διαφορετικη χροια στο λογο θα ειχε διαφορα ομως

Μαθετε να μην παρεξηγειτε τα γραφομενα με τη μια και χωρις δευτερη σκεψη

Τελος εαν θες να διαγραφτεις στειλε πμ στον julius!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    το τι ζορι τραβας ειναι τελειως φιλικο...καταραμενο πληκτρολογιο

Εαν στο ελεγα μπροστα σου

ρε φιλε τι ζορι τραβας
    ρε φιλε τι ζορι τραβας

πες μου τη διαφορα μεταξυ των δυο εδω μεσα

θα μου πεις καμια εαν στο ελεγα ομως με διαφορετικη χροια στο λογο θα ειχε διαφορα ομως

Μαθετε να μην παρεξηγειτε τα γραφομενα με τη μια και χωρις δευτερη σκεψη

Τελος εαν θες να διαγραφτεις στειλε πμ στον julius!
    θα στειλω πμ.
    νομιζω για την χροια υπαρχουν τα emoticon:a14:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αντιλαμβάνομαι απολυτως τους νομους της αγορας και του ελεύθερου εμποριου (ειμαι μελος του)

και φυσικα ο VFR μπορει κατα βούληση να κοστολογεί ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ το κρανος που του περίσσεψε-δε του εκανε-μη τα ξαναλεμε

αλα οσο και αν προσπαθείτε να με πεισετε οτι mozard ΔΕΝ εκανε καλα που ενημέρωσε (εστω ακομψα...) για την τιμη μιας παρομοιας αγορας απο το Internet... ΔΕ με πείθετε!

Γιατι αλληθια... ποια η διαφορα της αγορας απο τον VFR και του (φτηνότερου) Internet? Η ασφαλεια της συναλλαγής? Νομιζετε αξιζει το ρισκο?...

με την αγορα απο τον vfr ... παρέχεται 5 χρονια εγγύηση κατασκευαστή (arai) ?

παρέχεται after sales εξυπηρέτηση?

Και στη τελικη 600 ευρω μεν ειναι καλη τιμη ... αλλα ειναι πληρωτεα με μετρητά

η αγορα απο το Ιντερνετ ειναι με ΠΙΣΤΩΣΗ αρα και ιδια τιμη να επιτύχεις (που σε καμια περίπτωση δε θα φτασει τα 600 ευρω αλλα λεμε... κραταω μια πισινή...) ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

κατα τη προσωπικη μου γνωμη και για τους παραπανω λογους (και αλλους) ΔΕΝ συμφερει η παραπανω αγορα

ο mozard ΚΑΛΑ σας τα λεει!!!!

απο κει και περα ο VFR αν ηταν ο klain-main θα ειχε κατακριθεί απο το συνολο του φορουμ αν ηταν ενα απλο-ανώνυμο μελος

τον "Mozard δεν το ξερει η μανα του" και ειναι απο τη Λαρισα... ετσι ακομα και μελη που δε μας τιμούν με την παρουσια τους συχνα... βρηκαν την ευκαιρια να του επιτεθούν γιατι ισως νιώθουν τη σχετικη ασφαλεια που τους παρεχει η φιλια με τα ιδρυτικα στελέχη του Moto.gr

η προσωπική αίσθηση μου των πραγματων, η αισθητικη και η αγωγή/αρχες δεν επιτρέπουν να ειμαι αμέτοχος σε μια τετοια επιθεση και γινομαι ισως και εγω στοχος μιας κατα τα αλλα σεβαστότατης μεριδας μελων του φορουμ... αλλα δε με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ εστω και αν δε με βοηθα στα αμεσα επαγγελματικά μου σχεδια.... (να μη σας ενδιαφέρει!)

θελετε να επεκταθω και αλλο η να ληξει καπου εδω?

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγώ θα πρότεινα να το συζητήσουμε και το βράδυ όσοι έρθουμε, γενικά...

μην ξεχνατε οτι η ολη κουβεντα ξεκινησε οταν ο Μοτσαρτ απαντησε σε εναν ....VFR.... με 3 μηνυματα κι αυτα στις αγγελιες.

ασχετως την τροπη που πηρε το θεμα.

οπως και ,ασχετως τι τροπη θα παρει τωρα,θεωρω οτι τα κινητρα του ηταν ευγενη.

αυτο που τα κανει δυσκολα ειναι οτι μπηκαμε σε ενα θεωρητικο επιπεδο κουβαλωντας και τις αντεγκλησεις μας,καθως και οτι κανεις δεν εχει την ψυχραιμια να σταματησει αυτην την αντιπαραθεση.
    αναμεσα σε αυτες τις δυο κυριαρχουσες αποψεις, υπαρχει μια αποσταση που για να γεφυρωθει απαιτειται ψυχραιμια και καλη διαθεση που εχει απο καιρο χαθει.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    αυτο που τα κανει δυσκολα ειναι οτι μπηκαμε σε ενα θεωρητικο επιπεδο κουβαλωντας και τις αντεγκλησεις μας,καθως και οτι κανεις δεν εχει την ψυχραιμια να σταματησει αυτην την αντιπαραθεση.
    αναμεσα σε αυτες τις δυο κυριαρχουσες αποψεις, υπαρχει μια αποσταση που για να γεφυρωθει απαιτειται ψυχραιμια και καλη διαθεση που εχει απο καιρο χαθει.
    ε, βέβαια με τα 100 ευρώ που έδωσες και το κουβάλημα που έκανες εχτές, έβαλες μυαλό.....

ή η γλάστρα ήταν πολύ καλή....

σε κάθε περιπτώση, το θέμα ξέφυγε... έγινε διαμάχη, μπλεχτήκαν οι απόψεις και κάπου στη μέση υπάρχει και η αντικειμενικότητα...

το θέμα για μένα είναι....

είναι ανεκτικές οι αγγελίες του moto.gr στις πωλήσεις ειδών που αγοράστηκαν από ιδιώτες με σκοπό όχι την χρήση τους αλλά την άμεση μεταπώλησή τους με σκοπό το κέρδος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    .......

είναι ανεκτικές οι αγγελίες του moto.gr στις πωλήσεις ειδών που αγοράστηκαν από ιδιώτες με σκοπό όχι την χρήση τους αλλά την άμεση μεταπώλησή τους με σκοπό το κέρδος?
    Προσωπική μου άποψη....

Έγινε μια φορά.... εφόσον ξαναγίνει απο τον ίδιο χρήστη, είναι σύστημα και άρα γίνεται αυτομάτως εμπορος... οπότε και πλέον κόβεται....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αντιλαμβάνομαι απολυτως τους νομους της αγορας και του ελεύθερου εμποριου (ειμαι μελος του)

και φυσικα ο VFR μπορει κατα βούληση να κοστολογεί ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ το κρανος που του περίσσεψε-δε του εκανε-μη τα ξαναλεμε

αλα οσο και αν προσπαθείτε να με πεισετε οτι mozard ΔΕΝ εκανε καλα που ενημέρωσε (εστω ακομψα...) για την τιμη μιας παρομοιας αγορας απο το Internet... ΔΕ με πείθετε!

Γιατι αλληθια... ποια η διαφορα της αγορας απο τον VFR και του (φτηνότερου) Internet? Η ασφαλεια της συναλλαγής? Νομιζετε αξιζει το ρισκο?...

με την αγορα απο τον vfr ... παρέχεται 5 χρονια εγγύηση κατασκευαστή (arai) ?

παρέχεται after sales εξυπηρέτηση?

Και στη τελικη 600 ευρω μεν ειναι καλη τιμη ... αλλα ειναι πληρωτεα με μετρητά

η αγορα απο το Ιντερνετ ειναι με ΠΙΣΤΩΣΗ αρα και ιδια τιμη να επιτύχεις (που σε καμια περίπτωση δε θα φτασει τα 600 ευρω αλλα λεμε... κραταω μια πισινή...) ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

κατα τη προσωπικη μου γνωμη και για τους παραπανω λογους (και αλλους) ΔΕΝ συμφερει η παραπανω αγορα

ο mozard ΚΑΛΑ σας τα λεει!!!!

απο κει και περα ο VFR αν ηταν ο klain-main θα ειχε κατακριθεί απο το συνολο του φορουμ αν ηταν ενα απλο-ανώνυμο μελος

τον "Mozard δεν το ξερει η μανα του" και ειναι απο τη Λαρισα... ετσι ακομα και μελη που δε μας τιμούν με την παρουσια τους συχνα... βρηκαν την ευκαιρια να του επιτεθούν γιατι ισως νιώθουν τη σχετικη ασφαλεια που τους παρεχει η φιλια με τα ιδρυτικα στελέχη του Moto.gr

η προσωπική αίσθηση μου των πραγματων, η αισθητικη και η αγωγή/αρχες δεν επιτρέπουν να ειμαι αμέτοχος σε μια τετοια επιθεση και γινομαι ισως και εγω στοχος μιας κατα τα αλλα σεβαστότατης μεριδας μελων του φορουμ... αλλα δε με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ εστω και αν δε με βοηθα στα αμεσα επαγγελματικά μου σχεδια.... (να μη σας ενδιαφέρει!)

εγω θέλω να επεκταθείς γιατι νομίζω οτι κατι θες να πεις οτι υποστιρίζω με αυτα που γραφω αυτον τον βιεφαρ..
    ενω σε ποστ μου θα δεις οτι ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΟΤΣΑΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ..
    αν είχε αλλη μορφή το ποστ του δε θα χα κανένα απολυτως προβλημα με το παιδι και λυπαμαι που μια διαμάχη τον κάνει να θέλει να διαγραφει.

για αυτόν τον φίλο του βιεφαρ εχω να πω πως αν ζητούσαμε ψυχολόγο...

εχουμε τον αφρο ..δε θέλουμε και αλλον.

τουλαχιστον μαλακίες αυτα που εγραψε.
    επίσης ιντι μου αν ανοιξεις κατι και μας θες πελάτες...να σου πω..

ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣς...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτος αν πουλάς καρδίες...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    arxika eitane lathos pou emeinan apantiseis sthn aggelia giati opos orizei kai to forum oi aggelies prepei na menoune kathares... dystixos otan to peirane xamparei oi mod.. to thema eixe parei idi alli troph

pleon yparxei mod sthn kathgoria aggelies pou kanei kai ayth thn douleia

apo ekei kai pera nomizo oti o kathenas (efoson den to kanei os epagelma) exei dikaioma na poulaei ton eksoplismo toy sthn timi pou thelei, einai dikaioma toy . -
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Προσωπική μου άποψη....

Έγινε μια φορά.... εφόσον ξαναγίνει απο τον ίδιο χρήστη, είναι σύστημα και άρα γίνεται αυτομάτως εμπορος... οπότε και πλέον κόβεται....

+10000

Συμφωνώ... έτσι απλά...

και θεωρείται λήξαν και για μένα...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΝΤΙΕ

Τι πίνεις ρε συ;; Ερωτεύτηκες και το χασες;;; Ποιος εκραξε τον Μουσικάντη από την Λάρισα και τον έκανε πέρα η κλίκα;;; Ποια κλίκα;;; ΟΕΟ;;
    Που με το που μπήκε ο VFR με 3 πόστ την είδε κάπως;;; Δήλαδή να την δούμε όπως στον στρατό;;; Οι παλαιοί;;;
    Και ποιος δεν σεβάστηκε την ενημέρωση του Μουσικάντη;;; Μέχρι και εγώ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET έκατσα και του εξήγησα τι σημαίνει μία Αξιοπρεπείς αγορά και μία Αξιοπρεπείς πώληση και επειδή εδω είμαστε φίλοι μεταξυ φίλων υπάρχει και ειλικρίνια!!
    ΕΙΠΑ ΞΕΕΕΕΕΕΡΩ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ Ο VFR KAI ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ εμένα με σύμφερε να το πάρω το γαμημένο και το πήρα και το γουστάρω!!

Ενημέρωση φίλε Γιώργο δεν είναι να λες κάποιον κλέφτη και αναξιοπρεπή και ελα παππούλη να σου δείξω τα αμπελοχωραφα!!!

Αν ηταν μώρτης μπορούσε να πει: Κύριοι εδώ κι εκεί το πέρνετε το κράνος με 1€ αντί για 600€ και τέλος!!!

Ασταδιαλα μεσημεριάτικο

Και εχω και σενα ρε Γιώργο και μίλας λες και μας γνωρισες εχθες
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ