Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
    Sovarologeis???

Den eimaste kala!:rotflmao:
    Egw exw na pw akrivws to antitheto!
    H prwth mou vgazei 40+km/h kai h deutera 80km/h, h tetarth gia mena se kleista kommatia einai overdrive!

Exeis peiraxei ta granazia mhpws?
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
    ΤΟ INNOVA ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ 55 ΚΜ/Η ΔΕΥΤΕΡΑ 87 ΚΜ/Η ΤΡΙΤΗ 125(!) ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΚΟΦΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
    To innova μπορεί να τραβάει καλύτερα στις ψηλές στροφές αλλά απο τη στιγμή που είναι μηχανάκι πόλης θα έπρεπε να τραβάει χαμηλά. Τι να το κάνεις ότι τραβάει στις ψηλές στροφές απο τη στιγμή που θα το έχεις μόνο για την πόλη! Τώρα όσον αφορά για το προσπέρασμα που ανέφερα πριν, θέλω να πω ότι το όχημα μπροστά μου πήγαινε κάτω απο 40 χλμ και ο δρόμος ήταν μεγάλος γι αυτό πήγα να το περάσω, απλά το innova άμα έχεις δεύτερο άτομο και είσαι και σε ανηφορικό δρόμο δεν τραβάει ούτε χαμηλά ούτε ψηλά ούτε πουθενά, το πάθημα έγινε μάθημα! Όποιος πάρει innova καλά θα κάνει να υπολογίζει κι ένα ποσό για "φτιάξιμο", απ'ότι ξέρω αν του αλλάξεις κάποια γρανάζια και εξάτμιση τραβάει αρκετά καλύτερα. Εγώ στο δικό μου δεν του αλλάζω τίποτα γιατί εδώ και καιρό έχω σταματήσει να βάζω δεύτερο άτομο και μέσα στην πόλη πηγαίνω πολύ αργά οπότε δεν χρειάζεται .
    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ... ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ 25? ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ 38 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΠΑΝΩ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΑΘΟΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 110 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΕΛΙΚΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ 2ΚΑΒΑΛΟ ΑΚΟΜΑ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
    ΤΟ INNOVA ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ 55 ΚΜ/Η ΔΕΥΤΕΡΑ 87 ΚΜ/Η ΤΡΙΤΗ 125(!) ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΚΟΦΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!
    Τι κοντέρ (και τελική) έχει δλδ το Innova?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

οχι δεν ειναι κοντο to innova κοντο το crypton R μου ..που στα 100 χλμ νομιζω οτι θα φυγει το πιστονι και θα σκοτωσω κανεναν!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μ' αρέσεις
    εμενα παλι μ' αρεσει ο nestormaxno!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bart.jpg 
Προβολές:	971 
Μέγεθος:	3,2 KB 
ID:	63127
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ 38 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΠΑΝΩ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΑΘΟΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)
    Που την έχει την ντίζα το παπί ρε παιδιά? Στο πίσω γρανάζι?

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ (ΜΑΚΡΥ ΣΑΣΜΑΝ & ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ) .
    ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 126 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΤΕΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ(!)
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
    Μην τα γράφετε έτσι ρε παιδιά..... Λιγότερο λάδι μπορεί, ΚΑΘΟΛΟΥ αποκλείεται.....
    Δηλαδή ο λόγος που το Innova έχει μεγάλη τελική είναι εξαιτίας της διαδρομής στροφάλου

Για ψάξε το λίγο παραπάνω πριν έρθει ο Ολδμαν...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΔΕΙΚΤΗΣ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΝΟΣ... ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΑ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΙΖΑ?" ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ INNOVA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΙΖΑ!!! (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ 140 ΚΜ/Η) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΦΩΤΟΚΥΤΑΡΡΟ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙ... ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ, ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΨΕΥΔΕΑΤΑΙ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INNOVA ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ GLX?

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ.

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ INNOVA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΙΖΑ!!! ΦΩΤΟΚΥΤΑΡΡΟ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙ... ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ, ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΨΕΥΔΕΑΤΑΙ...

Ααααα, τώρα μάλιστα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ααααα, τώρα μάλιστα...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Εσύ γιατί κλαις ?????

Τι τελική έχει το Ιννοβα ξέρει κανείς????
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Εσύ γιατί κλαις ?????

Απο τα γέλια!

Κόλλαγε στο 'ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ.'

Τι τελική εχει δεν ξερω, πάντως πάνω από 120 δεν νομίζω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    [B]Εσύ γιατί κλαις ?????

Η ΧΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ 118 ΧΛΜ/ΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΡΟΠΗ (ΟΧΙ ΤΕΡΜΑ) ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΣΠΑΝΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 140 ΚΑΘΑΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΚΟΦΤΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ) ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ (ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ TAKEGAWA) ΜΕ GPS ΕΓΡΑΨΕ 130 ΚΜ/Η ΧΩΡΙΣ ΚΟΦΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 135... TΩΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ 145 ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΜΕ GPS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ XTYPAEI 157 KM/H... ( ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ)

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    [B]Απο τα γέλια!

Κόλλαγε στο 'ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ.'

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 52 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΜΕ 57 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ... ΣΤΑ 67 mm ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΕΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ ΜΟΥ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ 157 ΚΜ/Η ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ
    SORRY!

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα