ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΓΚΙΑ" ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΤΛ.
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΓΚΙΑ" ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΤΛ.
Καλησπέρα.
Παρατηρώ εδώ και 2 σελίδες να γράφονται κάτι νούμερα για τελικές και νομίζω οτι είμαι σε forum με παπιά dragster!!:rotflmao:
Λοιπόν, ακόμα δεν έχω στρώσει το παπί μου Modenas Kristar 125 αλλά τα 120χλμ που εύκολα λένε ότι πιάνουν τα HONDA, δεν πρόκειτε να τα πιάσει - έτσι όπως το βλέπω να ανοίγει τώρα με 970χλμ - παρά μόνο εάν........το ρίξω στο γρεμό!!![]()
Pε παιδιά..επειδή είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά στα πειράγματα κτλ..θα ήθελα να ρωτήσω για τα "χιλιοστά" που αυξάνουν κτλ..Δηλ. τι ακριβώς γίνεται, πόσο κοστίζει και αν αξίζει τα λεφτά του.Ανεβάζει ιπποδύναμη?Και τέλος κάτι τέτοιο είναι νόμιμο?Η απλά δν το πέρνουν χαμπάρι οι αστυνομικοί?Οποιος τα ξέρει καλά ας εξηγήσει και σε μας που ψαχνόμαστε![]()
![]()
Πούλησέ το όσο είναι νωρίς και πάρε HONDA!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από topmar
Καλησπέρα.
Παρατηρώ εδώ και 2 σελίδες να γράφονται κάτι νούμερα για τελικές και νομίζω οτι είμαι σε forum με παπιά dragster!!:rotflmao:
Λοιπόν, ακόμα δεν έχω στρώσει το παπί μου Modenas Kristar 125 αλλά τα 120χλμ που εύκολα λένε ότι πιάνουν τα HONDA, δεν πρόκειτε να τα πιάσει - έτσι όπως το βλέπω να ανοίγει τώρα με 970χλμ - παρά μόνο εάν........το ρίξω στο γρεμό!!![]()
Οσο για τα χιλιόμετρα, τελείως "μαμά" το δικό μου innova έβγαζε 120+
Οσο για τα υπόλοιπα παπιά, ούτε στην εκκίνηση ούτε στην πορεία στεκόταν δίπλα μου.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Πούλησέ το όσο είναι νωρίς και πάρε HONDA!!!
Οσο για τα χιλιόμετρα, τελείως "μαμά" το δικό μου innova έβγαζε 120+
Οσο για τα υπόλοιπα παπιά, ούτε στην εκκίνηση ούτε στην πορεία στεκόταν δίπλα μου.
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕ 970 ΧΛΜ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ... ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ INNOVA ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑ, ΣΤΑ 1100 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 110, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από topmar
Καλησπέρα.
ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ. (ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ, ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (TO INNOVA ΠΑΕΙ ΩΣ 59 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ (ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΑΝΤΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ 2 ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΝΤΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!"...Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Pε παιδιά..επειδή είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά στα πειράγματα κτλ..θα ήθελα να ρωτήσω για τα "χιλιοστά" που αυξάνουν κτλ..Δηλ. τι ακριβώς γίνεται, πόσο κοστίζει και αν αξίζει τα λεφτά του.Ανεβάζει ιπποδύναμη?Και τέλος κάτι τέτοιο είναι νόμιμο?Η απλά δν το πέρνουν χαμπάρι οι αστυνομικοί?Οποιος τα ξέρει καλά ας εξηγήσει και σε μας που ψαχνόμαστε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ. (ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ, ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (TO INNOVA ΠΑΕΙ ΩΣ 59 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ (ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΑΝΤΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ 2 ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΝΤΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!"...
γιατί γράφεις κεφαλαία?
ή μάλλον,
γιατί γράφεις? [edit] για τί (πράγμα) γράφεις? [/edit]
Σε αυτό βασίζομαι...ότι δεν έχει στρώσει ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕ 970 ΧΛΜ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ... ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ INNOVA ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑ, ΣΤΑ 1100 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 110, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...![]()
Γιατί εάν μείνει στα 100χλμ/ώρα...βράστα Χαράλαμπε!![]()
re filarako...
bale to myalo sou na doulepsei ligo
eixa innova kai to beltiosa kai den epathe tipota 60000xl ekana spasmenos.
kai esy mou les tetoia logia?
den epathe tipota 60000xl ekana spasmenos.
kai esy mou les tetoia logia?
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
ρε παιδια λετε για 150χλμ τελικες κλπ.εστω οτι τα πιανει αμα το πειραξεις.επειδη εμαθα να οδηγω στο μηχανακι μου,cbr125,κ οδηγησα μετα παπια(φτιαγμενα επι το πλειστον),σ ολα ειχα φρικαρει γιατι πλακωνομουνα στα φρενα κ δε σταματουσε το γ*μιδι!κ να πεις οτι πηγαινανε...οκ ειχανε λιγο καλυτερο τραβηγμα απ το δικο μου..αλλα εδω με το cbr που πιανω κοντερισια 130,εκτος του οτι ουτε κ αυτο εχει φρενα,κοντευει να σε παρει ο αερας!φανταζομαι με το παπι τι θα γινεται!μαλλον δεν εντυπωσιαζομαι ομως ευκολα πια........απο τοτε που οδηγησα -πραγματικη- μηχανη(λεγε με Ζ750!)![]()
κοντευει να σε παρει ο αερας!φανταζομαι με το παπι τι θα γινεται!
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δυσκολο ειναι να συγκρατησεις παπακι με τετοιες ταχυτητες. απο τα 100χλμ/ωρα και μετα ειναι παλουκι
Μητσοσκυλε τι εγινε τελικα με το innova σου?Το σουταρες τελικα?