ρε σεις, δεν ήταν έτσι πριν το 10ήμερο αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ασε εγω αλλο καταλαβα,
οτι μπορεις να κανεις μονος σου μη περιμενεις να στο κανουν αλλοι.
ο νοων νοειτω!
![]()
τι του κάνατε στο βουνό
![]()
![]()
![]()
ρε σεις, δεν ήταν έτσι πριν το 10ήμερο αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ασε εγω αλλο καταλαβα,
ο νοων νοειτω!
![]()
τι του κάνατε στο βουνό
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απ'τα συμφραζομενα σου, μαλλον εγω αλλο καταλαβα απο αυτο που εγραψες.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ασε εγω αλλο καταλαβα,
ο νοων νοειτω!
![]()
τεσπα...
![]()
εγω δεν ξερω τι καταλαβε ο ενας και τι ο αλλος,αλλα αυτο που βγαινει αβιαστα σαν συμπερασμα ειναι οτι μας εχει φαει η μαλακια και ολα μας φταινε..
μια οι μοντς,μια τα θεματα,μια η σειρα και οι απαντησεις,οι τιμες,οι επιδοσεις...
εχουμε λυσει το θηκαρι και παιρνουμε λαρυγγια στο φτερο..
μ'αυτα και μ'αυτα,που να μεινει χρονος να σκεφτουμε την μαλακια που μας δερνει..
παντα του αλλουνου ειναι πιο διαθεσιμη..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
εγω δεν ξερω τι καταλαβε ο ενας και τι ο αλλος,αλλα αυτο που βγαινει αβιαστα σαν συμπερασμα ειναι οτι μας εχει φαει η μαλακια και ολα μας φταινε..
μια οι μοντς,μια τα θεματα,μια η σειρα και οι απαντησεις,οι τιμες,οι επιδοσεις...
εχουμε λυσει το θηκαρι και παιρνουμε λαρυγγια στο φτερο..
μ'αυτα και μ'αυτα,που να μεινει χρονος να σκεφτουμε την μαλακια που μας δερνει..
Μεταφραση του απο πανω σε emoticons
:a017: :a029: :a16: :a31::a29:
![]()
:a1:
:a31:
![]()
edo akoma kai o old to paizei "treli" kai anazita ligo xamo...![]()
![]()
![]()
argw akoma na apolithw gia na ftiajoun ta pragmata...![]()
![]()
ipomoni... :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Why not ..???
(δεν είναι "ανέκδοτα" οι BMW ???)![]()
να τααααα...
![]()
οχι μετα το 10ημερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε σεις, δεν ήταν έτσι πριν το 10ήμερο αυτός...
τι του κάνατε στο βουνό
![]()
![]()
![]()
μετα το split![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Γ@μήθηκες ρε Άλεξ μ'αυτό το split ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
οχι μετα το 10ημερο.
μετα το split![]()
Καλά λέει ο Θανάσης...!!!
(το ζωνάρι σας λυμένο τό'χετε...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εγω φταιω που ειμαι χαζος κ δεν καταλαβα κ πολα απο τις λαδολογιες σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γ@μήθηκες ρε Άλεξ μ'αυτό το split ...!!!
Καλά λέει ο Θανάσης...!!!
(το ζωνάρι σας λυμένο τό'χετε...)![]()
γιατι σας πειραξε που ανεφερα οτι δεν εβγαλα νοημα κ θα ηθελα μια κατανοητικοτερη βερσιον?
κ με πειραξε η προσβλητικη συμπεριφοα του ζανζιμπαρ οπως κ η θεση καποιων μοντ στην προκειμενη περιπτωση,που αντι να επαναφερουν την ηρεμια/ταξη/ασφαλεια(γινομαι υπερβολικος ε?),σαν να μη τρεχει τιποτα το ριξανε στο σπαμ κ στα χαχα μπαχα!
οσο καιρο ειμαι εδω δεν νομιζω να εχω προσβαλω καποιον για τον οποιοδηποτε λογο κ ουτε να εχω καποια αναρμοστη συμπεριφορα,το ιδιο ΑΠΑΙΤΩ κ απο τους υπολοιπους προς εμενα
ειμαι παραλογος γιατρε?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
που να μεινει χρονος να σκεφτουμε την μαλακια που μας δερνει..
γεια σου ρε Τανας![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Προφανώς...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εγω φταιω που ειμαι χαζος κ δεν καταλαβα κ πολα απο τις λαδολογιες σου?![]()
"Ποιούς" πείραξε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γιατι σας πειραξε που ανεφερα οτι δεν εβγαλα νοημα κ θα ηθελα μια κατανοητικοτερη βερσιον?![]()
Ορθόν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
με πειραξε η προσβλητικη συμπεριφοα του ζανζιμπαρ οπως κ η θεση καποιων μοντ στην προκειμενη περιπτωση,που αντι να επαναφερουν την ηρεμια/ταξη/ασφαλεια(γινομαι υπερβολικος ε?),σαν να μη τρεχει τιποτα το ριξανε στο σπαμ κ στα χαχα μπαχα!![]()
Λάθος !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
οσο καιρο ειμαι εδω δεν νομιζω να εχω προσβαλω καποιον για τον οποιοδηποτε λογο(και το ξέρεις....)
Δηλ. επειδή εγώ τρώω ντουζλαμά χοντροκομμένο, πρέπει να το ΑΠΑΙΤΗΣΩ και από τους υπόλοιπους ???Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ουτε να εχω καποια αναρμοστη συμπεριφορα,το ιδιο ΑΠΑΙΤΩ κ απο τους υπολοιπους προς εμενα![]()
Δεν ξέρω μπρε τζάνουμ... (εγώ γυναικολόγος ήμουνα...)Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ειμαι παραλογος γιατρε?
2 αποριες.
ντουζλαμά =![]()
τζάνουμ=![]()
Ντουζλαμάς = πατσάς χοντροκομμένος (όχι σούπα) από κοιλιές !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
2 αποριες.
ντουζλαμά =![]()
τζάνουμ=![]()
(οι μερακλήδες τον τρώνε μαζί με μάτι ).
Τζάνουμ = υποκοριστικό του "Κουζούμ" !!!
![]()
Επιτέλους μάθαμε γιατί ο Sabre δεν μας έλεγε. :smilea:![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
με πειραξε η προσβλητικη συμπεριφοα του ζανζιμπαρ οπως κ η θεση καποιων μοντ στην προκειμενη περιπτωση,που αντι να επαναφερουν την ηρεμια/ταξη/ασφαλεια(γινομαι υπερβολικος ε?),σαν να μη τρεχει τιποτα το ριξανε στο σπαμ κ στα χαχα μπαχα!
Quis tacet consentire videtur...
ή όποιος σιωπά δείχνει να συμφωνεί...
κι εγώ ΔΕΝ συμφωνώ με την αντιμετώπιση που είχες.
Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε πλήρες ανθοκήπιο παιδικής χαράς, ΟΜΩΣ κάθε φορά που βλέπω βάναυση και μεροληπτική συμπεριφορά μερίδας mods αισθάνομαι σαν σαλταρισμένο φρικιό των Εξαρχείων!
Δεν γίνεται να υπάρχει "μηδενική ανοχή" (σικ έκφραση) στην άβουλη και ξενέρωτη ψιλομ@λ@κία που θα ξεφουρνίσει κάποιος και από την άλλη να αντιμετωπίζουν με ύφος μελίρρυτο ως χαρουπόμελο την τρισάθλια συμπεριφορά ιντερνετικών τσαμπουκάδων Γ΄κατηγορίας που την πέφτουν εκ του ασφαλούς με "γιαουρτώδη" επιχειρήματα σε ανυποψίαστους συμφορουμίτες.
Πρόσφατο παράδειγμα το κατασπάραγμα από τους καρχαρίες του φόρουμ της αγγελίας ανύποπτου μέλους με πονηριά και υστεροβουλία αθερίνας που ΤΟΛΜΗΣΕ να εκθέσει προς πώληση 1 χλγ λάδι!!!!!!!!!!!!! Κάτι συνηθησμένο σε όλα τα bazar του κόσμου!!!
Οποία επιπόλαιη αντιμετώπιση γραμμικών προκεχωριμένων ανορθολογιστών του γραμμικού λογισμού ως προς την ποσότητα του προς διάθεση προϊόντος (1 χλγ λάδι)!!!
Οποία βάναυση μορφή μεροληψίας επιπόλαιης λογικής εργαλειακού θετικισμού που αντιπαρατάσει ξερούς αριθμούς ή αποστεγνωμένα νούμερα (1 χλγ λάδι!!!) μπροστά στο χάϊδεμα ανεκδιήγητων εγωισταράδων και τζαναμπέτηδων μελών της παράγκας ή φειλομειδών σείρηαλ σε αγγελίες ή άλλα θέματα (ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ) άσχετα με το αντικείμενο που θίγεται σε μιά συζήτηση!
Σταματήστε να το παίζετε "καστροφύλακες" του φόρουμ, σαν να ήθελε ο Άλεξ να μαγαρήσει την ποιότητα μιας ομάδας Αρσακειάδων του φόρουμ, με μιζεράμπιλε και παρακμιακές παρεμβάσεις ή "πλάτες".
Σταματήστε να δίνετε διπλό τζακ-ποτ με δοσιλογικό ενθουσιασμό στους ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ σας και να κόβετε "εν γρυλίσματι" ως σώφρονες κομπογιαννίτες της σκέψης, την "τζούρα" της συμμετοχής από τον "πιτσιρικά" που διεκδικεί μια θέση και μιά υπόσταση στο φόρουμ._
Αυτεπαγγέλτως τελών ως συνήγορος του Άλεξ.
![]()
![]()
![]()