Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 139

Θέμα: πως πεφτουμε?

και γαμώ το ποστάκι!

ξεκίνησε με τις τούμπες της τατις και κατεληξε με τις σαμπό-κεφαλιές του Στέλάρα! :rotflmao:

στην άσφαλτο αν φοράμε δερμάτινο συνήθως γλιστράει , και ακουμπησμένοι στη πλάτη ή σε αγκώνες ή στη μέση μπορούμε να φρενάρουμε σερνόμενοι σχετικά ανώδυνα!

στη τουμπα μου τις προάλλες στα >Μέγαρα σερνόμουν ανάσκελα

με ανασηκωμενο το κεφαλι(για να βλεπω που κατευθυνομαι - εψαχνα επισης τη μοτο που πήγε ξαφνικά- αφου ηταν απο κατω μου! )

και ανοιχτα ποδια και χερια (αυτο δε ξερω πως μου βγηκε, εκείνη τη στιγμη παντως μου θυμιζε φάση απο αγώνες motoGP )

με το που με πεταξε στην αμμοπαγιδα (ο Θεος να την κάνει - τιγκα στα σπασμενα πλαστικά απο αλλες πτωσεις εξοδους) βρισκοντας αντίσταση αρχισα τις κωλοτουμπες και προσπαθησα να γυρναω οσο πιο πολύ γίνεται σα κύλινδρος με τα χέρια το δυνατον πιο κοντά στο κορμό και τα πόδια τεντωμένα!

σατ μοτοGP προχθες ειδα την έξοδο του νακανο, που ακομα και στην αμμοπαγίδα εμεινε ακίνητος και ΄πλάναρε πάνω της

αυτη ηταν αμμοπαγιδα, σαν αφρός!

εσύ Τάνια κάτι πρέπει να κάνεις πάντως...

επείδή (για το χώμα μιλάω βεβαιως βεβαιως) όποτε πέφτεις, βροντάς κανονικότατα!

δε πέφτεις ανάλαφρα, αλλά λύνεσαι και πέφτεις ατσούμπαλα...

στο χώμα μάθε να εχεις την τάση να κουλουριάζεσαι, όχι ακριβώς σαν κουβάρι αλλά να εχεις την ταση να περιστρεφεσαι, πέρνονταςτην μεγαλη ορμή με τον ώμο και την πλάτη καθώς περιστρέφεσαι (σα ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ- το χρησιμοποιουν καισε καποια πολεμικη τεχνη)

και έτσι προστατευεις και τα ζωτικά σου οργανα στη κοιλιά και το στήθος!

θυμήσου πως όποτε ε΄χεις πέσει σηκώνεσαι και ο θώρακας μπροστά ειναι τίγκα στο χωμα, που σημαινει πως σκάς με τον θώρακα!

μπορει βεβαια να λεω και λακαμίες, αλλά κουβεντσ να γίνεται!:rotflmao:

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    to ksana vazo giati me pao.....

re magkes ti kopanate gia to pesimo?
    exete trela8i telios?

diladi sigkrinete tis pistes ton GP pou o sxediasmos tous ine apotelesma epistimonikis erevnas
    me tous elinikous dromous tixees ke proxires kataskeves....

apo ta pio ili8ia pou exo diavasi

meta an pesis xoris eksoplismo rouxa me prostasia apo ptosi kranos mpotes akoma ke gantia ise teliomenos

stin eliniki asfalto den iparxi periptosi na min sir8is merika metra sto odostroma ke ta pezodromia ine poli konta sou poli konta stin lourida kikloforias opos ke i mpares ta katagmata ke ta spasimata toulaxiston an ise tixeros den ta glitonis

ti sxesi exi afto tora me mia ptosi sta GP opou rouxa ke kataskevastiki domi tis asfaltou se voi8ane na stamatasis poli egkera ke stis perisoteres periptosis akoma ke me ptosi 200 xiliometron exis siko8i anavatis ine mia xara ke prospa8i na ksanakavalisi tin motosikleta i tin kavalai...

iparxi lipon kapia singrisi?

ine telios diaforetiki nootropia odigisis ke simperiforas anavati ke diaforetiki piotita prostasias

stous elinikous dromous den ti8ete 8ema prostasias isos na prostatevoun tous dierxomenous apo tin anti8eti katef8insi apo mia sigkrousi logo ptosis tou anavati i tou aftokinitisti

se poli elaxistes periptosis exoun glitosi atoma apo ptosis akoma ke me liga xiliometra sto konter

tora an den exis eksikio8i me tin enia tis ptosis simveni giati den ise epagkelmatias odigos agonon ke kata tin ptosi den exis sinidisi

enas ekpedevmenos odigos stin ptosi den klini ta matia tou i xani tin sinidisi tou ke afinete sto eleos tis ptosis
    ala prospa8i na frenari me kapio tropo to soma tou xrisimopiontas xeria ke podia diladi an ine dinaton na sernese stous agkones ke stis fternes stirizomenos me to somas sou anasikomeno apo to edafos ala afto ine tromera diskolo na to petixi kapios xoris ekpedefti xoris eksikiosi

sini8os i perisoteri peftoun san saki me patates ke oti gini
    ke pros 8eou mono xalari den prepi na iste giati to pio pi8ano ine na kataliksete stis rodes kapiou oximatos.....

den nomizo pantos oti iparxi grapto ma8ima gia tis ptosis...

sto xoma ine diaforetika ta pragmata ke pio akindina apo oti ston dromo an exis pliri eksoplismo to poli na tin glitosis me kanena spasimo i katagma

to simantiko ine na odigas xalara na afinis to ema sto somasou na reei xalara ke na pigenis simfona me tin figokentro giati i motosikleta an den ixe anavati ke kiniotan moni tis den 8a ixe provlima na strivi ke na ksinoun ta timonia stin asfalto as poume

o anavatis ine aftos pou dimiourgi provlima stin kikloforia tis ke tin odigisi tis me tis alages pou tin piezi na kani= eligmous....
    episis gia na odigi8i mia motosikleta se singrousi/ptosi ine telios ili8iotita tou anavati i tou odigou aftokinitou

genika den ftene ta oximata gia afta pou mas simvenoun
    ala i kaki xrisi tou odigou
    i epipoleotita tou
    i adiaforia tou
    to poso ekpedevmenos ine i gnosis tou
    i kali diatirisi tou oximatos tou
    ala genika fteei o an8ropinos paragontas
    pote ta oximata

gia afto kitakste na ekpedeftite oso ginete giati to oxima mpori na gini ena dolofoniko meso poli efkola

ke me ton idio tropo pou ma8ate na pernete profilaksi ston erota as poume epidi egkimoni kindinous

me ton idio tropo prepi na ekpedeftite stin odigisi giati to kako perimeni ke 8a emfanisti poli amesa

ke opos leme gia ola i agnia skotoni.....

ke pros 8eou min pigenete se mpakouria na ma8ete pos 8a vgazete gkomenes....

se perisoterous xomo sapiens to stoma ine mia tripa opos o proktos.....

ekpedeftite mono me diakekrimenous idikous se ka8e 8ema afora tin zoi sas den parlapipes tipou ka8eterias gia dimiourgia entiposeon

na iste oli panta paron
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Θελετε να σας πω πως να πεφτετε σε παγο ;

Εχετε ενδιαφερον για το θεμα η μονο ο πονος της ασφαλτου σας νοιαζει ;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

na iste oli panta paron

U TOO MAN, WE NEED U !

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το μονο που θυμάμαι Στέλιο είναι να είμαι πάνω στην μηχανή, να πέφτω και μετά να κάθομαι στο πεζοδρόμιο.... τίποτα άλλο.... οπότε.... αν έκανα κάνει ενστικτωδώς.... τι να σου πω - θα σε γελάσω....
    Και εγώ από την πρόσφατη τούμπα μου δεν θυμάμε τίποτα, πέρα από ένα δυνατό χτύπημα στο κράνος. Θυμάμε ένα αυτοκίνητο να με κλείνει και μετά ένα άνθρωπο να μου φωνάζει εάν είμαι καλά. Κενό μνήμης τουλάχιστον 3 εώς 5 λεπτά.

Πιστεύω ότι έπεσα σαν σακί με πατάτες. Ευτυχώς φορούσα πλήρη εξοπλισμό παρόλο που ήταν μεσημέρι και είχε 35 βαθμούς.
    Triple 1050

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    U TOO MAN, WE NEED U !
    +1

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τωρα ξερεις τι κανω?
    Ψαχνω να βρω τρυπες να χωθω ακομα και αν πρεπει να επιταχυνω.
    Αυτο το εμαθα με τα χρονια οποιος και να μου το ελεγε δεν θα το καταφερνα γιατι ηθελα την εμπειρια για να το καταφερω.
    Και πιστεψε οσο πανικοβλητη να ειναι εκεινη η στιγμη,αν εχεις πεσει αρκετες φορες υπαρχουν καποιες τεχνικες και συμπεριφορες να κανει οτι ειναι δυνατο να ειναι πιο ανωδυνη. (ευτυχως μεχρι σημερα δουλευει).
    Μια απο τα ίδια έχω καταλάβει,
    και έχω πέσει αρκετές φορές με λίγα πάντα ευτυχώς και καμία φταίγοντας...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    εγω το μονο που μπορω να πω ειναι αυτο που εζησα στην δικη μου πτωση... τα οποια δευτερολεπτα της πτωσης δεν λιποθημησα ουτε εκλεισα τα ματια ουτε κενο μνημης ουτε τιποτα.......το μυαλο λειτουργουσε μονο ομως μεχρι το σημειο που εχασα την μηχανη και ακουμπησα στο εδαφος! θυμαμαι ολοκληρη την σκηνη της πτωσης καρε-καρε αλλα εκεινη την στιγμη δεν σκεφτομουν απολυτως τιποτα δεν προλαβα να σκεφτω ουτε οτι την εχασα ουτε που πηγε ουτε αν ειμαι καλα ουτε τιποτα!!! με το που σταματησα την κατρακυλα αρχισε παλι ο εγκεφαλος να λειτουργει,και αν και ψιλοσακατεμενος η πρωτη μου σκεψη ηταν η μηχανη!!! (τρεις μερες την ειχα μονο!)
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Εγώ δεν οδηγώ σε πίστες αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνήθως με τα γόνατα πέφτω και τώρα λίγο να τα χτυπήσω πονάνε καμιά βδομάδα.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    den xreiazete analisi.
    pas kaneis enduro 5-6 fores, pefteis kai apo kei kai pera enstiktodos exeis metatrapei se kaskanter.(mathe texni kai astina)
    ante geia mas
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Πως πεφτω ???

Παντα με την αγωνια πως θα σηκωθω !!

Δεν νομιζω πως υπαρχει καποια ιδιαιτερη τεχνικη στο πως να πεφτεις , εκτος ισως απο τα τζι πι (πεφτουν στην ευθεια και μεχρι να σταματησουν τους πιανει πεινα) αν και αυτοι νομιζω οτι στα πρωτα δευτερολεπτα της τουμπα τους , ουτε και αυτοι ξερουν που πανε τα τεσσερα ( αργοτερα οταν ισιωνουν αρχιζουν και σκεφτονται )

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    νταξ, δεν μπορεις να σκεφτεις τι θα κανεις ΑΛΛΑ μπορεις ασυναισθητα εστω να αφησεις ελευθερο το σωμα σου.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Γενικα παντως ακολουθηστε την συμβουλη του κου Λυκου:
    Κανουμε καλη εκτιμηση του δρομου,αν ειναι κακος ο δρομος ΔΕΝ παμε σαν μουρλοι και γενικα ΔΕΝ παμε γυρευοντας να πεσουμε συνεχεια!
    Οποτε μην σας τρωει ο κ@λος σας να σαβουρδιαστειτε,γιατι κοστιζει ακριβα και σε...μελανιες αλλα και σε χρημα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

valentino ptosi

exo ena sinathelfo pou epefte kathe mera me diaforetikh stasi.
    to cbr to eixe kanei xrepi.
    telika agorase ena autokinito kai kai egatelithe tis ptosis,lei oti ponaei pantos!!!
    Ζ1000

toulaxisto egv pao

opoios kanei xlm peftei pou kai pou (2 fores to xrono)
    opoios blepei to ZHTA toy kai nomizei oti to kabala den peftei
    pantos otan pefteis prepei na einai xalara kai makria apo empodia (aytokinhta, barieres, diodia ( toumpa sta diodia ths attikhs odou) mpares kai oti balei o nous soy
    opoios fovatai peftei kai koimatai

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ