και γαμώ το ποστάκι!![]()
ξεκίνησε με τις τούμπες της τατις και κατεληξε με τις σαμπό-κεφαλιές του Στέλάρα! :rotflmao:
στην άσφαλτο αν φοράμε δερμάτινο συνήθως γλιστράει , και ακουμπησμένοι στη πλάτη ή σε αγκώνες ή στη μέση μπορούμε να φρενάρουμε σερνόμενοι σχετικά ανώδυνα!
στη τουμπα μου τις προάλλες στα >Μέγαρα σερνόμουν ανάσκελα
με ανασηκωμενο το κεφαλι(για να βλεπω που κατευθυνομαι - εψαχνα επισης τη μοτο που πήγε ξαφνικά- αφου ηταν απο κατω μου!)
και ανοιχτα ποδια και χερια (αυτο δε ξερω πως μου βγηκε, εκείνη τη στιγμη παντως μου θυμιζε φάση απο αγώνες motoGP)
με το που με πεταξε στην αμμοπαγιδα (ο Θεος να την κάνει - τιγκα στα σπασμενα πλαστικά απο αλλες πτωσεις εξοδους) βρισκοντας αντίσταση αρχισα τις κωλοτουμπες και προσπαθησα να γυρναω οσο πιο πολύ γίνεται σα κύλινδρος με τα χέρια το δυνατον πιο κοντά στο κορμό και τα πόδια τεντωμένα!
σατ μοτοGP προχθες ειδα την έξοδο του νακανο, που ακομα και στην αμμοπαγίδα εμεινε ακίνητος και ΄πλάναρε πάνω της
αυτη ηταν αμμοπαγιδα, σαν αφρός!![]()
εσύ Τάνια κάτι πρέπει να κάνεις πάντως...
επείδή (για το χώμα μιλάω βεβαιως βεβαιως) όποτε πέφτεις, βροντάς κανονικότατα!
δε πέφτεις ανάλαφρα, αλλά λύνεσαι και πέφτεις ατσούμπαλα...
στο χώμα μάθε να εχεις την τάση να κουλουριάζεσαι, όχι ακριβώς σαν κουβάρι αλλά να εχεις την ταση να περιστρεφεσαι, πέρνονταςτην μεγαλη ορμή με τον ώμο και την πλάτη καθώς περιστρέφεσαι (σα ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ- το χρησιμοποιουν καισε καποια πολεμικη τεχνη)
και έτσι προστατευεις και τα ζωτικά σου οργανα στη κοιλιά και το στήθος!
θυμήσου πως όποτε ε΄χεις πέσει σηκώνεσαι και ο θώρακας μπροστά ειναι τίγκα στο χωμα, που σημαινει πως σκάς με τον θώρακα!
μπορει βεβαια να λεω και λακαμίες, αλλά κουβεντσ να γίνεται!:rotflmao: