Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ INNOVA ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ INNOVA ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
μια και είναι στις διαμάχες....
για τα πειραγμένα :a24: θα ειπωθεί τίποτα ?
για να πάω να λιώσω λίγο βουτυρο για τα....
[edit] και για να το πάω παραπέρα...
με την αδυναμία του κράτους και των πολιτών να υπάρξει οδική παιδεία και υποδομές στην μηχανοκίνητη εκπαίδευση, οδήγηση και αθλητισμό όπως επίσης με τους άθλιους κατσικόδρομους που αποκαλούμε εθνικές οδούς...
τα πειραγμένα παπιά, scooter, μηχανάκια θα είναι απόρροια των πειραγμένων μυαλών που θα μας τιμούν με 3.000-4.000 νεκρούς το χρόνο και θα έχουμε την κρυφή ελπίδα να μη μας πάρει κι εμάς η μπάλα και γίνουμε ένα ποσοστό είτε εμείς είτε άνθρωποι που γνωρίζουμε....
[/edit]
Εσυ γιατι δεν ξεκινας δινοντας ιδεες και συμβουλες, ωστε να συμπληρωσουν και αλλοι με την γνωση τους;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
Σου λεω απλα οτι το τοπικ σου ειναι τοσο ανουσιο, οσο και το ποστ μου αυτη την στιγμη.
Δεν δουλευει ετσι το πραγμα φιλε μου....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μπορεί να ΜΗΝ έχει φωταγωγό ο άνθρωπΑς, ρε Ζώρζ ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν δουλευει ετσι το πραγμα φιλε μου....![]()
![]()
(αμέσως να του την πεις...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Απο αγαπη και μονο τα λεω ΑντωνιεΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μπορεί να ΜΗΝ έχει φωταγωγό ο άνθρωπΑς, ρε Ζώρζ ...!!!![]()
(αμέσως να του την πεις...)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
και στο καπακι: σλουουουουρπ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Απο αγαπη και μονο τα λεω Αντωνιε![]()
![]()
![]()
![]()
η συζήτηση κανονικα ειναι στο μοτοσυκλέτες... στην αρχή το έβαλα κατα λάθος εδω... sorry