Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Τι διαγωνισμό προτιμάτε;

Ψηφοφόροι
114. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Διαγωνισμό φωτογραφίας

97 85,09%
  • Μουσικό Διαγωνισμό

17 14,91%
Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: Eck της διευθύνσεως....: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ? Πείτε μας τη γνώμη σας!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    fwto
    Modenas Kriss 125

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Φωτογραφία η μουσική?
    Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο είναι ενδιαφέροντα αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ τους αν σκεφτεί κάποιος να διοργανώσει έναν διαγωνισμό.
    Η διαφορά βρίσκεται στην προετοιμασία του κάθε είδους,
    Τι εννοώ?

Ότι η δυσκολία προετοιμασίας τους είναι αντιστρόφως ανάλογη με τον αριθμό συμμετοχών.
    πχ λίγοι μουσικοί περισσότεροι φωτογράφοι.
    Δύσκολη και πιο εξειδικευμένη προετοιμασία και οργάνωση για ένα "μελωδικό" διαγωνισμό.
    Εύκολη και πιο απλή προετοιμασία και οργάνωση για ένα "οπτικό" διαγωνισμό.

Φυσικά και ψήφισα "Φωτογραφία" (που είναι πιο πιθανό να γίνει) αν και θα προτιμούσα μουσική.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    fwto
    +1 για το διαγωνισμό φωτογραφίας

Νομίζω οτι θα δώσει σε περισσότερους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    και εγω μεσα για φωτο....
    περιμενω στο ακουστικο μου.....για τα παρακατω....
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Θα μπορούσε να γίνει και κάποιος διαγωνισμός καλύτερης ιδέας "μοτοσυκλετιστικής ανθρωπιστικής κίνησης"...
    δηλαδή να δώσουμε ιδέες προσγειωμένες και υλοποιήσιμες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά για "θεματάκια" που αντιμετωπίζουμε κατα καιρούς σαν μοτοσυκλετιστές... π.χ. λέω εγώ να φτιάχναμε μια έξυπνη αφίσα-ατάκα για να μην βλέπουμε παιδάκια να μεταφέρονται αφύλακτα πάνω σε μοτοσυκλέτες και να το δίνουμε με τέτοιο τρόπο το νόημα ώστε και αυτός που το κάνει να το πάρει στα σοβαρά. Την οποία χ,ψ αφίσα θα μπορούσαμε να την προωθήσουμε και σε λέσχες π.χ. ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και λοιπές περιφερειακές , καθώς και σε υπουργεία π.χ. μεταφορών & ανάπτυξης...

Τι λέτε?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Κι εγω φωτογραφια εχω ψηφισει.

Απλως θα ηθελα να υπενθυμησω, για τους φιλους φωτογραφους που ενδιαφερονται, οτι "παιζει" ακομα Διεθνης Διαγωνισμος με το ιδιο θεμα, απο τον ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. στον οποιο μπορουν να παρουν ΟΛΟΙ μερος ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Νέο μέλος Το avatar του/της boos

η δική μυο άποψη

αν και νέο μέλος εκτιμώ ότι η δύναμη του moto είναι πολύ μεγάλη και καθημερινά θα μεγαλώνει. Η σωστή αξιοποίηση αυτής της δύναμης μόνο όφελος θα προσφέρει στα μέλη.
    χρειάζονται και αυτές οι εκδηλώσεις σωστά και να γίνονται αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και μια οργάνωση:
    πώς έρχονται σε επαφή τα μέλη απο επαρχία;
    μήπως πρέπει κάτι να σκεφτούμε και για αυτούς τους απομακρυσμένους φίλους μας!!
    Μια πρόχειρη σκέψη που περνάει απο το μυαλό είναι να βρούμε εκπροσώπους σε κάθε περιοχή, να φτιάξουμε ένα ling (δεν ξέρω αν είναι αυτό το σωστό) με χάρτη και να έχει τους κατά τόπους επικεφαλής (μέλη) που θα μπορούν ενεργά να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και άλλα.

παιδιά μη βαράτε τη σκέψη μου γράφω , άλλωστε δημοκρατία έχουμε!!!!
    φιλικά
    boos

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    καλημέρα

φωτογραφία ψήφισα κι εγώ
    αλλά νομίζω ότι δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα τα δύο είδη

θα μπορούσε να παίζει πχ
    φωτογραφία vs ζωγραφική

η μουσική π.χ. μου αρέσει αλλά με τίποτα δε θα μπορούσα να συμμετέχω

να γίνουν και τα δύο παίζει;

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Θα μπορούσε να γίνει και κάποιος διαγωνισμός καλύτερης ιδέας "μοτοσυκλετιστικής ανθρωπιστικής κίνησης"...
    δηλαδή να δώσουμε ιδέες προσγειωμένες και υλοποιήσιμες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά για "θεματάκια" που αντιμετωπίζουμε κατα καιρούς σαν μοτοσυκλετιστές... π.χ. λέω εγώ να φτιάχναμε μια έξυπνη αφίσα-ατάκα για να μην βλέπουμε παιδάκια να μεταφέρονται αφύλακτα πάνω σε μοτοσυκλέτες και να το δίνουμε με τέτοιο τρόπο το νόημα ώστε και αυτός που το κάνει να το πάρει στα σοβαρά. Την οποία χ,ψ αφίσα θα μπορούσαμε να την προωθήσουμε και σε λέσχες π.χ. ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και λοιπές περιφερειακές , καθώς και σε υπουργεία π.χ. μεταφορών & ανάπτυξης...

Τι λέτε?
    Και μονο αυτο.

Α ρε Λαμπρο,μες την κεφαλα μου εισαι πρωι πρωι?

Μαλλον για 13000 μοτοσυκλετιστες ειναι πολυ σημαντικοτερος ενας διαγωνισμος φωτογραφιας η μουσικης.

Δεν λεω τπτ αλλο, και sorry, αλλα......

Mods αν το σκατωσα σβηστε το.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Τι λέτε?
    +10000

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Τι λέτε?
    +1000

Διαγωνισμός καλύτερης/ων ιδέας/ών για την προβολή του μοτοσυκλετισμού και διόρθωση των κακώς κειμένων

Διαγωνισμός ιδεάς για κοινωνική συμμετοχή/κίνηση

1. Αφίσα

2. Δελτίο τύπου

3. Κοινωνικής ευαισθητοποίησης

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Εγω το σκεφτομαι ως εξης: Διαγωνισμος φωτογραφιας με κατηγοριες:

Μοτοσυκλετα γενικα (ή με υποκατηγοριες, π.χ.: το αντικειμενο , ταξιδι)

Μοτοσυκλετισμος (η ιδεα, αλληλεγγυη, κοινωνική ευαισθητοποίηση)

Γενικα (οτιδηποτε εκτος μοτοσυκλετας)

Ο Ζάσκαλος ! Το avatar του/της Ζ109
    Φωτογραφίας σίγουρα. ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ!!!
    Η φωτογραφία είναι ένας δρόμος που οδηγεί στην καλλιτεχνική δημιουργία χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο αλλά έμπνευση και εδώ συγκεκριμένα αγάπη για τη μοτοσυκλέτα! Ασε που μπορει να γίνει και μια έκθεση αργότερα με ολες τις μοτο φωτογραφίες σε κάποιο χώρο,στο the mall π.χ.
    Z...ee you later!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Τροπεα, Νόστρα,

Κι εγώ βρίσκω πολύ καλή μια τέτοια ιδέα. Αλλά το να βγεις (ως άτομο ή ως ομάδα) δημοσίως και να δίνεις κοινωνικά μηνύματα είναι ξεκίνημα πολιτικής, και σε (ή μας) βάζει σε άααλλα μονοπάτια...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

διαγωνισμος φωτογραφιας

FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF