Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Arai RX-7 Corsair... Τιμές Ιαπωνίας

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    ΟΚ.

Αν καταφέρω θα πάω αύριο πάλι μετά το gp. Αλλιώς το άλλο Σάββατο πάλι. Θέλω να checkάρω κ τα μετφορικά κ μήπως παίζει να γλιτώσουμε κ τους φόρους, αφολυ θα βγουν εκτός της χώρας.
    Ενημερωτικά πάντως, το βλέπω ψιλο-απίθανο να έχουν αγγλικό site γιατί εδώ κανένας δε μιλάει αγγλικά!!!
    Μόνο Medium, Large ξέρουν, όλα τα άλλα με νοήματα

Ποτέ δεν ξέρεις πάντως!
    Για κοίταξε το!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παλαιό μέλος

Re: Arai RX-7 Corsair... Τιμές Ιαπωνίας

Α, κ κάτι τελευταίο. Αν κάποιος από εσας θέλει να πάρει κράνος από Japan κατευθείαν, να έχει υπόψιν του, ότι τα γιαπωνέζικα κεφάλια κ συγκεκριμένα οι μύτες είναι μικρά. Συνεπώς κ το κέλυφος ενός large είναι λίγο πιο στενό στη μύτη. Οπότε αν έχετε λίγο μεγάλη μύτη σαν τον γράφοντα, παραγγείλτε 'ενα νούμερο παραπάνω με μεγαλύτερα μαξιλαράκια. Αλλιώς, ....θα βρίσκει
    Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει συνεπώς.
    επειδή σκόπευα να παραγγείλω από jhelmet τώρα αυτό με τα διαφορετικά γιαπωνέζικα κελύφη και πιθανό προβλημα με μυτες με προβλημάτισε. διότι αν ύπαρξη πρόβλημα άντε πάλι "φτου" από την αρχή...

μήπως από αμερική - bajaron - είναι καλύτερα να παραγγείλω? τι προτείνεται εσείς?
    GSXR 600 K6

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει διαφορές ανάμεσα στα ευρωπαϊκά μοντέλα που είχα δοκιμάσει και στο γιαπωνέζικο που έχω... το ίδιο πράγμα μου φαίνεται ότι είναι... και αν δεν είναι 100% το ίδιο, τότε η διαφορά είναι αμελητέα...

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Εγώ πάντως έχω το Corsair το αμερικάνικο σε Large κ δοκίμασα το αντίστοιχο Ιαπωνικό κ η μύτη μου έβρισκε.
    Δεν το λέω για να αποθαρρύνω κανένα εννοείται.

Πάρτο κ αμα δε σου κάνει υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές κ χωρίς να χάσεις ευρώ.

Να έχεις υπόψιν σου ότι το κέλυφος αλλάζει ανα δυο νούμερα. Οπότε Μ, L για παράδειγμα χουν το ίδιο κέλυφος.

お疲れ様です最長2時間くらい

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μόνο η Arai βγάζει 3 διαφορετικά κελύφη/σχήματα για Ευρώπη/Αμερική/Ασία βασισμένη σε μελέτη που εχει κάνει για τα διαφορετικά σχήματα κρανίων των κατοίκων.

Σε γενικές γραμμές:
    Αμερική - πιο τριγωνικό σχήμα, όπως το βλέπουμε από μπροστα (ανφας)
    Ασία - Πιο στογγύλο
    Ευρώπη - Πιο οβαλ, ωοειδές.

Αρα στα Shoei δεν εχετε πρόβλημα, στα Arai προσοχή από αγορές Internet.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Εγώ πάντως έχω το Corsair το αμερικάνικο σε Large κ δοκίμασα το αντίστοιχο Ιαπωνικό κ η μύτη μου έβρισκε.
    Δεν το λέω για να αποθαρρύνω κανένα εννοείται.

Πάρτο κ αμα δε σου κάνει υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές κ χωρίς να χάσεις ευρώ.

Να έχεις υπόψιν σου ότι το κέλυφος αλλάζει ανα δυο νούμερα. Οπότε Μ, L για παράδειγμα χουν το ίδιο κέλυφος.
    δηλαδή XS και S θα έχουν το ίδιο κέλυφος? και που έχουν το ίδιο κέλυφος τι συμπέρασμα βγαίνει?

επίσης κανένα δοκιμασμένο ευρωπαϊκό site υπάρχει για αγορές?
    GSXR 600 K6

Παλαιό μέλος
    επίσης μου είπανε ότι το chaser τις αράι δεν είναι για street μηχανές αλλα για τύπου ορθαδικες. ισχύει κάτι τέτοιο?

επίσης να σας ευχαριστήσω για όλες σας τις απάντησης.
    GSXR 600 K6

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Παρε την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος...

Λοιπόν, ξαναπήγα σήμερα μια βόλτα ψώνισα δυο κράνη, ένα Shoei X11 για εμένα κ ένα Arai για ένα φίλο.

Τιμή συνολικά σε ευρώ 615....

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι αυτή...

http://www.rabee.co.jp/

Μακάρι να βγάλετε καμιά άκρη, γιατί εδώ κανένας δε μιλάει αγγλικά, μόνο με νοήματα συνεννοούμαστε...

Εγώ την Παρασκευή γυρνάω Ελλάδα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, ευχαρίστως... αρκεί να μπορώ

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    απο τα μεγέθη πως τα είδες? οκ? δεν υπάρχουν περίεργες φόρμες στα νούμερα?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Μου φαίνεται οτι θα πάω Ιαπωνία όταν έρθει η ώρα να πάρω καινούριο κράνος.. Όσο κάνει το κράνος εκεί και εισητηρία πήγαινέλα κάνει το κράνος εδω.. Και μπορεί να μου μείνουν και λεφτά.. :rotflmao:

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Μου φαίνεται οτι θα πάω Ιαπωνία όταν έρθει η ώρα να πάρω καινούριο κράνος.. Όσο κάνει το κράνος εκεί και εισητηρία πήγαινέλα κάνει το κράνος εδω.. Και μπορεί να μου μείνουν και λεφτά.. :rotflmao:

...άσε τις Γιαπωνεζούλες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    http://www.j-helmet.com/
    We send these helmets to Japan only....

....Arai motorcycle helmets and Shoei motorcycle helmets are made in Japan. Our store provide Japanese model. This mean is best in best quality. This mean is writing in our message page. Our price is not low price. It is the same price in Japan. The world price is too expensive. We think that the additional cost is shipping fee and the distribution cost. Normally, they use the importer and the distributor in each country and each city. The additional cost is for them. Our store sends Arai motorcycle helmets and Shoei motorcycle helmets to you directory from Japan (μάλλον directly from Japan εννοούσαν) . You can get best quality helmet with Japanese price.
    Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν αν στέλνουν έξω από την Ιαπωνία ή όχι, επικοινωνήστε πρώτα με email...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    απο τα μεγέθη πως τα είδες? οκ? δεν υπάρχουν περίεργες φόρμες στα νούμερα?

Φίλε Tropea σχετικά με τα Arai RX7 Corsair. Εμένα από τα αμερικάνικα μοντέλα, (δεν έχω φορέσει ποτέ ευρωπαϊκό) μου κάνει το Μ, αλλά μου είναι πιο άνετο το L. Πιο παλιά είχα Μ αλλά τώρα φοράω L. Εδώ όταν πήγα να δοκιμάσω το L, ενώ τα μαξιλαράκια ήταν οκ, όπως στο συνηθισμένο L, έβρισκε η μύτη μου μπροστά αρκετά.

Όσο για τα Shoei, επειδή στο παρελθόν είχα κ Shoei, είναι ακριβώς τα ίδια με τα ευρωπαϊκά. Οπότε εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν θέλεις περισσότερες διευκρινήσεις, ευχαρίστως...

PS: Αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το SV ή να ξαναπάρεις μπλε μηχανή, τότε αυτό το κράνος είναι μονόδρομος....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	19757254_o.jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	42,1 KB 
ID:	63639

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    PS: Αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το SV ή να ξαναπάρεις μπλε μηχανή, τότε αυτό το κράνος είναι μονόδρομος....

Μα όντως το κράνος είναι κ@@@@@@υλ@!!!
    και φυσικά πλεον το παντρέυτηκα το SV ,
    και γενικά το χρώμα που μου αρέσει είναι το μπλε.... οπότε κάτσε να έχουμε λεφτά στην τσέπη και να ξεκινήσουμε τα ιαπωνέζικα....

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν αν στέλνουν έξω από την Ιαπωνία ή όχι, επικοινωνήστε πρώτα με email...
    Τους έστειλες email ή απλά ανακοίνωση στο site είναι αυτή? Γιατί στέλνουν κανονικότατα και στην Ελλάδα...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF