Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Οι μαμακίες πληρώνονται...

Unhappy Οι μαμακίες πληρώνονται...

Ο κανόνας με θέλει να σουπιάζω κάθε 3 χρόνια. Έτσι και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ξαναβρέθηκα φαρδύς πλατύς στην άσφαλτο...

Χτές το βράδυ κατά τις δέκα, κλείνω το μαγαζί και παίρνω την μηχανή να φύγω.
    Φοράω κανονικά κράνος, γάντια, μπότες, αλλά έχω ξεχάσει το μπουφάν σπίτι και φοράω μόνο ένα κοντομάνικο...

Συνήθως μετά από μία στρεσσογόνα ημέρα , με ριλαξάρει να πλακώνομαι στις πάντες στην ευθειούλα που περνάει έξω από το γραφείο. 2-3-4 παντούλες και το βράδυ κοιμάμαι σαν πουλάκι...Έτσι και χθές αρχίζω τις καφρίλες. Όλη η πρώτη κάτω και με τό που αρχίζω να πλησιάζω την μικρή διασταύρωση πέφτω στα φρένα για να στρίψω. Έλα που όμως αυτή την φορά στο σημείο που φρενάρω ,είχαν πέσει νερά με λάδια από γειτονικό ξυλουργείο. Δεν τα είδα......Με το που δαγκώνω λίγο το φρένο νιώθω γλίστρημα. Χάνω εντελώς το μπροστινό και μετά τα πράγματα είταν σαν όνειρο...
    Δεν θυμάμαι την πτώση, ούτε όλο το σύρσιμο. Θυμάμαι μόνο να βλέπω την μηχανή να με προσπερνάει και να σκάει απέναντι στο πεζοδρόμιο μπροστά από ένα καφενείο...

Σηκώθηκα αμέσως, το δεξί μου γόνατο πονούσε λίγο, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Σήκωσα την μηχανή, με την πρώτη ματιά είδα ξεφούσκωτο το μπροστινό λάστιχο και γδαρσίματα στα δεξιά φέρινγκ...Εντωμεταξύ κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και κάποιοι περαστικοί έτρεξαν κοντά...

Άρχισε να με πονάει και το δεξί μου χέρι. Το κοίταξα και από πίσω και από τον αγκώνα μεχρί την παλάμη ,είχα ένα μεγάλο κάψιμο.

Νοσοκομείο δεν ήθελα να πάω γιατί ένιωθα καλά...

Μετά από καμμία ώρα στο σπίτι, άρχισε να πρήζετε το γόνατο. Ότι και να κάναμε (πάγο, δέσιμο κτλ) αυτό συνέχιζε. Έφτασε στο σημείο να γίνει σαν μπάλα του μπάσκετ. Αφού ένιωθα το δέρμα να τσιτώνει και να κάνει ραγάδες με ένα φοβερό κάψιμο. Δεν μπορούσα να λυγίσω το πόδι και πόσο μάλλον να περπατήσω...Αυτό είταν...Έφυγα κατευθείαν για νοσοκομείο...

Τα αποτελέσματα. Θλάση και οίδημα στον γαστροκνήμιο, οίδημα στο γόνατο με ρίξη συνδέσμων και άσχημο κάψιμο στο χέρι...

Τώρα βρίσκομαι με το πόδι ψηλά και με πάγο και με ένα χέρι που με τυραννάει στο τσούξιμο.

Η μηχανή υπέστη. Κάταγμα ζάντας (άχρηστη), μπροστινό λάστιχο άχρηστο, δεξί φέρινκ πάει για αλλαγή, στην μούρη έχει μία γρατζουνιά. Δεξιά μανέτα off και για κερασάκι τα κλίπονς έχουν πάρει λίγο...Πίκρα...

--------------------------------------
    Πληροφοριακά η μηχανή σύρθηκε 50 μέτρα, εγώ καμμιά 30αριά και ένας φίλος που είδε το πέσιμο ,μου είπε οτί στο συρσιμό μου χτύπησα δύο φορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι..

Άντε με τις υγειές μας...

Προσοχή παιδιά και πάντα με foul εξοπλισμό...
    vrooommmmm!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    περαστικα φιλε μου...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    περαστικά ....

εκτός από εσένα (τραυματισμός) και τη μηχανή σου (οικονομικά έξοδα) ....

αναλογίσου τις συνέπειες (της "καφρίλας" σου, συ είπας) στην οικογένεια και στους οικείους σου, στο επάγγελμά σου, στο εισόδημά σου, στο κόστος (του κράτους) για την αποκατάσταση της υγείας σου κ.ά. ...

δε θέλω να παρεξηγηθώ και να γίνω γραφικός, ελπίζω να μη με "κράξετε" και αλλοιώσετε την πρόθεσή μου...

αλλά από την στιγμή που είσαι "καλά", ζωντανός και με το κεφάλι στη θέση του...

αναλογίσου όχι μόνο τη μηχανή και τον εαυτό σου αλλά και άλλες "παράπλευρες" απώλειες...

και πάλι ζητώ συγνώμη αλλά...

τα συλλυπητήρια και τα περαστικά δίνονται και παίρνονται καθημερινά...

με το "έκανα μαλακία και θα πληρώσω" συνηδειτοποιείς δημόσια το λάθος σου από τη μια αλλά από την άλλη μόλις, με το καλό, γίνεις καλά (εύχομαι γρήγορα και ανώδυνα) κάτσε και κατέγραψε και μοιράσου μαζί μας ...

τα έξοδα που θα έχεις κάνει, τις ψυχολογικές συνέπειες αυτού του ατυχήματος σε εσένα και στην οικογένειά σου, τις (χαμένες?) επαγγελματικές ευκαιρίες, τις χαμένες βόλτες/διασκεδάσεις/μικρές καθημερινές χαρές... γενικά δηλαδή γράψε μας για το aftermath

(εγώ λίγο-πολύ τα ξέρω... αλλά υπάρχει πολύς κόσμος στον οποί ο θα κάνει καλό να μάθει τα μετέπειτα)

και πάλι περαστικά, γρήγορη επάνοδο και κουράγιο σε αυτούς που θα σε φροντίζουν και θα τρέξουν για σένα....

ΥΓ: δε γράφω μόνο για σένα... το παρόν ποστ θα είναι τα περαστικά μου για όποιο ατύχημα (με ιδία ευθύνη του αναβάτη) αναφερθεί πλεόν στο φόρουμ

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Γρήγορα περαστικά!
    όλα καλά τα σοβαρότερα τα γλύτωσες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Περαστικά φίλε μου και πάντα με προσοχή! ( Υπάρχουν και τα Μέγαρα )
    LIBYKOS

Μην ξεχνάμε πάντως ότι και πιο χαλαρά να είχε φύγει ΠΑΛΙ θα φρενάριζε στα λαδόνερα -που εδώ που τα λέμε με οτιδήποτε διαφορετικό της μηδενικής κλίσης- είναι πάντα επικίνδυνα.
    Η διαφορά ίσως να ήταν μικρότερες υλικές και σωματικές βλάβες.

Εγώ νομίζω ότι το ηθικό δίδαγμα δεν είναι -απαραίτητα- ότι δεν οδηγάμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
    Αυτό που πρέπει να μείνει είναι ότι τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν σε γνωστές διαδρομές (αποδεδειγμένο χρόνια τώρα) ΚΑΙ σε συνδυασμό με ελλιπή εκτίμηση της κατάστασης μας (...μετά από μια κοπιαστική μέρα...) και των συνθηκών (κομματάκι δύκολο στην προκειμένη).

Περαστικά και γρήγορα όρθιος

You BETA believe...

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Περαστικά σου!

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Περαστικά και από εμένα.

Αυτά να μένουν μόνο στα σίδερα.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Περαστικά ι

Τα νερόλαδα είσαι σίγουρος ότι ήταν απο το ξυλουργείο που λές?
    Εγκληματικό ακούγεται......

Ποτέ πιά ξανά εύχομαι.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ <<ΚΑΦΡΙΖΟΥΜΕ>> ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΔΟΝΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗ ΤΡΩΜΕ ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΑΙΝΟΥΜΕ...

ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΣΟΥΠΙΑΣΕΙ , ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ , ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΖΟΥΜΟ...

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Περαστικα Γιαννακη !!!!!

Με το καλο να ξανακαβαλησεις το μηχανακι σου
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά

όσο για τα λαδόνερα που λέτε

ας μην αρχίσουμε τα αν γιατι δε γίνεται δουλειά

αφήστε που υπάρχει και το αντίθετο αν

αν πήγαινε πιο νορμάλ μπορεί να τα έβλεπε και να τα απεύφευγε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Περαστικά ρε συ. Γρήγορα να γιάνουν οι πληγές...
    α και που σαι... κανονικά λέω κανονικά και βάση του νόμου μπορεί να κάνεις θέμα στο ξυλουργείο... αν είναι απολύτως εξακριβωμένο ότι είναι από αυτόν...

Τα λάδια είταν αποδεδειγμένα από το ξυλουργείο. Είδαμε ένα αυλάκι που περνούσε κάτω από την πόρτα του και κατέληγε στο σημείο που λίμναζαν...

Και σήμερα το πρωί κάποιος είχε ρίξει πριονίδι...Λίγο αργά το σκέφτηκαν...

------------------------------------

Το φταίξιμο είναι 50/50...Δεν αποποιούμαι την δικιά μου ευθύνη. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, αν πήγαινα νορμάλ θα είχα προσέξει τα λάδια στην μέση του δρόμου...

-------------------------------------
    Ξαναπήγα στον ορθοπεδικό σήμερα (το γόνατο έχει γίνει μαύρο ) και μου είπε οτί έχω περιαρθροτικό αιμάτωμα και μάλλον έχω αίμα και μέσα στην άρθρωση και πιθανόν θα χρειαστούμε παρακέντηση.
    Και χρόνο ανάρωσης από 25 μέρες εώς 1,5 μήνα...Καλά κρασιά δηλαδή...

-----------------------------------------------
    Μερικά sec απερισκεψίας σε καθηλώνουν για ένα μήνα...
    vrooommmmm!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Τα λάδια είταν αποδεδειγμένα από το ξυλουργείο. Είδαμε ένα αυλάκι που περνούσε κάτω από την πόρτα του και κατέληγε στο σημείο που λίμναζαν...
    Και σήμερα το πρωί κάποιος είχε ρίξει πριονίδι...Λίγο αργά το σκέφτηκαν...
    ------------------------------------
    Το φταίξιμο είναι 50/50...Δεν αποποιούμαι την δικιά μου ευθύνη. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, αν πήγαινα νορμάλ θα είχα προσέξει τα λάδια στην μέση του δρόμου...
    -------------------------------------
    Ξαναπήγα στον ορθοπεδικό σήμερα (το γόνατο έχει γίνει μαύρο ) και μου είπε οτί έχω περιαρθροτικό αιμάτωμα και μάλλον έχω αίμα και μέσα στην άρθρωση και πιθανόν θα χρειαστούμε παρακέντηση.
    Και χρόνο ανάρωσης από 25 μέρες εώς 1,5 μήνα...Καλά κρασιά δηλαδή...
    -----------------------------------------------
    Μερικά sec απερισκεψίας σε καθηλώνουν για ένα μήνα...

Κατ' αρχήν περαστικά σου!

Έπρεπε να πας κατευθείαν νοσοκομείο ή σε ορθοπεδικό! Δεν παίζουν με αυτά!

Πριν πολλά χρόνια που είχα πάθει θλάση στο γόνατο πιο ελαφριάς μορφής από το δικό σου (μου είχε γυρίσει) πονούσα 2 μήνες μέχρι να δέσει τελείως μαζί και με πρήξιμο.

Όσο για το ατύχημα:
    Με όσο λιγότερα πας τόσο μικρότερη ζημιά θα πάθεις. Από τη στιγμή που οδηγείς στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, δεν έχεις την πολυτέλεια να τρέξεις χωρίς το άγχος να έχει λάδια ή λακούβα ο δρόμος ή να παραβιάσει κάποιος ή.............πολλά άλλα ακόμη!

Γερός γρήγορα εύχομαι!

the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •