Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 127

Θέμα: ΣΑΧΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    λοιπον......

επειδη δεν θελω να το παιζω εξυπνος....
    θελω να κανω μια εξηγηση και πριν βγει καποιος να με κατακρινει να σκεφτει μονο πως θα ενιωθε αν

χτες πηγενε σε μια καφετερια να δει την ομαδα του και την ωρα που τρωει γκολ καταλαβαινεις οτι μεσα σε αυτους που βλεπουν τον αγωνα ειναι και ολυμπιακοι που σηκωνονται να πανυγηρισουν.......

και για να ειμαι ξεκαθαρος την εξηγηση την δεινω εδω επειδη γουσταρω.....απλα δεν ειμαι ο τυπος που θα φτασω σε τετοιο σημειο να κατακρινω μια ελληνικη ομαδα επειδη εχασε εξω.....

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521

Και μην ακούσω την Trendy ατάκα περι budget γιατί μπορώ να αντιπαραθέσω ομάδες που βγάζουν μάτια στην ευρώπη με μικρότερο budget απο του Ολυμπιακού

Ναι.. Αλλα να πεις και για το ποσο ανταγωνιστικοτερο πρωταθλημα εχουν !!!

Και προς θεου !! Μην τους δειξης το βιντεο απο τον αγωνα της περασμενης Κυριακης οπου παιζανε οι καλλυτερες ομαδες της Ελλαδας της περσυνης σαιζον !!

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Πως γίνεται κάθε φορά που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στας Ευρώπας να γυρνάμε ένα τόπικ σε ενδοελληνική διαμάχη δεν το έχω καταλάβει!!!
    Για το παιχνίδι μόνο μία παρατήρηση έχω:
    Κακώς λέγεται Ολυμπιακός. Στην Ευρώπη πρέπει να αλλάξει το όνομα και να λέγεται Αυτοκτονιακός!!!!!
    Τέτοια μπάλα ο Καστίγιο να έχει γλυτώσει ένα κάρο γκολ Ο Νικοπολίδης στο α' ημίχρονο να παίζει καταπληκτικά τόσο ο Κωνσταντίνου όσο και ο Πατσατζόγλου να προηγείσαι 2-1 και τελικά να φέρνεις ισοπαλία... και μάλιστα αφού δέχεσαι γκολ 3 λεπτά μετά που το έχεις χώσει... τι να πω...
    νομίζω ότι ότι και να λέμε ότι αναλύσεις και να κάνουμε τελικά στην Ευρώπη το ζήτημα για τον ΟΣΦΠ είναι νοοτροπίας και ψυχολογίας και μόνο!!!!!
    Τέτοιο ματς δεν χάνεται...
    Επειδή δεν θέλω να το φέρω στο μίζερο εσωτερικό πρωτάθλημα το μόνο που λέω είναι το εξής (αν και πολυσυζητημένο)
    ΑΕΚ (Καμία σχέση η νοοτροπία με εκείνης της ομάδας που έφερνε Χ με την Ρεάλ στη Φιλαδέλφεια)
    ΠΑΟ (Το αυτό και θυμίζω τον αγώνα με την Πόρτο για το UEFA)
    Για τον Ολυμπιακό δεν θα αναφερθω....Τ΄ειχες Γιάννη? Τ' ειχα πάντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Πως γίνεται κάθε φορά που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στας Ευρώπας να γυρνάμε ένα τόπικ σε ενδοελληνική διαμάχη δεν το έχω καταλάβει!!!
    Για το παιχνίδι μόνο μία παρατήρηση έχω:
    Κακώς λέγεται Ολυμπιακός. Στην Ευρώπη πρέπει να αλλάξει το όνομα και να λέγεται Αυτοκτονιακός!!!!!
    Τέτοια μπάλα ο Καστίγιο να έχει γλυτώσει ένα κάρο γκολ Ο Νικοπολίδης στο α' ημίχρονο να παίζει καταπληκτικά τόσο ο Κωνσταντίνου όσο και ο Πατσατζόγλου να προηγείσαι 2-1 και τελικά να φέρνεις ισοπαλία... και μάλιστα αφού δέχεσαι γκολ 3 λεπτά μετά που το έχεις χώσει... τι να πω...
    νομίζω ότι ότι και να λέμε ότι αναλύσεις και να κάνουμε τελικά στην Ευρώπη το ζήτημα για τον ΟΣΦΠ είναι νοοτροπίας και ψυχολογίας και μόνο!!!!!
    Τέτοιο ματς δεν χάνεται...
    φιλε καταληγει σε ενδοελληνική διαμάχη γιατι εχουν το θρασος να σχολιαζουν και να την λενε τα αεκακια στους γαυρους ενω δεν μπορουν να νικησουν και να συμμαζευτουν ουτε στην ελλαδα ουτε στην ευρωπη (εδω γελαμε)...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    λοιπον......

επειδη δεν θελω να το παιζω εξυπνος....
    θελω να κανω μια εξηγηση και πριν βγει καποιος να με κατακρινει να σκεφτει μονο πως θα ενιωθε αν

χτες πηγενε σε μια καφετερια να δει την ομαδα του και την ωρα που τρωει γκολ καταλαβαινεις οτι μεσα σε αυτους που βλεπουν τον αγωνα ειναι και ολυμπιακοι που σηκωνονται να πανυγηρισουν.......

και για να ειμαι ξεκαθαρος την εξηγηση την δεινω εδω επειδη γουσταρω.....απλα δεν ειμαι ο τυπος που θα φτασω σε τετοιο σημειο να κατακρινω μια ελληνικη ομαδα επειδη εχασε εξω.....

Οπως θα ένιωθε κάποιος ο οποίος ακουγε κάποιους αντι-ολυμπιακούς να πανηγυρίζουν στα απέναντι μπαλκόνια όταν έβαζε γκολ η Βαλένθοα πριν από 20 μέρες...

αυτα είναι κομπλεξισμοί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ναι.. Αλλα να πεις και για το ποσο ανταγωνιστικοτερο πρωταθλημα εχουν !!!

Και προς θεου !! Μην τους δειξης το βιντεο απο τον αγωνα της περασμενης Κυριακης οπου παιζανε οι καλλυτερες ομαδες της Ελλαδας της περσυνης σαιζον !!

Είμαι σίγουρος οτι το Ρουμάνικο πρωτάθλημα πρέπει να είναι πολύ ανταγωνιστικό

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε παιδια ... νικη στο εξωτερικο και γαυρος ειναι πραγματα διαμετρικα αντιθετα...αφου δεν σας παει συμβιαβαστειτε με αυτο!!

κατα τα αλλα , ευτυχως που ο Αντωνακης κατεβασε ρολα και οι Σαχταριανοι ηταν γκαντεμηδες αλλιως θα ειχαμε τα γνωστα (πενταρες ...ξερετε...).Παρεπιπτωντος απιστευτη ομαδα η Σαχταρ , παιζει την μπαλα που γουσταρω ....Ρωσικη σχολη ταχυτητα και πρεσινγκ σε ολο το γηπεδο , μου θυμισε της ενδοξες εποχες της Ντυναμο...αν δεν μαλακιστουν και πουλησουν παικτες σε ολη την Ευρωπη και αν οριμασουν σαν ομαδα λιγο ακομα θα ειναι Παναγια βοηθα....

Κοκκινη επρεπε να φαει στην φαση με τον Παντο ο Σαχταριανος και κοκκινη ο Ριβαλντο επισης...

εκεινο που με εκνευρισε περισσοτερο ομως ειναι το μαλακισμενο ο Καστιγιο...το οτι ξερει πολυ μπαλα το παραδεχομε...το οτι ειναι κολοπαιδι ελεεινο το απεδειξε σημερα στο γηπεδο....οκ μπορει ο Ρωσος να εκανε θεατρο , αλλα αυτο το λεμε εμεις τωρα , που εχουμε την πολυτελεια του Replay....οταν ενα ολοκληρο γηπεδο σε γιουχαρει και σου φωναζει οτι ειναι καποιος στο γρασιδι χτυπημενος , οφειλεις να πεταξεις την μπαλα εκτος παλιομπασταρδι!!!

...ακριβως το ιδιο ειχε κανει και σε αγωνα με τον Πανθηναϊκο , αλλα τοτε του ξηγηθηκε ο Κυργιακος...και καλα του εκανε του μουλου!!

...οσο για το γκολ που εβαλε , επιτρεψτε μου να εχω βασιμες υπονοιες οτι ειναι χερι....το replay δεν ειναι διαφωτιστικο , αλλα εκεινο που κανει βασιμες τις υποψιες μου ειναι το γεγονος οτι πανηγυριζει κοιτωντας με αγωνια εποπτες και διαιτητη.....

α ρε Κυργιακος που σου χρειαζεται μαλακισμενο!!!

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    λοιπον εγω την εξηγηση μου την εδωσα,και ο λογος ειναι οτι θελω να τα εχω καλα με ολους.......

καληνυχτα και πιστευω καποτε να μπορουμε να εχουμε καλυτερες ομαδες στην ελλαδα οποτε αν βγαινουν εξω να μπορουμε να ερθουμε σε αντιπαραθεση με ουσια.........οχι να καθομαστε να τσακονομαστε χωρις να εχουμε ομαδες.....

υ.γ το τσακονομαστε δεν το λεω για αυτο που γινεται εδω μεσα μην παρεξηγηθειτε γενικα μιλαω!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε παιδια ... νικη στο εξωτερικο και γαυρος ειναι πραγματα διαμετρικα αντιθετα...αφου δεν σας παει συμβιαβαστειτε με αυτο!!

κατα τα αλλα , ευτυχως που ο Αντωνακης κατεβασε ρολα και οι Σαχταριανοι ηταν γκαντεμηδες αλλιως θα ειχαμε τα γνωστα (πενταρες ...ξερετε...).Παρεπιπτωντος απιστευτη ομαδα η Σαχταρ , παιζει την μπαλα που γουσταρω ....Ρωσικη σχολη ταχυτητα και πρεσινγκ σε ολο το γηπεδο , μου θυμισε της ενδοξες εποχες της Ντυναμο...αν δεν μαλακιστουν και πουλησουν παικτες σε ολη την Ευρωπη και αν οριμασουν σαν ομαδα λιγο ακομα θα ειναι Παναγια βοηθα....

Κοκκινη επρεπε να φαει στην φαση με τον Παντο ο Σαχταριανος και κοκκινη ο Ριβαλντο επισης...

εκεινο που με εκνευρισε περισσοτερο ομως ειναι το μαλακισμενο ο Καστιγιο...το οτι ξερει πολυ μπαλα το παραδεχομε...το οτι ειναι κολοπαιδι ελεεινο το απεδειξε σημερα στο γηπεδο....οκ μπορει ο Ρωσος να εκανε θεατρο , αλλα αυτο το λεμε εμεις τωρα , που εχουμε την πολυτελεια του Replay....οταν ενα ολοκληρο γηπεδο σε γιουχαρει και σου φωναζει οτι ειναι καποιος στο γρασιδι χτυπημενος , οφειλεις να πεταξεις την μπαλα εκτος παλιομπασταρδι!!!

...ακριβως το ιδιο ειχε κανει και σε αγωνα με τον Πανθηναϊκο , αλλα τοτε του ξηγηθηκε ο Κυργιακος...και καλα του εκανε του μουλου!!

...οσο για το γκολ που εβαλε , επιτρεψτε μου να εχω βασιμες υπονοιες οτι ειναι χερι....το replay δεν ειναι διαφωτιστικο , αλλα εκεινο που κανει βασιμες τις υποψιες μου ειναι το γεγονος οτι πανηγυριζει κοιτωντας με αγωνια εποπτες και διαιτητη.....

α ρε Κυργιακος που σου χρειαζεται μαλακισμενο!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Η ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ...

ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    λοιπον εγω την εξηγηση μου την εδωσα,και ο λογος ειναι οτι θελω να τα εχω καλα με ολους.......

καληνυχτα και πιστευω καποτε να μπορουμε να εχουμε καλυτερες ομαδες στην ελλαδα οποτε αν βγαινουν εξω να μπορουμε να ερθουμε σε αντιπαραθεση με ουσια.........οχι να καθομαστε να τσακονομαστε χωρις να εχουμε ομαδες.....

υ.γ το τσακονομαστε δεν το λεω για αυτο που γινεται εδω μεσα μην παρεξηγηθειτε γενικα μιλαω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Η ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ...

ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ....

Μιλωντας για σημερινα ντερμπυ.....απο μπασκετακι τι παιζει ?.....βλεπουμε , βλεπουμε? :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μιλωντας για σημερινα ντερμπυ.....απο μπασκετακι τι παιζει ?.....βλεπουμε , βλεπουμε? :rotflmao: :rotflmao:
    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ...
    Απο οτι ειδαμε σημερα και εσεις , σε αθλημα που παιζετε με τα ποδια ειστε του χεριου....

ελα τωρα....δεν ησουν ποτε μπασκετικος? δεν θυμασε πριν κατι χρονια που και καλα αγνουσατε την υπαρξη του ποδοσφαιρου?
    ....ωραια εδρα το ΣΕΦ!! φιλοξενη , ευαερη , ευηλια ...ε ριχνουμε και κανεναν να περναει η ωρα....

Typhoon-ias!χωρίς typhoon
    Κάθε φορά τα ίδια πράγματα αυτή η ομάδα!
    Απορώ γιατί ανοίγω την TV για να τους δω...
    Το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι οτι ο Σολιντ ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας!!!!:wacko:
    Ένα καλοκαίρι έχτιζε την άμυνα λέει η οποία δεν θα στηρίζονταν μόνο στους βασικούς...
    Δηλαδή αν δεν εχτιζε πόσα μπαλάκια θα μετρούσαμε σήμερα...?
    Ρε μήπως πρέπει να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές στου Ρέντη με κάτι σπασμένα audi tt μπας και πάρουν λίγο μπρος?
    Με αγάπη πάντα όμως

Περαστικά μας τώρα

Και μην μου αγχώνεστε θα την σκίσουμε την Ρόμα.
    Σιγά την ομάδα...

Δυστηχως στην Ευρωπη ειμαστε κοτες εχεις και τον μαλακα τον Σολιντ αλλαγη παλι αμυντικου με αμυντικο τρεις στην αμυνα που σε επισημο ποτε μαζι τον Μαριτς το βιολι του και τα προβατα της θυρας 7 να βριζουν τον Μπαγιεβιτς και για τον Σολιντ τιποτα.Οι μεταγραφες που ησηγηθηκε αυτος ο μαλακας που ητανε ρε πουστη μου.Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF