Ψήφισα φωτογραφία.
Δεν έχω ιδέα από οργάνωση ενός τέτοιου διαγωνισμού, αλλα θα πρότεινα να μην υπάρχει ολιγομελής κριτική επιτροπή.
Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο.
Διαγωνισμό φωτογραφίας
Μουσικό Διαγωνισμό
Ψήφισα φωτογραφία.
Δεν έχω ιδέα από οργάνωση ενός τέτοιου διαγωνισμού, αλλα θα πρότεινα να μην υπάρχει ολιγομελής κριτική επιτροπή.
Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο.
επειδη αντικειμενικα και πρακτικα για μουσικη ειναι πιο δυσκολο μιας και πρεπει να το κατεχεις και λιγο, ψηφισα φωτογραφια
αλλωστε ειναι πιο ευκολο για ολους να λαβουν μερος κι ας μην ειναι επαγγελματιες ή και να μην το κατεχουν απολυτα
αλλα για μουσικη ή το κατεχεις ή όχι, εκτος αν δε καταλαβα καλα το πως θα γινει και απεκλησα τη μουσικη αδικα![]()
αντε με το καλο,
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Σίγουρα δεν είναι ανέφικτο όμως πίστεψέ με, μια φωτογραφία είναι τελείως διαφορετική τυπωμένη από το να είναι ανεβασμένη στο δίκτυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Ψήφισα φωτογραφία.
................
Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο..........
επιπλέον βραβεύεται και το καλό τύπωμα μαζί με την καλή φωτογραφία.
Κάποια χρώματα που βλέπουμε στις οθόνες μας ΔΕΝ μπορού να αποδοθούν σε πλήρη κλίμακα στο χαρτί και γι΄ αυτό το λόγο οι περισσότεροι διαγωνισμοί φωτογραφίες στον κόσμο ακόμα και όταν αφορούν ΜΟΝΟ ψηφιακές φωτό θέλουν το αποτέλεσμα ...... τυπωμένο.
Ίσως ένας συνδιασμός αρχικής επιλογής της επιτροπής των π.χ. 20 καλύτερων και μετά ψηφοφορία... λέω εγώ
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Μια ψήφος κι από μένα στους φτωχούς και κατατρεγμένους μουσικούς.
Και by the way, ωραία η ιδέα.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Διαγωνισμό dvd με πλάνα τίγκα μετα μουσικής τίγκα![]()
Δεν έχει επιλογή να ψηφίσουμε![]()
Δώστε μου το Όσκαρ απο τώρα![]()
Αρχίζουμε να το δουλεύουμε το πράγμα. Θα κάνουμε μια κουβεντούλα μεταξύ μας και θα αναρτήσουμε ειδικό ποστ κάποια στιγμή που θα αναφέρουμε λεπτομέρειες.
Θα χρειαστούμε
1. την βοήθεια των μελών που είναι στο χώρο της φωτογραφίας α) για ιδέες και προτάσεις β) για τη σύσταση της επιτροπής
2. την υποστήριξη των μελών που θέλουν να συμμετάσχουν ως δωροθέτες (εννοώ τα μέλη που διαθέτουν καταστήματα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα ή τη φωτογραφία κλπ)
Αυτά ανεπίσημα, για το επίσημο θα υπάρξει σχετικό ποστ.
Για επικοινωνία σχετικά, στείλτε μου PM.
Μη φοβάσαι Θεέ, είμαι στο πλευρό σου.
εγω drummer!![]()
![]()
![]()
photo 4 me
Απλά νομίζω οτι θα είναι τραγικά πολλές οι συμμετοχές.
Θα συμφωνήσω κ με τον dimzab!
Τώρα το πως και τι...εσείς είστε οι admin/modaδες...find it out!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εγω drummer!![]()
![]()
![]()
Κι εγώ κιθαρίστας (δεν ξέρω να παίζω αλλά θα βάλουμε playback)και θα κάνουμε remix το άσμα :
¨ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Ή DRUMMER¨
CALCULATOR ISLAND
το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
επιπλέον βραβεύεται και το καλό τύπωμα μαζί με την καλή φωτογραφία.
τεχνικός είναι ο διαγωνισμός;
+ 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;
εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....
συν ότι η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail στην επιτροπή και να εκτυπωθούν όλες από ένα τυπογραφείοΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
+ 1000
εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Οι διαγωνισμοί φωτογραφίας ήταν (έστω και σε ένα μικρό ποσοστό) πάντα και τεχνικοί. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μηχανήματα όλοι τυπώναμε στους σκοτεινούς και στέλναμε τις φωτό. Μια καλή φωτογραφία με κακό τύπωμα είναι μια μέτρια φωτό. Μια καλή φωτό με άριστο τύπωμα είναι πάλι........ μια καλή φωτόΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;
Ειμαι βέβαιος ότι από τη στιγμή που ο διαγωνισμός είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ η οποιαδήποτε επιτροπή συσταθεί (είτε άτομα είτε ψηφοφορία από το FORUM) θα κρίνει και τις καλύτερες ερασιτεχνικές φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
+ 1000
εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....
Οι επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν πολλά αντικείμενα , πχ. εγώ ασχολούμαι με τη μόδα στα περιοδικά και με φωτογραφίσεις studio, οι φωτό που έχω με μηχανές είναι από μέτριες και πολύ λίγες απλά καλές (μιλάω ειλικρινά). Επομένως οι επαγγελματίες φωτογράφοι μηχανών δεν νομίζω ότι θα κερδίσουν κάτι από τη συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Αυτό είναι μια καλή πρόταση που όμως εμπεριέχει ένα κίνδυνο ενστάσεων (έχει ξαναπραγματοποιηθεί και δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα)Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
συν ότι η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail στην επιτροπή και να εκτυπωθούν όλες από ένα τυπογραφείο![]()
Ουσιαστικά υποχρεώνεις τους πάντες να στείλουν jpg και όχι άλλη μορφή TIFF (32 ΜΒ) για παράδειγμα.
Το έχω αναφέρει και παραπάνω, αλλιώς είναι οι φωτό στην άριστη οθόνη του υπολογιστή και αλλιώς τυπώνονται στο χαρτί. Μπορεί ο Μητσος πχ από τα Κάτω Λέλοβα να στείλει ένα jpg το οποίο το βλέπει τέλεια στην οθόνη του στην επιτροπή και το αποτέλεσμα τυπωμένο να χάνει.
Το λέω σσαν παράδειγμα γιατί αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό που έστειλαν αρχεία μέσω internet.
Η ουσία είναι ότι ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή μεσω δικτύου νομίζω ότι πιο αντικειμενικός και πιο αδιαβλητος γίνεται ο διαγωνισμός με αποστολή τυπωμένων φωτό.
Νομίζω παντα έτσι![]()
![]()
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί