Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Τι διαγωνισμό προτιμάτε;

Ψηφοφόροι
114. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Διαγωνισμό φωτογραφίας

97 85,09%
  • Μουσικό Διαγωνισμό

17 14,91%
Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Eck της διευθύνσεως....: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ? Πείτε μας τη γνώμη σας!

... Το avatar του/της dimzab
    Ψήφισα φωτογραφία.

Δεν έχω ιδέα από οργάνωση ενός τέτοιου διαγωνισμού, αλλα θα πρότεινα να μην υπάρχει ολιγομελής κριτική επιτροπή.

Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο.

επειδη αντικειμενικα και πρακτικα για μουσικη ειναι πιο δυσκολο μιας και πρεπει να το κατεχεις και λιγο, ψηφισα φωτογραφια

αλλωστε ειναι πιο ευκολο για ολους να λαβουν μερος κι ας μην ειναι επαγγελματιες ή και να μην το κατεχουν απολυτα

αλλα για μουσικη ή το κατεχεις ή όχι, εκτος αν δε καταλαβα καλα το πως θα γινει και απεκλησα τη μουσικη αδικα

αντε με το καλο,
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Ψήφισα φωτογραφία.

................

Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο..........
    Σίγουρα δεν είναι ανέφικτο όμως πίστεψέ με, μια φωτογραφία είναι τελείως διαφορετική τυπωμένη από το να είναι ανεβασμένη στο δίκτυο.

επιπλέον βραβεύεται και το καλό τύπωμα μαζί με την καλή φωτογραφία.

Κάποια χρώματα που βλέπουμε στις οθόνες μας ΔΕΝ μπορού να αποδοθούν σε πλήρη κλίμακα στο χαρτί και γι΄ αυτό το λόγο οι περισσότεροι διαγωνισμοί φωτογραφίες στον κόσμο ακόμα και όταν αφορούν ΜΟΝΟ ψηφιακές φωτό θέλουν το αποτέλεσμα ...... τυπωμένο.

Ίσως ένας συνδιασμός αρχικής επιλογής της επιτροπής των π.χ. 20 καλύτερων και μετά ψηφοφορία... λέω εγώ

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μια ψήφος κι από μένα στους φτωχούς και κατατρεγμένους μουσικούς.

Και by the way, ωραία η ιδέα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Διαγωνισμό dvd με πλάνα τίγκα μετα μουσικής τίγκα
    Δεν έχει επιλογή να ψηφίσουμε

Δώστε μου το Όσκαρ απο τώρα

ο βασιλιάς της σκόνης Το avatar του/της Adventure-R

Αποφασίστηκε για φωτογραφία λοιπόν...

Αρχίζουμε να το δουλεύουμε το πράγμα. Θα κάνουμε μια κουβεντούλα μεταξύ μας και θα αναρτήσουμε ειδικό ποστ κάποια στιγμή που θα αναφέρουμε λεπτομέρειες.

Θα χρειαστούμε
    1. την βοήθεια των μελών που είναι στο χώρο της φωτογραφίας α) για ιδέες και προτάσεις β) για τη σύσταση της επιτροπής
    2. την υποστήριξη των μελών που θέλουν να συμμετάσχουν ως δωροθέτες (εννοώ τα μέλη που διαθέτουν καταστήματα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα ή τη φωτογραφία κλπ)

Αυτά ανεπίσημα, για το επίσημο θα υπάρξει σχετικό ποστ.

Για επικοινωνία σχετικά, στείλτε μου PM.
    Μη φοβάσαι Θεέ, είμαι στο πλευρό σου.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Mουσικη !!

Εγω σαξοφωνιστας !!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    εγω drummer!

Typhoon-ias!χωρίς typhoon
    photo 4 me

Απλά νομίζω οτι θα είναι τραγικά πολλές οι συμμετοχές.
    Θα συμφωνήσω κ με τον dimzab!
    Τώρα το πως και τι...εσείς είστε οι admin/modaδες...find it out!

Εγώ πάντως πάτησα εκεί που λέει φωτογραφία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    εγω drummer!

Κι εγώ κιθαρίστας (δεν ξέρω να παίζω αλλά θα βάλουμε playback)και θα κάνουμε remix το άσμα :
    ¨ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Ή DRUMMER¨
    CALCULATOR ISLAND

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

επιπλέον βραβεύεται και το καλό τύπωμα μαζί με την καλή φωτογραφία.
    το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;

τεχνικός είναι ο διαγωνισμός;

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;

+ 1000

εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    + 1000

εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....
    συν ότι η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail στην επιτροπή και να εκτυπωθούν όλες από ένα τυπογραφείο

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

Οι διαγωνισμοί φωτογραφίας ήταν (έστω και σε ένα μικρό ποσοστό) πάντα και τεχνικοί. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μηχανήματα όλοι τυπώναμε στους σκοτεινούς και στέλναμε τις φωτό. Μια καλή φωτογραφία με κακό τύπωμα είναι μια μέτρια φωτό. Μια καλή φωτό με άριστο τύπωμα είναι πάλι........ μια καλή φωτό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    + 1000

Ειμαι βέβαιος ότι από τη στιγμή που ο διαγωνισμός είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ η οποιαδήποτε επιτροπή συσταθεί (είτε άτομα είτε ψηφοφορία από το FORUM) θα κρίνει και τις καλύτερες ερασιτεχνικές φωτό.
    Οι επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν πολλά αντικείμενα , πχ. εγώ ασχολούμαι με τη μόδα στα περιοδικά και με φωτογραφίσεις studio, οι φωτό που έχω με μηχανές είναι από μέτριες και πολύ λίγες απλά καλές (μιλάω ειλικρινά). Επομένως οι επαγγελματίες φωτογράφοι μηχανών δεν νομίζω ότι θα κερδίσουν κάτι από τη συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    συν ότι η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail στην επιτροπή και να εκτυπωθούν όλες από ένα τυπογραφείο
    Αυτό είναι μια καλή πρόταση που όμως εμπεριέχει ένα κίνδυνο ενστάσεων (έχει ξαναπραγματοποιηθεί και δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα)

Ουσιαστικά υποχρεώνεις τους πάντες να στείλουν jpg και όχι άλλη μορφή TIFF (32 ΜΒ) για παράδειγμα.
    Το έχω αναφέρει και παραπάνω, αλλιώς είναι οι φωτό στην άριστη οθόνη του υπολογιστή και αλλιώς τυπώνονται στο χαρτί. Μπορεί ο Μητσος πχ από τα Κάτω Λέλοβα να στείλει ένα jpg το οποίο το βλέπει τέλεια στην οθόνη του στην επιτροπή και το αποτέλεσμα τυπωμένο να χάνει.

Το λέω σσαν παράδειγμα γιατί αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό που έστειλαν αρχεία μέσω internet.

Η ουσία είναι ότι ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή μεσω δικτύου νομίζω ότι πιο αντικειμενικός και πιο αδιαβλητος γίνεται ο διαγωνισμός με αποστολή τυπωμένων φωτό.

Νομίζω παντα έτσι
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF