Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 136

Θέμα: Μοντελο-Λεσχες

Από τα παραπάνω σχόλια περί μοντελο-λεσχών ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ (σαν τα ασφαλιστικά συμβόλαια ένα πράμα):
    OΛΑ τα αξιότιμα μέλη του παρόντος φόρουμ και ειδικότερα κρυφοεκκολαπτόμενοι ή κεκραγμένοι πρόεδροι, αντιπρόεδροι, γενικοί γραμματείς, πάσης φύσεως ηγήτορες διακατεχόμενοι από "εσωτερική αταξία" και όσοι γενικά έχουν το "κουσούρι"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Προφανώς κάποια μερίδα ανιάτως μετρίων "moto-fashion victims" που ειδωλοκρατείται από διαφημιστικές καμπάνιες ή τις "επικρατούσες τάσεις" για συγκεκριμένα μοντέλα, ΜΗ έχοντας ΑΠΟΨΗ στην όποια επιλογή τους και ΤΟΛΜΗ στην διαφορετικότητα, επιδιώκουν την ενσωμάτωσή τους σε μοντελο-λέσχες, για λόγους που αρμόδια είναι η επιστήμη της παραψυχολογίας να δώσει σαφείς ερμηνείες...

Αν συσχετισθεί και το γεγονός ότι διάφοροι ματαιόδοξοι συνοικιακοί μοραλιστές με γιαουρτόπιτα στον εγκέφαλο εκμεταλλεύονται την παραπάνω περιγραφείσα συνομοταξία προς ικανοποίηση προεδριλίδικων αποθημένων και με την διαρκή πυρκαϊά που ανάβουν τα αυτοπυροδοτούμενα ΕΓΩ τους, η ίδρυση μιας μοντελο-λέσχης πραγματοποιείται με την ευκολία γέννησης υδροβίου χελώνας!

Δεν έχω άποψη για το θέμα αλλά αυτό το κομμάτι χαίρομαι να το διαβάζω ξανά και ξανά.

Uriah Heep

Τα παιδιά του ΣΥΜΟΦΕ θα ήθελα να τα γνωρίσω. Μου αρέσει το "Εξερεύνησης" στο τέλος. Τώρα να μπείς σ΄ένα σύλλογο ομόσταυλων δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός και εάν δίνουν στο σταύλο τους καλό χόρτο.

Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι δεν ξέρω τίποτα.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε θ' απαντησει κανενας σοβαρα?

Αντε γιατι θα πω και ποιο "Club" ηταν και θα πεσετε ξεροι ...

Μετά απο 10 σελίδες σπαμ, θες ακόμα απάντηση?
    Άλλωστε όλοι όσοι είμαστε εδώ στο θρεντ, την ίδια απορία έχουμε χρόνια τώρα. Δεν είναι καν διαμάχη!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KamenosAfrican
    oxi 8es 20 atoma
    Για να κάνεις "λέσχη" δε θες τίποτα γιατί είναι άτυπη.

Για να κάνεις σωματείο θες τα 20 άτομα και τον 1 δικηγόρο.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Εγω δεν προλαβένω να κάνω club γιατί αλλάζω συνέχεια μηχανές
    CALCULATOR ISLAND

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Επειδή σας συμπαθάω, αλλά με έχετε κουράσει με υπονοούμενα,
    και επειδή έχω καταλάβει ότι έχει γίνει τρελή μαλακία και υποκρισία...
    Δεν τα βγάζετε όλα ξεκάθαρα στην φόρα να καταλάβουμε και εμείς που έχουμε δικαίωμα σαν μέλη της ΜΟΤΟΕ (εφόσον είμαστε μέλη της ΛΕΜΟΤ)???
    Ετσι που το κρατάτε μυστικό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είχε κάποιος ή και περισσότερη προσωπική αντιδικεία ή κόντρα και να βγάζει εδώ τον πόνο του? γιατί συνήθως δεν σχολιάζουμε πράγματα που ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν... ετσι δεν είναι?
    αν μας ενδιαφέρουν όμως σαν μοτοσυκλετιστές δεν έχουμε δικαίωμα και εμείς οι υπόλοιποι να μάθουμε?

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Κατ' αρχήν προσδιορίστε τι εννοήτε.....
    "Λέσχη"...."Club"....."Σωματείο"....η κάποιοι μπορεί να εννοούν ΚΑΙ "site" ?

Αν και μερικοί απ' ότι κατάλαβα εννοούν και.....ποστ!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

δουλεια δε έχει ο διάολος και παίζει με τα πα****α του .
    Δεν σκεφτηκε κανένας ότι απλά όταν 30μ, άτομα έχουν επιλέξει την ίδια μηχανή αυτομάτως έχουν κάτι κοινό.
    έτσι προτιμάνε να βρίσκονται και να συζητάνε για τις μηχανές τους, για τυχόν προβλήματα κ.λ.π.
    Αυτό βέβαια δεν πέι να πεί ότι αν διασταυρωθούν με άλλη μηχανή στον δρόμο δεν θα χαιρετίσουν... ή ότι θα έχουν πρόβλημα με άλλες μαρκες η μοντέλα.
    όπως και να το κάνουμε είναι εντυπωσιακό να βλέπεις στο δρόμο 20 ή 30 ίδιες μηχανες ανεξαρτήτου μάρκας...
    εμένα τουλάχιστον πάντα μου άρεσε να βλέπω μαζεμένες bmw ή varadero ή ακόμη και ...βέσπες

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
    δουλεια δε έχει ο διάολος και παίζει με τα πα****α του .
    Δεν σκεφτηκε κανένας ότι απλά όταν 30μ, άτομα έχουν επιλέξει την ίδια μηχανή αυτομάτως έχουν κάτι κοινό.
    έτσι προτιμάνε να βρίσκονται και να συζητάνε για τις μηχανές τους, για τυχόν προβλήματα κ.λ.π.
    Αυτό βέβαια δεν πέι να πεί ότι αν διασταυρωθούν με άλλη μηχανή στον δρόμο δεν θα χαιρετίσουν... ή ότι θα έχουν πρόβλημα με άλλες μαρκες η μοντέλα.
    όπως και να το κάνουμε είναι εντυπωσιακό να βλέπεις στο δρόμο 20 ή 30 ίδιες μηχανες ανεξαρτήτου μάρκας...
    εμένα τουλάχιστον πάντα μου άρεσε να βλέπω μαζεμένες bmw ή varadero ή ακόμη και ...βέσπες

Και δεν μΕ λες ρε φιλε GATHAN, ετσι για να παιξουμε και λιγο με τα "πα****α" μας, μιας και δεν εχουμε και δουλεια ...

Δημιουργουνται καποιες φιλιες μεσα απ' αυτες συγκεντρωσεις?

Δημιουργουνται !

Τι γινεται οταν μετα απο καποιο καιρο 1-2-3 χρονια αυτες οι φιλιες εχουν "ισχυροποιηθει", αλλα απο τα 30 ατομα τα 29 εχουν πια ΑΛΛΟ Μοντελο-Μαρκα μηχανης?

Σταματανε οι φιλιες επειδη αλλαξαμε μηχανη ή συνεχιζουνε να υπαρχουνε σαν "Μοντελο"-Club, που πλεον ομως ΔΕΝ εχει ΚΑΜΜΙΑ απολυτως σχεση με το "Μοντελο", αρα και λογο υπαρξης ?

Μηπως ξερεις (κι αν ΔΕΝ ξερεις, ευχαριστως να σου πω για να μαθεις) οτι υπαρχουν ΑΡΚΕΤΑ "τετοια" Κλαμπ που ...

Εχουν "στρατιωτικη πειθαρχια" στις βολτες τους, με "παρουσιες", "σειρες", "πλοηγους" κ.λπ. για να κανουν μια "ομοειδη" βολτα και που ("φυσικα") ΔΕΝ αποδεχονται αλλο μοντελο μηχανης, ακομα κι απ' την ΙΔΙΑ μαρκα?

Σ' αρεσει δηλαδη μια τετοια "βολτα"?

Εγω μαλλον "στρατιωτικο περιπατο" θα την ελεγα ...

Μηπως ξερεις (κι αν ΔΕΝ ξερεις, ευχαριστως να σου πω για να μαθεις) οτι υπαρχουν ΑΡΚΕΤΑ "τετοια" Κλαμπ που ...

Για να γραφτεις συμφωνα με το καταστατικο τους, ακομα κι αν διαθετεις το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντελο, πρεπει να σε προτεινουν τρια μελη, εκ των οποιων τα 2 να ανηκουν στο Δ.Σ. !!!

Δωσαμε (σαν λαος) αγωνες κατα της οιασδηποτε "Χουντας" ...

Ασε ...

ΔΕΝ χρειαζομαστε αλλη!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Νέο μέλος Το avatar του/της boos

ΣΥΜΦΩΝΩ

η απορεία μου σε αυτό που εύστοχα θέτεις ήταν:
    τι γίνεται στην περίπτωση που αλλάξει μοντέλο moto αυτός που είναι μέλος π.χστο BMW CLUB; θα γραφτεί στο v-strom club; E είναι κάπως!!!
    Φαντάσου να είσια και δραστήριο μέλος και να θέλεις να προσφέρεις και στο club σου.
    Εγώ είμαι υπέρ του moto club και είναι αρκετο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό με τις προτάσεις δεν το κατάλαβα ποτέ... Λες και είναι τίποτε μασόνοι δε δύο ρόδες...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Κλαμπ που ...

Εχουν "στρατιωτικη πειθαρχια" στις βολτες τους, με "παρουσιες", "σειρες", "πλοηγους" κ.λπ. για να κανουν μια "ομοειδη" βολτα και που ("φυσικα") ΔΕΝ αποδεχονται αλλο μοντελο μηχανης, ακομα κι απ' την ΙΔΙΑ μαρκα?

Σ' αρεσει δηλαδη μια τετοια "βολτα"?

Εγω μαλλον "στρατιωτικο περιπατο" θα την ελεγα ...

Χρήστο ούτε εγώ συμμετέχω σε club....δε με πάνε... ,
    αλλά νομίζω ότι η παραπάνω κατηγορία είναι άδικη, αφού αυτά που περιγράφεις γίνονται και σε βόλτες του Moto.gr όταν το πλήθος των συμμετοχών είναι μεγάλο.(και δεν βρίσκω πουθενά το μεμπτό όταν υπάρχουν άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    .............................
    αλλά νομίζω ότι η παραπάνω κατηγορία είναι άδικη, αφού αυτά που περιγράφεις γίνονται και σε βόλτες του Moto.gr όταν το πλήθος των συμμετοχών είναι μεγάλο.(και δεν βρίσκω πουθενά το μεμπτό όταν υπάρχουν άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν)

Πρωτα απ' ολα, ΜΗΝ συγκρινεις μια "ειδικη" ετησια εκδηλωση, απο εναν χωρο που ΔΕΝ ειναι καν λεσχη, με τις τακτικες βολτες καποιας ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ Λεσχης. :wacko:

Δευτερον, αν μπορουσες να καταλαβεις (να δεις ισως) για τι πραγμα μιλαω, τοτε η βολτα του Moto, θα σου εμοιαζε βολτα Νηπιαγωγιου!

Τριτον, τα γκρουπ στο Moto, γινονται για λογους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και μονο, μιας και μιλαμε για 100-120 μηχανες κι ΟΧΙ για 6-12 που ειναι μια βολτα μιας Λεσχης! :wacko:

Τεταρτον και κυριοτερο (κατα την γνωμη μου), τα γκρουπ ΔΕΝ χωριστηκανε κατα "Μαρκα-Μοντελο", αλλα κατα "ομοειδεις" μηχανες και φυσικα οπου κατσαμε, κατσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κι οχι ξεχωριστα οι "Στριταδες", οι "Μοταρνταιοι", οι "Ονοφαδες" κλπ ...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Μα δε σου είπα πουθενά ότι είναι λάθος, απλά σκέψου ότι και στα club όταν οι συμμετοχές είναι πολλές μπορεί να ακολουθούν την ίδια λογική, και δε νομίζω ότι για βόλτες των 6-12 μηχανών όπως αναφέρεις έχουν σειρές...πλοηγό μπορεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Μα δε σου είπα πουθενά ότι είναι λάθος, απλά σκέψου ότι και στα club όταν οι συμμετοχές είναι πολλές μπορεί να ακολουθούν την ίδια λογική, και δε νομίζω ότι για βόλτες των 6-12 μηχανών όπως αναφέρεις έχουν σειρές...πλοηγό μπορεί

ΑΠΟΛΥΤΕΣ σε πληροφορω!

Παιρνεις π.χ. το νουμερο 5 και πρεπει να εισαι το #5, καθ' ΟΛΗ την διαρκεια της βολτας, αλλιως τιμωρεισαι με "αποβολη" και "παραπομπη" με το ερωτημα της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ, σε περιπτωση υποτροπης !!!

Ειπες τιποτα ?

:rotflmao:

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ