Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Ntoysan.. ΓΕΡΑ ! ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

(Από contra.gr)

Όλοι περίμεναν τη συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά τον αποκλεισμό του Ερυθρού Αστέρα από τη Λίμπερετς για τον Ά γύρο του Κυπέλλο UEFA, όμως ο Σερβοέλληνας τεχνικός έριξε και πάλι το... μπαλάκι στον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

«Εγώ θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η τελική απόφαση ανήκει μόνο στον πρόεδρο. Θέλω να τελειώσω τη δουλειά μου εδώ και όχι να αποχωρήσω. Έχω συμβόλαιο και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αφήσει την ομάδα του για να φύγει» ήταν τα λόγια του «Ντούσκο».

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    (Από contra.gr)

Όλοι περίμεναν τη συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά τον αποκλεισμό του Ερυθρού Αστέρα από τη Λίμπερετς για τον Ά γύρο του Κυπέλλο UEFA, όμως ο Σερβοέλληνας τεχνικός έριξε και πάλι το... μπαλάκι στον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

«Εγώ θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η τελική απόφαση ανήκει μόνο στον πρόεδρο. Θέλω να τελειώσω τη δουλειά μου εδώ και όχι να αποχωρήσω. Έχω συμβόλαιο και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αφήσει την ομάδα του για να φύγει» ήταν τα λόγια του «Ντούσκο».

apla apodukneiei gia mia akoma fora oti einai mounopano

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΓΙΩΡΓΗ

ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ....

Χαλάει ο γάμος…

Φαίνεται πως δεν είναι γραπτό να συνεργαστούν Παναθηναϊκός και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι συνθήκες έδειχναν πιο… ώριμες από ποτέ για να γίνει ο γάμος της χρονιάς και να αναλάβει ο Σερβοέλληνας τεχνικός τα ηνία του «τριφυλλιού», ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε τώρα. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σερβοέλληνα τεχνικού από το σύλλογο του Βελιγραδίου. «Οι Έλληνες ας ξεχάσουν τον Μπάγεβιτς», δήλωσε ο ο πρώην διεθνής μέσος και προσέθεσε: «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι μία ιστορία που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον πουλήσουμε στον Παναθηναϊκό», φράζοντας ουσιαστικά το δρόμο της εξόδου στον 58χρονο προπονητή. Άλλωστε ο ίδιος δέχτηκε πολλές πιέσεις από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την πλευρά του με νέες του δηλώσεις φαίνεται πως εμμένει στην απόφασή του να μην παραιτηθεί. «Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να αποχωρήσω από μία ομάδα μετά από τέσσερις μήνες. Δεν έχω καμία σχέση με όλες αυτές τις φήμες», τόνισε σχετικά μένοντας σταθερός στα όσα είχε δηλώσει το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Σλόβαν Λίμπερετς στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. ««Σε ότι αφορά εμένα, θέλω να μείνω. Η τελική απόφαση, όμως, ανήκει στην διοίκηση. Θέλω να τελειώσω τη δουλειά μου εδώ και όχι να αποχωρήσω. Έχω συμβόλαιο και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αφήσει την ομάδα του για να φύγει. Εδώ δεν έφυγα όταν πουλήθηκαν όλοι οι παίκτες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Οι οπαδοί ρωτάνε αν θα μείνω, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα δίλημμα. Δεν συμφωνώ με κάποιες αποφάσεις, ωστόσο, δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που πιστεύει ότι με την πώληση παικτών θα βοηθηθεί ο Ερυθρός Αστέρας», είχε δηλώσει, ενώ ερωτηθείς για το αν γνώριζε όταν ανέλαβε το καλοκαίρι ότι πολλοί παίκτες θα φύγουν, απάντησε: «Δεν νιώθω εξαπατημένος που ανέλαβα την ομάδα. Δεν ανησυχώ για την φήμη μου και ο κόσμος θα αξιολογήσει την δουλειά μου. Υπάρχουν χειρότερα ξεκινήματα από αυτό και στη συνέχεια βελτιώθηκαν πολλά. Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει τους παίκτες και την διοίκηση».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που την Πέμπτη δήλωνε πως μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει ο αντικαταστάτης του Χανς Μπάκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καλείται πλέον να αλλάξει ρότα…

http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιατί;... δεν παίζετε και γ.μω τις μπάλες με τον Βέλιτς και έτσι όπως είσαστε;

Ειδικά χθές μετά το 1-0 είσασταν φοβεροί;...να φανταστείς οτι 5 λεπτά, με πήρε ο ύπνος αργότερα!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ειδικά χθές μετά το 1-0 είσασταν φοβεροί;...να φανταστείς οτι 5 λεπτά, με πήρε ο ύπνος αργότερα!

Gandalf

Και γ@μω ημασταν!

Καναμε μια ΑΓΡΑΦΗ ομαδα που ουτε που θα ξαναδει Ευρωπη (προτελευταια ειναι στο πρωταθλημα της) να μοιαζει με Λιβερπουλ!!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    Νυσταζες για αυτο ρε
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω λεω να αρχισουμε το fusion ποδοσφαιρο , ολοι μεσα χωρις πλανο , χωρις στρατηγικη και χωρις προπονητη!!!

το σιγουρο ειναι οτι κατι καλυτερο θα παιξουμε!!!

Ροτσα ρε για προπονητης!!!Να πα να πηδηχτει ο Κερμιτιτς!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω λεω να αρχισουμε το fusion ποδοσφαιρο , ολοι μεσα χωρις πλανο , χωρις στρατηγικη και χωρις προπονητη!!!

Ροτσα ρε για προπονητης!!!Να πα να πηδηχτει ο Κερμιτιτς!!!
    ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ma auto den paizetai toso kairo?????????????? :hypnotize

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF