Τελικα τα bmw μαλλον σουζαρουν !!!!
![]()
http://video.google.com/videoplay?do...59195&q=ENDURO
Τελικα τα bmw μαλλον σουζαρουν !!!!
![]()
http://video.google.com/videoplay?do...59195&q=ENDURO
Εσύ πληρώνεις (τα κορωνοπήνια) όχι εμείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚ
Τα BMW κάνουν σούζα μάγκες χωρίς καν συμπλέκτη.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Έλα ρε φίλε αφού είσαι γνώστης, μην με αφήνεις στο σκοτάδι πες μου τι είναι τα κορωνοπήνια. Και προπαντός πόσο κάνουν??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εσύ πληρώνεις (τα κορωνοπήνια) όχι εμείς.![]()
![]()
![]()
Οπως αναφερθηκε και πιο πανω, δικο σου ειναι το κεφαλι κανεις οτι νομιζεις...![]()
Διαβασε λιγο το ποστακι ολο και θα δεις οτι ειναι χιουμοριστικο και οχι κοντρα...![]()
Και οσο για την φωτογραφια...Πολυ ατσαλη σουζα ρε παιδι μου!
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
[i]
![]()
[/B]
Αφου το ξερεις οτι τα BMW με Boxer τραβανε δεξια.
Αστα να πανε Χρηστακο...Δυο μερες εχω παρει το GS tου Γιωργου και το καλαμι μου τρεχει αιμα με τη μαλακια προστατευτικο που εχει βαλει....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Περιμένω να δω μια ποιο ΚΑΛΗ σούζα θα με βοηθήσεις.[i]
![]()
[/B]
Μαλλον δεν καταλαβες το υφος μου...
Τεσπα...
Που να ξερω εγω απο σουζες....Δεν μου σηκωνετε με τιποτα...!![]()
Περιμένω να μου πεις εσύ......Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚ
Έλα ρε φίλε αφού είσαι γνώστης, μην με αφήνεις στο σκοτάδι πες μου τι είναι τα κορωνοπήνια. Και προπαντός πόσο κάνουν??
Ο Γνώστης![]()
You BETA believe...
Αν κατάλαβα κάτι λάθος σορυ. Απλά ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι σε πολλούς αρέσει να κράζουν και όχι να μοιράζονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μαλλον δεν καταλαβες το υφος μου...
Τεσπα...
Που να ξερω εγω απο σουζες....Δεν μου σηκωνετε με τιποτα...!![]()
Δες ένα παράδειγμα ο τύπος ούτε καν πρόσεξε ότι αυτός που γράφει έχει gs και παρόλο που έχει o ίδιος ktm exc δεν παρατηρεί καν ότι το ktm είναι lc4 και όχι exc απλά αγορεύει.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=27461
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Περιμένω να μου πεις εσύ......
Ο Γνώστης![]()
Ρε συ σοβαρά μιλάω δεν ξέρω τι είναι
Τελικά μετά από έντονη σκέψη και συζήτηση με τον Καπετάνιο πάνω από 2-3-4-5-6-7-8 μπύρες αποφασίσαμε
ΤΑ BMW ΣΟΥΖΑΡΟΥΝ
αλλά όχι από εμάς (είμαστε και οι 2 κουλοί ή μεθυσμένοι)