Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Οχημα με υπερβολικη ταχυτητα μπηκε σε καφε και τραυματησε τουλαχιστον 16 ατομα εκ των οποιων τα εξη σοβαρα

Ζητητε αιμα
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1

οχι ρε πουστη μου...τι ειναι αυτό πάλι...

μακαρι να γινουν όλοι καλα......

adventure sport.... Το avatar του/της TWINGEORGE
    αυτο ειναι που λενε οτι δεν ξερεις απο που θα σου ερθει.

ευχομαι να γινουνε καλα ολοι

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    δυστηχως δυο ακροτηριασμενοι και ενας κλινικα νεκρος.....μεχρι τωρα...
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οτι να ναι ο κοσμος το χει χασει προ πολλου

κριμα

απο το πουθενα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτός που οδηγούσε ήταν δικό του το αμάξι ή ότι έχει δίπλωμα, αλλά σχεδόν σίγουρα είχε δίπλωμα και οδηγούσε το δικό του αμάξι.

Δεδομένου αυτού:

Σε όποιον να'ναι δίνουν διπλώματα τώρα πια... όποιος κ αν είσαι ό,τι μυαλά και να κουβαλάς, σου δίνουν το δίπλωμα και μαζί με αυτό την εντύπωση ότι ξέρεις να κουμαντάρεις ένα τόνο σίδερα. ... αλλά πρόσεξε! Αν έχεις δυσχρωματοψία... την πάτησες, είσαι ανίκανος να οδηγάς.

Τρέχα γύρευε.

ρε τι γινεται ..........ιδια περιπτωση συνεβη στην ηγουμενιτσα αλλα το αμαξι σταματησε σε πινακιδα .........τον αυγουστο
    και μπαινοντας στην πολη σταματησα για λιγο στο συγκεκριμενο μαγαζι για καφε
    αλλα αλλαξα γνωμη και πηγα στα γκουντις παραδιπλα και μετα επεσε ο αλλος με χιλια διπλα απο τα τραπεζια........αν ειναι γραφτο σου μερικες φορες ...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Διαβ΄στε και τι έγινε στην Αθήνα πριν λίγο. Στο ποστ που έβαλα.
    Μέσα στη Συγγρού...

...δεν γνωριζω ακριβως για το συγκεκριμενο αλλα στα διδυμοτειχο εχει ξανα γινει αυτο με φανταρους ομως και δυο φορες μαλιστα ....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Στις ειδήσεις είπαν ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα καθώς ήταν άτομο με διανοητικές δυσλειτουργίες....
    Δεν ξέρω αν είναι δικηγορίστικες δικαιολογίες για να την βγάλει πιο καθαρή... αλλά ειλικρινά
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!
    ΦΤΑΝΕΙ!!!

....

Πεντε από αυτούς είναι φίλοι-γνωστοί ρε πούστη μου...

Επειδή είμαι απο εκεί ξέρω και τον δρόμο και το μαγαζί...

Το θέμα είναι ότι του είχαν πάρει το δίπλωμα λόγο ανικανότητας (ψυχολογικά προβλήματα) πρίν απο καιρό και κάποιος "καλοθελητής" του το ξανάδωσε!!!!

το ερώτημα είναι θα βρεθεί αυτός που του το έδωσε??? αρχίδια!!! θα περάσει και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας και δεν πρόκειτε να γίνει τίποτα... θα επικαλέστεί και ο δικηγόρος του το ακαταλόγιστο και μη τον είδατε...

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τον ξαναδώ να οδηγεί...

Μόνο αυτοί που πέθαναν-ακρωτηριαστικαν θα την πληρώσουν τελικά....

Αϊ σιχτίρ....
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Η οικογένειά του δηλαδή που ξέρει το πρόβλημα, και δεν έκανε κάτι στην επαναφορά του διπλώματος είναι ηθικά αθώα? μην εθελοτυφλούμε...
    βόλευε να μετακινείται μόνος και εντάξει μωρέ... (σιγά μην δημιουργήσει πρόβλημα...) θα λέγαν οι γύρω του... δηλαδή μηδέν υπευθυνότητα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Η οικογένειά του δηλαδή που ξέρει το πρόβλημα, και δεν έκανε κάτι στην επαναφορά του διπλώματος είναι ηθικά αθώα? μην εθελοτυφλούμε...
    βόλευε να μετακινείται μόνος και εντάξει μωρέ... (σιγά μην δημιουργήσει πρόβλημα...) θα λέγαν οι γύρω του... δηλαδή μηδέν υπευθυνότητα!
    υπευθυνότητα?.... @ρχιδι@ μάντολες.....
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    .....

Επειδή είμαι απο εκεί ξέρω και τον δρόμο και το μαγαζί...

........
    Ο δρόμος ο συγκεκριμένος..... είναι σκατα.... δεξιά στροφή (ερχόμενος από Αλεξ/πολη) και σε πετάει πάνω στο συγκεκριμένο μαγαζί αν πας πολύ γρήγορα, βρέχει κλπ.....

Τι να πεις..... Ψυχολογικά και μαλακίες.... τζάμπα πήγαντα παιδιά... επειδή ΕΜΕΙΣ είμαστε μαλάκες... Άντε να μιλήσετε τώρα στους γονείς των παιδιών για κράτος δικαίου, προνοίας και τα δικαιώματα των ψυχασθενών....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF