Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: ΙΧ σε στάση μέσα στην Συγγρού!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

ΙΧ σε στάση μέσα στην Συγγρού!!!

Αυτό και αν είναι... αν και θα μπορούσε να είναιπολύ-πολύ χειρότερα.
    Στις περίπου 23.15 ΙΧ στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του αγ. Σώστη έπεσε πάνω σε στάση! Με κόσμο η στάση!!!
    Φαίνεται ότι έχουν τραυματιστεί 3 άτομα τα δύο πολύ σοβαρά!!!
    Ίσως δεν αποφύγουν το μοιραίο!!!
    Μεταφέρθηκαν άρον-άρον στο ασκληπιείο Βούλας...

Μου φαινεται τελικα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει....απο εκει που δεν το περιμενεις να καταληξησεις σε νοσοκομειο.....Κριμα για τους ανθρωπους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δυστυχώς τα τελευταία νέα είναι δυσάρεστα.
    Μάλλον πέθανε τελικά ο ένας, ένας άντρας. Άλλος ένας σε σοβαρή κατάσταση και μία γυναίκα ελαφρύτερα.
    Υπαίτιος ένας... κύριος 22 ετών...

Παλαιό μέλος
    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ!!!

Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιά ήταν τα αίτια για τις 2 αυτές μαλακίες... κάτι μου λέει ότι δε θα μας αρέσει το τι θα πούνε.

Θα έλεγα "κουράγιο στους τάδε και τάδε" αλλά, τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

όπως είχε πει και κάποιος, please, stop the world, i want to get off...

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Άν δεν αλλάξει το καθεστώς με το "ξεπούλημα" των διπλωμάτων οδήγησης μη περιμένετε να αλλάξει τίποτα.

Όσο τα "(Ξε)-"διπλώματα" θα πωλούνται απο τον κάθε απατεώνα δάσκαλο οδήγησης και εξεταστή οδήγησης τόσο θα αυξάνονται οι "άχρηστοι" με ένα τιμόνι στα χέρια, είτε 2τροχου είτε 4τροχου οχήματος.
    Έχει κι απ' τα δυο είδη!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μόλις το άκουσα στις ειδήσεις και ετοιμαζόμουν να γράψω πόστ!

Τί γίνεται ρε γμτ?

Το άλλο, που έγινε στο Διδυμότειχο?

Άλλο κουφό!!!

Δυστυχώς σε αυτό της Συγγρού τελικά ο ένας απεβίωσε!

Πράγματι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει!

Κρίμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μόλις το άκουσα στις ειδήσεις και ετοιμαζόμουν να γράψω πόστ!

Τί γίνεται ρε γμτ?

Το άλλο, που έγινε στο Διδυμότειχο?

Άλλο κουφό!!!

Δυστυχώς σε αυτό της Συγγρού τελικά ο ένας απεβίωσε!

Πράγματι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει!

Κρίμα!

ΑΠΌΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΣ ΔΙΔ/ΧΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΝ ΚΗΝΗΓΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ !!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
    ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Άν δεν αλλάξει το καθεστώς με το "ξεπούλημα" των διπλωμάτων οδήγησης μη περιμένετε να αλλάξει τίποτα.

Όσο τα "(Ξε)-"διπλώματα" θα πωλούνται απο τον κάθε απατεώνα δάσκαλο οδήγησης και εξεταστή οδήγησης τόσο θα αυξάνονται οι "άχρηστοι" με ένα τιμόνι στα χέρια, είτε 2τροχου είτε 4τροχου οχήματος.
    Έχει κι απ' τα δυο είδη!
    +1000

Τρελοκοτσιδού..!!!!

adventure sport.... Το avatar του/της TWINGEORGE
    κριμα ρε γμτ. δηλαδη να χασεις τι ζωη σου απο λαθος και μαλακια αλλου. τι να προσεχεις? πως να προσεχεις? μιλαμε τωρα για ανυποψιαστες καταστασης. το ενα συμβαν που ειδαμε και ακουσαμε μπηκε το τουτου μεσα στη καφετερια ο αλλος εχτες το βραδυ ανεβηκε στη σταση και χτυπησε τρεις ανθρωπους που παλι δεν φταιγανε σε τιποτα(απ τους οποιους ο νεαρος ειναι νεκρος).απο που να φυλαχτεις? απλα για μενα δεν προκαλεις το κακο οσο γινεται και αμα ειναι να σου ερθει απο το πουθενα θα σου ερθει τελος.

κριμα για ολους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Κατα τις 2:00 το βράδυ έτυχε να περνάω από εκείνο το σημείο της Συγγρού και ήταν ακόμα εκεί αστυνομίες κ.α. , και αυτό που είπα στην παρέα μου ήταν πως πάλι καλά που έγινε τέτοια ώρα και δεν έγινε πιο νωρίς που έχει κόσμο στις στάσεις! Αλλά τελικά απ'ότι βλέπω έγινε πιο νωρίς, γύρω στις 23:00 που έχει ακόμα κόσμο!

Τί να πείς!

Μερικοί ίσως να μην έχουν καθόλου μεταφορικό μέσο, ίσως να μην έχουν κάν την οικονομική ευχαίρια να αγοράσουν ένα παπάκι και αναγγάζονται να παίρνουν λεωφορείο, και εκεί που το περιμένουν στη στάση, σου έρχεται ένα 22άχρονος που θαρρεί πως είναι ο Σουμάχερ πάνω στη Συγγρού και σου πέρνει τη ζωή! Έτσι απλά....Κρίμα....Οργή!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Εγω ξέρω πάλι ότι και πάλι
    ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΘΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΟΡΟΣ "ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ" ή ο ΟΡΟΣ "ΜΑΛΑΚΙ@Σ" ΟΔΗΓΟΥ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΕΥΟΥΜΕ

Δεν εξαιρώ κανέναν και πρώτο τον εαυτό μου που το δίπλωμα της μηχανής δεν θα το περνα αν δε τους πλήρωνα! Με έκοψαν την πρώτη φορά γιατί δεν μπορούσα να βάλω την μηχανή στο διπλό σταντ σε κατηφόρα (πράγμα που απαιτεί τεχνική περισσότερο απο δύναμη και δεν μου είχε δείξει ο δάσκαλος στη σχολή οδηγών - 5 λεπτά υπόθεση ) και αφού κατάλαβα ότι θέλουν φράγκα... δεν το ξαναρίσκαρα... ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ...

Παλαιό μέλος
    Εγώ απορώ... συμβαίνουν συχνά πυκνά διάφορα τέτοια... γιατί σχεδόν ποτέ δε μαθαίνουμε τι απέγιναν oι δολοφόνοι; Τους κλείσαν μέσα; Εξαγοράσαν την ποινή τους; Τους αφαίρεσαν το δίπλωμα δια παντώς; Τί;

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Εγώ απορώ... συμβαίνουν συχνά πυκνά διάφορα τέτοια... γιατί σχεδόν ποτέ δε μαθαίνουμε τι απέγιναν oι δολοφόνοι; Τους κλείσαν μέσα; Εξαγοράσαν την ποινή τους; Τους αφαίρεσαν το δίπλωμα δια παντώς; Τί;
    Στη χειρότερη θα φάνε μερικούς μήνες με αναστολή. Τρίχες δηλαδή.
    Για να σε βάλουν μέσα πρέπει να προκαλέσεις γενοκτονία (βλέπε Τέμπη) και πάλι παίζεται.

Η ατιμωρησία φυσικά οδηγεί μερικές φορές στην αυτοδικία με πιο τρανταχτό παράδειγμα ένα γέρο κρητικό που καθάρισε δικαστές και δικηγόρο όταν αθώωσαν τον οδηγό που σκότωσε τον γιό του αν το θυμάτε κανένας.
    Triple 1050

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
    ΤΟΝ ΚΗΝΗΓΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ !!!!!!!
    Για μια στιγμή... η αστυνομία τον κυνηγούσε επειδή κάποια μαλακία θα έκανε προφανώς και προσπαθούσε να τους ξεφύγει... τί θες να πεις με το "θα περάσει στο ντούκου"; Ο τυπάς απεδείχθει δολοφόνος και ανίκανος να κρίνει τι συμβαίνει στον κόσμο τριγύρω του (δεν πάω να ξεφύγω από την αστυνομία, δεν παίζουμε nfs εδώ, μπορεί να σκοτώσω ανθρώπους).

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF