Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: ΙΧ σε στάση μέσα στην Συγγρού!!!

Παλαιό μέλος
    Από τον συνετό οδηγό που επειδή του έτυχε μια κακοτοπιά και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να στραβώσει λαμαρίνες απέχουμε ΠΟΛΥ μέχρι τον απρόσεκτο που σκότωσε ανθρώπους επειδή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του χωρίς να συνέβη κάτι που να δικαιολογεί αυτή την κατάληξη.

Είμαι από τους πρώτους που φέρνει αντίλογο σχεδόν σε κάθε συζήτηση, το ξέρετε όλοι σας πολύ καλά, γι'αυτό με βρίζετε, αλλά σε αυτήν εδώ την περίπτωση, δε χωράει αντίλογος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    100; με τόσο επιτρέπεται (και είναι ασφαλές) μόνο σε εθνική οδό ή αυτοκινητόδρομο... Εγώ πηγαίνω πολύ αργά για να μπορώ να γλυτώσω οτιδήποτε κουλό μου συμβεί. Θέλω η πιθανότητα να γίνει μαλακία να μην οφείλεται σε ΕΜΕΝΑ.

Αυτό είναι η βασική ιδέα. Να οδηγάει κάποιος έτσι ώστε, αν συμβεί το απρόβλεπτο, να μπορεί να πει κάποιος "δε θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι να αποφύγει το κακό".
    Σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο κι ειναι απο τα πιο σωστα που εχω διαβασει...ΣΥΝΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 140 ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΕΙ....

Πολυ σωστα το βλεπεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Από τον συνετό οδηγό που επειδή του έτυχε μια κακοτοπιά και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να στραβώσει λαμαρίνες απέχουμε ΠΟΛΥ μέχρι τον απρόσεκτο που σκότωσε ανθρώπους επειδή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του χωρίς να συνέβη κάτι που να δικαιολογεί αυτή την κατάληξη.

Είμαι από τους πρώτους που φέρνει αντίλογο σχεδόν σε κάθε συζήτηση, το ξέρετε όλοι σας πολύ καλά, γι'αυτό με βρίζετε, αλλά σε αυτήν εδώ την περίπτωση, δε χωράει αντίλογος...
    γνωρίζει κάποιος απο εμάς τις ακριβείς αιτίες του ατυχήματος να μην τσακωνόμαστε άδικα????????????
    αν όχι όλα τα σενάρια είνια πιθανά.....
    δηλαδή το να στραβώσουν μερικές λαμαρίνες δεν μπορεί να οδηγήσει σε ένα μοιραίο γεγονός???αν αυτές οι λαμαρίνες στραβώσουν πανω σε κανέναν πεζό???μήπως εκεί τελικά δεν διαφέρει η κακοτοπιά από τον κακό οδηγό???
    εκτός αυτού η απροσεξία συνιστά ανθρώπινη αδυναμία και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν αφαιρέθηκε ποτέ στην οδήγηση, ίσως είμαστε απλώς λίγο πιο τυχεροί ..το έχει σκεφτεί αυτο κανείς...????
    δηλαδή έχει εξετάσει ποτέ κανένας αν κάποιος αποσπάστηκε από κάποια φωτινή πινακίδα της Συγγρού που παρανόμος έχει αναρτηθεί στη νησίδα ή στο πλάι του δρόμου??

Υ.Γ. επειδή δεν θυμάμαι..οι στάσεις του λεωφορείου στη Συγγρου είναι πάνω στην κύρια αρτηρία?ή στους παράδρομους?? αν είναι στην κύρια αρτηρία είναα μεγάλο λάθος κατά την άποψή μου όταν χαρακτηρίζεις την οδό σαν ταχείας κυκλοφορίας με όριο 100 κ 120 χιλιόμετρα
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

100; με τόσο επιτρέπεται (και είναι ασφαλές) μόνο σε εθνική οδό ή αυτοκινητόδρομο... Εγώ πηγαίνω πολύ αργά για να μπορώ να γλυτώσω οτιδήποτε κουλό μου συμβεί. Θέλω η πιθανότητα να γίνει μαλακία να μην οφείλεται σε ΕΜΕΝΑ.

Αυτό είναι η βασική ιδέα. Να οδηγάει κάποιος έτσι ώστε, αν συμβεί το απρόβλεπτο, να μπορεί να πει κάποιος "δε θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι να αποφύγει το κακό".
    αν δεν κάνω λάθος η Συγγρού δεν έχει όριο 100???ή και 110??
    είναι ευθεία βέβαια αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ...
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗς ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αν δεν κάνω λάθος η Συγγρού δεν έχει όριο 100???ή και 110??
    είναι ευθεία βέβαια αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν
    90!!! όριο η Συγγρού
    40-50 κίνηση εντός πόλης
    και σε επαρχιακό αναλόγως ταμπέλας (που όντως πολλές φορές είναι απαρχιωμένες)

και για να δείτε και την φανταστική αστυνόμευση της χώρας μας...
    έχω φάει με Fiat127 900cc του '77 κλήση για υπερβολική ταχύτητα (90 το όριο , πήγαινα με 92 :hypnotize ) την στιγμή που με προσπερνάγαν με 160 BMW & compressορες , και όταν το είπα στον Τροχαίο μου απάντησε:" ααα, αυτούς δεν τους προλάβαίνουμε"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    90!!! όριο η Συγγρού
    40-50 κίνηση εντός πόλης
    και σε επαρχιακό αναλόγως ταμπέλας (που όντως πολλές φορές είναι απαρχιωμένες)

και για να δείτε και την φανταστική αστυνόμευση της χώρας μας...
    έχω φάει με Fiat127 900cc του '77 κλήση για υπερβολική ταχύτητα (90 το όριο , πήγαινα με 92 :hypnotize ) την στιγμή που με προσπερνάγαν με 160 BMW & compressορες , και όταν το είπα στον Τροχαίο μου απάντησε:" ααα, αυτούς δεν τους προλάβαίνουμε"
    έτσι είναι το ψάρι βρομάει απο το κεφάλι...πραγματική αστυνόμευση δεν υπάρχει..
    δύο ραντάρ στη συγγρού και 500 κλήσεις τον πρώτο μήνα και το νέο θα είχε διαδοθεί σε όλους του οδηγούς...μετά θα πηγαίναν όλοι με 60 !!!
    εγώ προσωπικά αποφεύγω τη Συγγρού όπως ο διάολος το λιβάνι...όπως και την παραλιακή..έχω να περάσω 4 χρόνια με τη μηχανή από παραλιακή...την τελευταία φορά που πέρασα βράδυ μου σηκωθηκε η τρίχα...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    καλά θα κουφαθώ με αυτά που βλέπω και διαβάζω...
    τι πραγματικές αιτίες του δυστυχήματος και κουλά μου λέτε; τι να γνωρίζουμε τι πραγματικά έγινε; πλάκα κάνετε;
    έχει απόλυτο δίκιο ο φιλαλήθης. Απόλυτο!!!
    Από τον οδηγό που του έτυχε κάτι μέχρι τον απρόσεκτο που κάνει έγκλημα -ναι κύριοι γιατί περί εγκλήματος πρόκειται- υπάρχει τεράστια απόσταση!!! Τεράστια!!!
    Τι πραγματικές αιτίες του δυστυχήματος;;;
    Μέσα στη Συγγρού στο ύψος του αγ. Σώστη. Ώρα 11.15 το βράδυ Σαββάτου.
    Που σημαίνει φουλ ο κόσμος έξω γεμάτες οι στάσεις σε περιοχή που δεν είναι και άδεια από άτομα.
    Και το Σέατ Ίμπιζα του εν λόγω κυρίου πέταξε κυριολεκτικά! Παρά το φρενάρισμα του έπεσε πάνω στην στάση και την έκανε σμπαράλια. Όταν λέμε σμπαράλια κυριολεκτούμε. Όσο για το ΙΧ του μαλάκα δεν υπάρχει πια!!!
    Τι 100 και 110 μου τσαμπουνάτε;;;
    Και στην τελική ποιος είπε ότι μέσα στην πόλη μπορούμε να τρέχουμε όσο γουστάρουμε;;;;;;
    Δηλαδή επειδή οι μηχανές μας πιάνουν 200 και άνω πρέπει εμείς να τρέξουμε με τόσο;
    Ωραία όσοι το κάνετε μετέ μην βγείτε και διαμαρτυρηθείτε αν κάποιος παραβιάσει στοπ ή κόκκινο και γίνετε... καινούργιοι.
    Γιατί όταν τρέχεις με τόσα χλμ δεν βλέπω να προλαβαίνετε να σταματάτε... άντε να προλάβετε να πείτε κανά "παναγία μου"...
    Και επειδή μου αρέσει να τα λέω όλα όπως τα πιστεύω:

ΑΥτή η αντίληψη ασχέτως αν υποστηρίζετε ή όχι τον συγκεκριμένο παπάρα δεν είναι αντίληψη οδηγού!!!
    ή είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι κάνουμε και παίρνουμε τις ευθύνες ή όχι!!!!!!
    Η ουσία είναι μόνο μία: Άνθρωπος ο οποίος τρέχει σαν τον παλαβό μέσα στην πόλη είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του αλλά και για τους άλλους.
    Και είναι εν δυνάμει εγκληματίας!!!!!!!!!
    Χαίρετε, τα σέβη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    καλά θα κουφαθώ με αυτά που βλέπω και διαβάζω...
    τι πραγματικές αιτίες του δυστυχήματος και κουλά μου λέτε; τι να γνωρίζουμε τι πραγματικά έγινε; πλάκα κάνετε;
    έχει απόλυτο δίκιο ο φιλαλήθης. Απόλυτο!!!
    Από τον οδηγό που του έτυχε κάτι μέχρι τον απρόσεκτο που κάνει έγκλημα -ναι κύριοι γιατί περί εγκλήματος πρόκειται- υπάρχει τεράστια απόσταση!!! Τεράστια!!!
    Τι πραγματικές αιτίες του δυστυχήματος;;;
    Μέσα στη Συγγρού στο ύψος του αγ. Σώστη. Ώρα 11.15 το βράδυ Σαββάτου.
    Που σημαίνει φουλ ο κόσμος έξω γεμάτες οι στάσεις σε περιοχή που δεν είναι και άδεια από άτομα.
    Και το Σέατ Ίμπιζα του εν λόγω κυρίου πέταξε κυριολεκτικά! Παρά το φρενάρισμα του έπεσε πάνω στην στάση και την έκανε σμπαράλια. Όταν λέμε σμπαράλια κυριολεκτούμε. Όσο για το ΙΧ του μαλάκα δεν υπάρχει πια!!!
    Τι 100 και 110 μου τσαμπουνάτε;;;
    Και στην τελική ποιος είπε ότι μέσα στην πόλη μπορούμε να τρέχουμε όσο γουστάρουμε;;;;;;
    Δηλαδή επειδή οι μηχανές μας πιάνουν 200 και άνω πρέπει εμείς να τρέξουμε με τόσο;
    Ωραία όσοι το κάνετε μετέ μην βγείτε και διαμαρτυρηθείτε αν κάποιος παραβιάσει στοπ ή κόκκινο και γίνετε... καινούργιοι.
    Γιατί όταν τρέχεις με τόσα χλμ δεν βλέπω να προλαβαίνετε να σταματάτε... άντε να προλάβετε να πείτε κανά "παναγία μου"...
    Και επειδή μου αρέσει να τα λέω όλα όπως τα πιστεύω:

ΑΥτή η αντίληψη ασχέτως αν υποστηρίζετε ή όχι τον συγκεκριμένο παπάρα δεν είναι αντίληψη οδηγού!!!
    ή είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι κάνουμε και παίρνουμε τις ευθύνες ή όχι!!!!!!
    Η ουσία είναι μόνο μία: Άνθρωπος ο οποίος τρέχει σαν τον παλαβό μέσα στην πόλη είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του αλλά και για τους άλλους.
    Και είναι εν δυνάμει εγκληματίας!!!!!!!!!
    Χαίρετε, τα σέβη μου...
    απο ότι φαίνεται δεν έχεις καταλάβει ούτε το 1 / 10 του νοήματος των επιχειρημάτων μου...
    που είπα ότι μπορούμε να τρέχουμε όσο θέλουμε????
    όσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος διευκρίνησα ότι δεν της γνωρίζω, κανένας στο ποστ δεν τις ενέφερε με λεπτομέρειες και δεν είχα σκοπό να υπερασπίσω των θύτη....σημειωτέον οπως μολις ακουσα στην τηλεόραση ο θύτης δεν είπε πιει σταγόνα κ ισχυρίζεται ότι τον έκλεισε κάπιος άλλος ο οποίος φυσικά θα βγει λάδι παρόλο που μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνος....
    κάτι τελευταίο...αν έπεφτε με 40 χιλιόμετρα στη στάση δεν θα σκότωνε κανέναν????
    δεν θα ξανααπαντήσω σε αυτό το τόπικ γιατι περαιτέρω ανάλυση θα καταλήξει να απολογούμαι για πράγματα που δεν είπα, ούτε εννοούσα και σε τελικό στάδιο θα καταλήξει να είναι ασέβεια για τα θύματα....
    για μενα είναι
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχουν λογική βάση. Αμάξι με 40 δεν γίνεται να σκοτώσει άνθρωπο, δύσκολα θα τον πετύχει καν, αν οι άνθρωποι είναι στη στάση του λεοφορείου και περιμένουν το λεοφορείο παρατηρώντας το δρόμο, οπότε και θα έχουν μπόλικο χρόνο να αντιδράσουν σε ενδεχόμενη στούκα, πόσο δε μάλλον ο οδηγός με 40. Με 40 εγώ μπορώ να σταματήσω σε 10 μέτρα, τι μου λες τώρα... Ακόμα και αν τον κλείσανε, δε, όπως ισχυρίζεται (πίπες!) δε θα έπρεπε να χάσει με τέτοιο τρόπο τον έλεγχο... ας έσκαγε πάνω σε αυτόν που τον έκλεισε.

Όπως και να'χει, διαφωνώ κάθετα με τα περισσότερα που λες.

Ένα αμάξι, ναι, μπορεί να σκοτώσει και με 10kph και με 0kph, υπό συνθήκες. Όμως αυτές οι συνθήκες απέχουν παρασάγγας από τις συνθήκες του ατυχήματος για το οποίο συζητάμε και δεν έχουν πολλή σχέση. Για άλλο πράμα μιλάμε.

Εδώ μιλάμε για έναν που πήγαινε πολύ πιό γρήγορα απ'ότι θα έπρεπε και σκότωσε κόσμο. Το ίδιο για τον άλλο που "πήγε για καφέ". Αν, τώρα, αποδειχθεί ότι το γεγονός ήταν όπως το περιγράφεις, θα φάω τα ποστ μου, αλλά αυτό το 'αν' είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχει fontsize κατάλληλο για να το εμφανίσει.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    90!!! όριο η Συγγρού
    Για την ακρίβεια, είναι 90 στο κομμάτι μετά τα φανάρια του Φιξ και μέχρι το Δέλτα Φαλήρου. Από αρχή (Στύλοι Ολυμπίου Διός) μέχρι Φιξ προφανώς είναι 50 όπως σε κάθε κατοικημένη περιοχή. Εγώ πάντος θεωρώ τη Συγγρού πιο ασφαλή από άλλες λεωφόρους. Έχει μπαριέρα στη μέση, καλό φωτισμό, δεν έχει κλειστές τυφλές στροφές και καλό σχετικά δρόμο με εξαίρεση τις λεωφοριολωρίδες λόγω των φρεναρισμάτων των λεωφορείων και των φρεατίων της ΕΥΔΑΠ. Όσο για τις στάσεις των λεωφορίων όσες έχω προσέξει είναι στην άκρη του κύριου δρόμου, όχι των παραδρόμων. Αλήθεια το όριο στους παρααδρόμους πόσο είναι; Έχω δει μερικούς να οδηγούν λες και είναι σε κανονικό δρόμο... με μεγάλο κίνδυνο για τους πεζούς κυρίως και όσους βγαίνουν από πάρκιν.

Παλαιό μέλος
    http://greece.flash.gr/soon/2006/10/1/30797id/

και για να σας γλυτώσω από το κλίκι κλίκι, ιδού το κείμενο:

"Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας σε στάση στη Συγγρού

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε στις 23.20 του Σαβάτου, από την πορεία του στη Λεωφόρο Συγγρού κι έπεσε πάνω σε στάση με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα μια φοιτήτρια κι ένας 55χρονος και να τραυματισθεί μια ακόμα φοιτήτρια.

.
    Ο 22χρονος ο οδηγός με ελάχιστες αμυχές στο μέτωπο, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, του ασκήθηκε δίωξη και αφέθηκε ελέυθερος!!!"

...
    ...
    ...

αρκδμπλδδδ

μμμμμ

(προς αποφυγή παρεξήγησης: υποτίθεται ότι με αυτό που διάβασα, "έπαθα", και δε μπορώ να μιλήσω.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    http://greece.flash.gr/soon/2006/10/1/30797id/

και για να σας γλυτώσω από το κλίκι κλίκι, ιδού το κείμενο:

"Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας σε στάση στη Συγγρού

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε στις 23.20 του Σαβάτου, από την πορεία του στη Λεωφόρο Συγγρού κι έπεσε πάνω σε στάση με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα μια φοιτήτρια κι ένας 55χρονος και να τραυματισθεί μια ακόμα φοιτήτρια.

.
    Ο 22χρονος ο οδηγός με ελάχιστες αμυχές στο μέτωπο, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, του ασκήθηκε δίωξη και αφέθηκε ελέυθερος!!!"

...

...

...

αρκδμπλδδδ

μμμμμ

:a31: :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    απο ότι φαίνεται δεν έχεις καταλάβει ούτε το 1 / 10 του νοήματος των επιχειρημάτων μου...
    που είπα ότι μπορούμε να τρέχουμε όσο θέλουμε????
    όσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος διευκρίνησα ότι δεν της γνωρίζω, κανένας στο ποστ δεν τις ενέφερε με λεπτομέρειες και δεν είχα σκοπό να υπερασπίσω των θύτη....σημειωτέον οπως μολις ακουσα στην τηλεόραση ο θύτης δεν είπε πιει σταγόνα κ ισχυρίζεται ότι τον έκλεισε κάπιος άλλος ο οποίος φυσικά θα βγει λάδι παρόλο που μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνος....
    κάτι τελευταίο...αν έπεφτε με 40 χιλιόμετρα στη στάση δεν θα σκότωνε κανέναν????
    δεν θα ξανααπαντήσω σε αυτό το τόπικ γιατι περαιτέρω ανάλυση θα καταλήξει να απολογούμαι για πράγματα που δεν είπα, ούτε εννοούσα και σε τελικό στάδιο θα καταλήξει να είναι ασέβεια για τα θύματα....
    για μενα είναι
    Ανκαι όντως δεν χρειάζονται απάντηση αυτά που λες γιατί στην έδωσε ο φιλαλήθης πολύ ωραία λίγο μετά, εντούτοις θα προσθέσω κάτι τελευταίο.
    εξηγώ ένα πράγμα:
    Δεν είναι θέμα άλλοθι ή κάλυψης του ατόμου που εσύ και καλά έδωσες. Δεν το έκανες στη θεωρία στη νοοτροπία όμως ΑΥΤΟ έκανες!!!!!
    Είναι θέμα νοοτροπίας!!!!!!! Αυτής της νοοτροπίας του και που ξέρεις τι έγινε και τι άραγε να έφταιγε κλπ.
    Αυτήν τη νοοτροπία κριτίκαρα και κατηγόρησα και το κάνω σούπερ άνετα!!!!!!!!!!!!!!!
    Και να δεν πείθεσαι πήγαινε σε ένα δικαστήριο "στήσου" σε μία δίκη για τροχαίο ή παράσυρση πεζού ή εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή άκου τι λένε οι φταίχτες και τι ισχυρίζονται... και θα βρεις πολλές ομοιότητες με τη νοοτροπία που λέω.

Τώρα... τέλος...

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Προσωπική εμπειρία:

Στην Συγγρού, πρίν από περίπου 3 και κάτι χρόνια, από την πλευρά της καθόδου προς την παραλία, στο ύψος της λ.Αμφιθέας.
    Νεαρός οδηγός, ο οποίος ΔΕΝ είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα(απεδείχθει),έκοψε το τιμόνι απότομα αριστερά, όταν κάποιος μεθυσμένος(τύφλα) πήδηξε το ενδιάμεσο προστατευτικό κιγκλίδωμα,και βρέθηκε ακριβως μπροστά του.
    Το αυτοκίνητο χτύπησε στις μπάρες, πήρε κι άλλη φόρα, άρχισε τις σβούρες μέσα στην άδεια Συγγρού, χτύπησε στο πεζοδρόμιο, αφήνοντας τους τροχούς του εκεί και πετώντας, πέρασε ΕΝΑΜΙΣΗ (1,5) μετρο από κεί που στεκόμουν και έτρωγα το βρώμικό μου.Σταμάτησε στην δεξιά λωρίδα της λεοφωρου, χτυπώντας σε παρκαρισμένη νταλίκα, μεταφοράς αυτοκινήτων, στον παράδρομο.

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, εκτός από την πόρτα και το κάθισμα του οδηγού. Ο νεαρός βγήκε χωρίς γρατζουνιά και ρωτούσε σε κατάσταση σοκ, αν χτύπησε τον μεθυσμένο τελικά.

Ένα, το πολύ δύο βήματα πιο αριστερά να στεκόμουν........

Είχαμε όλοι Άγιο.

Πρίν καταδικάσετε όμως, πρώτα δικάστε αφού δείτε τι ακριβώς συνεβη, γιατί μ'αυτό το σκεπτικό και τον ρυθμό της παραπάνω συζήτησης, και στην προσωπική μου εμπειρία, θα φωνάζατε για τον οδηγό , την ταχύτητα, τα διπλώματα, τα βρώμικα και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο.
    Κι αν όντως, στο πρόσφατο τραγικό συμβάν, δεν υπήρχαν άλλες συγκυρίες από την υπερβολική ταχύτητα,την απειρία, κτλ., τότε να ρίξετε τις ευθυνες, και να πέσετε να φατε τον υπαίτιο, κι εγώ μαζί σας.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ