Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic

ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μια μικρή απλή καθημερινή ιστοριούλα θα σας διηγηθώ...
    Παρασκευή πρωί στη Θηβών στα φανάρια του Λακιώτη στο Ιλιον(για τους γνώστες της περιοχής).
    1) Βγαίνει ο κύριος κύριος "αστυνομικός" απο προηγούμενο στενό χύμα στη θηβών(ε αφού το παπί δεν έχει φλάς, φρένα, φώτα κλπ τι να κάνει ο άνθρωπος)....

2) Παραλίγο να τον χτυπήσει διερχόμενο κουτί αλλά...

3) Ο "νόμος" με έναν απίστευτο ελιγμό τον αποφεύγει και...

4) Του ρίχνει την "ματιά που μιλάει και λέει"...

5) "Αφού έχω αναμμένο φάρο και σειρήνα δε με βλέπεις να κάνεις άκρη??"(Αυτά θα έλεγε αν τον χτύπούσε ο κουτάκιας καταλάβατε?)

6) Συνέχίζει πιο κάτω και στέκεται ακριβώς πάνω στη διάβαση πεζών για να πάει ευθεία...

7) Το ξανασκέφτεται και θέλει να στρίψει αριστερά οπότε με αστραπιαία κίνηση(λόγω σβελτάδας του "τέλειου" οχήματος που έχει) το κόβει αριστερά φυσικά πιο μπροστά απο το φανάρι. Ο τύπος με το spike πίσω ανακάλυψε τι είναι τελικά το περίφημο φρενάρισμα πανικού!!)

8) Παρατηρώ τον εν λόγω κύριο κύριο "μπάτσο" και βλέπω οτι έχει τον πλήρη εξοπλισμό για να οδηγήσει δηλαδή : κλόμπ, χειροπέδες, υπηρεσιακό περίστροφο, ζώνη και φυσικά το απαραίτητο προστατευτικό χεριού, το κράνος του!

9) Το δε όχημα προβλεπόμενο μεχρι αηδίας(άρχισα να γράφω τι είχε το παπί αλλά δε με έφτασε ο χωρος και το άφησα. Άλλωστε το βλέπετε πως είναι και κρίνετε μόνοι σας)

10) Σταματάω να κλαίιω και να γελάω μαζί και βγάζω το κινητό μου και τον αποθανατίζω γιατί ο κυριος αυτός που αποτελεί το όργανο ελέγχου εφαρμογής των νόμων μπορεί να γίνει το ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	teleio paradeigma.jpg 
Προβολές:	937 
Μέγεθος:	44,1 KB 
ID:	63680
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oute pinakida,oute fwta,oute tpt

8eos apla!
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος
    Πιθανότατα, να το κατασχέσανε από τον ιδιοκτήτη του παπιού. Βαριόντουσαν να καλέσουν γερανό (δε ξέρω με τι όχημα το μεταφέρουν, δεν έχει σημασία τώρα) και ένας από τους τροχαίους το πήρε να το πάει στη μάντρα

Σκατά στα μούτρα τους πάντως, οποιουδήποτε κυκλοφορεί με "πράμα" σε τέτοια κατάσταση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό κανονικά έπρεπε να το πετάξουν στα σκουπίδια, όπως είναι.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Πριν μια βδομάδα πέτυχα 3-5 ζετάδες να συνοδεύουν στην Σπύρου Λούη περιμετρικά 15-20 παπάκια όλα ακράνωτα... απο ότι μου είπαν πηγαίναν για αναγνώριση και αυτόφωρο... (το θέμα είναι αν καταλάβουν και οι ακρώνοτοι γιατί...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Έπρεπε να δείτε τη φάτσα αστυνομικού με παπί, άκρανος και σταματημένος σε φανάρι, όταν σταμάτησα δίπλα του με κράνος μπουφάν και τα σχετικά και τον κοίταξα μια από πάνω μέχρι κάτω!
    Με βλέπει και δεν δίνει σημασία, τον ξανακοιτάω και κρατάω καρφωμένο το βλέμα μου πάνω του χωρίς να βγάλω λέξη...
    Ανοίγω τη ζελατίνα, βγάζω και τα γυαλιά να βλέπει πως τον βλέπω και εξακολουθω να τον περιεργάζομαι με πολύ ειρωνία!
    Όπότε γυρνάει και μου λέει: Τι κοιτάς ρε φίλε?
    -"Τα χάλια σου" του λέω...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΟΤΑΝ Μ@Λ@ΚΙΖΟΝΤΑΙ

και δεν είναι που δεν φοράει κράνος και μπορεί να φάει τα μούτρα του, αλλά γιατί εκείνοι δεν τηρούν το νόμο του οποιου όλα τα περιθώρια θα εξαντλησουν πάνω σου!

Π.χ δεν θυμάμαι να έχω κοιτάξει έτσι απλό πολίτη άκρανο, δέν θα του βάλω εγώ μυαλό και στην τελική έχω κουραστεί ρε παιδιά πιά!
    Δεν είναι ότι δεν το ξέρουν! Αδιαφορούν απλώς!

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΟΜΩΣ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Έπρεπε να δείτε τη φάτσα αστυνομικού με παπί, άκρανος και σταματημένος σε φανάρι, όταν σταμάτησα δίπλα του με κράνος μπουφάν και τα σχετικά και τον κοίταξα μια από πάνω μέχρι κάτω!
    Με βλέπει και δεν δίνει σημασία, τον ξανακοιτάω και κρατάω καρφωμένο το βλέμα μου πάνω του χωρίς να βγάλω λέξη...
    Ανοίγω τη ζελατίνα, βγάζω και τα γυαλιά να βλέπει πως τον βλέπω και εξακολουθω να τον περιεργάζομαι με πολύ ειρωνία!

και δεν είναι που δεν φοράει κράνος και μπορεί να φάει τα μούτρα του, αλλά γιατί εκείνοι δεν τηρούν το νόμο του οποιου όλα τα περιθώρια θα εξαντλησουν πάνω σου!

Π.χ δεν θυμάμαι να έχω κοιτάξει έτσι απλό πολίτη άκρανο, δέν θα του βάλω εγώ μυαλό και στην τελική έχω κουραστεί ρε παιδιά πιά!
    Δεν είναι ότι δεν το ξέρουν! Αδιαφορούν απλώς!

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΟΜΩΣ!!!!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ....

ΣΩΣΤΟΣ....

Ναι! Γιατί οι μπάτσοι ως γνωστόν είναι αγγελούδια και παραδείγματα προς μίμηση!!!

@@!!!!!! Παράδειγμα προς αποφυγή είναι!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Πολύ σωστός σε βρίσκω Δημήτρη , αλλα να πω και 'γω την δικιά μου εμπειρία πριν κανα 2μηνο, απο την ανάποδη ομως :

Απο εθνική (στα Χανιά) παίρνω μια έξοδο προς την πόλη. Εκεί στέκεται ενας Ζητάς (χωρίς προστατευτική ένδυση ) και μου κάνει νόημα να παραμερίσω.

"Μάλλον για έλενχο θα 'ναι", σκέφτομαι.

Ανεβάζω τη ζελατίνα και τι ακούω να μου λέει:

- "Συνχαρητήρια και μπράβο σου που φοράς full εξοπλισμό! Είσαι ο μόνος που εχω δει ως τώρα κι' ας έχεις και παπί..."

- "Ευχαριστώ, αν και μου λείπει ακόμα ενα παντελόνι για να 'μαι πλήρης."

- "Έχεις και μεγάλη μηχανή;"

- "Έχω σπίτι να τελειώσω και δε με παίρνει για αλλα..."

- "Ε αφου είναι για σπίτι τότε καλά κάνεις! Άσε τι να πω και 'γω που είχα ενα XT και το 'δωσα για να πάρω ενα σκουτεράκι για τις μικρές μετακινήσεις μου , ούτε και 'γω δε "βγαίνω" οπότε, άστα καταλαβαίνω... Και πάλι πάντως μπράβο, συνέχισε έτσι."

- "Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά και καλή βάρδια να έχεις!"

Κατέβασα ζελατίνα και συνέχισα το δρόμο μου...

(είδατε που υπάρχουν και εξαιρέσεις)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    .....(είδατε που υπάρχουν και εξαιρέσεις)

Νικόλα, παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις!!!

Δεν είμαι από τους απόλυτους, τους παντογνώστες, τους αλάθητους και αυτούς που γενικεύουν τα πάντα!!!

Παλαιό μέλος

Re: ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic

10) Σταματάω να κλαίιω και να γελάω μαζί και βγάζω το κινητό μου και τον αποθανατίζω γιατί ο κυριος αυτός που αποτελεί το όργανο ελέγχου εφαρμογής των νόμων μπορεί να γίνει το ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!
    Ναι όντως, τέλειο παράδειγμα προς αποφυγή... Αλλά το ψάρι φυσικά βρωμάει από το κεφάλι: Εδώ ο αρμόδιος πολιτικός του προϊστάμενος (Πόλύδωρας) οδηγεί χωρίς κράνος και μάλιστα μεγάλη μηχανή... Αλήθεια είμαι περίεργος τι προβλέπει ο νόμος, αν κάποιος καταγγείλει όργανο της τάξεως ή πολιτικό πρόσωπο για οδική παράβαση... Φυσικά δε λέω να το κάνει ιδιώτης και βρει τον μπελά του ο άνθρωπος, αλλά κάποια λέσχη/σωματείο κλπ... γιατί όχι... :a29:

POWER TO THE PEOPLE :a28:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Νικόλα, παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις!!!

Δεν είμαι από τους απόλυτους, τους παντογνώστες, τους αλάθητους και αυτούς που γενικεύουν τα πάντα!!!

Το 'ξέρω Δημήτρη, δεν πήγαινε "καρφωτή" για 'σένα. Απλά ολίγον τη συζήτηση ((η πολλή παρέα με το Μανωλιό αυτές τις μέρες βλέπεις...)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    (είδατε που υπάρχουν και εξαιρέσεις)
    Βασικά Νίκο (και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) έχω παρατηρήσει οτι όλοι οι Ζητάδες στα Χανιά έχουν πλήρη γνώση πάνω στο θέμα του προστατευτικού εξοπλισμού και τουλάχιστον σ'αυτό τον τομέα είναι όλοι τους άψογοι ! Και μπορώ να πω "όλοι" αφού σ'αυτή τη μικρή πόλη μπορείς να τους μετρήσεις στα δέκα δάχτυλα των χεριών σου !

Οι αυτοκινητάδες τροχονόμοι είναι πιο κάγκουρες αφού τη ζώνη την έχουν για διακοσμητικό στοιχείο εκτός αν βγουν στην εθνική οδό. (υπάρχουν κι εδώ εξαιρέσεις βέβαια)

Οι μεγαλύτεροι κάγκουρες είναι της δημοτικής αστυνομίας που είναι τάλε κουάλε με τον κύριο στη φωτό του πρώτου ποστ ! Με ένα ακόμα συν στην αηδία, την εξάτμιση των δίχρονων σκούτερ τους να είναι γεμάτη καμένο λάδι σε σημείο ν'αφήνει σταγόνες στο δρόμο αλλά και μια κάπνα διχρονίλας από πίσω, άστα να πάνε..
    Για πολλά μπινελίκια αλλά δεν δείχνουν οτι θα πάρουν και πολλά από λόγια..
    Και από κράνος ; ΟΥΤΕ στον αγκώνα δεν το βλέπεις !

Αργά τα ζα

Re: ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Μια μικρή .....
    και φυσικά το απαραίτητο προστατευτικό χεριού, το κράνος του!

.....ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!
    Απορώ γιατί σου κάνει εντύπωση...

Ο Ανθρωπας "προστατεύει" το μόνο "άκρο" που χρειάζεται... το χέρι του για να γράφει τις κλήσεις... όλα τα άλλα δεν τα χρειάζεται.. όχι οτι τα έχει κιόλας... :rotflmao: :rotflmao:
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Re: Re: ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Απορώ γιατί σου κάνει εντύπωση...

Ο Ανθρωπας "προστατεύει" το μόνο "άκρο" που χρειάζεται... το χέρι του για να γράφει τις κλήσεις... όλα τα άλλα δεν τα χρειάζεται.. όχι οτι τα έχει κιόλας... :rotflmao: :rotflmao:
    Και εδώ όμως ηλίθιος αποδείχθηκε γιατί προστατεύει το αριστερό χέρι και όχι το δεξί οπότε πάλι δεν θα μπορεί να γράψει κλήσεις!

Πάντως μόνο εξουσία ξέρουν να το παίζουν. Από ουσία τίποτα.
    Έχεις αναλάβει ρε φίλε κοινωνικό έργο!
    Αυτό δεν καταλαβαίνουν, ότι υπηρετούν τους πολίτες, δεν ασκούν εξουσία.

Αλλά τι να λέμε τώρα, κλασικό κόμπλεξ του Έλληνα!!!!!

the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Re: Re: Re: ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Και εδώ όμως ηλίθιος αποδείχθηκε γιατί προστατεύει το αριστερό χέρι και όχι το δεξί οπότε πάλι δεν θα μπορεί να γράψει κλήσεις!

Μπορει να είναι αριστερόχειρας....

Αϊ σιχτίρια με τους μαλάκες...

Επρεπε να του πεί:

"Μου υπενθυμίζετε σας παρακαλώ ΠΟΣΟ έιναι το προστιμο για οδήγηση χωρίς κρανος??"...

Θα ήθελα πολύ να ακούσω την απάντησή του...

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF