θα θελα καποιες νομικες συμβουλες γιατι εχω ορεξη να το κυνηγησω , βεβαια να αξιζει κιολας και να μην παω ξυπολητος στα αγγουρια.
το πραμα εχει ως εξης:
γυρναω σημερα το βραδυ απο τη δουλεια και οπως φτανω σε ενα φαναρι (ξερω οτι με καποια συγκεκριμενη ταχυτητα οταν φτανω γινεται πρασινο) παω να περασω αλλα παντα κοιταω και νατος ο μαγκας περναει φουριωζος με κοκκινο.
του χωνω τα μπινελικια και συνεχιζω.
στο επομενο φαναρι τσουπ 3 ζηταδες με σταματανε και εγω νευριασμενος τους τα χωνω.
-καλα αντι να σταματησετε τον αλλο που περναει με κοκκινο σταματατε εμενα ?
απαντηση
-ποιος περασε με κοκκινο?
ε... τι να τους πεις
λεει οτι δεν τον ειδαν![]()
τελικα με γραψανε για την πινακιδα σωστα (την ειχα απο κατω)
και για θορυβο - συγκεκριμενα οτι δεν εφερνε σιγαστηρα (akrapovic- μου πηραν και την πινακιδα)
ολα αυτα επειδη τους τα εχωσα , ημουν και λιγο αντιδραστικος (πως να μην εισαι οταν ο αλλος περναει με κοκκινο και σταματανε εσενα) , εεε.. βαλε και το μακρυ μαλλι
την κληση δεν την υπεγραψα γιατι τους ειπα οτι δεν μπορουν να με γραψουν χωρις να με μετρησουν και αυτοι λεγαν τα δικα τους
με απειλησαν κιολας οτι θα μου περναν τη μηχανη στο τμημα αλλα ειδαν οτι δε τρωω κουτοχορτο και αυτο το παραβλεψαν
λοιπον οι ερωτησεις μου:
την πινακιδα απο οτι καταλαβα την πηραν λογω θορυβου ετσι..?
1)επιτρεπεται να με γραψουν χωρις να με μετρησουν ?
2)να μου παρουν και την πινακιδα?
)
οι επομενες κινησεις μου ποιες λετε να ειναι?
λεω πρωτα να παω στον δοικητη(κεντρικα αλεξανδρας) αφου δεν εχω υπογραψει κιολας την κληση μηπως και την σβηση.