Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: ΙΧ σε στάση μέσα στην Συγγρού!!!

Παιδες να σας πω κατι. Εγω αυτη τη στιγμη δεν εχω μεταφορικο μεσω, για τον Α,Β λογο.

Βλεπω καθημερινα περιμενοντας στη σταση τον καθε μλκ να τρεχει, γιατι ειναι ελαχιστοι αυτοι που πανε με το οριο.

Που να πρωτο προλαβω να τρεξω αμα δω καποιον να ερχετε και η σταση ειναι τιγκα στο κοσμο???!!!!????

Ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα και η πραγματικοτιτα απεχει πολυ απο την καθημερηνοτητα μου.

Αλλα πανω απο ολα, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει παιδια στην οδηγηση, και απο τη στιγμη που ουτε οι γονεις ενδιαφεροντε να μαθουν στα παιδια τους καποια πραγματα, οι μονοι που φταινε ειμαστε ολοι εμεις.

Γιατι οταν βλεπεις το 18χρονο και το 20χρονο με αυτοκινητο/μηχανη καινουριο/α, με 120 αλογα και ειναι ενας ανιδεος οδηγος ε τοτε παιζουν πολλα μαζι....
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Παιδες να σας πω κατι. Εγω αυτη τη στιγμη δεν εχω μεταφορικο μεσω, για τον Α,Β λογο.

Βλεπω καθημερινα περιμενοντας στη σταση τον καθε μλκ να τρεχει, γιατι ειναι ελαχιστοι αυτοι που πανε με το οριο.

Που να πρωτο προλαβω να τρεξω αμα δω καποιον να ερχετε και η σταση ειναι τιγκα στο κοσμο???!!!!????

Ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα και η πραγματικοτιτα απεχει πολυ απο την καθημερηνοτητα μου.

Αλλα πανω απο ολα, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει παιδια στην οδηγηση, και απο τη στιγμη που ουτε οι γονεις ενδιαφεροντε να μαθουν στα παιδια τους καποια πραγματα, οι μονοι που φταινε ειμαστε ολοι εμεις.

Γιατι οταν βλεπεις το 18χρονο και το 20χρονο με αυτοκινητο/μηχανη καινουριο/α, με 120 αλογα και ειναι ενας ανιδεος οδηγος ε τοτε παιζουν πολλα μαζι....
    Συμφωννω..

Πριν απο αρκετα χρονια ( τουλαχιστον 9) ειχε πεσει ενα λεωφορειο στην σταση στην Ακαδημιας κ ειχε φαει πολυ κοσμο , τοτε λεγανε για την ακαταλληλοτητα των στασεων , πως ειναι κλειστεσ απο παντου κ δεν υπαρχει τροποσ διαφυγης σε καποιο ατυχημα, κλπ κλπ

Εγιναν οι ολυμπιακοι , εφτιαξαν σταδια ( δισ κ δισ...) εφτιαξαν δρομους , εφτιαξαν το τραμ , οι στασεις εχουν παραμεινει το ιδιο
    τι κι αν σκοτωνεται ο κοσμος...τι κ αν χανονται παιδια κ πενθει ολοκληρο χωριο , γ ρ α μ μ ε ν ο υ ς μας εχουν!

θα μου πεις φταιει η σταση ? φυσικα οχι ...απλα παρατηρω..

Τελικα ρωταω...μπορουμε να κανουμε (αφου εμεισ οριζουμε την τυχη μας ) κατι για να διορθωθουν καποια απο αυτα που μας πληγωνουν , μας εξοργιζουν ?

Θα μπορουσαμε να δρασουμε ομαδικα ή μεμονομενα ως ατομα ?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Γιατι οταν βλεπεις το 18χρονο και το 20χρονο με αυτοκινητο/μηχανη καινουριο/α, με 120 αλογα και ειναι ενας ανιδεος οδηγος ε τοτε παιζουν πολλα μαζι.... [/B][/QUOTE]

Το 18χρονο δεν μου λεει τιποτα.
    Η παιδεια πουεχει μου λενε πολλα.
    Εξω τα 18χρονα αγωνιζομενα οδηγουν τελεια.

Ο τύπος που έπεσε επάνω μου στην ευθεία ,μέρα ,χωρίς λαδιά και λακκούβες
    Μου ζήτησε συγνώμη και μου έδωσε τα στοιχειά της ασφαλιστικής του.
    5 μήνες μετά και ενώ αυτός πρέπει να κυκλοφορεί μια χαρά , είμαι με
    πόνους στην μέση (και λέω και ευχαριστώ που είναι μονό αυτό)
    και – 14000 περίπου.
    Αναμένοντας την αποζημίωση από την οικονομική ασφαλιστική.

Στην περίπτωση αυτή κάτι αντίστοιχο θα γίνει.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παει και ο 3ος που ητανε στο νοσοκομειο....Συνολο 3.....

Εγω αναρωτιεμαι το αλλο....Αυτος ο ανθρωπος απο τις τυψεις του(αν καταλαβαινει τι εχει κανει)θα ξαναοδηγησει η ποσο μαλλον πως θα μπορει να ζει ετσι την υπολοιπη ζωη του

Παλαιό μέλος
    Πες ότι σου κάποιος, με κάποιο τρόπο, σου λύνει αυτή την απορία.

...

Και;

(είμαι πραγματικά περίεργος να δω που θες να το πας)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF