εμείς οι ορειβάτες είμαστε λιτοδίαιτοι
μας τρέφει η φύση
δεν πέφτουμε με τα μούτρα σε κάτι μακρόστενα γεμιστά κρεταοσκευάσματα
ούτε σε κάτι διάφανα υγρά που βγάζουν φωτιά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.
.
.
τι περιμένατε να δείτε λουκάνικα και τσίπουρα;
αφού σας είπα είμαστε λιτοδίατοι
![]()
Η "Βάλε μάστορα άλλα δυο" Φιλμς παρουσιάσε την:
Πεζοπορία στην Πάρνηθα με τον Μονόλυκο.
Μια ταινία που θα σας συναρπάσει με τον άνθρωπο-λύκο θαύμα. Τον λύκο χωρίς πόδια που ανεβαίνει-κατεβαίνει παντού.![]()
Θα σας ανάψει με τα βογκητά του (ωχ, αχ, ωχ, αχ, μάνα μου, τώρα πονάει το δεξί, τώρα το αριστερό, τώρα και τα δυο) σ΄ όλη την διαδρομή. :a32: :a32: :a32:
Θα σας καταπλήξει με τις γαστρονομικές του προτιμήσεις (Φτου! Κι΄ άλλη αράχνη έφαγα ρε #@$#@. Μα καλά δεν έχει περάσει άλλος από το μονοπάτι; ... ... Γκούχ, γκούχ, γκούχ...Ρε Χρήστο είσαι καλά; Εντάξει είμαι, μια μύγα έφαγα. Αυτές οι μαύρες δεν είναι νόστιμες.)![]()
Θα σας εντυπωσιάσει με το αλκοόλ που θα καταναλωθεί (Άγνωστός προς αγνούς πεζοπόρους: Βρε παιδιά μιας και ξεκουράζεστε στην βρύση μήπως θέλετε λίγο κρασάκι; Αγνοί πεζοπόροι προς άγνωστο: ΒΑΛΕ, ΒΑΛΕ. )![]()
Θα σας εξυψώσει με την κουλτούρα του. (-Μην ζωγραφίζεις από φωτογραφίες εκεί έχει γίνει ήδη η αφαίρεση...)![]()
Θα σας διασκεδάσει με το χιούμορ της. (Το παιδί που σερβίρει (δηλαδή...φωνάζει για να πας να τα πάρεις εσύ) μετά από "Ν" καραφάκια τσίπουρο προς τον Λύκο: Να σας κεράσουμε ένα άκομα; Α..ΧΑΧΑΧΑ. Κατουρηθήκαμε στο γέλιο. Ρώτησε τον Χρήστο εάν θέλει ένα ακόμα! Εγώ νόμιζα ότι θα του ΄χωνε το μπατόν στο μάτι για την προσβολή. Αλλά εκείνος, ανώτερος άνθρωπος, πριν τελειώσει την φράση του το παλικάρι, απάντησε αγέρωχα: ΤΟ ΡΩΤΑΣ; ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και κυρίως...με καλή παρέα...πανέμορφη φύση...και πολύ γέλιο είναι η πρώτη ταινία (πορεία) της σεζόν.![]()
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ (ΑΠΩΤΕΡΟ) ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Ο καλλιτέχνης θέλει τον χρόνο του καθώς είναι αναλογικός και τα κάνει όλα λάου-λάου.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική.
Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι δεν ξέρω τίποτα.
Πάντα τέτοια μάγκες!!!!!
![]()
![]()
Ευτυχώς η χώρα μας έχει πολλά μέρη για τέτοιες φάσεις!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
- Που λες με το καρβουνο, το σχεδιο αποκτα μια διασταση ... :hypnotize
Δεν τ' αφηνετε για τωρα αυτα ρε καμαριαμ' για να κατσετε και ν' απολαυσετε λιγο την γαληνη και το κελαρυσμα του νερου ... :wacko:
.
ξέρεις αυτού του κίτρινου με το ρετσίνι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ξέρεις αυτού του κίτρινου με το ρετσίνι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν φταιω εγω ...![]()
Μετα απο τρεις ωρες περπατημα και με τα δυο ποδια πονεμενα, περασε κι αυτος ο αθεοφοβος και ρωτησε αν θελουμε να μας βαλει κρασι ...![]()
ΔΕΝ παει καλα ο ανθρωπΑς ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ρε 'σείς είχατε μαζί σας και τσίπουρα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
εμείς οι ορειβάτες είμαστε λιτοδίαιτοι
μας τρέφει η φύση
δεν πέφτουμε με τα μούτρα σε κάτι μακρόστενα γεμιστά κρεταοσκευάσματα
ούτε σε κάτι διάφανα υγρά που βγάζουν φωτιά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι περιμένατε να δείτε λουκάνικα και τσίπουρα;
αφού σας είπα είμαστε λιτοδίατοιΣτο βουνό τσίπουρα;;; Αλκοόλ + σωματική άσκηση =
Εξαιρετική αφυδάτωση + μείωση του γλυκογόνου στους μύς.
Καθόλου συνετό...![]()
Στο βουνό οπως (σίγουρα) θα ξέρετε θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και καλή φυσική κατάσταση γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει στο δρόμο σου (ποιό δρόμο;).
Να προσέχετε εκεί πέρα πάνω...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Είσαι συκοφάντης και λασπολόγος ρε, ο πορνόλυκος κάνει βουβό πόνο. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimitrisXLV
...
Θα σας ανάψει με τα βογκητά του (ωχ, αχ, ωχ, αχ, μάνα μου, τώρα πονάει το δεξί, τώρα το αριστερό, τώρα και τα δυο) σ΄ όλη την διαδρομή. :a32: :a32: :a32:
...
:rotflmao: