...απο τον πανικο το κανει , οχι απο τακτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αυτο πρωτη φορα τ'ακουω,ειδικα στην εθνικη.
![]()
...απο τον πανικο το κανει , οχι απο τακτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αυτο πρωτη φορα τ'ακουω,ειδικα στην εθνικη.
![]()
Όντας οδηγός "κουτιού" σε μια πόλη που ο μόνος τρόπος που δεν με έχει περάσει μηχανάκι είναι να σκαρφαλώσει απο το πορτ-μπαγκαζ και να σκάσει στο καπό το μόνο που έχω να πω είναι οτι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή...Τα μάτια συνεχώς να παίζουν στους καθρέφτες...γτι μπορεί να είναι Μ****Σ με περικεφαλαία ο άλλος...αλλά αν συμβεί το μοιραίο θα είναι κάτι που θα σε στιγματίσει κ θα σε ακολουθεί σε όλη σου την ζώη....
Από την στιγμή λοιπόν που δεν κουβαλάνε όλοι μυαλό της προκοπής και δεν καβαλάει με σύνεση δεν έχουμε να κάνουμε τπτ άλλο(είτε σε κουτί είτε σε μηχανάκι)απο το να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panagis
Όντας οδηγός "κουτιού" σε μια πόλη που ο μόνος τρόπος που δεν με έχει περάσει μηχανάκι είναι να σκαρφαλώσει απο το πορτ-μπαγκαζ και να σκάσει στο καπό το μόνο που έχω να πω είναι οτι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή...Τα μάτια συνεχώς να παίζουν στους καθρέφτες...γτι μπορεί να είναι Μ****Σ με περικεφαλαία ο άλλος...αλλά αν συμβεί το μοιραίο θα είναι κάτι που θα σε στιγματίσει κ θα σε ακολουθεί σε όλη σου την ζώη....
Από την στιγμή λοιπόν που δεν κουβαλάνε όλοι μυαλό της προκοπής και δεν καβαλάει με σύνεση δεν έχουμε να κάνουμε τπτ άλλο(είτε σε κουτί είτε σε μηχανάκι)απο το να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη...![]()
Σωστο , αλλα την προσοχη μου την εχω τεταμενη για να προφυλαξω τον κολο μου.....αν ο αλλος θετει μαλακοδως τον εαυτο του σε κινδυνο ,καρφι δεν μου καιγεται...ειναι πολυ μεγαλη η ηλιθιοτητα που κυκλοφορει στους δρομους και απαιτει πολυ μεγαλη προσπαθεια για να αποφυγεις τις στραβες..sorry αλλα δεν θα ασχοληθω ΚΑΙ με το να προφυλασω τους αλλους απο την βλακεια τους....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panagis
Από την στιγμή λοιπόν που δεν κουβαλάνε όλοι μυαλό της προκοπής και δεν καβαλάει με σύνεση δεν έχουμε να κάνουμε τπτ άλλο(είτε σε κουτί είτε σε μηχανάκι)απο το να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη...
Βλέπω πάντως ότι το "μαλάκας" εύκολο το έχουμε...
Προσωπικά δεν περνάω ποτέ από αριστερά χωρίς να έχω ελεύθερη λωρίδα. Ούτε και όταν ο μπροστινός με βλέπει και κάνει μισό μέτρο δεξιά για να γυρίσει γρήγορα πίσω... (υπάρχει και αυτή η μόδα... μηχανή είσαι χωράς!).
Ωστόσο μεταξύ μεσαίας και αριστερής λωρίδας έχω κινδυνέψει περισσότερο από σφήνες του τύπου "είδα χώρο και πετάχτηκα να κερδίσω μισό αυτοκίνητο..."
Να οδηγάω όμως αυτοκίνητο και επειδή άκουσα μηχανή να το κόψω απότομα προς τη μπαριέρα;; Μπααα... δεν νομίζω! Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας! Θα κοιτάξω στιγμιαία καθρέφτες και αν χρειαστεί να κάνω κάποια κίνηση, θα είναι προς τα δεξιά.
Θάνος..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ...
ΟΣΟ <<ΠΙΛΟΤΟΙ>> ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ...
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ:
ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ , ΤΙ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ , ΤΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ...![]()
![]()
![]()
?? Απειρες φορες μου εχει συμβει αυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Να οδηγάω όμως αυτοκίνητο και επειδή άκουσα μηχανή να το κόψω απότομα προς τη μπαριέρα;; Μπααα... δεν νομίζω! Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας! Θα κοιτάξω στιγμιαία καθρέφτες και αν χρειαστεί να κάνω κάποια κίνηση, θα είναι προς τα δεξιά.
Δηλαδη αν μια μηχανη παει να περασει αναμεσα απο δυο αυτοκινητα το αριστερα κινουμενο θα πρεπει να κοψει δεξια????
ean omos o mixanovios ginotan liwma, tote o odigos 8a eprepe na einai ENTELWS sta paparia tou kai na koitaxei mono tin zimeia pou 8a eixe kanei o malakas sto aytokinito tou xoris na exei KAMIA ma KAMIA tipsi, dioti apla 8a itan -1 malakas ston kosmo.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
η οδηγος πηρε χαμπαρι οτι ερχοταν η μηχανη ??
μαλλον οχι ε...........
και καταφερε και χωρεσε η μοτο ........που ειναι το προβλημα?? θα μου πεις επρεπε να περιμενει απο πισω σας μεχρι να τον δειτε .οκ
ΚΑΙ 140 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ??? ε μην τρελλαθουμε κιολας
αν ελεγες περασε με 250 ......τοτε ειναι τρελλος σιγουρα.
Σε αυτο το θεμα ειμαι απογοητευμενος.Δεν υπαρχει ασφαλης κανονας γιατι ολοι ειναι εν δυναμει απροβλεπτοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Βλέπω πάντως ότι το "μαλάκας" εύκολο το έχουμε...
Προσωπικά δεν περνάω ποτέ από αριστερά χωρίς να έχω ελεύθερη λωρίδα.
Μου ετυχαν φορες ενω ειναι η αριστερη λωριδα ελευθερη, να πεταγεται απο τη μεσαια ο επιδοξος δολοφονος οδηγος αυτοκινητου,χωρις φλας και χωρις να δει καν καθρεφτη.Αποτελεσμα? Ενας "τοιχος" μπροστα μου απο εκει που δεν το περιμενεις :hypnotize Ευτυχως ηταν μεσα στην πολη με μικρες σχετικα ταχυτητες...
Στην προσπεραση αναμεσα σε δυο λωριδες αυτος που οδηγει στην αριστερη σπανια μπορει να μας δει.Αν εχει καλη ακοη εχει καλως...
Παντως απο προσωπικη πειρα και απο αλλους που εχω ρωτησει οταν οδηγεις αυτοκινητο και ακους αιφνιδια μια μοτοσυκλετα(χωρις να την βλεπεις)κρατας τιμονι και γκαζι σταθερα.
Ειναι κατι που γινεται αυτοματα χωρις σκεψη.Δηλαδη να μην αλλαζουμε την κινητικη κατασταση του αυτοκινητου...
Kαι αυτο ειναι το πιο σωστο.χωρις αποτομες κινησεις,χωρις αιφνιδιασμους.Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
Παντως απο προσωπικη πειρα και απο αλλους που εχω ρωτησει οταν οδηγεις αυτοκινητο και ακους αιφνιδια μια μοτοσυκλετα(χωρις να την βλεπεις)κρατας τιμονι και γκαζι σταθερα.
Ειναι κατι που γινεται αυτοματα χωρις σκεψη.Δηλαδη να μην αλλαζουμε την κινητικη κατασταση του αυτοκινητου...![]()
Σταματήστε να κάνετε ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν βλέπετε μηχανη πίσω σας δίπλα σας από πάνω σας κτλ, η μηχανή θα σας περάσει απο κει που μπορεί και ναι μπορεί να είναι απο αριστερά αναμεσα στην πόρτα σου και την μπαριερα με 250 και οχι με 140 μόνο, αν μεινεις στην πορεία σου όλα θα είναι μια χαρά, γιατι η μηχανη ξέρει οτι χωράει απο κει!!! Και αφου οδηγάς και εσυ φίλε θα έπρεπε να πεις στην κοπέλα σου το σλόγκαν της διαφήμισης με το δάνειο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΄΄Σταθερήηηη Σταθερήηηηη΄΄
2 φορές εχθες στην εθνική θα ειχαμε γίνει πουτάνα γιατι;;; Πας απο πίσω του παίζεις τα φώτα και σε γράφει και λες οκ παω απο δεξιά και τσουπ την ωρα που εισαι δίπλα του αποφασίζει να αντιδράσει στο πρωην σινιαλο σου και να κανει δεξια :hypnotize
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
btw iparxei ean orio 120kmΑρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Σταματήστε να κάνετε ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν βλέπετε μηχανη πίσω σας δίπλα σας από πάνω σας κτλ, η μηχανή θα σας περάσει απο κει που μπορεί και ναι μπορεί να είναι απο αριστερά αναμεσα στην πόρτα σου και την μπαριερα με 250 και οχι με 140 μόνο, αν μεινεις στην πορεία σου όλα θα είναι μια χαρά, γιατι η μηχανη ξέρει οτι χωράει απο κει!!! Και αφου οδηγάς και εσυ φίλε θα έπρεπε να πεις στην κοπέλα σου το σλόγκαν της διαφήμισης με το δάνειο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΄΄Σταθερήηηη Σταθερήηηηη΄΄
2 φορές εχθες στην εθνική θα ειχαμε γίνει πουτάνα γιατι;;; Πας απο πίσω του παίζεις τα φώτα και σε γράφει και λες οκ παω απο δεξιά και τσουπ την ωρα που εισαι δίπλα του αποφασίζει να αντιδράσει στο πρωην σινιαλο σου και να κανει δεξια :hypnotize
![]()
episis apagoreyetai na pernas anamesa apo tis lorides!
elpizw na ta gnwrizeis ayta
Τα γνωριζω όλα αυτα που μου λες, αλλά εσύ θες τώρα να μΕ πείς να πηγαίνω με 120 και να προσπερνάω μόνο όταν τα αυτοκινητα κάνουν δεξιά μετά το σινιάλο μου![]()
Πλάκα κανεις ε;;;:rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
btw iparxei ean orio 120km
episis apagoreyetai na pernas anamesa apo tis lorides!
elpizw na ta gnwrizeis ayta
Δλδ.... είμαι στην εθνική με όριο 120..... και θα είμαι με την μηχανή στην μεσαία λωρίδα (3 λωρίδας ανά ρεύμα) και θα με περνάν τα κουτιά με 150+.......; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα θυμηθήκαμε τα όρια; Όταν θα σε περάσει νταλίκα με 120 έλα να μας πεις για τα όρια....
Και για το θέμα του thread.... Όντως είναι φάουλ να περνάει κάποιος απο αριστερά μεταξύ κουτιού και μπάρας/τοιχίου κλπ... αλλά για να το κάνει είτε ξέρει ότι χωράει είτε δεν ξέρει ότι κινδυνεύει....
Όσοι δεν είναι σε θέση να μπορουν να έχουν αντανακλαστικά να οδηγούν είτε κουτιά είτε μηχανές ας κάθονται σπίτι τους ή ας είναι στην δεξιά λωρίδα....
Η αριστερή λωρίδα περεπιπτόντως είναι λωρίδα προσπεράσματος.... όχι πορείας....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Α.... και CBR1000RR που πάει 150 στην Αττική Οδό είναι σαν να είσαι πάνω σε ποδήλατο.... εχεις απόλυτο έλεγχο στα πάντα...
Ειδικά εμείς που καβαλάμε μηχανές θα έπρεπε να είμαστε πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς συναδέλφων....
Εξάλλου εμείς είμαστε οι ευάλλωτοι κι όχι τα αυτοκίνητα....
Μήπως έπρεπε να περάσει με 200+ να μην τον πάρετε καθόλου χαμπάρι;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.