Τελικά είχε δεν είχε έγινε διαμάχη !!!
Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του...
Τελικά είχε δεν είχε έγινε διαμάχη !!!
Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δηλαδή ΔΕΝ ξεκίνησα ένα thread στα Τεχνικά και ΔΕΝ το γάμισαν κάποιοι και ΔΕΝ το πήγες εσύ στη ζώνη και ΔΕΝ το ξανάβγαλες έξω αλλά στις Διαμάχες;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε Λεώ.... Δεν ξέρεις τι έχει γίνει.. Και μας λές και ξεφτίλες....
ΓΑΜΩ είσαι....
![]()
Για διόρθωσέ με
Γιατί, μου μίλησες κάπου; Sorry ρε φιλαράκο που έχουμε CBF και sorry που χαλάρωσαν οι πόλοι. Sorry που ρωτήσαμε τι μπορεί να φταίει.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τεσπα νομιζα οτι γνωριζόμασταν απο μια μερα στο Θανάση.
θυμισε μου την αλλη φορα αντι να σου μιλήσω να σου κλασω μια τα αρχιδια οπως προτιμας.
Πάω αύριο να πάρω ΚΤΜ 950 γιατί αλλιώς μάλλον δεν έχω δικαίωμα να μιλάω![]()
καλα εγινε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δηλαδή ΔΕΝ ξεκίνησα ένα thread στα Τεχνικά και ΔΕΝ το γάμισαν κάποιοι και ΔΕΝ το πήγες εσύ στη ζώνη και ΔΕΝ το ξανάβγαλες έξω αλλά στις Διαμάχες;
Για διόρθωσέ με
Γιατί, μου μίλησες κάπου; Sorry ρε φιλαράκο που έχουμε CBF και sorry που χαλάρωσαν οι πόλοι. Sorry που ρωτήσαμε τι μπορεί να φταίει.
Πάω αύριο να πάρω ΚΤΜ 950 γιατί αλλιώς μάλλον δεν έχω δικαίωμα να μιλάω![]()
αιντε περαστικά στους πόλους σου.
και συγνώμη που σου χαλασαμε το ποστ.
κι έτσι να έγινε (που δεν έγινε) τι κόλλημα έχεις; Εδώ δεν ασχολουμαστε με τα πρόβατα.... και στις διαμάχες (που μαζι με την όποια διαμάχη κάνουμε και καλαμπούρι) γιατί σε πείραξε; Αν διαβάσεις θα δεις οτι κατέληξε σε διαμάχη.... (του κώλου αλλά οκ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δηλαδή ΔΕΝ ξεκίνησα ένα thread στα Τεχνικά και ΔΕΝ το γάμισαν κάποιοι και ΔΕΝ το πήγες εσύ στη ζώνη και ΔΕΝ το ξανάβγαλες έξω αλλά στις Διαμάχες;
Για διόρθωσέ με
......
Και να πω ότι δεν γνωριζόμαστε.... Τεσπα...
Καλή καρδιά ρε Λεώ...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δε με πείραξε που ξηλώθηκε από τα Τεχνικά το thread και άρχισε τις βόλτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
κι έτσι να έγινε (που δεν έγινε) τι κόλλημα έχεις; Εδώ δεν ασχολουμαστε με τα πρόβατα.... και στις διαμάχες (που μαζι με την όποια διαμάχη κάνουμε και καλαμπούρι) γιατί σε πείραξε; Αν διαβάσεις θα δεις οτι κατέληξε σε διαμάχη.... (του κώλου αλλά οκ...)
Και να πω ότι δεν γνωριζόμαστε.... Τεσπα...
Καλή καρδιά ρε Λεώ...
![]()
Δε με πείραξε που δεν πήρα σοβαρή απάντηση (πλην δύο).
Δε με πείραξε η έλλειψη τρόπων μερικών (μπορώ να βρίσω και εγώ όποτε απαιτείται).
Θα με πειράξει όταν θα απαιτηθεί από τους χρήστες (με απειλή ban) να τηρούν αυτά που δεν τηρούν οι ίδιοι οι moderators όμως.
Καλή καρδιά πάντα![]()
Λοιπόν ο ξεφτίλας (εγώ κατά δήλωση σου) το έβγαλα έξω απο την ζώνη που είχε πάει... (από άλλον γιατί από τεχνικό θέμα (που λύθηκε) έγινε θέμα διαμάχης και σπαμ μέσα στα τεχνικά)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δε με πείραξε που ξηλώθηκε από τα Τεχνικά το thread και άρχισε τις βόλτες.
Δε με πείραξε που δεν πήρα σοβαρή απάντηση (πλην δύο).
Δε με πείραξε η έλλειψη τρόπων μερικών (μπορώ να βρίσω και εγώ όποτε απαιτείται).
Θα με πειράξει όταν θα απαιτηθεί από τους χρήστες (με απειλή ban) να τηρούν αυτά που δεν τηρούν οι ίδιοι οι moderators όμως.
Καλή καρδιά πάντα![]()
και το έβαλα στις διαμάχες γιατί μονο εκεί μπορουσε να πάει....
Κρίμα.... εγώ δεν έχω χαρακτηρίσει κανένα εδώ μέσα με οποιοδήποτε κοσμητικό....
Είναι λυπηρό Λεωνίδα....
Τέσπα....
Νίκο ίσως η λέξη "ξεφτίλες" ήταν βαριά όντως, αλλά ήταν πάνω στα νεύρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λοιπόν ο ξεφτίλας (εγώ κατά δήλωση σου) το έβγαλα έξω απο την ζώνη που είχε πάει... (από άλλον γιατί από τεχνικό θέμα (που λύθηκε) έγινε θέμα διαμάχης και σπαμ μέσα στα τεχνικά)
και το έβαλα στις διαμάχες γιατί μονο εκεί μπορουσε να πάει....
Κρίμα.... εγώ δεν έχω χαρακτηρίσει κανένα εδώ μέσα με οποιοδήποτε κοσμητικό....
Είναι λυπηρό Λεωνίδα....
Τέσπα....
Τα υπόλοιπα ισχύουν όμως.
Το θέμα λύθηκε στο συνεργείο (ήσουν μπροστά), οπότε και έγραψα την απάντηση.
Ως τότε, χωρίς να έχει λυθεί, το thread είχε σοδομιστεί επαρκώς από mods και όχι.
Δε χρειάζεται να κολλάμε σε μία περίπτωση, μία παρατήρηση έκανα για την όλη μαλακία (με την καλή κατά τη γνώμη μου έννοια) που ξεκινάει από εσάς και διαχέεται σε εμάς, για να μη ζητάνε κάποιοι ρέστα![]()
Θυμάσαι επίσης πού κατέληξε η απάντησή μου στην αγγελία ζήτησης VTR SP2...
Ποιο είναι το λυπηρό;
Ρε δεν κόβουμε αυτήν την "πιπίλα" του "Δάσκαλε που δίδασκες...) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Οι mods θα κάνουν ότι γουστάρουν (όπως και οι "απλοί" χρήστες...) και θα φάνε το ban τους όταν και εάν το αξίζουν (όπως και οι "απλοί" χρήστες...) !!!
Υ.Γ.
Στο συγκεκριμμένο thread δεν βλέπω πουθενά να σε αποκάλεσε κανένας "Ξεφτίλα", ούτε και να σου έβαλε :a31: :a31: !!!
Απαντώντας σε παρόμοιες "προσφωνήαεις" (χωρίς quote...), σημαίνει ότι αυτόματα αποδεχόμαστε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς !!!
(το επισημαίνω, απλά και μόνο για πιθανή μελλοντική χρήση...).
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τα υπόλοιπα στο Δέλεαρ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
......
Ποιο είναι το λυπηρό;![]()
![]()
Το λυπηρό για μένα είναι ότι τρωγόμαστε συνέχεια, ότι έχουμε γίνει παρτάκηδες, ότι έχουμε ξεχάσει τα ωραία, ότι ξέρουμε μόνο να κρίνουμε και όχι να κρινόμαστε, ότι δεν μας ευχαριστεί τίποτα, ότι οι όροι είναι για κάποιους, ότι εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε γνώμες και όχι να βγάζουμε φτυάρια πίσω από την πλάτη και όλα αυτά που γίνονται και έχουν αρχίσει και με ξενερώνουν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ποιο είναι το λυπηρό;
Σε κάθε ποστ σχεδόν ξεκινάμε τις βωμολοχίες, να κατηγορούμε, να...να
Ως που θα πάει αυτό ??Έχει καταντήσει κουραστικό!!
Αν θέλετε μπορείτε να κόψετε την απάντηση γιατί είναι άσχετη/σχετική.
Καλή καρδιά να έχουμε![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
τελικά ο μόνος τρόπος για να ρωτήσεις κάτι τεχνικό (όσο ηλίθιο και αν είναι) και να πάρεις σίγουρα σοβαρή απάντηση είναι αυτόςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν κόβουμε αυτήν την "πιπίλα" του "Δάσκαλε που δίδασκες...) !!!
Οι mods θα κάνουν ότι γουστάρουν (όπως και οι "απλοί" χρήστες...) και θα φάνε το ban τους όταν και εάν το αξίζουν (όπως και οι "απλοί" χρήστες...) !!!
Υ.Γ.
Στο συγκεκριμμένο thread δεν βλέπω πουθενά να σε αποκάλεσε κανένας "Ξεφτίλα", ούτε και να σου έβαλε :a31: :a31: !!!
Απαντώντας σε παρόμοιες "προσφωνήαεις" (χωρίς quote...), σημαίνει ότι αυτόματα αποδεχόμαστε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς !!!
(το επισημαίνω, απλά και μόνο για πιθανή μελλοντική χρήση...).
![]()
![]()
![]()
Τέλος και από εμένα το θέμα...
Το λυπηρό είναι ότι γράφουμε σε ένα φόρουμ ,
και κανόνας όλων των φόρουμ είναι να μην μιλάμε προσωπικα,
και αν μας μιλήσουωε ή μας προσβάλουνε προσωπικά να το αγνοούμε...
Πληκτρολόγιο είναι αυτό...
για φέρτον απέναντι τον άλλο να δούμε πόσα απο τα γραπτά θα είχαν λεχθει...![]()
![]()
Καλή καρδιά και όλα καλά...![]()
Επειδή και εγώ συνετέλεσα στο να "ξεφύγει" το ποστ έχοντας μια χιουμοριστική διάθεση θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και να παραθέσω τον παρακάτω στίχο:
Αργοπεθαίνει όποιος καταστρέφει
τον έρωτά του, όποιος δεν επιτρέπει
να τον βοηθήσουν, όποιος περνάει
τις μέρες του παραπονούμενος για
τη τύχη του ή για την ασταμάτητη
βροχή.
και επειδή όλες αυτές οι διαμάχες μας "αργοπεθαίνουν"...
Ας χαλαρώσουμε λίγο....
![]()
![]()
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata