Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 122

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ Μ.....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Κάτι τύπποι σαν εσένα κυκλοφορούν έξω και κινδυνεύει ο κοσμάκης. Φιλαρακι αν μπερδεύεις την αττική με πίστα γύρνα το σε τρικυκλο με πεντάλ μπας και πούμε καμμιά χριστοπαναγία λιγότερη.

Όταν καταλάβεις πως οι δρόμοι δεν είναι τσιφλικι σου, και τον χρησιμοποιούν χιλιάδες οδηγοί τότε το ξανασυζητάμε...
    για την ώρα μπορείς να κατηγορείς την κυβέρνηση που δεν έφτιαξε μια πίστα απο το σπίτι σου μέχρι την δουλειά σου.

Κρίμα που καποιες πίστες είναι μακρυά απο το σπίτι σου, έχεις δίκιο ρε φίλε... ζεις ένα δράμα..... keep going re...... και όταν τρως τις μούντζες να να βάζεις ένα ευρω για καθεμιά στην άκρη.... σε ένα μήνα έχεις αγοράσει την αττική οδο.

ΥΓ Σε απλά ελληνικά εγγραψα για τις παραβάεις σε 1ο πλυθ. Αν σου λεει κάτι αυτό
    ποτε γιναμε φιλαρακια ρε ριντικιλουσ?

τεσπα δε με καταλαβες και ουτε μπορεις απο τι βλέπω...αλλα οκ καλή καρδια.

σπυροσ ο πιστας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ποτε γιναμε φιλαρακια ρε ριντικιλουσ?

τεσπα δε με καταλαβες και ουτε μπορεις απο τι βλέπω...αλλα οκ καλή καρδια.

σπυροσ ο πιστας.
    Καλή καρδιά

Θάνος
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .....
    σπυροσ ο πιστας.
    ρε μαλάκα.... ο Μπάμπης ο Σουγιάς τι κάνει; Έμαθα ότι τσακώθηκε με τον Τάκη τον τσαντάκια.... :rotflmao:

Ό,τι να 'ναι λέμε.....

Προσπαθήστε να διαβάσετε τι λέει ο άλλος και όχι να ερμηνεύετε ότι θέλει ο καθένας ανάλογα το σκεπτικό του.....

DUKASII.... Πάρε το παρτάλι σου και έλα να με δεις στα πιτς της περιφερειακής Υμηττού....

εκεί που όλοι πάμε με 80 (αυτό είναι το max όριο εκεί!!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ρε μαλάκα.... ο Μπάμπης ο Σουγιάς τι κάνει; Έμαθα ότι τσακώθηκε με τον Τάκη τον τσαντάκια.... :rotflmao:

Ό,τι να 'ναι λέμε.....

Προσπαθήστε να διαβάσετε τι λέει ο άλλος και όχι να ερμηνεύετε ότι θέλει ο καθένας ανάλογα το σκεπτικό του.....

DUKASII.... Πάρε το παρτάλι σου και έλα να με δεις στα πιτς της περιφερειακής Υμηττού....

εκεί που όλοι πάμε με 80 (αυτό είναι το max όριο εκεί!!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εχω την εντύπωση πως ολοι παρανομούμε και ολοι μα ολοι δε κοιταμε τα ορια ταχυτητας αλλα παμε με οσα ορια ταχυτητας νιωθουμε εμεις ασφαλείς η γληγολοι η οτι αλλο ξερω γω...
    αλλα μολις εκει που εμεις παρανομούμε και παμε με 140 σε ορια με 80....

μας επεράσει κανεις απο εξωτερικη με +30 κτλ σκεφτόμαστε ποσο μουνοπανο ειναι αυτος και ποσο πιο παρανομας απο μας και α το μαλακα την ειδε οτι εχει μπει σε πιστα και ας του ριξω καμια παναγια και ας τον εμουτζωσω και λιγο.
    και το καριολακι τσιφλικι του το χει κανει εδω τον δρόμο κτλ.

οταν παρανομούμε ολοι κανουμε γενικώς τουμπεκι και δεν σχολιαζουμε τους αλλους τους παρανομους γιατι ετσι δείχνουμε τον καλο μας εαυτο.
    και οκ εσυ ριντικιλους παρανομεις τριτη πεμπτη ξερω γω..
    εμεις οι αλλοι οι πιστες μπορούμε να παρανομούμε τεταρτη και παρασκευη?

.......

Εγώ απολαμβάνω την βόλτα μου με 49 χλμ/ω στην Κηφισσίας μαζί με τα υπόλοιπα κουτιά που πάνε όλοι με 49χλμ/ω αφού το όριο στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 50 χλμ/ω....

Ε ρε ολοι οι νομοταγείς [για τον ΚΟΚ λέμε έτσι;] είναι εκεί μαζεμένοι...

Να το πω πιο απλά....κάποιες φορές που γίνεται κάτι ασχημο .. μπορεί την μαλακία να την ξεκινήσαμε εμείς.
    Πχ.
    Τα όρια πολλές φορές είναι ηλίθια, αν εγω θέλω να πάω με 200 στον περιφεριακό παίρνω το ρίσκο μου ανάμεσα σε δεκάδες αυτοκίνητα.
    Η αδρεναλίνη μου φτάνει στα κόκκινα... όχι όμως και των υπολοίπων που πρωινιάτικα δεν έχουν ακόμα ξυπνήσει και παλεύουν να πάνε στις δουλειές τους...
    Πως λοιπόν να έχω την απαίτηση απο όλους να αντιδράσουν σωστά σε εμένα που πάω με λάθος ταχύτητα σε λάθος μέρος επειδή μου καύλ#σε πρωινιάτικα?

Δεν λέω πως είμαστε οι έλληνες υπόδειγμα οδηγών ... αλλά όχι να μου προκαλέσει και έκππληξη η ανόητη αλλαγη λωρίδας απο κάποιον όταν εγω κινούμε με 200 στην αττική οδό. Ποιος είναι τελικά πιο ανόητος .... εγώ ή αυτός. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτός πιθανότατα να ζήσει

εχω την εντύπωση πως ολοι παρανομούμε και ολοι μα ολοι δε κοιταμε τα ορια ταχυτητας αλλα παμε με οσα ορια ταχυτητας νιωθουμε εμεις ασφαλείς η γληγολοι η οτι αλλο ξερω γω...
    αλλα μολις εκει που εμεις παρανομούμε και παμε με 140 σε ορια με 80....

μας επεράσει κανεις απο εξωτερικη με +30 κτλ σκεφτόμαστε ποσο μουνοπανο ειναι αυτος και ποσο πιο παρανομας απο μας και α το μαλακα την ειδε οτι εχει μπει σε πιστα και ας του ριξω καμια παναγια και ας τον εμουτζωσω και λιγο.
    και το καριολακι τσιφλικι του το χει κανει εδω τον δρόμο κτλ.

οταν παρανομούμε ολοι κανουμε γενικώς τουμπεκι και δεν σχολιαζουμε τους αλλους τους παρανομους γιατι ετσι δείχνουμε τον καλο μας εαυτο.
    και οκ εσυ ριντικιλους παρανομεις τριτη πεμπτη ξερω γω..
    εμεις οι αλλοι οι πιστες μπορούμε να παρανομούμε τεταρτη και παρασκευη?
    Τι να κάνω ρε Δούκα.... ίσως έχω μεγάλωσει... πλέον δεν παρανομώ όταν υπάρχει κόσμος γύρω μου... Νταξ δεν σου λέω ότι κάθε πρωί που μπαίνω περιφεριακό πάω με 70 και 80 που είναι τα όρια .... αλλά ούτε με 280 επειδη έχω γκάζι.

πολλές φορές δεν κρατιέμαι να κάνω προσπέραση ... και ξαφνικά το μετανιών ω και περιμένω την ασφαλέστερη στιγμή...

Και δεν νομίζω πως είναι μπανάλ ρε παίδες να προσπαθείς να είσαι όσο πιο νόμιμος γίνεται.... γιατί το σνομπάρετε?

Μάλλον μπερδεύτηκες φίλε ridiculus....

Δεν είπαμε ότι στον δρόμο όταν πας γρήγορα, σβέλτα κλπ φταίνει ΜΟΝΟ οι οδηγοί των κουτιών αν γίνει στραβή.....

Φυσικά και αναλαμβάνουμε ευθύνες και ρίσκα όταν γίνει η στραβή....

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε οτι "γρήγορα" πάμε μόνο στην πίστα αλλά και στους δημόσιους δρόμους πάμε πολύ πιο αργά....

Αλλού είναι το θέμα... το θέμα προέκυψε όταν συνάδελφος μπαίνει εδώ μέσα και αποκαλεί κάποιον μαλάκα επειδή τον πέρασε στον δρόμο απο αριστερά με το κουτί στην αριστερή λουρίδα..... (όντας παρανομόντας η φίλη του πηγαίνοντας σταθερά στην αριστερή που είναι ΜΟΝΟ για προσπεράσεις)

τι άλλα νέα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Τι να κάνω ρε Δούκα.... ίσως έχω μεγάλωσει... πλέον δεν παρανομώ όταν υπάρχει κόσμος γύρω μου... Νταξ δεν σου λέω ότι κάθε πρωί που μπαίνω περιφεριακό πάω με 70 και 80 που είναι τα όρια .... αλλά ούτε με 280 επειδη έχω γκάζι.

πολλές φορές δεν κρατιέμαι να κάνω προσπέραση ... και ξαφνικά το μετανιών ω και περιμένω την ασφαλέστερη στιγμή...

Και δεν νομίζω πως είναι μπανάλ ρε παίδες να προσπαθείς να είσαι όσο πιο νόμιμος γίνεται.... γιατί το σνομπάρετε?
    A δεν ειπα οτι κανεις κατι λαθος ουτε σε σνομπάρω..
    το πρωι που πας απο αττικη οδο..μπορει να χεις δει και ενα μισολιποθυμο πανω σε ενα πορτοκαλι σΔουκ να παγένει με το ενα χερι και το αλλο στο κεφαλι για να το κρατάει ορθιο μη κοιμηθει..

δε σε σνομπαρω..και οπως λες εσυ οτι κάνεις αλλο τοσο κανω και εγω.
    οταν θα τρέξω ξερω τους κινδυνους.
    οταν δε θα τρεξω ομως δε θα πω μαλακα κτλ τον αλλον που τρέχει.
    πεσ μου τωρα τι μηχανακι εχεις να δω πως θα συμπεριφερθω οταν βρεθούμε μετα τις 8 το πρωι στη περιφεριακή υμητου. :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    sniper:

Αλλού είναι το θέμα... το θέμα προέκυψε όταν συνάδελφος μπαίνει εδώ μέσα και αποκαλεί κάποιον μαλάκα επειδή τον πέρασε στον δρόμο απο αριστερά με το κουτί στην αριστερή λουρίδα..... (όντας παρανομόντας η φίλη του πηγαίνοντας σταθερά στην αριστερή που είναι ΜΟΝΟ για προσπεράσεις)
    Και αυτή είναι η ουσία του πράγματος τελικά.

Γιατί η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ.

Ακόμα και αν κινείται με 300 ο άλλος , μπορεί να είναι παράνομος... .αλλά είναι το ίδιο παράνομος με εκείνο που πάει με 100-110 στην αριστερή , πορεία.

Επειδή λοιπόν ακόμα και η Αττική Οδός, σε σημεία είναι δύο λωρίδες, που σε κάποιες μέρες, δεν αρκούν λόγω φόρτου κίνησης, ανάλογα προσαρμοζόμαστε όλοι... Και ο παπάρας που πάει δίχως αύριο με 200+ στο κοντέρ του, ρισκάροντας να πάρει και άλλους στον λαιμό του, γιατί απλά.... είναι ηλίθιος.

Και ο Ι.Χ. οδηγός που θεωρεί οτι τα 110 είναι ταχύτητα πορείας σε αριστερή λωρίδα. Όπου συμπληρωματικά να πω, οτι αυτή η ταχύτητα σε αριστερή λωρίδα σε δρόμο Ιταλικό-Γερμανικό (βλ. autostrada) είναι μόνο για παρκάρισμα.

Μου θυμίζει εδώ το "είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό Κεφάλα".

ή ακόμα καλύτερα ενα sticker που είχα δεί το 2004 σε αμερικανικο αυτοκίνητο εδώ, που έλεγε

"if asholes drivers could fly, this road would be an airport!"

Περαστικά μας λοιπόν και ας κοιτάξει πρώτα ο καθένας την "καμπούρα" του και μετά του άλλου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    είναι λάκας γιατί σίγουρα θα μάζεψε σαβούρα στα λάστιχά του (πρόκες, συρματάκια κλπ ) και θα έτρεχε σε μπαλωματή για να ισιώσει.

ΧΑΛΑΡΑ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μάλλον μπερδεύτηκες φίλε ridiculus....

Δεν είπαμε ότι στον δρόμο όταν πας γρήγορα, σβέλτα κλπ φταίνει ΜΟΝΟ οι οδηγοί των κουτιών αν γίνει στραβή.....

Φυσικά και αναλαμβάνουμε ευθύνες και ρίσκα όταν γίνει η στραβή....

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε οτι "γρήγορα" πάμε μόνο στην πίστα αλλά και στους δημόσιους δρόμους πάμε πολύ πιο αργά....

τι άλλα νέα;
    Το οτι παρανομουσαμε ειναι γεγονος!!!

Παρανομω καθημερινα απο τοτε που αρχισα να οδηγω μηχανη....
    αν θες να το γενικευσουμε δεν πιστευω οτι υπαρχει οδηγος -ακομη και πεζος- που δεν εχει παρανομησει κατ΄εξακολουθηση στην χωρα μας.

Υπαρχουν καποιες παγιομενες παρανομιες με τις οποιες ολοι εχουμε μαθει να οδηγουμε....

Το να προκαλλω την τυχη μου -ποσο μαλλον οταν ο ζημιωμενος θα ειμαι εγω- κανωντας πραγματα τελειως ασυμβατα απο αυτο που περιμενει ο μεσος Ελληνας οδηγος ειναι μεγιστη παπαρια.

Μ Α Λ Α Κ Α Σ , λοιπον για εμενα ειναι αυτος που ενω κανει ηδη κατι επικινδυνο , αυξανει το ποσοστο τις επικινδυνοτητας κανωντας παπαριες.

Μπορεις να τρεξεις με 250+ στην εθνικη οταν οι συνθηκες στο επιτρεπουν ... ανοιχτος δρομος που τον γνωριζεις, λιγη κινηση κ.τ.λ.
    εκει ο αποκλειστικα υπευθυνος για τις πραξεις σου εισαι εσυ!!!
    Μου ακουγεται σωστο και δικαιο...εναι επικινδυνο , αλλα σχεδον ολοι οι παραγοντες επικινδυνοτητας ελεγχονται απο εσενα.

Αν ομως οδηγας σε συνθηκες , η με τροπο που εν γνωση σου προσθετεις και εναν αλλον παραγοντα που δεν μπορεια να ελεγξεις (τους αλλους οδηγους που δεν εχουν την καυλα σου η την οδηγικη σου εμπειρια) μου ακουγεται ηλιθιο και χαζα ριψοκινδυνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Μπορει να ηταν επικινδυνο αυτο που εκανε η μοτοσυκλετα,αλλα δεν ηταν παρανομο,ουτε τρελο.Για να προσπερασεις ενα αργοτερο οχημα μπροστα σου,αριστερα θα πας.Κανονικα υποχρεουται ο μπροστινος,εφοσον κινειται με μικροτερη ταχυτητα,να κανει δεξια.

Βεβαια,σε δρομο μονης κυκλοφοριας,μπορεις να προσπερασεις απο οποιαδηποτε λωριδα,αλλα το λογικο ειναι να προσπερνας απο αριστερα.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Παλαιό μέλος
    Μπορει να ηταν επικινδυνο αυτο που εκανε η μοτοσυκλετα,αλλα δεν ηταν παρανομο,ουτε τρελο.
    Δεν ήταν παράνομο που πήγε σε λωρίδα που βρισκόταν άλλο όχημα; Παράνομο ήταν. Επίσης ήταν παράνομο γιατί υπερέβει το όριο ταχύτητας.
    Κανονικα υποχρεουται ο μπροστινος,εφοσον κινειται με μικροτερη ταχυτητα,να κανει δεξια.
    Ποιός τον υποχρεώνει;
    Βεβαια,σε δρομο μονης κυκλοφοριας,μπορεις να προσπερασεις απο οποιαδηποτε λωριδα,αλλα το λογικο ειναι να προσπερνας απο αριστερα.
    Σε δρόμο με περισσότερες από μία λωρίδα ανα κατεύθυνση δε νοείται προσπέρασμα. Εκεί δεν έχουμε "προσπέρασμα", αλλά "κίνηση σε παράλληλους στίχους". Μπορείς να κινηθείς σε οποιαδήποτε λωρίδα είναι ελεύθερη (δηλαδή δεν είναι σωστό να χωθείς ανάμεσα σε 2 αμάξια που κινούνται στη δεξιά σου λωρίδα, για παράδειγμα), αλλά αν θες να είσαι τελείως νόμιμος πρέπει να κινείσαι στη δεξιά. Αν υπάρχει αυξημένη κίνηση, χρησιμοποιούνται και οι άλλες λωρίδες, αλλά δεν είναι για προσπέρασμα. Είναι για κίνηση σε παράλληλους στίχους

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απιστευτη συλλογιστικη !!!!

Η οδηγος μου ειπε αυτολεξι:

''Κοιτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ με την μηχανη απο που παει να με περασει...''

...οποτε οπως καταλαβαινεις τον ειχε δει....
    αν και δεν ειχε καμια υποχρεωση να τον δει απο εκει που περναγε!!!!

μαστα.......τον ειδε δλδ και δεν εκανε λιγο δεξια ,αφου κοιταξει να μην τσουγκρησει με διπλανο οχημα ..........

τα πιο πολλα χιλιομετρα της μοτο τα εχω κανει στο εξωτερικο με τριπλετα που εχει και ογκο ......αρα ολοι οι οδηγοι που με βλεπανε και εκαναν λιγο δεξια ειναι ασχετοι ......ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ

εγω λεω οτι η οδηγος που ησουν μαζι δεν εχει την αισθηση του ογκου του αυτοκινητου και μολις ειδε την μηχανη να ερχεται .....τα εχασε και ειπε απλα ......ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ .....

σι δλδ πας τρενακι απο πισω με 120????? η πας και κανεις σφηνα στο νεκρο σημειο του αυτοκινητου???

ο οδηγος(αυτοκινητου) εχει συνηθως την ματια του πρωτα στον αριστερο καθρεφτη μετα στον εσωτερικο και μετα στον δεξιο

επειδη εχω φαει και γω προσπερασεις απο δεξια και πολλες φορες χαμπαρι δεν πηρα γιατι ηταν με πολλα χιλιομετρα

οταν ειμαι αριστερα καΙ φτανω το προπορευομενο οχημα σε μικρη αποσταση καταλαβαινω αν με ειδε, βλεποντας και το κεφαλι του ,αν κοιταει δεξια η αριστερα σε καποιον καθρεφτη

αν ειναι σαν τον λυκο ......τοτε δεν με βλεπει σιγουρα και περιμενω .....

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????????

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF