Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Ερωτήσεις για 1000 Rr (βελτίωση)

Παλαιό μέλος

Ερωτήσεις για 1000 Rr

Μιας και δεν λεει να γραφω σε ακυρα topic ανοιξα αυτο για να εκφρασω τις οποιες αποριες εχω.
    Αφου με τη πηνια δεν εχω βγαλει ακρη αφου σχεδον ολα τα συνεργεια Honda στην περιοχη μου ειναι κλειστα συνεχιζω στην επομενη ερωτηση.
    Εχει αλλαξει κανεις το πισω γραναζι με αυτο του 2006 μοντελου;
    Χαμηλα το μηχανακι ειναι τελειως ψοφιο (καλα ειχα καλομαθει και εγω:smilea: ) και ψαχνω να το βελτιωσω λιγο.
    Επισης εχω την υποψια οτι η εξατμιση το πνιγει παρα πολυ. Αλλα φραγκα για εξατμιση δεν παιζουν οποτε τι λετε για το γραναζι;
    Μπαινει κουτι ή επειδη εχουν αλλαξει και τα σινεμπλοκ δεν ταιριαζει;
    Υπαρχει τιποτα σε after-market;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Πέτα το τελικό και αποσύνδεσε και τη φλάπ βαλβίδα και θα είσαι μια χαρά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
    Πέτα το τελικό και αποσύνδεσε και τη φλάπ βαλβίδα και θα είσαι μια χαρά.
    Νικο ποια βαλβιδα λες;
    Αυτη του τελικου ή αυτη που ειναι στην εισαγωγη στο φιλτροκουτι;

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
    Νικο ποια βαλβιδα λες;
    Αυτη του τελικου ή αυτη που ειναι στην εισαγωγη στο φιλτροκουτι;
    Δές εδώ και κάνε και καμια χρήση της ευρεσης , ερωτευμένε RRακια

Όσο για το άν ξηλώσεις το τελικό που σου λέει ο NikosRR, επάνω υπάρχει μια βαλβίδα καυσαερίων κάτι σαν κλαπέτο είναι που ανοιγοκλείνει ανάλογα με το πόσο γκάζι δείνεις για καλύτερη απόδοση στο νορμάλ μηχανάκι σου.

Αλλάγη εξάτμισης θέλει και PC και το μηχανάκι θα χάσει κι άλλο χαμηλά αλλά ψηλά θα αρχίσει να ξυρίζει.

S16 αυτά που λέει ο Σταύρος εννοώ, αλλά πιστεύω ότι με σωστή ρύθμιση του commander το μηχανάκι μεταμορφώνεται.αυτό όμως ασ'το για αργότερα.καλό θα ήταν για να ξέρεις τι κάνεις, κάθε φορά πριν κάνεις την παραμικρή αλλαγή να του κάνεις δυναμομέτρηση και μετά να βλέπεις τη διαφορά σε σχέση με πριν.

Γρανάζι και flaps και το μηχανάκι θα πάρει αρκετά χαμηλά...Μη μπλέξεις ακόμα με PC και εξατμίσεις...

Όπως είπε και ο NikosRR ξεκίνα από χαμηλά με περιφερειακές βελτιωσούλες και προχώρα σιγά σιγά...

* Με τα flaps μόνιμα ανοιχτά, σκέψου οτί εκείνο το γκούχχχ που κάνει το μηχανάκι αν του τα χώσεις πχ με τρίτη ,εξαλείφεται...
    vrooommmmm!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Γρανάζι και flaps και το μηχανάκι θα πάρει αρκετά χαμηλά...Μη μπλέξεις ακόμα με PC και εξατμίσεις...

Όπως είπε και ο NikosRR ξεκίνα από χαμηλά με περιφερειακές βελτιωσούλες και προχώρα σιγά σιγά...

* Με τα flaps μόνιμα ανοιχτά, σκέψου οτί εκείνο το γκούχχχ που κάνει το μηχανάκι αν του τα χώσεις πχ με τρίτη ,εξαλείφεται...
    Δεν το λεω απο την αποψη οτι δε μου φτανει το γκαζι του.
    Απλα χαμηλα μου φαινεται αδειο.
    Το γραναζι απο το 2006 κανει ή κοιταω κατι σε after-market;

Ακομα και με τελικο αδειαζει χαμηλα το μηχανακι; Το pc χρειαζεται και με το τελικο μονο;

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας.

Το pc κάνει τη δουλειά που θές και με το μαμά τελικό αν καταφέρεις να είναι μόνιμα ανοιχτό το κλαπέτο που έχει λίγο πριν απο το τελικό της εξάτμισης.

Παλαιό μέλος
    Το pc κάνει τη δουλειά που θές και με το μαμά τελικό αν καταφέρεις να είναι μόνιμα ανοιχτό το κλαπέτο που έχει λίγο πριν απο το τελικό της εξάτμισης.
    Νικο εσυ φορας pc στο δικο σου;
    Βασικα σαν value for money το pc λεει, αλλα φοβαμαι ποιος θα μου το ρυθμισει.
    Μην γινει καμια πατατα και κλαιμε το μοτερ. Το τελικο μπορει να λεει απο θεμα εμφανισης και ηχου, αλλα δε νομιζω να κανει και πολλα απο δυναμομετρησεις που βλεπω.
    Ασε που τελικο σιγουρα θα βρω καποια στιγμη μεταχειρισμενο.

Κάνει δουλειά το pc.Όχι ακόμα αλλά σύντομα σε 1-2 μήνες θα έχω βάλει και αυτό αφού πρώτα βάλω και τα head pipe για να μην πληρώνω τσάμπα χαρτογραφήσεις.Για χαρτογράφηση να πας στον Γκινοσάτη που έχω ακούσει καλά λόγια 1ον σαν άνθρωπο απο 3 διαφορετικά άτομα και σαν μάστορα απο 2.Ο 3ος θα μου πει εντός των ημερών τι λέει και σαν μάστορας αφού εκεί πήγε το 954 για χαρτογράφηση.Να ξέρεις οτι πέρα απο δυναμόμετρο χρειάζεται και καυσαναλυτής κατά τη χαρτογράφηση για να σου ρυθμίσουν σωστά το μείγμα.Μερικοί το ρυθμίζουν με τη μύτη! Ο SAM έχει πάει και του έχει κάνει χάρτη σε Fazer600, ρώτησέ τον.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φυσικα και υπαρχει αφτερμαρκετ γραναζι...

γιατι να μην υπαρχει?

λογικα θες ενα δοντακι μικροτερο ΕΜΠΡΟΣ γραναζακι... θα δεις μεγαλυτερη διαφορα και κοστιζει λιγοτερο απο το πισω μεγαλυτερο (πανε αναποδα) αν θες να το "κοντυνεις"

προσοχη

1 δοντακι αλλαγη ΕΜΠΡΟΣ ισοδυναμο με ~3 (2 κομα κατι) ΠΙΣΩ

Σωστά λέει ο idi αλλά εγώ το γρανάζι το αφήνω για το τέλος ή όταν αλλάξω αλυσιδογράναζα!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Κάνει δουλειά το pc.Όχι ακόμα αλλά σύντομα σε 1-2 μήνες θα έχω βάλει και αυτό αφού πρώτα βάλω και τα head pipe για να μην πληρώνω τσάμπα χαρτογραφήσεις.Για χαρτογράφηση να πας στον Γκινοσάτη που έχω ακούσει καλά λόγια 1ον σαν άνθρωπο απο 3 διαφορετικά άτομα και σαν μάστορα απο 2.Ο 3ος θα μου πει εντός των ημερών τι λέει και σαν μάστορας αφού εκεί πήγε το 954 για χαρτογράφηση.Να ξέρεις οτι πέρα απο δυναμόμετρο χρειάζεται και καυσαναλυτής κατά τη χαρτογράφηση για να σου ρυθμίσουν σωστά το μείγμα.Μερικοί το ρυθμίζουν με τη μύτη! Ο SAM έχει πάει και του έχει κάνει χάρτη σε Fazer600, ρώτησέ τον.
    καλημέρα και καλό μήνα.
    Να πας και να ζητήσεις τον υπεύθυνο του καταστήματος τον Περικλή όπου χειρίζεται άριστα το δυναμόμετρο - χαρτογραφήσεις κλπ και να του πεις
    ότι έρχεσαι από τον κουμπάρο του τον Νίκο.
    Γκινοσάτης: 210 7624426-7 8.00 - 4.00
    σου στέλνω πμ

*Να σου ζήσει και η κόρη σου ?

Η κόρη μου; Πώς τα λές έτσι;Με τρομάζεις!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Η κόρη μου; Πώς τα λές έτσι;Με τρομάζεις!
    για τη φωτό που έχεις λέω

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζελατινα για 1000 Rr
    από DimChios στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 05:54
  2. λαστιχο για 1000 rr
    από Eminem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 13:38

Κανόνες δημοσιεύσεων