Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Παραβίαση Κανόνων!!

Re: Taso...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbrxxgr
    ..to keraki mipos na kanonisoume na to anapsoume ston aigianni ton rosso?

Μάγκα κάτι τέτοι πρέπει να γίνει αλλά πολύ φοβάμαι οτι μέχρι να φτάσουμε θα αποδεκατιστεί η αποστολή. Υπάρχει και ο ’γιος Χριστόφορος στην Παλλήνη!!!

περαστικά και καλή ανάρωση.να σκέφτεσαι μόνο ότι είσαι καλά και τίποτα άλλο.
    πάει η kawa?φτου και μου αρέσανε τα χρώματα της.
    Cars are road furniture!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Μας ματιάζουν..

έτσι ωραίους που μας βλέπουν.. μην πτοείστε.. το λέω μπας και το πιστέψω κι εγώ γιατί με έχει πιάσει ένα πλάκωμα με όλα αυτά που διαβάζω..

όσο για τον Αϊ Γιάννη.. ωραία διαδρομή, όμορφη, αλλά.. πόσο καλά να την ξέρεις, άμα στις μισές και παραπάνω στροφές δεν βλέπεις την έξοδο..

τι να πω πάντως.. αφού κι εσύ είσαι καλά..

Πωπω ρε γαμ$τη μου τι κατασταση ειναι αυτη.Περαστικα ευτυχως που ειναι ψιλα και δεν ηταν κατι σοβαρο.Ευτυχως και ευγε σου που φοραγες εξοπλισμο.

Τωρα για τη μηχανη τι να κανουμε θα παρεις αλλη καλυτερη και ομορφοτερη,εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα γινονται.

ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ
    FILE PERASTIKA

KAI TO NOY SOU KORONA OTAN ME TO KALO PAREIS KAINOURGIO MOTORI MHN KSANAODHGISEIS ME TO LATHOS KEFALI!!!!!!

ME TA EKTIMISEWS
    OΛΑ ΚΑΛΑ

Ευχαριστώ...

...παιδιά για τα καλά σας λόγια!!

Να είμαστε όλοι καλά και πάντα υγιείς!!

Πάμε για καινούργιο ninja τώρα αλλά μάλλον δεν το βλέπω
    για πολύ σύντομα...
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη?

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ DRZ σαν του JULIUS

Δεν βλέπετε ότι ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά δεν σπάει, δεν χαλάει, ούτε το μοτέρ αλλά ούτε και ο ίδιος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΧΩΜΑ ΡΕ

Με το καλό το καινούργιο LOUD

δεν επέστρεψα
    ναι και μέχρι να φτάσετε στο χώμα (εκτός αν μένετε στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι), πάρτε αεροπλάνο

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη?

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ DRZ σαν του JULIUS

Δεν βλέπετε ότι ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά δεν σπάει, δεν χαλάει, ούτε το μοτέρ αλλά ούτε και ο ίδιος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΧΩΜΑ ΡΕ

Με το καλό το καινούργιο LOUD
    METANOEITEEEEEEEEEEEEEEEEE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Auta pou odigate den einai mixanakia, grigora pasxalina avga einai, parte kanena psiloftero na isixasei h tsepi sas kai na goustarete

Νονός Το avatar του/της Godfather

Δεν είμαι απόλυτα προληπτικός

και θρησκόληπτος...αλλά στην εκκλησία του ’γιου Χριστόφορου στα Σπάτα και όχι Παλλήνη όπως αναφέρθηκε έχω πάει όταν πρωτοπήρα το καράβι..και μου το άγιασε ο παπάς βάρδιας που αγιάζει αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στο μικρό διπλανό εκκλησάκι στην εκκλησία στα Σπάτα.
    Βέβαια, ο λόγος που πήγα εκεί είναι ότι δεν είχα και πολύ καιρό που είχα βγάλει την εξωτερική οστεοσύνθεση από το πόδι και φοβόμουνα μην ξαναπέσω οπότε έκανα το κάτι παραπάνω πηγαίνοντας για αγιασμό με ένα φίλο που είχε και αυτός καράβι..(GS).
    Πάνω από όλα όμως και λόγω του γεγονότος ότι έχω και οικογένεια η οποία θα αυξηθεί κατά 1 μέλος σε λίγο καιρό...θεωρώ ότι πρώτα από όλα πρέπει να σεβόμαστε τους ευατούς μας και να μην κάνουμε μαλακίες που θα τις πληρώσουμε ακριβά.
    Οπότε αν με δείτε στην Αθήνα να κυκλοφορώ πάντα πάω πολύ σιγά βλέπωντας τα παπάκια να αγανακτούνε πίσω μου, δεν κάνω σούζες, κόντρες, προσπεράσεις χωρίς ορατότητα, φέτες, και όσα όλα θα μπορούσατε να περιγράψετε σαν μαλακία που θα μπορούσε να μου δημιουργήσει πρόβλημα.
    Τώρα κάνοντας κάτι παραπάνω ....ανάβοντας και κανένα κεράκι δεν χάλασε ο κόσμος αλλά ούτε το θεωρώ και υπερβολικό.

Αν πάλι βέβαια μετά όλα αυτά συμβεί και κάτι τουλάχιστον θα πω ότι ήταν κακότυχία και όχι κάτι που το προκάλεσα....

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ....

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2004
    On the Road Again

δεν επέστρεψα
    καλά με τους κυλίνδρους σου και πριν τα παπάκια αγανακτούσαν πίσω σου

Φίλε NLS

αν δεν έχεις οδηγήσει boxer δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για τους κυλίνδρους...του boxer....αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι για να εκφέρεις τέτοια άποψη μάλλον δεν έχεις οδηγήσει boxer...
    On the Road Again

δεν επέστρεψα
    βέβαια έχω οδηγήσει, θυμάμαι καλά και το ρελαντί του

το θέμα δεν είναι τι είναι ή δεν είναι ο boxer ως έννοια, φιλοσοφία, ιστορία ή δεν ξέρω τι άλλο (κάτι θα ξέρει η BMW που δεν το ξέρει ΚΑΝΕΙΣ [!?] άλλος) αλλά πόσο ενοχλεί τους στενότερους (δηλαδή όλους εκτός της goldwind)

εγώ για αυτό το πράγμα μίλησα

Στο αρχικό μου μήνυμα αυτής της συζήτησης...δεν εννοούσα ότι ενοχλώ τα παπάκια γιατί τους φράζω το δρόμο αλλά γιατί πάω σιγά σε σχέση με τα παιδιά που καβαλάνε παπάκια..και οδηγάνε με την ταυτότητα στο στόμα.
    Από την άλλη τα boxer είναι πιο ευέλικτα από τα παπάκια για πολλούς και διάφορους λόγους...τεχνικούς .....
    ϊσως μια μέρα αν σταματήσεις να οδηγάς την θεική σου πατάτα και αποφασίσεις να οδηγήσεις κάτι πιο σταθερό και ευέλικτο να καταλάβεις τι εννοώ...έως τότε καλά χριστούγεννα
    On the Road Again

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    Goustarw!!! BMW vs BMW !!!

Auto kai an den perimenes na to deis e NLS?!?!?!

Twra apo thn allh pleuta pws to ennoei o Godfather to "eueliktos" me to panjer den katalaba.Alla kati 8a kserei autos pou to odhgei
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραβίαση κλειδαρίας
    από Emden στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2010, 13:58
  2. Παραβίαση βαλίτσας
    από motofloros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2008, 11:18
  3. Παραβιαση κοκκινου!