Και εξηγώ εν τάχη (γιατί τα είχα πάρει)
1. Κάποιος παπάτζας καταθέτει πατέντα για ένα παπατζιλίκι ονόματι fuelmax
2. Μετά από λίγο καιρό η παπάντζα γίνεται...παπάντζα με πατέντα..
3. Ένας Έλλην εισαγωγέας αναγνωρίζει τις δυνατότητες εύκολου κέρδους από τις φρούδες υποσχέσεις της παπάντζας, εισάγει μερικές χιλιάδες κομμάτια, και ξεκινάει τον προσηλυτισμό.
4. Κάποιος από εμάς δεν ψαρώνει, και παίρνει την “βοήθεια του κοινού”... ποστάρει λοιπόν εδώ μέσα μπας και μάθει από το λάθος κάποιου άλλου, ή από κάποιον που έχει μάθει ήδη από το λάθος κάποιου άλλου... (προσεχε..αυτο ισως να μην ειναι τασάκι)
5. Αυτός ο κάποιος αναδύεται από τα έγκατα των καλωδιώσεων του ΟΤΕ και απαντά στους προβληματισμούς του δύσπιστου–συνειδητοποιημένου-περίεργου “συνοδοιπόρου-συναγωνιστή”..
6. Μια δεδομένη στιγμή λοιπόν και ενώ κάποιο τυχαίο μέλος διαβάζει το post:
α. Το avatar του Liberto
β. Το προχωρημένο της ώρας (02:36)
γ. Οι 18 ώρες στο “πόδι”
δ. Οι “εφτακοσάμπιτες ηλεκτρονικές”
ε. Το Swiss cheese effect
στ. Και η παγκόσμια σταθερά “νόμος του Μερφυ”
ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ και το τυχαίο μέλος, εγώ, (ή μάλλον ο μ@λ@κ@ς)...ΣΒΗΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟΥΜΠΑ ΝΑΑ!!!
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!! Χυμένος στην καρέκλα, στο ημίφως της οθόνης, απορροφημένος στην προσπάθεια να διαβάσω το “εφτακοσάμπιτες ηλεκτρονικές”, είδα κάτι να γυαλίζει και το πέρασα γι τασάκι...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...ήταν οθόνη..![]()
![]()
Γελάστε ελεύθερα, στραβό και ανάποδο, αλλά διασκεδαστικό...![]()
P.S. Η μαλακία είναι ότι δεν μπορώ να postaro photo από την οθόνη, γιατί η φωτογραφική μου, ΕΙΝΑΙ το κινητό μου (ώρα είναι πεταχτεί κανείς έξυπνος και να προτείνει διάταξη με καθρέφτες)
Αυτα...σε μια στιγμη σκλήρης αυτοκριτικής (διπλή μουτζα με sound effect)
Καληνύχτα-Καλημέρα![]()