Δούκα υπεραπλουστεύεις μου φαίνεται.
Ούτε τσάντα έχω βουτήξει ως τώρα, ούτε σε επεισόδια έχω μπλέξει, ούτε σε τρομοκρατικές οργανώσεις έχω ανακατευτεί, ούτε......, ούτε....., ούτε......., ούτε........ πολλά και διάφορα.
Ωστώσο αυτό δεν με κάνει λιγότερο δακτυλοδειχτούμενο ή λιγότερο αλήτητσαντάκιαμηχανόβιο.
Και επειδή κάτι τέτοια κολοπαίδια θέλουν κρέμασμα ανάποδα θα συμφωνήσω με τον afro. Και μην μου πείτε είναι παιδιά....δεν ήξεραν. Γιατί και ήξεραν και ήθελαν.
Και, λέω τώρα εγώ, γιατί μάλλον οι πατεράδες τους είναι περήφανοι που έχουν τέτοιους άντρακλες γιούς?
Γιατί οι φιλοι τους είναι περήφανοι που τους έχουν κολλητούς και κανένας δεν θα τους πει κουβέντα?
Γιατί κάτι τέτοια "όμορφα" και "αθλητικά" με κάνουν να αισθάνομαι μαλάκας που είμαι Έλληνας?
Και από την άλλη μεγάλοι μάγκες. Με 10 προς 1 ξέρετε τι μούρη πουλάω? Με το γραμμάριο γιατί είναι και μεγάλη, να πιάσουμε και κανα φράγκο.
Ρε χάθηκε να είναι το νιάτο ανηψιός του Μπρους Λι και να του έκανε τόπι και μπλε μαρέ να έρθουν στα ίσα τους? Αλλά κάτι τέτοια δεν θα το μαθαίναμε γιατί δεν πουλάει στα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΚΤΡΑΧΥΝΣΗΣ.
Και ναι Δούκα έχει σχέση η βία στα γήπεδα με τις μοτό γιατί αυτό το κωλοπαίδι αύριο θα σου κλείσει το δρόμο "γιατί ήταν εν βρασμώ ψυχής" και θα ψάχνεις τα χέρια όπως τα ψάχνει και ο Γιώργος. Γ@μησέτε είναι τα πράματα Σπύρο. Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου όταν έχεις πάει να χαρείς αυτό που αγαπάς και μάλιστα σε μικρή ηλικία (δηλαδή χωρίς πολύ σοβαρά προβήματα) τι θα γίνει όταν έρθεις αντιμέτωπος με προβήματα επιβίωσης? Θα πάρεις το ντουφέκι σου να πας να πολεμήσεις κι οποιον πάρει ο χάρος?