Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Τελικά φαίνεται οτι οι μοτοσυκλετιστές επικοινωνούν αλλιώς μεταξύ τους

:smilea:

Για να πω και την συνέχεια του πράγματος.Πήγα σήμερα στην ασφαλιστική μου και μου είπαν οτι εφόσον δε φταίω δεν χρειάζεται να κάνω δήλωση.Στη συνέχεια επικοινώνησα με τις ασφαλιστικές των άλλων δύο,και μου έιπαν και οι 2 να βρω κάποιο συνεργείο της επιλογής μου και θα στείλουν πραγματογνώμονα.
    Φαίνεται να μην έχουμε πρόβλημα μέχρι στιγμής.Απλά επειδή η ζημιά ήταν αρκετή και θα ήθελα αν γίνεται η μηχανή να γίνει όπως πριν,γι αυτό θα ήθελα κάποιο συνεργείο που να κάνει αυτή τη δουλειά.Δηλαδή η ασφαλιστική πάει να κόψει,αυτός να βάλει κάτι παραπάνω,τα γνωστά δηλαδή.Αν κάποιος ξέρει θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο.

Και πάλι ευχαριστώ,να'στε καλά!

Εγω γι' αυτό σε ρώτησα γιατί να πας εσύ για δήλωση..

Ερώτησις: Τροχαία φώναξες;

το ελπίζω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Στο θέμα της τροχαίας ξέχασα να αναφερθώ,άλλο τραγικό κι αυτό!! Πήρα τηλέφωνο στις 7 και τα παλικάρια έφτασαν 8.15!!
    Ήταν και κάτι μάρτυρες εκεί αλλά περίμεναν τόση ώρα και έφυγαν στο τέλος.Φυσικά κράτησα ονόματα και τηλέφωνα!

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    η Λ.Θηβων δεν ειναι πιστα για ραλλυ αλλα παγοδρομιο ειναι σιγουρα σε ολο το μηκος της(πειραιας-ιλιον)!

Παλαιό μέλος
    Φταίνε σίγουρα ο φορτηγατσής που δεν κράτησε απόσταση και έπεσε πάνω σου και η οδηγός που παραβίασε την προτεραιότητα, άσχετα αν της την παραχώρησε ο "ευγενικός" οδηγός, αφού αφενός δεν είχε τέτοια δικαιοδοσία και αφετέρου η πρόθεσή του προφανώς δεν δεσμεύει τα οχήματα που κινούνταν παράλληλα προς αυτόν και τελικά ενεπλάκησαν στο ατύχημα. Ίσως αποδοθεί και σ' αυτόν συνυπαιτιότητα, αν φτάσει το θέμα στο δικαστήριο.

Τελικά κάποιοι τέτοιοι "καλοί" οδηγοί είναι πιο επικίνδυνοι από τους "κακούς", για το λόγο ότι είναι λιγότερο προβλέψιμοι... Επίσης επιβεβαιωνεται ότι η μοτοσυκλέτα πλεονεκτεί σε ενεργητική ασφάλεια και μειονεκτεί σε παθητική σε σχέση με τα αυτοκίνητα. Το ιδανικό αν είχες δει ότι ακολουθούσε βαρύ όχημα να προσπαθείς να κάνεις ελλιγμό αποφυγής και στη χειρότερη να επιλέξεις πώς και πού θα πέσεις παρά να εξαρτάσαι από το πού θα σταματησει ο από πίσω. Όλα αυτά στη θεωρία βέβαια. Τελικά κι εσύ μάλλον τυχερός στην ατυχία σου αφού δε χτύπησες σοβαρά.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF