Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Τωρα που μας εχουν αναγκη

idi ας μην κανουμε τετοιους χαρακτηρισμους για θεωριες ή πολιτικες τασεις και εμμεσως γαι οσους τις πρεσβευουν.

Να ψηφισω διαφορετικα; Κανεις πλακα τωρα. Κανεναν και ποτε μου. Ενας ανθρωπος ή μια εξουσια δεν λυνει τα προβληματα. Αυτο ειναι θεμα λογικης. Ο ανθρωπος γιατι ειναι ανθρωπος και ενας και η εξουσια γιατι συστατικο της φυσης της ειναι η επιβολη και η διατηρηση της και οχι η αρμονια.Τοσο απλα.

Να κανει ενας ανθρωπος την ανατροπη;

Να σκασω και ν απολαυσω την τωρινη κατασταση;

Πως γινεται να μας γ@μανε με τ οπλο μαςτοσα χρονια, που γραψε και καποιος αλλος εδω;

Δεν θα γραψω εδω για το τι κανω.Παει πολυ. Παντως για γιαουρτι δεν ειμαι 1)επειδη προτεινα εξ αρχης κατι αλλο
    2)δεν θελω να με μαζεψουν για ενα γιαουρτι, ειναι ξεφτιλα. Να καω για κατι"βαρυ" οχι για τετοιο. Ειμαστε σε ηλικια που σηκωνει πιο πολλα και σοβαρα απο ενα γιαουρτι.Αλλοι κατεβαζουν κεραιες κινητης τηλεφωνιας για παραδειγμα.

Αλλα επειδη σκισαμε την αρχικη ιδεα περιμενω ν ακουσω προτασεις για βελτιωση της. Οχι κριτικη εδω ,ειναι ανοιχτα και αλλα θεματα για τις δημοτικες εκλογες.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ωπα ρε ιντακο ....γιατι ειναι μαλακια?

μαλακια επισεις ειναι να νομιζεις οτι κυβερνανε αυτοι που ψηφιζεις

βιτρινες ειναι των αλλων των μεγαλων που εχουν το χρημα και κινουν την χωρα

αυτοι που ψηφιζουμε ειναι η βιτρινα τους για το ξεπλημα

τα τρωνε βεβαια και αυτοι χοντρα εμ κανεις δε κανει τιποτα ετσι ο τσαμπας πεθανε

τες πα

εγω παλι ακυρο θα ριξω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

και πες οτι ειναι ετσι οπως λες και ολοι τα τρωνε και ολοι ειναι διεφθαρμενοι και κανεις δεν αξιζει και τελοσπαντων ολοι ειναι τα ιδια σκατα.η λυση ειναι το ακυρο?μ αυτο βοηθας εμενα,εσενα,τον διπλανο σου,ολους εμας που καθημερινα ταλαιπωρουμαστε?
    δεν μπορω να καταλαβω πως η συνειδηση σας σας απαγορευει να ψηφισετε καποιον που δεν πιστευετε,αλλα δεν σας απαγορευει να καθεστε απραγοι.γιατι το ακυρο για μενα ειναι απεχω και σηκωνω τα χερια ψηλα.
    ακομα κι αν δεν πιστευετε οτι εχουμε δυναμη σαν πολιτες,σαν μοναδες,με τις πορειες,με τις διαμαρτυριες,με τα γιαουρτια με αγωνες που γινονται αλλα εμεις απο τον καναπε και την τηλεοραση δεν τους μαθαινουμε,τι σας εμποδιζει απ το να χρησιμοποιησετε μονο ενα πραγμα που σας μενει,τη ψηφο σας,παρα την πετατε κι αυτη ετσι...
    βαλτην σε καποιον που δεν θα βγει ποτε,ετσι ωστε το ποσοστο των μεγαλων κομματων να μην ειναι 40% αλλα 30%,20% μακαρι να εφτανε και μηδεν,αλλα μην ειμαστε και ουτοπικοι.
    το θεμα δεν ειναι να μην βγουνε,πραγμα αδυνατον.να βρουνε ομως εστω μια αντισταση σε οσα κανουν,να τρομαξουν λιγο με τη συνηθεια που τους εχουμε χαρισει και τη σιγουρια.
    αφου πας που πας ως εκει,κανε τη ψηφο σου χρησιμη για ολους μας.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750

εγω παλι ακυρο θα ριξω
    για το "ρε" και το "ιντακο" θα τα πουμε μετα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@ρεσιστμαν

καλα ψηφιστε οτι θελετε και μετα αμα μιλατε για πολιτικη κατασταση κτλ θα σας γραφω στα ....φρυδια μου γιατι δε μπορω να το πω αλλιως.... ΑΝ ΕΣΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ... ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!! (η αποχη του δινει δυναμη...)

πχ πολλα ακουω για τον Ψωμιαδη τελευταια... αλλα κανεις σας δε λεει οτι πηρε το 50% +++ των ψηφων στις εκλογες..... αρα στα αρχιδια μου τι λετε εσεις τον ψηφοισατε και εσεις γινεστε ξεφτυλα αμα του πετατε γαουρτια ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ που ειναι ΜΑΓΚΑΣ με το μισο λαο πισω του.... γκεγκε ????

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    για το "ρε" και το "ιντακο" θα τα πουμε μετα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω παω για τσιγαρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    εγω παω για τσιγαρα

:rotflmao: :rotflmao:
    σε ποσα χρονια θα γυρισεις?

...τουλαχιστον τον προειδοποιησες οτι πας για τσιγαρα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε δημοτικες εκλογες ειναι τι μεγαλο κομμα και μικρο.

Στην καθε περιοχη που ψηφιζει ο καθενας μας υποψηφιοι ειναι μικροι παπαρες η οι μεγαλη παπαρες.

Δεν υποστηριζω την μη ψηφο αν και απ τους παπαρες που βαζουν στην περιοχη μου θα δηλωσω απων, αλλα τι λυση προτεινεται δεν μπορω να καταλαβω.

Το ψαρι βρωμαει απ την ουρα μεχρι το κεφαλι.Ο μικρος αγωνιστης που χαροπαλευει καθημερινα και καποια μερα βγαινει δημαρχος ,μολις πεσουν τα μυρια σου λεω εγω τι αγωνιστης ειναι.
    Ατομα συνηδειτα και τιμια δεν βρισκονται σ'αυτους τους χωρους γιατι ειναι αποδεδειγμενο οτι η εξουσια και το χρημα διαφθειρει.
    Γιατι να παλευεις με κατι ανισο προς εσενα.
    Δεν εμπλεκεσαι στο χωρο και εχεις τουλαχιστο την συνηδειση σου καθαρη.(ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).

Ωραιο οπλο εχετε ρε,για να δουμε τον Ελληνικο λαο για αλλη μια φορα πως θα επιλεξει να ριξει την ψηφο του.

Που περναω εξω απ'τα εκλογικα κεντρα και βλεπω την μιζερια μας μεταμφιεσμενη σε ντιρλιντιρλι και δωσε και μενα μπαρμπα.

Αυτο που βλεπω ειναι, ατομα χαμηλης οικονομικης δυναμης και ατομα υψηλης οικονομικης δυναμης η βαση τους ειναι βολεμα και πως θα τα κονομησουμε,αν βλεπετε κατι αλλο δεκτον.

Ε ποιοι νομιζετε οτι βρισκονται σάυτους τους χωρους?ολοι η παραπανω.

Εγω και σεις ειμαστε εδω και προσπαθουμε να βγαλουμε καποια ακρη μ'ολη αυτη την μαλακια.

Να του εξασφαλισω εγω, του οποιουδηποτε, καλοπεραση για 4 χρονια?

Οταν τα εχουνε φαει ολα η κανουν τη μεγα μαλακια(παρα πολυ πολυ μεγαλη μπαζα)και καποιος τους καρφωσει η καρφωθουνε πετανε ενα ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ και ΤΕΛΟΣ.

Ωραια περαστε αυριο απο το μαγαζι μου δωστε μου προκαταβολες για να σας δωσω το ψ προιον ,και εγω παω τα τρωω τα φραγκα και οταν ερχεσται να παρετε το προιον ,θα σας πω οτι δεν σας εξυπηρετησα σωστα ,παραιτουμε.
    Εσεις τι θα κανετε?
    Δουλεια ειναι και η δικη τους και πρεπει να γινεται σωστα.

Ελα ομως που δεν γινεται.

Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.

Ουυυυππππ κολησα ,παμε γι'αλλα.

Καλα μιλαμε θα οργανωσουμε ενοπλο εδω περα :ZZZ: :ZZZ:

Οκ. Εγω ειμαι ο γραφικος και εσεις οι εξυπνοι. θα θελα να μου πειτε ρε γαμωτο ομως ποιες και ποσες εφημεριδες διαβαζετε το μηνα, τι περιοδικα και βιβλια περνανε απ τα χερια σας και απο ποια σαιτ ενημερωνεστε, ετσι πληροφοριακα ρε γαμωτο για να μαθω και εγω και να κοψω αυτα που λεω..

idi το υφος σου ειναι απαραδεκτο γιατι δεν γνωρζομαστε σχεδον καθολου. Ειμαι ξεφτιλας, με γαμαει....ωραιος ρε..

Α!και πανω απ ολα ο ψωμιαδης εξυπνος και μαγκας. Ρε τι θα μαθουμε ακομα...Αν ησουνα μεταναστης και τον ακουγες να σε βριζει να δω τι θα εκανες...

Και οτι εχει το μισο λαο απο πισω του τι σημαινει; Ειναι τεκμηριο ορθοτητας και κοινωνικης νομιμοποιησης; Και αν πας σε μια φυλακη ολοι υπακουουν τον ντιλερ που τα χει καλα με τους σωφρονιστικους υπαλληλους. Και τι μ αυτο;;

Περαστικα μας και η ιδεα ακυρη. Ηταν ενα ωραιο τεστ. Παμε για

Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Και οτι εχει το μισο λαο απο πισω του τι σημαινει;

i rest my case.....:a019:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε δημοτικες εκλογες ειναι τι μεγαλο κομμα και μικρο.

Στην καθε περιοχη που ψηφιζει ο καθενας μας υποψηφιοι ειναι μικροι παπαρες η οι μεγαλη παπαρες.

Δεν υποστηριζω την μη ψηφο αν και απ τους παπαρες που βαζουν στην περιοχη μου θα δηλωσω απων, αλλα τι λυση προτεινεται δεν μπορω να καταλαβω.

Το ψαρι βρωμαει απ την ουρα μεχρι το κεφαλι.Ο μικρος αγωνιστης που χαροπαλευει καθημερινα και καποια μερα βγαινει δημαρχος ,μολις πεσουν τα μυρια σου λεω εγω τι αγωνιστης ειναι.
    Ατομα συνηδειτα και τιμια δεν βρισκονται σ'αυτους τους χωρους γιατι ειναι αποδεδειγμενο οτι η εξουσια και το χρημα διαφθειρει.
    Γιατι να παλευεις με κατι ανισο προς εσενα.
    Δεν εμπλεκεσαι στο χωρο και εχεις τουλαχιστο την συνηδειση σου καθαρη.(ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).

Ωραιο οπλο εχετε ρε,για να δουμε τον Ελληνικο λαο για αλλη μια φορα πως θα επιλεξει να ριξει την ψηφο του.

Που περναω εξω απ'τα εκλογικα κεντρα και βλεπω την μιζερια μας μεταμφιεσμενη σε ντιρλιντιρλι και δωσε και μενα μπαρμπα.

Αυτο που βλεπω ειναι, ατομα χαμηλης οικονομικης δυναμης και ατομα υψηλης οικονομικης δυναμης η βαση τους ειναι βολεμα και πως θα τα κονομησουμε,αν βλεπετε κατι αλλο δεκτον.

Ε ποιοι νομιζετε οτι βρισκονται σάυτους τους χωρους?ολοι η παραπανω.

Εγω και σεις ειμαστε εδω και προσπαθουμε να βγαλουμε καποια ακρη μ'ολη αυτη την μαλακια.

Να του εξασφαλισω εγω, του οποιουδηποτε, καλοπεραση για 4 χρονια?

Οταν τα εχουνε φαει ολα η κανουν τη μεγα μαλακια(παρα πολυ πολυ μεγαλη μπαζα)και καποιος τους καρφωσει η καρφωθουνε πετανε ενα ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ και ΤΕΛΟΣ.

Ωραια περαστε αυριο απο το μαγαζι μου δωστε μου προκαταβολες για να σας δωσω το ψ προιον ,και εγω παω τα τρωω τα φραγκα και οταν ερχεσται να παρετε το προιον ,θα σας πω οτι δεν σας εξυπηρετησα σωστα ,παραιτουμε.
    Εσεις τι θα κανετε?
    Δουλεια ειναι και η δικη τους και πρεπει να γινεται σωστα.

Ελα ομως που δεν γινεται.

Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.

Ουυυυππππ κολησα ,παμε γι'αλλα.
    Πρεπει να διευκρινίσω ότι ολο το σκεπτικο μου αναφεροταν στις βουλευτικές εκλογες και όχι στις εκλογες της τοπικής αυτοδιοίκησης οπου οντως είναι ένα πανηγύρι που με αφήνει και εμενα αδιαφορo... star system και τσαμπα κοπος λες και ο ενας δημαρχος ειναι καλυτερος απο τον αλλο... ολοι τα ιδια κανουν ...κανα πεζοδρομιο και καθαριοτητες ΜΟΝΟ 1 μηνα πριν τις εκλογες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF