Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: ΚΤΜ 640 adventure R γνώμες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
    Αντε μην βαλω τον Γκεκουρα να σε νουθετησει ....
    τι παιδί αυτός ο GECOς ψ άπίστευτος!

μακαρι να χουμε τα κουραγια και τις δυναμεις του στην ηλικα του!

:respect:

καβαδια καλα σε λεει ο Λειψιπάκος!

αχχχ ενα 690 εε; θα θελα και εγώ!

ρε γιώργο παλλικάρι μου τι να δω στο πήλιο;; αφού αργά πηγαίνες να μου κάνεις παρέα.. αν το άνοιγες θα σε είχα χάσει σε 2 τουλίπες

τώρα ποιος σουπε ότι θέλω μηχανάκι αγωνιστικό;; το θέμα είναι ότι όταν είσαι ψιλοαφραγκίτης θες ένα μηχανάκι για ταξίδια (χώμα-άσφαλτο), για πόλη, για εκδρομικό εντούρο, για να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου (γιατί όχι μηχανή προσωπικά δεν αγοράζω βάση λογικής αλλά βάση συναισθήματος, και ας μην μου περισσεύουν) κλπ... ε και αν τρέξει και κανά κοντινό RR αν ποτέ μάθω να το πάω ας τρέξει...

όσον αφορά το βράδυ, με το καντήλι του δικού μου (ξέρεις πόσο φωτάει) ανεβαίνω βράδυ στην βαρυμπόμπη... απλά γιατί μ αρέσει πολύ να οδηγώ νύχτα στο βουνό. Και πάω όσο μπορώ να πάω. το κακό είναι ότι δεν βλέπεις που πέφτεις όσο το αν μου φτάνουν ή όχι δεν ξέρω... πότε να περάσω από σπίτι σου να τα δώ;;

άστον τον γκέκουρα... να με δείρει ψάχνει... αλλά κρύβομαι...
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Επειδη δεν ειναι δυσκολο να καταλαβω γιατι τα ρωτας αυτα, και τι θες να κανεις, για αυτο στα λεω.
    Το συναισθημα ειναι καλη αρχη αλλα κακος συμβουλος γιατι εππηρεαζεται απο αλλους παραγοντες οι οποιοι στη δεδομενη στιγμη ειναι απντελως αχρησοι και ανουσιοι.

Αοπο τον Gecoυρα δεν ξεφευγεις και αν νομιζεις οτι ο δεν το παιρνει πρεφα ποτε μιλας με τον Λευτερη και τι εχετε πει , πλανασαι πλανην οικτραν!!!! Μας διαβαζει ολους σαν ακτινογραφια και αντε να τα βγαλεις περα... Ευτυχως που χανεται που και που και του την λεμε και μεις .... !!!

θα τα πουμε απο κοντα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ