Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 5 ΑΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ 7ΑΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;;;;;;

η 5αρα με την 7αρα τι διαφορα εχουν ρε μεγαλε (εκτος απο 2 γκολ)?

επειδη ηταν ο ολυμπιακος πιο ατυχος και εφαγε 7 τι να λεει, κι εσεις περυσι με τη μπαρτσελονα επρεπε να φατε 10 αλλα εχετε ενα κ@λο να...με το συμπαθιο και μεινατε στα 5, πανυγυριζετε επειδη δεν φαγατε 7 δηλαδη?

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    lampros_fazer
    Το site μπορεί να μην είναι επίσημο,αλλά τα στοιχεία είναι τα πραγματικά..Τα έχουν γράψει και εφημερίδες και sites και τα λένε και τα ραδιόφωνα..
    Για πιο site και ποια στοιχεια απο ολα που εχετε βαλει μιλας...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    η 5αρα με την 7αρα τι διαφορα εχουν ρε μεγαλε (εκτος απο 2 γκολ)?

επειδη ηταν ο ολυμπιακος πιο ατυχος και εφαγε 7 τι να λεει, κι εσεις περυσι με τη μπαρτσελονα επρεπε να φατε 10 αλλα εχετε ενα κ@λο να...με το συμπαθιο και μεινατε στα 5, πανυγυριζετε επειδη δεν φαγατε 7 δηλαδη?
    Η 7ρα είναι άκρως πιο εξευτελιστική..Αλλά δεν είναι για μένα αυτό το θέμα..Ο ολυμπιακός ανα τακτά χρονικά διαστήματα γύρναγε με ένα τσουβάλι γκολ..Ενώ ο Παο 1-2 χρονιές..

Και ναι,στη Μπάρτσα ήμασταν κωλόφαρδοι..(τα φαεινά σχέδια του Μαλεζάνι.. )
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    E... Πως στα διαλα το ενα σαιτ σας εχει στη ( 19 ) το αλλο στη ( 35 ) και το αλλο στη ( 36 )

Ρε συ στην ρουλετα σας εχουν χωσει....

Ας αποφασισετε σε ποια θεση θελετε να ειστε...
    Ρε Stoubi μπορεί να είσαι γαύρος αλλά δεν μου έχεις δώσει την εικόνα οτι είσαι βλάκας (αντίθετα με μερικούς άλλους..)..

Το ένα λινκ δείχνει τη βαθμολογία που ισχύει ΤΩΡΑ (36η),το άλλο αυτή την περσινή (19η) και το τρίτο μέχρι το 03-04 (35η)..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΝΑΙ ΑΛΛΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Το site μπορεί να μην είναι επίσημο,αλλά τα στοιχεία είναι τα πραγματικά..Τα έχουν γράψει και εφημερίδες και sites και τα λένε και τα ραδιόφωνα..

Το θέμα δεν το κουράζουμε εμείς αλλα οι ομοιδεάτες σου..

Πράγματι η περσινή (και η προπέρσινη) χρονιά ήταν άκρως απογοητευτική..Παίξαμε σαν ολυμπιακός..Με τα μεταλλεία ήμασταν τρισάθλιοι και σύμφωνα με την εικόνα και των δυο ματς ΔΕΝ έπρεπε να προκριθούμε..

Εννοείται πως ΟΧΙ..Αυτός είναι Παναθηναικός που μας απογοητεύει..
    ρε Λάμπρο,τι καθόμαστε και λέμε τώρα?
    συγκρίνουμε ποιος έχει φάει τα χειρότερα χαστούκια απο τη στιγμή που και οι δυο χαστούκια τρώμε?
    μάλλον είναι ώρα να κάνουμε πράξη την παροιμία "το κουβαδάκι μας και σ'άλλη παραλία" ομαδικώς...

Δεν μπαίνω καν στη λομπα με το ποιος έκανε πορείες.ο Παναθηναικός έχει να λέει μια 4αδα,εγώ μια 8αδα ....ε και?μήπως σήκωσε κανείς καμιά κούπα και δεν το μάθαμε?

και επειδή προτιμώ να μιλώ για την ομάδα μου (όσο μπορω) κοτάω τα δικα μας ράμματα...

Αν πάλι για χάρη διαμάχης ψήνεστε για κόντρα,θα αρχίσω να λέω συνθήματα για ή ιστορίες για περτσινώματα που σας έχουμε ρίξει...

σας έχω λέμε

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΝΑΙ ΑΛΛΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Μπορεί ειμαστε για τον π0υτσο όλοι και να μην έχουμε σηκώσει κούπα...αλλά όταν ακριβώς κανείς δεν έχει σηκώσει κούπα τι θα συγκρίνεις..;;Τις πορείες θα συγκρίνεις..Και η 8δα με την 4δα έχει μεγάλη διαφορά..Και αφού είμαστε χάλια και οι προκρίσεις στον β γύρο έχουν σημασια..Και τα 2πλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Αν πάλι για χάρη διαμάχης ψήνεστε για κόντρα,θα αρχίσω να λέω συνθήματα για ή ιστορίες για περτσινώματα που σας έχουμε ρίξει...

σας έχω λέμε
    Α καλά αν είναι να φτασουμέ εκεί...τότε είμαστε και μες οι ίδιοι για τον π0υτσο..

(και ξέρουμε και μεις συνθήματα και έχουμε και βίντεο..)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    δεν με εννόησες.όταν είπα διαμάχης εννοούσα την ενότητα γενικά και την πεοταλάντωση που ακουλουθούμε γράφωντας σε αυτην...:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ρε Stoubi μπορεί να είσαι γαύρος αλλά δεν μου έχεις δώσει την εικόνα οτι είσαι βλάκας (αντίθετα με μερικούς άλλους..)..

Το ένα λινκ δείχνει τη βαθμολογία που ισχύει ΤΩΡΑ (36η),το άλλο αυτή την περσινή (19η) και το τρίτο μέχρι το 03-04 (35η)..
    Σαφεστατος !!!!

Ξερεις δεν ασχολουμε πολυ με τις βαθμολογιες...

:a13:

Δεν με ενδιαφερουν καθολου θα ελεγα !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    TO eurosport πηγε στο καραισκακη για συνενετευξη για τις 24 καλυτερες ευρωπαικες ομαδες

αλλα ξεχασα μαζευεις βαθμους απο ζαποριζια, (μετα απο εξαιρετικη εμφανιση) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GIATI MERIKOI Δ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Μαλλον θα χαζεψαν απο τις εξαιρετικες εμφανισεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΤΣΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...

ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ???

ΚΟΥΠΕΣ , ΚΥΠΕΛΑ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΕΤΣΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...

ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ???

ΚΟΥΠΕΣ , ΚΥΠΕΛΑ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    Ας μην ειχαν παιξει καμμια 10αρια προκριματικους με τα καφενεια απο τον Καυκασο και τα Σκοπια για το τσου-λου στο παρελθον , και θα σου ελεγα τι θα ειχαν μαζεψει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ακούω μηδενιστικές βλακείες κ δεν μπορώ...σημασία δεν έχουν μόνο οι κούπες...
    Η Λιόν πόσες κούπες έχει πάρει??και όμως κάνοντας σταθερες παρουσίες έχει κερδίσει το σεβασμό κ τον φόβο των αντιπάλων
    φθσικά ο Παναθηανϊκός δεν έχει κάνει συνεχόμενες αλλά έστω κ αυτές που έχει κάνει του έχουν αποδώσει μεγαλύτερο σεβασμό στην Ευρώπη σε σχέση με τον Ολυμπιακό....
    πάντως έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει συνεχόμενες παρουσίες
    το 1995-96 στους 4 του CL και πολύ κοντά στον τελικό απέναντι στην τρομερή ομάδα του ΑΓΙΑΞ
    το 1999-00 πέρασε στο δεύτερο γύρο , στους 16 του τσάμπιον λίγκ αποκλείζοντας την Γιουβέντους
    το 2000-2001 πέρασε στους 8 του CL και έδτασε ένα βήμα από τους 4 απέναντι στη Μπαρτσελόνα
    το 2001 - 2002 έφτασε στους 8 του Ουέφα και ένα βήμα από τους 4 απέναντι την μετέπειτα κυπελούχο Πόρτο
    μετά γάμησε την ομάδα κ πήρε τα τέτοια μου....
    ΦΥΣΙΚΆ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF