Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, idi? ε?

Προφανώς εσύ κατάλαβες "υπάρχει ταχύτητα κάτω από την οποία μπορούμε να αποφύγουμε οποιοδήποτε ατύχημα". Προφανέστερα όμως, εμείς δε λέμε αυτό, εμείς λέμε ότι μπορείς να πας με ταχύτητα ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα για στούκα! Εκτώς αν θεωρείς ότι η ταχύτητα της μοτοσυκλέτας δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν θα στουκάρεις ή όχι...
    μη λες βλακειες.δεν υπαρχει ταχυτητα κατω απο την οποια μπορουμε να αποφυγουμε οποιοδηποτε ατυχημα!!!!!

υπαρχει ταχυτητα με την οποια αν εμπλακοθμε σε ατυχημα μπορει να παθουμε μικροτερες ζημιες και αυτο παλι δεν ειναι απαραιτητο!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δεν ειναι χώρος για διαμάχες εδω... αλλα πραγματικα το να πηγαίνεις "σιγα" ... δεν σου προσφερει τιποτα παραπάνω απο μια ψευδαίσθηση ασφαλείας που δεν εχει λογικη... μεσα στη θαλασσα του παραλογου που ζουμε... πως μπορεις να αποφύγεις πχ ενα αμαξι που χανει τον ελενχο και καβαλαει κρασπεδα και μπαινει στη λωρίδα σου ? μου εχει τύχει για αυτο στο λεω....(απο τυχη γλίτωσα... αλλοι το λενε ΘΕΟ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δεν ειναι χώρος για διαμάχες εδω... αλλα πραγματικα το να πηγαίνεις "σιγα" ... δεν σου προσφερει τιποτα παραπάνω απο μια ψευδαίσθηση ασφαλείας που δεν εχει λογικη... μεσα στη θαλασσα του παραλογου που ζουμε... πως μπορεις να αποφύγεις πχ ενα αμαξι που χανει τον ελενχο και καβαλαει κρασπεδα και μπαινει στη λωρίδα σου ? μου εχει τύχει για αυτο στο λεω....(απο τυχη γλίτωσα... αλλοι το λενε ΘΕΟ)
    αφου οπου μπει το ατομο διαμαχη γινεται ρε γιωργο.

οσο για το αλλοι το λενε θεο...

Παλαιό μέλος
    Εγώ συμφωνώ με τον tatar. Συναισθηματικές κενότητες, όπως αυτές που ανέφερες, δεν βελτιώνουν σε τίποτα.

Το γεγονός πρέπει να το δούμε ώς έχει, χωρίς "είναι κει πάνω". Ένας νέος άνθρωπος πέθανε. Το έχουμε ζήσει αυτό αμέτρητες φορές μέχρι τώρα (ο τροπέας κάνει κάποιες προσπάθειες... έχει φτάσει στο πόσο; 30 για φέτος; Α ρε τροπέα κ συ τί πέρασες... είσαι παλικάρι). Τί κάναμε για να αποφύγουμε μελλοντικά παρόμοια γεγονότα; Ή μήπως πιστεύετε ότι έχει δίκιο ο idis που λέει ότι δεν υπάρχει ταχύτητα με την οποία να είμαστε ασφαλείς και ότι η μοτοσυκλέτα, κατ'επέκταση, είναι αργός θάνατος;

Δηλαδή, τελικά, ο idis ισχυρίζεται ότι η ταχύτητα με την οποία κινείται μια μοτοσυκλέτα είναι τελειώς άσχετη με την πιθανότητα για στούκα. Αυτή όμως η πιθανότητα υπάρχει ανεξάρτητα αν καβαλάς μηχανή ή οτιδήποτε άλλο ( ακόμα και τίποτα). Δεν ισχύει μόνο για τη μηχανή.

Η θάλασσα του παραλόγου που τσαμπουνάς, δεν καταλαβαίνω που κολλάει. Πάντως, αν υπάρχει τέτοια θάλασσα, μπανάκι μου φαίνεται κάνει ο trooper εκεί, γιατί άλλα γράφω, άλλα διαβάζω και εκτώς αυτού βλέπει διαμάχες εκεί που δεν υπάρχουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μη λες βλακειες.δεν υπαρχει ταχυτητα κατω απο την οποια μπορουμε να αποφυγουμε οποιοδηποτε ατυχημα!!!!
    Εσύ λες τις βλακείες. Διάβασε καλύτερα τι γράφω.

Εσύ λες τις βλακείες. Διάβασε καλύτερα τι γράφω.
    δε μπορω βρε παλικαριμ να ασχολουμε τον καλο που εχεις στον εγκεφαλο σου...και εφοσον ολοι ξερουμε και ποιος εισαι και πως σκεφτεσαι θεωρω χασιμο χρονου να ασχοληθω μαζι σου.λες παπαριες, μας ζαλιζεις τα @@ και αυτη ειναι η δικια μου αποψη.δεν αλλαζει.και αν δε σου αρεσει χτυπα τον κωλο σου στο πατωμα να σου περασει!

No prayer for the dying...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

No prayer for the dying...

σωστος καπετανιε.

σβησε τα δικα μου ποστ σε παρακαλω!!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εγώ συμφωνώ με τον tatar. Συναισθηματικές κενότητες, όπως αυτές που ανέφερες, δεν βελτιώνουν σε τίποτα.

Το γεγονός πρέπει να το δούμε ώς έχει, χωρίς "είναι κει πάνω". Ένας νέος άνθρωπος πέθανε. Το έχουμε ζήσει αυτό αμέτρητες φορές μέχρι τώρα (ο τροπέας κάνει κάποιες προσπάθειες... έχει φτάσει στο πόσο; 30 για φέτος; Α ρε τροπέα κ συ τί πέρασες... είσαι παλικάρι). Τί κάναμε για να αποφύγουμε μελλοντικά παρόμοια γεγονότα; Ή μήπως πιστεύετε ότι έχει δίκιο ο idis που λέει ότι δεν υπάρχει ταχύτητα με την οποία να είμαστε ασφαλείς και ότι η μοτοσυκλέτα, κατ'επέκταση, είναι αργός θάνατος;

Δηλαδή, τελικά, ο idis ισχυρίζεται ότι η ταχύτητα με την οποία κινείται μια μοτοσυκλέτα είναι τελειώς άσχετη με την πιθανότητα για στούκα. Αυτή όμως η πιθανότητα υπάρχει ανεξάρτητα αν καβαλάς μηχανή ή οτιδήποτε άλλο ( ακόμα και τίποτα). Δεν ισχύει μόνο για τη μηχανή.

Η θάλασσα του παραλόγου που τσαμπουνάς, δεν καταλαβαίνω που κολλάει. Πάντως, αν υπάρχει τέτοια θάλασσα, μπανάκι μου φαίνεται κάνει ο trooper εκεί, γιατί άλλα γράφω, άλλα διαβάζω και εκτώς αυτού βλέπει διαμάχες εκεί που δεν υπάρχουν.
    οι πιθανοτητες αφορουν τους στατιστικολόγους και οχι εμενα

μια πιθανοτητα στις 100 ή 1000 ειναι το ιδιο και το αυτο, αν ο "1" εισαι ΕΣΥ

Παλαιό μέλος
    δε μπορω βρε παλικαριμ να ασχολουμε τον καλο που εχεις στον εγκεφαλο σου
    Εσύ απάντησες στο ποστ μου αρχικά, όχι εγώ στο δικό σου.

και εφοσον ολοι ξερουμε και ποιος εισαι και πως σκεφτεσαι θεωρω χασιμο χρονου να ασχοληθω μαζι σου
    Μην είσαι απόλυτος... δεν το ξέρουν όλοι... και η ακρίβεια στο τί ξέρεις για μένα φαίνεται από την ακρίβεια με την οποία διάβασες το ποστ μου, στο οποίο λέω "προφανέστερα, εμείς δε λέμε αυτό" και συ μου χαρακτήρισες αυτά που λέω "βλακείες" (που είναι οι mods; οέο; )

λες παπαριες, μας ζαλιζεις τα @@ και αυτη ειναι η δικια μου αποψη.
    Κράτα τη, μη σου φύγει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σωστος καπετανιε.

σβησε τα δικα μου ποστ σε παρακαλω!!!!!!
    Δεν είμαι mod εδώ, μπορείς και μόνος σου να τα σβήσεις

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    όοοοοοοχι, να μη σβήσει κανείς τίποτα, να φαίνεται ποιός μιλάει και ποιός όχι

Εσύ απάντησες στο ποστ μου αρχικά, όχι εγώ στο δικό σου.

Μην είσαι απόλυτος... δεν το ξέρουν όλοι... και η ακρίβεια στο τί ξέρεις για μένα φαίνεται από την ακρίβεια με την οποία διάβασες το ποστ μου, στο οποίο λέω "προφανέστερα, εμείς δε λέμε αυτό" και συ μου χαρακτήρισες αυτά που λέω "βλακείες" (που είναι οι mods; οέο; )

Κράτα τη, μη σου φύγει!
    εχεις δικιο εκανα λαθος που απαντησα.
    ειμαι απολυτος(ετσι γενηθηκα)αλλα το προφανεστερα δε λεμε αυτο με αυτο που λετε ειναι το ιδιο(οι μοντς ειναι στη θεση τους οεο)

τη κραταω.

και για να δωθει 1 τελος στο θεμα αν διαβασεις παραπανω ειπα να μου σβησουνε οτι εχω γραψει εδω γιατι δεν ειναι χωρος διαμαχης.

Παλαιό μέλος
    μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει "ελαχιστοποιείται"

Άλλο το "ελαχιστοποιείται" άλλο το "μηδενίζεται".

Άλλο το "αν πας αργά αποφεύγεις κάθε ατύχημα" ( = η πιθανότητα μηδενίζεται)

Άλλο το "αν πας αργά αποφεύγεις τα περισσότερα ατυχήματα" (= η πιθανότητα ελαχιστοποιείται)

Και για να τα πω χωρίς τη λέξη 'πιθανότητες', γιατί φαίνεται ότι κάποιοι (ο idis δηλαδή) ζορίζεται να κατανοήσει τη στατιστική:

Όσο πιό γρήγορα πας, τόσο πιό βέβαιο είναι ότι θα σκοτωθείς. Αν πας πιό αργά, ίσως τη γλυτώσεις.

μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει "ελαχιστοποιείται"

Άλλο το "ελαχιστοποιείται" άλλο το "μηδενίζεται".

Άλλο το "αν πας αργά αποφεύγεις κάθε ατύχημα" ( = η πιθανότητα μηδενίζεται)

Άλλο το "αν πας αργά αποφεύγεις τα περισσότερα ατυχήματα" (= η πιθανότητα ελαχιστοποιείται)

Και για να τα πω χωρίς τη λέξη 'πιθανότητες', γιατί φαίνεται ότι κάποιοι (ο idis δηλαδή) ζορίζεται να κατανοήσει τη στατιστική:

Όσο πιό γρήγορα πας, τόσο πιό βέβαιο είναι ότι θα σκοτωθείς. Αν πας πιό αργά, ίσως τη γλυτώσεις.
    ελαχιστοποιειται η πιθανοτητα να παθεις ατυχημα αν δε βγαινεις απο το σπιτι!!!!!
    μεινε σπιτι!!!!

ωρεα λογικη....

δεν υπαρχρι στατιστικη αν εισαι εσυ αυτος που την πατας!!!αυτο σου λεει ο ιντι!!!!

τι πιθανοτητες υπηρχαν να σκοτωθουν προχτες τα ατομα πουθ περιμενανε στη σταση????και ομως σκοτωθηκανε!!!!για υτους τους ανθρωπους και τις οικογενειες τους δεν υπαρχει στατιστικη και δεν υπηρχε και ταχυτητα....με τα ποδια ητανε!!!!!σταματημενοι!!!!!περιμενανε λεωφορειο!!!!!!!!!!!εχω παει και πολλα εχω παει και με λιγα.....με τα λιγα 2 φορες με κοπανησανε!!!!!!!!!!

δεν φταιει η ταχυτητα αν στουκαρεις σονι και ντε ρε παιδι μου...πως θα γινει τωρα....

τελος παντων επαναλαμβανω δε θελω εδω περα να αντιπαρατεθω με κανεναν....ειδικα στα στραβα και αναποδα γιαυτο δε θα σου απαντησω οτι και να μου γραψεις.εκανα 1 λαθος,ζηταω απο ολους σορρυ(επειδη αντιπαρατεθηκα μαζι σου ΕΔΩ)και δε θα επαναληφθει!!!!!

over and out!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
    από AFROPANTELOS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2007, 18:55
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
    από AFROPANTELOS στο forum Στραβά κι ανάποδα